maanantai 11. huhtikuuta 2011

Median kampanjointi paljastaa yksipuolisuutensa.

Vaikka "Oulun kapinalta" on jo laskettu liiat ilmat pois, median tarkoitushakuinen osoittelu paljastaa ideologisesti vinksahtaneen toimittajakunnan kauhun persujen kannatuksennousua kohtaan. Iltalehti:


http://www.iltalehti.fi/vaalit/2011041113525577_vl.shtml

IS ja IL sivuuttavat täysin Mari Kiviniemen omaan tilaisuuteen kohdistuneen suunnitellun häirintäiskun, keskittyen Oulun hypetykseen. Keskustan Hämeenlinnan vaalitilaisuuden häirintä lauantaina 9.4. näkyy pudonneen kokonaan uutisista?

Vaalimainosten tärvely näyttää yleistyneen: http://www.iltalehti.fi/vaalit/2011041113526195_vl.shtml

Kun ns. eläinaktivistien "Minkki-Mariksi" nimittämän Kiviniemen mainokset on ilkivallantekijöiden maalitauluna, olisi luontevaa kiinnittää huomiota em. Hämeenlinnan häirintäiskun tekijöihin: Ns. eläinaktivisteihin. Niin tehtäisiinkin, jos toimittajien tavoitteenasettelu olisi journalistista?

Suomessa mediaa dominoi piilovasemmistolainen politikointi, jolle "äärioikeiston" demonisointi on tasapainoista uutisointia tärkeämpi prioriteetti. Establishmentin huoli väärästä vaalituloksesta lienee ylireagointien tärkein syy?

Toisin kuin Oulun välikohtaus, Mari Kiviniemeen kohdistuva häirintä on suunnitelmallista, ja jatkunee vaalipäivään asti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti