perjantai 8. tammikuuta 2010

Auschwitzin kylttivarkauden takana tunnettu anti-natsi?



Kuuluisan "Arbeit macht frei" -kyltin varastaminen tunnetun Auschwitzin keskitysleirin portin päältä kuohutti maailmaa hetken aikaa, ja ruokki tietynlaista hysteriaa. -Kunnes kupla puhkesi Puolan, Ruotsin ja Englannin poliisien tutkimusten kautta. Koko hördellin avainhenkilö on ruotsalainen Anders Högström. Tarkastelemme tätä eriskummallista tyyppiä.




Högström herätti ruotsalaisen median huomion ensin jonkinlaisen natsiryhmän johtajana, ja häneen henkilöitiin "äärioikeistolaisuutta" ym. sellaista höpinää, mitä suvaitsevaiset tarvitsevat korostaakseen omaa hyvemmyyttään, ja äärivasemmisto oman väkivaltaisuutensa oikeuttamiseen. Onhan paljon jännempää vastustaa oikeaa vanhanliiton natsia, kuin kelmeän-valjua ja mielipiteiltään poliittiseen keskusta-oikeistoon sijoittuvaa Jussi Halla-ahoa tms. tikkuniskaa.

Anders lämnade nynazismen
http://sv.wikipedia.org/wiki/Anders_Högström

”Jag är nazistledaren som misstänks ligga bakom kuppen”

Jos maahanmuuttokriittisyyttä tms. valtapolitiikan arvostelua ei voitaisi kätevästi demonisoida, joku voisi oikeesti kuunnella, mitä näillä dissidenteillä on sanottavaa. Formaatti on karkeasti esitettynä tämä:

1. Luodaan mielikuva tai mahdollisesti lavaste.

2. Ryhdytään väittämään, että jokainen joka on erimieltä konsensus-poliitikkojen kanssa, omaa em. mielikuvan kaltaiset mielipiteet.

3. Näin kriittiset mielipiteet on demonisoitu, eikä kukaan uskalla toistaa niitä pelossa että leimaatuu "natsiksi" tms..

4. Seuraavaksi pohjustetaan yleisöä hyväksymään sensuuritoimet ja jopa avoin väkivalta näin leimattuja dissidenttejä kohtaan.


Emme tiedä, oliko Högström jo "natseihin" liittyessään väärällä lipulla toimiva teeskentelijä, mutta hänen eronsa(?) natsiliikkeestä oli Ruotsissa suuri mediaspektaakkeli, jota juhlistettiin gaala-illoin. Nyt väriään-vaihtanutta(?) Högströmmiä hyödynnettiin Suomeenkin ulottuneessa "Exit"-operaatiossa, jossa ääriryhmiin harhaantuneita nuoria houkuteltiin takaisin poliittiseen valtavirtaan. Hups: Ei toki äärivasemmistosta, jonka katuväkivaltaa nähtiin viimeksi Kööpenhaminan ilmasto-kokouksessa, vaan ainoastaan oikealta laidalta.

Högström otti nyt demarien jäsenkirjan, työllistyi po. Exit-puljuun. Hyvin ei mennyt sittenkään: Exit ajautui vararikkoon ja Högströmin rahasiirrot ym. epäselvyydet johtivat oikeuskäsittelyyn. Suomalaiseen tapaan Högströmiltä löytyi myös hormoni/doping-rikoksia. Poliittinen unhola oli jo ottamassa Högströmiä suojiinsa.

Löytyikö vanhalle natsille, sittemmin antifasistille, Högströmmille vielä viimeinen encore politiikan näyttämölle, vai oliko Auschwitzin kuuluisan kyltin jobbaaminen brittiläiselle keräilijälle tms. roolipelaajalle hänen oman rahapulansa seurausta, sitä emme tiedä.

Pikkurikollisien harrastustensa kautta Högströmmillä on saattanut olla entuudestaan jokin kontakti Puolaan? Parisen hörhöä kuitenkin löytyi, ja he kävivät sahaamassa kuulun kyltin irti. Högströmmin piti hoitaa varastettu tavara ostajalle, ja maksaa varkaille. Sitten jotain meni pieleen, vai menikö?

Media oli kiirehtinyt jo julistamaan, että keräilijän rahoilla piti rahoittaa yritys murhata joukko ruotsalaisia poliitikkoja ym. eksoottista uusnatsitouhua. Tämä "varma tieto" on kovin erikoislaatuinen, siihen nähden että koko operaation aivona oli Ruotsin tunnetuin natsismin vastustaja.

Omien sanojensa mukaan Högström antoi itse hankkeen ilmi poliisille, ja johdatti tutkijat varastetun kyltin jäljille. Puolan poliisilla on käsitys, että hänen roolinsa rikoksessa oli aivan muuta. Kuka tietää?

Auschwitzin keskitysleirin kuuluisan "Arbeit macht frei"-kyltin varkaudesta epäilty ruotsalaismies on tullut esiin julkisuudessa puolustamaan itseään. Puolalaisen syyttäjän epäilemä entinen uusnatsi Anders Högström sanoo ruotsalaisen Expressen-lehden haastattelussa, että hän on päinvastoin auttanut poliisia saamaan kyltin takaisin.

Kyltti varastettiin keskitysleiriltä joulukuun puolessavälissä ja se löytyi Puolasta osiin pilkottuna joitain päiviä myöhemmin. Samalla pidätettiin viisi varkaudesta epäiltyä puolalaista.

Brittilehti Daily Mirror kertoi viime viikolla, että kylttivarkaus olisi ollut brittiläisen varakkaan keräilijän tilaama. Asialla olisivat olleet ruotsalaiset uusnatsit.

Tapauksen puolalaisen syyttäjä epäilee rikoksesta juuri Anders Högströmiä, kertoo Expressen. Tämä siitäkin huolimatta, että Högström on toiminut näkyvästi natsismin vastaisessa toiminnassa sen jälkeen, kun hän jätti ääriliikkeen 90-luvun lopulla.

- Minulla ei ole mitään tekemistä natsismin kanssa, Högström sanoo lehdessä.

http://www.aamulehti.fi/...hanen-epaillaan-olevan-auschwitzin-kylttivarkauden-takana/

http://www.expressen.se/...han-misstanks-ligga-bakom-skyltstolden



Entä terrori-isku ruotsalaisia poliitikkoja kohtaan??

Mediahypetyksen pääpointti, kylttivarkaudella rahoitettu äärioikeistolainen terroriteko Ruotsissa, näyttää tosiasioiden paljastuessa sulavan olemattomiin kuin lumiukko maaliskuussa.





Lehti: Äärioikeisto suunnitteli iskuja ruotsalaispolitiikkoja vastaan

24.12.2009 18:00
A A

STT–TT

TUKHOLMA. Äärioikeistolainen ryhmä suunnitteli ampuvansa kansanedustajia valtiopäivien salin lehteriltä ja hyökkäävänsä pääministeri Fredrik Reinfeldtin kotiin, ruotsalainen Aftonbladet kertoo. Ruotsin turvallisuuspoliisi Säpo tutkii epäilyjä. Edelleen on epäselvää, oliko kyseessä todellinen uhka.

Lehden tietojen mukaan isku olisi rahoitettu Auschwitzin kylttivarkaudesta saaduilla miljoonilla. Viime viikolla entisen keskitysleirin portilta varastetun Arbeit macht frei -kyltin varkaus on aiemmin julkisuudessa yhdistetty ruotsalaiskeräilijään.

http://www.hs.fi/,,,Äärioikeisto+suunnitteli+iskuja+ruotsalaispolitiikkoja+vastaan/


Arbeit macht frei -varkautta selvitetään Ruotsissa
Keskiviikko 30.12.2009 klo 11.44

Auschwitzin keskitysleirin porttitekstin varkauden jälkiä kartoitetaan Ruotsissa.

Lehtitietojen mukaan turvallisuuspoliisi Säpo yrittää jäljittää Arbeit macht frei -tekstin varkauden taustavoimia.

Säpo ei vahvista tietoa, mutta Puolan viranomaiset kertoivat tiistaina pyytävänsä virka-apua Ruotsista. Puolalaisten mukaan jäljet johtavat "eurooppalaiseen maahan".

Aftonbladet-lehti kertoi jo ennen joulua, että ruotsalaiset uusnatsit olisivat suunnitelleet hyökkäyksiä muun muassa valtiopäivätaloon ja pääministeri Fredrik Reinfeldtin asuntoon. Hyökkäykset olisi lehden mukaan ollut tarkoitus rahoittaa Arbeit macht frei -tekstin myymisellä.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat...


Niin että Ruotsin näkyvin "natsismin-vastustaja" ja Exit-projektin isä oli suunnittelemassa kaikkea tuota??

MONIKULTTUURISUUS

Exit-projektin seminaari Nuoret ja monikulttuurisuus - ilmiön monet kasvot

15.-16.4.2000 Joensuun yliopisto, sali C2, Carelia-rakennus, Yliopistokatu 2

Exit-projekti on alunperin Norjassa kokeiltu projektimuoto, jonka päätavoitteena on auttaa rasistisia skinhead-ryhmissä toimivia nuoria pääsemään ulos näistä ryhmistä. Lisäksi tarkoituksena on kehitellä metodeja, joiden avulla voitaisiin estää uusien nuorten liittyminen skiniryhmiin sekä evaluoida ja dokumentoida menestyksellisiä työmenetelmiä ja edesauttaa siten vastaavien projektien kehittämistä muualla Suomessa. Norjan ja Suomen (eli Joensuun) lisäksi Exit-projekteja on käynnistynyt tai käynnistymässä Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa ja tarkoituksena on, että nämä projektit verkostoituvat kansallisesti ja kansainvälisesti. Projektin kohderyhmänä ovat skinit, jotka haluavat jättää skiniryhmän sekä skineydestä kiinnostuneet nuoret, nuorten vanhemmat ja perheet sekä nuorten parissa työskentelevät viranomaiset. Projektissa on tarkoituksena saattaa yhteen mahdollisimman monet ongelmalliseksi muodostuneen skiniryhmän kanssa tekemisissä olevat tahot. Projekti ajoittuu vuosille 1998-2002.

http://www.alli.fi/alli/express/0600.html


Exit-projektin monet kasvot!!??? Varokaa nuoret tuollaista!

Högström, accommodation in Karlskrona, was the leader of the organization National Socialist Front before he was in December 1999 jumped to record and subsequently distanced themselves from Nazism. Högström was about to convert NSF to a party. Supporters greeted him with “Hail Högström.”

After the defection Högström began to engage young people with problems through project Exit in Motala. He has also become well acquainted with TV personality Alice Bah. He was also able to reconcile with the alderman Fries that NSF had a far-reaching conflict. They played golf together, among other things.

After the defection went Högström with the Social Democrats but then left the party and joined the Conservatives. Högström was later criticized for being together with the Board of Exit in Motala, acquired a gym with a value of 25 000 crowns and a rowboat with a value of 39 000 kronor. Rowing boat was taken over later by Högström yourself when Exit went bankrupt. Högström was charged 2007 for receiving stolen goods after he tried to sell stolen goods. Stolen antiquities found also in Högström’s home. Högström later acquitted of all charges of theft and receiving stolen goods. In August 2007 was sentenced Högström for doping offenses.

http://slackbastard.anarchobase.com/?p=12396



Exit -irti natsismin kahleista

Avhoppad nazistledare: En person var beredd att betala flera miljoner

Han är svensken som pekas ut i skyltkuppen mot Auschwitz.

Mannen är med i en hemlig grupp som planerade ett attentat mot riksdagen och Fredrik Reinfeldts bostad, enligt vad Aftonbladet erfar.

– Pengarna för skylten skulle gå till nazistisk verksamhet, säger han.


Ruotsalainen kertoi kytköksestään Auschwitz-varkauteen

STT

Ruotsalaisen uusnatsipuolueen johdossa 90-luvulla toiminut mies on kertonut osuudestaan Auschwitzin keskitysleirin kohuttuun kylttivarkauteen. 34-vuotias Anders Högström kertoi Aftonbladet-lehden haastattelussa, että hänen osanaan oli toimia välittäjänä varkaiden ja ostajan välillä.

Högström kertoi lehdelle ilmoittaneensa itse teostaan ja auttaneensa poliisia kyltin löytämisessä. Hänen mukaansa kyltille oli tiedossa ostaja, joka oli valmis maksamaan siitä miljoonia.

Högström tuli kuuluisaksi Ruotsissa sen jälkeen kun hän erosi natsiliikkeestä vuosituhannen vaihteessa. Tekoa ylistettiin tuolloin muun muassa Globenissa järjestetyssä gaalassa.

Auschwitzin keskitysleirin porttikyltti varastettiin varhain aamulla 18. joulukuuta. Kolmeen osaan pilkottu Arbeit macht frei -kyltti löytyi muutama päivä myöhemmin Puolasta. Itse varkauden hoiti viisi puolalaista pikkurikollista.

http://www.savonsanomat.fi/...ruotsalainen-kertoi-kytköksestään-auschwitz-varkauteen/


Varastetun Auschwitz-kyltin jäljet johtavat... Ruotsiin?



The Guardian:

Neo-Nazi bomb plot linked to Auschwitz sign theft.

...
Separately, the Swedish security service Säpo, confirmed that it was investigating an alleged neo-Nazi plot to blow up the Riksdagen, the parliament building in Stockholm, as well as the foreign ministry and the home of the prime minister, Fredrik Reinfeldt. The aim of the plot, according to Säpo, was to create as much disruption as possible ahead of the 2010 parliamentary elections. It would not confirm or deny reports of a possible connection between the plot and the Auschwitz sign theft.
....
http://www.guardian.co.uk/world/2009/dec/30/auschwitz-sign-stolen-terror-plot



http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/europe/article6967449.ece

Haarez:

According to the Times report, speculations as to who ordered the theft, and why, surfaced today in Swedish newspaper reports after the former leader of a Swedish Nazi group said that it had been stolen to order for a collector in England, France or the United States.

"We had a person who was ready to pay millions for the sign," the unnamed source told Aftonbladet, Sweden's biggest-selling daily newspaper.

The Nazi source said, the Times reported, that the money would pay for an attack on the home of Fredrik Reinfeldt, the Swedish Prime Minister and on the Swedish Foreign Ministry.

A third attack allegedly involved plans to bombard Swedish MPs from the public seats of the parliament.

"The sign was to be delivered to Sweden, since it was here the deal should be made," the source said. "My role was to find a buyer. We had a person who was willing to pay millions but he had no political agenda. These things have a huge collector value... The biggest collectors are from England, the United States and France.

http://www.haaretz.com/hasen/spages/1137708.html



http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2009122410836094_ul.shtml


Uusi käänne Auschwitzin kohutussa kylttivarkaudessa
08.01.2010 16:19



Ruotsin suurimman natsipuolueen johdossa 90-luvulla toiminut mies kertoi perjantaina osuudestaan Auschwitzin keskitysleirin kohuttuun kylttivarkauteen.

34-vuotias Anders Högström kertoi Aftonbladet-lehden haastattelussa, että hänen osanaan oli toimia välittäjänä varkaiden ja ostajan välillä.

Högström kertoi lehdelle ilmoittaneensa itse teostaan ja auttaneensa poliisia kyltin löytämisessä.

Hänen mukaansa kyltille oli tiedossa ostaja, joka oli valmis maksamaan siitä miljoonia.

Högström tuli kuuluisaksi Ruotsissa sen jälkeen kun hän erosi natsiliikkeestä vuosituhannen vaihteessa.

Tekoa ylistettiin tuolloin muun muassa Globenissa järjestetyssä gaalassa.

...

Kolmeen osaan pilkottu Arbeit macht frei -kyltti löytyi muutama päivä myöhemmin Puolasta.

Itse varkauden hoiti viisi puolalaista pikkurikollista.

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1859874&pos=hl-ko-3
STT

Ruotsalaismies kertoi osuudestaan Auschwitzin kylttivarkaudessa08.01.2010 13:13



Anders Högström, 34, johti 1990-luvulla Ruotsin suurinta natsipuoluetta NSF:ää. Nyt hänen nimensä tuli uudelleen esiin, kun häntä epäiltiin Auschwitzin keskitysleirin Arbeit macth frei -kyltin varkauden aivoiksi.

Selvittääkseen osuuttaan Högström antoi haastattelun Aftonbladetille, jossa hän vahvisti olleensa mukana suunnittelussa ja se henkilö, joka toimi kontaktina kylttivarkaiden ja keräilijän välillä.

- Minun piti noutaa kyltti piilopaikasta ja siksi minulla oli kyltin ostaneen keräilijän yhteystiedot.

Sen jälkeen hän kuitenkin käänsi kelkkansa ja kertoi poliisille tietonsa. Tämä johti kyltin löytymiseen.

- Olen toimittanut tietoa eteenpäin poliisille, joka johti kyltin löytymiseen. Olen ylpeä, että estin tämän rikoksen, hän kertoo.

Auschwitzin keskitysleirin porttikyltti varastettiin 17. joulukuuta. Viisimetrinen rautainen kyltti löytyi muutama päivä myöhemmin Puolasta pilkottuna kolmeen osaan. ...
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1859627



Johtopäätökset:

Sekä äärioikeistolaisten(?) väkivaltaryhmien organisoimisessa ja käskyttämisessä, että em. ryhmien pahuuden t. demonisuuden varjolla tehtävässä mukutuspropagandassa näyttää olevan pohjoismaissa yhteinen taustavoima, -ja osin yhteiset toimijatkin.

Ruotsin väkivaltaisen "natsi"liikkeen organisoijalla, sittemmin demarilla, sittemmin Moderata-puolueen (konservatiivit) jäsenellä, näyttää olevan yhä rooli "natsi"-touhuissa? Högström on samanaikaisesti Ruotsin juhlituin anti-natsi ja natsien poliitikkojen-murhaamishankkeen aivot?! Tässä vaiheessa on pakko kysyä, mikä on hänen "natsiliikkeensä" funktio?

Onko tarkoitus houkutella väkivaltafriikkejä kulissien takaa johdettuun ryhmään, jonka avulla voidaan tarvittaessa simuloida "äärioikeiston" väkivaltaa jos sellaista satutaan tarvitsemaan esim. repressiivisten lakien läpimenoon?

Saahan sitä kysyä?





Ruotsin tunnetuin natsien vastustaja natsien terrorisuunnitelman takana.

-

Äänestä Kokoomusta: Suomesta koko musta!



Kokoomuslainen sisäministeri Anne Holmlund, jonka aktiviteetteihin kuuluu kiinteistösijoittamisen -ja sitäkautta ylivelkaantumisen- lisäksi "rasismin"-vastaisen nollatoleranssin ajaminen yhdessä Tavja Halosen virkaansa väkisintunkeman Ritva Viljasen kanssa, näyttää koplaantuneen pakolaiskeskus-biznekseen veljensä Ilkka Holmlundin kautta.



Ennen ns. porvarit erottuivat vasemmistolaisista ja kommunisteista kahden seikan perusteella:

1. Isänmaallisuus contra epäisänmaallisuus;

2. Rahaa ja varallisuutta contra ei-niin-paljon varallisuutta.

Tänään joudumme toteamaan, että em. erovaisuuksista on jäljellä vain viimeksi mainittu. -Ja raha kelpaa vaikka maanpetoksella hankittuna? Mitä tahansa siis voidaan tehdä, jotta rahapussi mahdollistaa porvarillisen habituksen ja korkean kulutustason.

Satakunnan Kansa:
Kova pula turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksista on saanut liikkeelle entistä enemmän yksityisiä kiinteistöjen välittäjiä. Yksi heistä on porilainen kiinteistöyrittäjä Ilkka Holmlund, sisäministeri Anne Holmlundin (kok.) veli, joka näkee vastaanottokeskusten perustamisessa alun uudenlaiseen liiketoimintaan, niin sanottuun humanitaariseen logistiikkaan.

– Tämä on uusi, mielenkiintoinen kiinteistöpalvelukonsepti, jotakin laitoksen ja majatalon väliltä. Mittakaavaltaan tätä voi verrata tuhoutuneiden pankkien muuttamiseen uuskäyttöön. Se oli lähihistorian yksi isoja operaatioita, Holmlund arvioi.

Holmlundin sijoittajaryhmä kaavailee tyhjillään olevaan Satalinnan sairaalaan Harjavaltaan peräti 500 ihmistä vetävää vastaanottokeskusta. Toteutuessaan se olisi Suomen suurimpia.

Samalla kuviossa haisee myös bisnekseltä. Valtio huolehtii vastaanottokeskuksien vuokrakuluista. Myös Ilkan kytkös valtakunnanpolitiikkaan saattaa herättää kysymyksiä.

– Jos siskoni Annen kontolla olisivat maahanmuuttaja-asiat, en olisi tällaiseen lähtenyt, vastaa Ilkka jääviyskysymykseen.



http://www.satakunnankansa.fi/.../pakolaiskeskus+on+nyt+bisnesta.html


Maahanmuuttobiznes on korruptoinut jo SPR:n, Amnestyn, Karjaan kunnan jne., ja lukuisan määrän heikolla moraalilla varustautuneita poliitikkoja. Onko "Kansallisella Kokoomuksella" siis kilven-kiillottamisen paikka??

Annammekin hienovaraisen vihjeen:



KOKOOMUS = KOKO SUOMEN MUKUTUS.

keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Shkupolli ei tullut Suomeen Kosovosta?



Leppävaaran uudenvuoden joukkomurhaaja Ibrahim Shkupollin taustasta alkaa löytyä erikoisia piirteitä: Mies puhui Suomeen tullessaan hyvää ruotsia ja myös norjaa, mitä kieliä ei juurikaan kuule Kosovossa tai Albaniassa. Hän ei siis tullut Suomeen "sodan jaloista" turvaa hakemaan. Suomessa tämä ei ole poikkeuksellista, sillä somaleidemme etujoukko oli oleskellut vuosikausia Moskovassa aatetovereidensa vieraanvaraisuuden turvin, ja maamme on tunnetusti muualta Euroopasta karkoitettujen turvapaikkakiertolaisten kaatopaikka.

Shkupollin asuessa Kajaanissa maanmies tapettiin mustasukkaisuus- tragediassa.

Helsingin poliisin ulkomaalaisrikollisuutta käsitellyt yksikkö, joka sittemmin korkean tahon käskystä lakkautettiin, törmäsi toistuvasti "suoraan Afrikasta tulleisiin", jotka pidätystilanteessa osasivat reagoida ruotsiksi annettuihin kehoituksiin. Ruotsi onkin tavallaan säteillyt muslimi- ja afro-rikollisuutta ympäristöönsä.

Shkupollin yhteydessä mainitaan myös mahdollinen toiminta Kosovon albaanien asellisessa järjestössä UCK:ssa. Tätä tukevat Shkupollin omat puheet hänen Kajaanin-ajaltaan. Hän väitti olevansa lähdössä Kosovoon taistelemaan. Uskottavampaa on, että hän on ollut lähdössä jonkin salakuljetusta ym. rikollisuutta harrastavan joukkion riveihin?

Kosovon sotaan liittyy hyvin vastenmielisiä piirteitä molemmin puolin, eikä taistelevien armeijojen ja rikollisjärjestöjen välistä rajaa ole helppoa nähdä, jos sitä on ollutkaan. Johtihan serbien myös Kosovossa toiminutta "eliitti"-joukkoa tunnettu ruotsalainen jugoslaavi-taustainen rikollinen "Arkan". Taas Ruotsi + rikollinen, ja siviilimurhien ja poliittisen väkivallan sekasotku.

Shkupollin Ruotsin-aika sopii mm. selvittämättömään pääministeri Olof Palmen murhaan. Seuraavassa Ruotsin poliisin tunnistekuva murhaajasta, ja muistin virkistämiseksi Leppävaaran murhaaja:



Onko meidän uskottava, että Shkupolli ampui itsensä asunnossaan? Hmmmm.



Finland New Year's Eve Massacre: Muslim Shooter Ibrahim Shkupolli, Dismissed as 'Lone Muslim', Alleged as KLA Terrorist Wanted by Serbia.

Kuka murhasi Olof Palmen? – Ruusuja pääministerin muistolle.

Lapsipakolaista ym. viattomista piirsi jo Kari Suomalainen:



Olisko liikaa vaadittu, että sotarikolliset jätetään rajojen ulkopuolelle?