perjantai 25. joulukuuta 2009

Monikulttuurisuhteen päätös: Happoa kasvoille.
Nuori mallityttö seurusteli trendikkään "Wilson Korwan" kanssa, ja seuraukset olivat järkyttävät.

Happoa kasvoilleen saanut Katie Piper pyysi sairaalaan häntä katsomaan tulleelta äidiltään: "Tapa minut". Katie kirjoitti tämän viestin paperille, koska hän ei pystynyt puhumaan. Katie olisi halunnut mieluimmin kuolla, kuin kärsiä edessäolevan pitkän hoitojakson, jonka tuloskin oli silloin epävarmuuden peitossa.


Kuitenkin Katie sai elämänhalunsa takaisin. Nyt, 26-vuotiaana ja yhä hoitotoimenpiteiden kohteena, hän haluaa kertoa kokemuksestaan ja yhä jatkuvasta taistelustaan normaaliin elämään palaamiseksi,

TV-juontajaksi aikonut Katie raiskattiin entisen "poikaystävänsä" toimesta, ja sitten hänen kasvonsa turmeltiin. Julkisuuteen tuleminen on Katielle myös henkisesti hyvin raskasta, mutta kohtalonsisartensa tukeminen on hänelle omia tunteita tärkeämpää. Kostaminen naiselle heittämällä hänen kasvoilleen happoa tai muuta syövyttävää ainetta näyttää kuuluvan tiettyyn tapakulttuuriin, joka on leviämässä myös Eurooppaan.

Kun Katie näki hänen kasvonsa ensimmäisen leikkauksen jälkeen hän sanoi, hän ei tahtonut uskoa näkemäänsä; "Ajattelin, että jonkun täytyy antaa minulle toinen peili, koska tämä on rikki "."Vasta silloin tajusin, että se olen minä..."

Katie pystyy kommunikoimaan vain kirjallisesti. Äidilleen Dianelle hän kirjoitti: "Tapa minut."

Ex-rakastaja Daniel Lynch, joka kostaakseen jätetyksitulemisensa oli raiskannut hänet, järjesti ystävänsä heittämään happoa Katien kasvoille. Happo tuhosi kasvoista kaikki neljä ihon kerrosta ja sokaisi toisen silmän. Lääkärit ovat suorittaneet yli 30 operaatiota korjatakseen tuhoja.


Daniel Lynch

Chelsean ja Westminsterin sairaaloiden kirurgit ovat joutuneet poistamaan kasvojen ihon lähes kokonaan, ja korvaamaan sen tilapäisellä ihoproteesilla, kunnes uutta ihoa saadaan kasvamaan eripuolilta kehoa otettujen siirrännäisten avulla. Prosessi on hyvin pitkällinen ja vaikea.

Katie oli tutustunut Daniel Lynchiin tämän piiritettyä häntä sinnikkäästi Facebookissa, kunnes toinen antoi periksi jatkuvalle yrittämiselle. Tyypillistä. Katie oli sopinut tapaamisen Lynchin kanssa ilmoittaakseen lopettavansa suhteen. Tämä ei herrarodun edustalle sopinut, jä tämä järjesti ystävänsä Stefan Sylvestren toteuttamaan kostonsa. Raiskattuaan Katien sitä ennen väkivaltaisesti.
Stefan Sylvestre

Sekä Lynch että Sylvestre saivat teostaan elinkautisen tuomion.

http://www.mirror.co.uk/news/top-stories/2009/10/19/bravest-face-115875-21757661/

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1221077/Katie-Piper-Acid-attack-victim-bravely-shows-face-disfigured-boyfriend-Daniel-Lynch.html

I was savagely disfigured by my deranged boyfriend: Acid attack victim bravely shows her face.

Mitä tästä voidaan oppia?

Tietyllä miestyypillä -täysin riippumatta kulttuuritaustasta- kaikki naiskontaktit ovat peliä, "valloituksia". Niihin ei liity aiettakaan ihmissuhteesta, ja kaikki toisen henkilön kunnioittamiselta tms. inhimilliseltä lämmöltä näyttävä on teeskentelyä. Tämä mieslaji etsii erityisesti kauniita naisia, ja harrastaa myös nuorempia näiden vähäisen elämänkokemuksen takia.

Suhde tälläisen luonnevammaisen kanssa on aina yksipuolinen, ja miehen taholta tuhoava: Naisystävän traumauttaminen tai kuvitellun loukkauksen kostaminen tälle on tavallaan suhteen(?) normaali osa ja sen päättävä loppuhuipennus. Joskus siihen liittyy tytön kierrättäminen esim. serkkupojille tai jopa vanhemmille läskiintyneille -jo "markkina-arvonsa" hukanneille- sukulaismiehille.

Pääasia että tyttö häpäistään ja alennetaan. Katien ja lukuisien muiden tapauksessa vahingoittaminen tapahtuu myös fyysisellä tasolla. Kuten tässä tapauksessa. Sosiopaatti-macho-mies tavallaan kokee käyvänsä jonkinlaista sukupuolten sotaa. Jos nainen/tyttö kuuluu toiseen etniteettiin l. valtaväestöön, rikollisella voi olla myös rodullinen lisämotiivi.Psykopaatteja ja naisvihaajia löytyy kaikkialta, emme kiistä, mutta kulttuurierot ja tytön elämänkokemuksen puute heikentävät mahdollisuutta huomata vaaraa ajoissa. Varsinkin kun kaikki viralliset mielipidevaikuttavat tekevät parhaansa heikentääkseen nuorten naisten tervettä itsesuojeluvaistoa "rasismina".

Todellisuudessa Lynchin tai Sylvestren kaltainen henkilö on rasisti. Hän kokee patologista vihaa vaaleita europidisia naisia kohtaan. Jopa seksuaalisuhteessa hän tuntee olevansa jonkinlainen kostaja, joka täten vahingoittaa vihaamaansa rotua. Kun nämä luonnevammaiset miehet juoruilevat keskenään irkki-kanavilla tms. feisbookeissa, he viljelevät sellaisia fraasejha, kuin "huorasta ei saa vaimoa" tai "Better bro than ho".

"Huora" tarkoittaa heille suomalaista tyttöä. Vaimon järjestää sukuklaani Pakistanista. "Bro" tarkoittaa miespuolista kaveripiiriä, jolle joskus tarjotaan maistiaisia saaduista herkuista. "Ho" on siis 'huora' l. em. suomalainen tyttö.

P.S.
Mielenkiintoinen aspekti on myös se huonostipiiloitettu naisviha, joka tulee näkyviin mm. erilaisissa hommakeskusteluissa, kun märehditään uutista taas jonkun suomalaisen/ruotsalaisen/englantilaisen naisen kovaa kohtaloa "rikastajien" kourissa. Jotenkin aina onnistutaan syyllistämään uhri...? Mistä ihmeestä kumpuaa maahanmuuttokritiikki henkilöillä, joiden mielipiteet ovat suoraan Somaliasta ellei "persiasta"?
ENNAKKOLUULOT VOIVAT PELASTAA TERVEYTESI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti