maanantai 26. huhtikuuta 2010

Kerjäläiset keskuudessamme, l. jalojen arjalaisten invaasioSuomessa on perinteellisesti asustellut keskuudessamme kahta indoeurooppalaiseen kieliryhmään kuuluvaa etniteettiä: Ruotsinkieliset ja mustalaiset. Molemmista on ollut aikojen saatossa ristiriitaisia kokemuksia, mistä on aiheutunut "ennakkoluuloja". Äskettäin saapui maahamme indoeurooppalaisten nomadien eräänlainen jälkiaalto: Balkanin mustalaiset.

He ovat aiheuttaneet melkoista älämölöä, ja hämmennystä ns. hyysäämiseen ideologisesti sitoutuneessa kyldyyriväessä elämätavallaan ja etnosentrisellä arvomaailmallaan. Jos ryhdymme trendikkäästi etnisyyden suhteen "värisokeiksi", mikä onkin usein suositeltavaa ainakin ajatusleikkinä, näemme heissä monien mielestä vain taparikollisia.

Maahanmuuttopuolueen erään äänenkannattajan ja mielipidemuokkauksen instrumentin, "Ilta-Hyysärin", romani-ongelman mannekiiniksi nostaman Dragomir Nelun taustaltakin löytyi käsittämätön rikosvyyhti -Suomessa tehtynä- sisältäen mm. poikkeuksellisen törkeän raiskauksen. Tätä vaeltavaa kansanosaa on siis melkoisen vaikeaa empatiseerata?

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1644829

Tässä vaiheessa on pakko kysyä, ymmärtävätkö ns. Vapaa-liikkuvuus-verkosto ja turvapaikkaturismia myös EU:n jäsenmaista suosiva ministeri Thors mitä ovat tekemässä? Toki taparikollisuutta elämäntapanaan pitävän väen "ymmärtäminen" on tosihyysärin koetinkivi, mutta sittenkin??

Suomeen tänäkin keväänä suuntautuva romaniturismi halutaan nähdä yksinomaan syrjinnän tms. seurauksena ymmärtämättä että käytännössä tämä ilmiö on osa euroopanlaajuista organisoitua pikkurikollisuutta, joissa jokaisesta kerjätystä tai varastetusta sentistä menee siivu organisaatiossa ylemmälle, ketjua pitkin, kunnes rahat päätyvät Romaniassa asuville pääkerjäläisille, joiden palatsit ja öky-elämäntapa hämmästyttää silmänsä aukipitäviä tarkkailijoita. Alla kerjäläisten kuninkaan palatsi:

Lue Daily Mailista.

http://fifi.voima.fi/voima-artikkeli/Tanssia-ruusuilla/3000


Takaisin todellisuuteen:

Video kuvattu täällä:

Jokainen tehkööt itse johtopäätöksensä.


Vaalipäivänä tämä muistetaan, Astriid!-