lauantai 5. joulukuuta 2009

IHANIN SUOMI-NAINEN Kilpailu todellisille unelmakumppaneille"Ähläm-Sähläm": Somalit arvioimaan suomalais-naisia!

IHANIN SUOMI-NAINEN

Kilpailu todellisille unelmakumppaneille:
"Nainen, kestääkö kanttisi? Ilmoittaudu Ihanin Suomi-nainen –kilpailuun! Voiton vie sisäisesti kaunis nainen, joka olisi ihannekumppani niin Suomessa kuin Afrikassa. Valinnan tekevät miehet Somaliasta. Esiraati kokoontuu kaukana Afrikassa. Voittaja valitaan elokuussa Helsingissä. Ihanin Suomi-nainen palkitaan kahden hengen Afrikan-matkalla."


Kilpailun järjestää TV1:n ensi kesän viihdeohjelma Ähläm Sähläm. Alustavan karsinnan tekee Ähläm Sählämin toimitus, joka valitsee maaliskuussa 12 naista varsinaiseen kisaan. Ilmoittautua saavat kaikki 18 vuotta täyttäneet suomalaiset naiset. Osallistujia pyydetään varautumaan muutamaan kuvauspäivään. Ilmoittautumisaika päättyy 15. maaliskuuta 2006.

Perustele lyhyesti, miksi juuri sinä olisit unelmanainen ja ihannekumppani niin Afrikassa kuin Suomessa. Liitä mukaan myös yhteystietosi ja kaksi valokuvaa itsestäsi. Halutessasi voit lähettää perustelusi myös videonauhalla. Jos kaipaat vielä lisää tietoa, lähetä kysymyksesi alla mainittuun osoitteeseen. Hakemuksen voi lähettää sähköpostiosoitteeseen ihanin@tarinatalo.fi tai postitse: Tarinatalo Oy, PL 111, 00151 Helsinki (kirjoita kuoreen: ”Ihanin Suomi-nainen”).

Tarinatalo Oy ja YLE Viihde tuottavat Ähläm Sählämin yhteistyössä. YLEn vastaava tuottaja on Riikka Heino. Tarinatalon tuottajina toimivat Kari Tervo, Jukka Heinonen ja Aram Aflatuni.
http://www.yle.fi/ihanin/

Näin Yleisradio käyttää lupamaksujanne! Valitettavasti heidän ideansa ei ole uusi, sillä somalit ovat jo käyneet katsastamassa ja arvioimassa pohjoismaisia naisia jopa lahden takana. Kuvassa arvosteluraati:
Tässä göteborgilaiset Linda ja Jenny esittelevät kilpailukuviaan, jotka otettiin sairaalassa -teho-osastolla- ja poliisiasemalla somalien arvioimis-toimituksen jälkeen.
Huolimatta psyykkisesti raskaasta kokemuksestaan somali-raiskaajien käsissä tytöt päättivät tulla julkisuuteen varoittaakseen muita ruotsalaisia ja suomalaisia tyttöjä vaarasta joutua "kulttuurin-rikastamisen" kohteeksi. Yksi tyttöjen pahoinpitelystä ja toisen tytön raiskauksesta epäillyistä on Suomessa pysyvästi asuva turkulainen Mursal Abdullahi, jonka nimi löytyy Turun opetustoimen tiedostoista jonkinlaisena monikulttuurin ilosanoman levittäjänä.

Voi vain ihmetellä, mitä Ylen jälkitaistolaisilla on päässään. Heidän tulisi ehdottomasti testamentata aivonsa tieteelle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti