lauantai 5. joulukuuta 2009

Häämatka muuttui painajaiseksi Johannesburgissa.Etelä-afrikkalaisen Tania Lucasin ja hänen brittiläisen aviomiehensä Garethin häämatka muuttui painajaiseksi mustien ryöstäjien tunkeuduttua heidän loma-asuntoonsa Johannesburgissa. Ryöstäjät, joita oli neljä, pakottivat aseilla uhaten aviomiehen katsomaan vaimonsa raiskausta.

Tania kertoi The Sun -lehden toimittajalle Kathryn Listerille:
“I just switched off, tried to think about anything else apart from what was happening to me. ‘It’s just my body, not my soul,’ I thought to myself. I pictured my beautiful wedding day to Gareth and told myself how much I loved him.”.


“While I was being raped I forced myself to think happy thoughts to try and block out what was happening. “One of the men pulled me towards him at the bottom of the bed. He turned me on to my back and raped me."

“I could hear Gareth start to cry, while the other men laughed and chatted to each other. The attack lasted for just five minutes or so but it felt like hours."

“When he had finished he simply pushed me away."
“I didn't say a word to Gareth, but touched his arm to let him know that I was okay. He was trembling and weeping quietly. I felt so sorry for him.”


Gareth, 25, oli muuttanut perheensä mukana Etelä-Afrikkaan 13 vuotta sitten. Nyt hän ja Tania, 26, aikovat muuttaa pois maasta, koska siellä ei ole turvallista kasvattaa lapsia. Ehkä tämä onkin eurooppalais-taustaisten naisten seksuaalisen ahdistelun ja väkivallan tarkoituskin? Etninen puhdistus, ja sellaisten traumaattisten kokemusten aiheuttaminen, jotka haittaavat tai estävätkin naisia kokemasta harmonisia ihmissuhteita ja viettämästä normaalia perhe-elämää.

Näin vähennetään eurooppalaisen väestön tulevien sukupolvien lukumäärää myös mm. Ruotsissa ja Norjassa. Euroopan valloittaminen maahanmuuttajien nopeamman lisääntymisen kautta sisältää sekin brutaalia väkivaltaa.

Tania ja Gareth ovat päättäneet selviytyä voittajina kokemuksestaan:

"Gareth and I both love each other very much and we will get through this together.

“I am not going to let these monsters break up my marriage and if I have got HIV, then we will cope.
“I am ashamed of my country and its horrendous violence. We have only been married a month and I have been raped. It is so cruel.

“Until the results of my HIV test I feel like I’m living under a death threat.
“I want to have children, but how can I bring them up in a country where this sort of thing goes on.”
Pahoinpideltyään pariskunnan ja ryöstettyään häälahjat mustaihoiset ryöstäjät pakenivat nuorenparin autolla, joka löytyi myöhemmin vandalisoituna Tembisan "townshipistä". Poliisi ei ole tavoittanut ryöstäjiä.

Nykyiselle Etelä-Afrikalle on tyypillistä, paitsi jatkuvat uutiset kaikenrotuisten naisten raiskauksista, myös ulkomailla vähäisen julkisuuden saanut Mugabe-tyyppinen valkoihoisten farmareiden murha-kampanja. Etelä-Afrikasta on tulossa yksi maailman väkivaltaisimmista maista.

Tania Lucasin, kuten myös eräiden muiden rodullisesti suuntautuneen rikollisuuden uhrien rohkeus on ikävä yllätys niille, jotka toivovat eurooppalaisten antavan periksi väkivallan edessä, ja vain kuolevan toivottomina pois jättäen maansa tunkeutujille.


Naisten sosiaalinen tuhoaminen seksuaalisella häpäisemisellä on aina kuulunut etnisten puhdistajien ja kansanmurhaajien keinoihin, niin Caesarin valloittaessa Galliaa kuin ääri-serbien Bosniaa ja Kosovoa. Tania Lucasin ja Garethin, Mary-Ann Leneganin nimettömän ystävättären, göteborgilaisten Lindan ja Jennyn , Samira Bellilin , ja monien muiden naisten ja heidän läheistensä esimerkki osoittaa ettei ihmistä voida lannistaa ennenkuin hän itse luopuu vastarinnasta. Emme rasittaisi teitä näillä surullisilla tarinoilla, elleivät ne olisi myös rohkaisevia.

The SUNin artikkeliin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti