sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Kansanmurha Mandelan kuoleman jälkeen.

FROM JOSEPH FARAH'S G2 BULLETIN
Suunnitelma valkoisten teurastamiseksi Etelä-Afrikassa?

Kansanmurha Mandelan kuoleman jälkeen.
Posted: February 09, 2004
1:00 am Eastern

© 2010 WorldNetDaily.com
http://www.wnd.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=37010


Joseph Farah's G2 Bulletin on WorlsNetDaily.comin perustajan tutkivan journalismin projekti.


Samaan aikaan kun Etelä-Afrikan liittovaltion entinen presidentti Nelson Mandela torjuu huvittuneena huhut huonosta terveydestään, paikallisessa kommunistipuolueessa suunnitellaan kaikkien maan valkoisten teurastamista, G2B:n tietolähde väittää.


Kommentti: Mandela on itse kuulunut Etelä-Afrikan Kommunistisen Puolueen johtoon. Hänellä on siellä yhä laaja kontaktipiiri ja suuri vaikutusvalta. Huhu suunnitellusta kansanmurhasta on voinut aiheutua myös Mandelan vastustavasta kannasta? Hullut rasistit ovat vaatineet valkoisten murhaamista ja veteraanipoliitikko on vastustanut? Mandela voi olla kommunisti mutta hullu hän ei ole.


Yhdessä suunnitelmassa 70 000 aseistettua mustaa "kuljetettaisiin yhden tunnin aikana Johannesburgin keskustaan" taxicab-autoilla hyökkäämään valkoisia vastaan.


Kommentti: Jo apartheidin aikana mustien yrittäjien taxi-pakut olivat tärkeä osa joukkoliikennetta townshipien ja työpaikkojen välillä. Nämä pakut pystyvät ehkä kuljettamaan 70 000 matkustajaa tunnissa yhteen suuntaan. Luku kuvannee siis kuljetuskapasiteettia?

Valkoisten joukkomurhaamis-suunnitelmasta käytetään useita nimiä: "Operation Vula", "Night of the Long Knives", "Operation White Clean-up", "Operation Iron Eagle" ja "Red October campaign".


Kommentti: Voi hyvin kuvitella, että huhun levitessä mustien "nuorukaisten" keskuudessa, sille annetaan yhä uusia nimiä? Kommunistipuolueen johdossa ei välttämättä ole suunniteltu mitään, mutta jos kujilla ja kapakoissa puhutaan siitä vaahto suussa, suunnitelma on totta.


Operaatio "Our Rainy Day" siis toteutettaisiin Mandelan kuoleman jälkeen kuljettamalla mustia takseilla suuriin kaupunkeihin.

Hyökkääjät ottaisivat haltuunsa polttoaineiden jakelupisteet ja joukkomurhaisivat valkoisia. Hyökkäykset ehkä edeltäisivät vallankaappausta.


Kommentti: Tämä asettaa oletetun mellakointisuunnitelman järkevään yhteyteen.


Tietolähteiden mukaan useimmat mustat tietävät suunnitelmasta. Jos rodulliset kiistat kärjistyvät, mustat sanovat usein valkoisille: "Odottakaa kunnes Mandela kuolee."


"Valkoiset Etelä-Afrikassa voivat kiistää sen vaikka maailman loppuun, mutta me olemme todellinen vaara", yksi (musta) asukas selittää.
"Tämä ei ole mikään pila, ja jokainen jolla on puoletkin aivoistaan voi nähdä että tämä huhu on karannut käsistä."


Komentti: Nyt ollaan realistisen arvioinnin äärellä. Huhu on vaarallinen perättömänäkin. Se voi toteuttaa itse itsensä.


Monet valkoiset ovat jo vakuuttuneita siitä, että Mandelan kuolemaa seuraa etninen puhdistus, milloin tahansa hän kuoleekin. Jotkut ovat valmistelleet pakenemista.

"Minä olen valmistautunut, ja meillä on kokoontumispaikka mihin voimme linnoittautua neljäksi viikoksi Mandelan kuoleman jälkeen", sanoo yksi valkoinen etelä-afrikkalainen. "Jos mitään ei tapahdu, se on ihme."


"Red Oktober" -kampanja olisi väitteiden mukaan kommunistien juoni, jolla presidentti Thabo Mbeki korvattaisiin Cyril Ramaphosalla.


"Minusta tuntuu että olen tulossa hulluksi"
, sanoo toinen valkoinen etelä-afrikkalainen. "'Operation Uhuru' tai 'Operation White Clean-up' eivät ole mitään huhuja. Minä keskustelin jonkun kanssa jolle zimbabwelaiset mustat olivat vahvistaneet, että nämä asiat tulevat tapahtumaan. Minun serkullani on farmi Mpumalangassa, ei kovin kaukana Johannesburgista. Musta poliisi tällä alueella kertoi valkoiselle kollegalleen, että he tulevat tappamaan meitä kuin kärpäsiä emmekä voi asialle mitään. Siksi hän ei välitä siitä, että tiedämme."


Samaan aikaan Mandela, ilmeisesti tietoisena huhuista vakuutti viime viikolla, että hän voi hyvin.


"Olen ihan terve", hän kertoi reporttereille Kap-kaupungissa. "Jotkut menevät asioiden edelle sanoessaan että olen haudan partaalla. Jos se päivä tulee, jolloin koputan taivaan porttia, ...He katsovat listaa ja sanovat: 'Nimesi ei ole täällä ...yritä seuraavaa ovea?''""


Huoli Mandelan terveydestä kasvoi äskettäin kun hän peruutti tapaamisensa Saksan liittokanslerin Gerhard Schöderin kanssa. Entinen presidentti oli tuohon aikaan lepäämässä Mauritiuksella.


Mandela on pilaillut, että kun hänen aikansa tulee "minä etsin siitä maailmasta ANC:n osaston ja liityn siihen".


Subscribe to Joseph Farah's G2 Bulletin: http://www.g2bulletin.com/


Viha, jota ANC ja sen varjossa piileskelevä kommunistipuolue levittävät, on kantanut satoa. Emme juuri nyt halua kaivella esiin todistusaineistoa valkoisten farmareiden tai kaupunkilaisten rodullisesti motivoiduista murhista, lukija voi etsiä ne itse, mutta varoitamme: Materiaali on järkyttävää.

Ruandan kansanmurha organisoitiin paikallisradion tiskijukan avulla. Oli poliittinen tahto käynnistää rajoittamaton aggressio tutseja kohtaan, ja välineenä olivat rockbiisien väliin huudetut spiikit. Ei tämä poikennut huhukampanjasta niin paljoa. Nyt tiedämme, miten Afrikassa tehdään kansanmurha: "HeyyY Mää-än, tapa tänään naapuri...!"

Jos ja kun tuomitsemme rodullista väkivaltaa, se ei ole uskottavaa yksipuolisena, vain yhden toimijan toiseen kohdistaman raakuuden tuomitsemisena. Yksipuolinen moralisoija on aina toisen väkivallan osapuolen puolella, siis väkivallan puolella.Nytkö se alkaa??Koko juttu Savon Sanomissa.

"Maan nykyinen presidentti Jacob Zuma vetosi torstaina eteläafrikkalaisiin, jotta nämä pysyisivät rauhallisina."


Iltasanomat:

"Viranomaisten mukaan 92-vuotias Mandela vitsaili jo perjantaina vaimonsa ja sairaanhoitajien kanssa ja käsitteli vanhuuden tuomia ongelmia "suurella tyyneydellä".

Parin sairaalayön jälkeen hoito jatkuu hänen kotonaan.

- Hän on käynyt samanlaisissa tarkastuksissa aiemminkin, mutta aiemmin ne eivät ole herättäneet tällaista paniikkia, sanoi varapresidentti Kgalema Motlanthe."Iltasanomat 28.01.11


Iltalehti:Etelä-Afrikan valkoisella vähemmistöllä on syytä toivoa, että entinen presidentti Nelson Mandela sinnittelee elävien kirjoissa vielä pitkään, mutta luonnolle eivät hurskaatkaan toiveet voi mitään. Ihmisruumiin rapistuminen on biologiaa, kuten myös populaatioiden pyrkimys reviirinsä hallintaan ja kilpailevien heimojen syrjäyttämiseen?

Suomalainen toimittaja ei ymmärrä tai ei halua ymmärtää, mihin nykyisen presidentin Jacob Zuman rauhallisuus-vetoomus liittyy. Mandelan negrologeja kirjoitetaan kuitenkin jo kaikissa toimituksissa rotusorronvastaisessa hengessä, -ymmärtämättä että toimittaja-tanttojen nuoruuden euforiset muistot mielenosoituksista vääryyttä tms. vastaan ovat menneisyyttä. Eivät tätä päivää.

Tämä päivä tuo uudet rotusorrot ja uudet vääryydet?