sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Terroristit uhkaavat Norjaa

Monikulttuurin kahdet kasvot:
"Kaikki ovat samanlaisia ja blaa blaa..."
"Jos ette tottele meitä, tapamme teidät!"


Viime perjantaina oslolaiset saivat nähdä muku-kulttuuri/suvaitsevaisuus/islamismi -syndrooman molemmat posket. Seuraavassa kuvassa vasemmisto-tyhmistynyt norjalaisnainen esittelee fantasiaansa:Ja hänen empatiansa kohteet kertovat omia ajatuksiaan:

"Milloin norjalaiset poliitikot ja media käsittävät, kuinka vakava asia tämä on? Ehkä he eivät ymmärrä ennenkuin on liian myöhäistä? Ehkeivät, ennenkuin meillä on oma 11. syyskuuta tai 7.7. (Englannin terrori-iskun päivämäärä) Norjan maaperällä. Tämä ei ole uhkaus, tämä on varoitus norjalaisilta muslimeilta." Näin selittää Mohyeldeen Mohammad kutsuessaan kolmea tuhatta kiihkoilevaa muslimi-mielenosoittajaa Jihadiin Oslon yliopiston aukiolla perjantaina 12.02.2010.


Mohyeldeen Mohammad

Mohammad edustaa 'The Volunteers' -ryhmää, ja oli perjantaisen mielenosoituksen toinen järjestäjä. Pitääkö Mohammadin sanat ottaa todesta, huonosti peiteltynä uhkauksena? Ehkä saamme vastauksen kysymykseemme toisen mielenosoituksen koollekutsujan, Arfan Bhattin, profiloinnista: Parisen vuotta sitten Bhatti tuomittiin oikeudessa Oslon synagoogaan 16.09.2006 kohdistuneen terrori-iskun tekijänä.


Arfan Bhatti

Toinen sanoo "tämä ei ole uhkaus...", toinen heittää pommin. Ainakaan se ei ollut uhkaus, se oli toteutunut murhayritys ja terroriteko.

Tietenkään vääräuskoisten -mm. juutalaisten- teurastaminen ei ole terroriteko, vaan Allahille otollista. Vääräuskoisille saa myös valehdella:


http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.310226-norska-muslimer-protesterade

http://www.haaretz.com/hasen/spages/900901.html

http://www.aftenposten.no/english/local/article1453707.ece

Jerusalem Post: Al-Qaida cell targeted Oslo synagogue
By MICHAEL FREUND
(välimuistissa)

Three Indicted on Charges Connected with Attack on Oslo Synagogue (Norway)

Oslo synagogue shooters planned to kidnap, behead Israeli ambassador.

Oslon jihadisti-mielenosoittajilla, joiden tukena paikallinen suvaitsevaistokin käheytti kurkkujaan pakkasilmassa, on siis näyttöä väkivaltaisuudestaan ja toteutettujen terroritekojen historiaa, mutta mikään ei järkiinnytä vasemmistoidealisteja? Näin se käy.
Herätkää, vasurit, ennekuin on liian myöhäistä. Mielellään ennenkuin Norjalla ja Suomella on omat 911:t ja 7/7:t omilla kotipihoilla!
Päivitys:
Homojen kivittämistä puolustaneilla puheillaan ryvettynyt Mohyeldeen Mohammad on nyt poistunut Norjasta.