lauantai 5. joulukuuta 2009

Muslimimellakka ÅrhusissaTanskalaisen valtalehden, Jyllanspostenin, mukaan 30-40:n maahanmuuttaja-nuoren joukko riehui Århusissa viikonloppuna. Nuorisojoukko julisti alueen kuuluvan itselleen, ei tanskalaisille

Jyllandsposten 31.10.2005:
Rosenhøj:n ostoskeskus oli useiden öiden ajan Århusin viimevuosien pahimpien mellakoiden näyttämönä. "Tämä alue kuuluu meille", »Området tilhører os«, julistivat nuoret. Sunnuntai-iltana nähtiin viimeisin tuhopoltto-hyökkäys.

Mellakoivien nuorten sanat kuullostivat avoimelta sodanjulistukselta tanskalaiselle yhteiskunnalle. Poliisin on pysyttävä poissa, alue kuuluu nyt maahanmuuttajille.

Neljä nuorta istuu muurilla Rosenhøj:n ostoskeskuksen aukiolla sunnuntai-iltapäivällä. He ovat ilmoittaneet olevansa kolme yötä mellakoivan ryhmän puhemiehiä. Tämä joukko oli riehunut ja yrittänyt polttaa ravintolan ja myymälöitä ostoskeskuksessa.

Pysäköintialueella parveilee autoja, joissa istuu maahanmuuttaja-yhteisön nuoria. Monet kävelevät ympäriinsä tervehtien toisiaan voittoisissa tunnelmissa Århusin viimevuosien pahimman mellakan jälkeen.

Jokaisena yönä mellakointiin osallistui 30-40 nuorta, pääasiassa maahanmuuttajia. Vain kaksi pidätettiin.

"Me tiesimme, että olet tulossa. Me olemme puhemiehet", sanoi nuori mies musta neulottu huppu päässään, kun "JP-Århus" vieraili ostoskeskuksessa sunnuntaina. Haastateltu oli vihainen, hyvin vihainen. Hänen takanaan pubi Hot Shot oli vahingoittunut mukulakivien heittelystä, ja myymälöissä parkkipaikan ympärillä olivat ikkunat teipeillä tilapäisesti korjattuina.

Neljä tuntia tämän lyhyen tapaamisen jälkeen vartiointiliike Falck lähetti ryhmän palomiehiä poliisien saattamina Kjærslundin päiväkotiin, kadun toiselle puolelle vastapäätä ostoskeskusta.

Bensaa ikkunasta.

Päiväkodin takaikkuna oli rikkoutunut ja liekit löivät korkealle, ilmeisesti siksi että palo oli sytytetty kaatamalla benbsiiniä ikkunasta lattialle.

Falckin ryhmä joutui odottamaan Vibyn aukiolla, parisen kilometria tuhopolton kohteesta, ennenkuin poliisi ehti saattamaan heitä tuhopoltto-paikalle. Kaksi yötä aiemmin toinen Falckin työryhmä oli joutunut uhatuksi peittäessään rikottua ikkunaa.

Kauppakeskus-aukion ympäriltä oli ikkunat järjestelmällisesti rikottu mukulakiviä heittelemällä. Poliisin mukaan nuoret olivat tuoneet kivet paikalle repuissaan, tullessaan Rosenhöj:lle.


Mukulakiviä leipomoon.

Sunnuntai-aamuna 16-vuotias somalipoika pidätettiin, syyllistyneenä törkeään pahoinpitelyyn. Perjantai-iltana hän oli heittänyt kiven leipomon ikkunaan, ja osunut sillä leipuri Børge Svaløa kasvoihin.
...

Haastateltu kertoo olevansa 100% palestiinalainen, syntyneensä pakolaisleirissä 19-vuotta sitten, ja nyt työttömänä Tanskassa.
"Poliisi ei saa tulla tänne. Tämä on meidän alueemme. Me päätämme mitä täällä tehdään."


Ja lievästi profeetta Muhammedin tyylillä hän jatkaa:
"Me olemme kyllästyneet siihen, miten näemme suhtauduttavan profeettaamme. Me olemme kyllästyneet Jyllandsposteniin. Tiedän, ettei se ole sinun syysi, mutta emme voi hyväksyä sitä miten Jyllandsposten kohtelee profeettaa."
hän sanoo aggressiivisesti, ja muut nyökkäävät hyväksyvästi.


Suunniteltu kolme viikkoa.

Jotkut mellakoitsijoista olivat turkkilaisia, ja tämä on ensimmäinen kerta kun turkkilaiset ja palestiinalaiset toimivat yhdessä, 19-vuotias selittää.
"Me olemme suunnitelleet tätäkolme viikkoa. Siksi vain kaksi pidätettiin lauantai yönä. Poliisi yritti piirittää meidät kaikki, mutta tiesimme tien ulos", hän julistaa. Sitten hän poistuu mutustaen pizzaa "Fun Pizza"-pizzeriasta, jonka ikkunat ovat yhä teipattuja mukulakivi-hyökkäyksen jäljiltä.

Jyllandsposten 31.10.2005
Se lähestyy Suomea! Pitäisikös jotenkin suhtautua mellakointi-ilmiöön?

Suomen ja muiden Pohjoismaiden pakolaiset ovat yksi ja sama ryhmä. Joillakin on (ollut) jopa samanaikaisesti "fatta vetämässä" useassa maassa, ja väki liikkuu liukkaasti maasta toiseen. Tanskan muslimit eivät siis voi olla mitään eri lajia kuin tänne "kotoutuneet". Tanskan tapa kohdella turvapaikka-turisteja ei ole myöskään mitenkään erityisen tyly. Syy Århusin purkaukseen löytyy siis ... muslimeista itsestään!


Näiden tapausten toistuminen Suomessa on täysin mahdollista.

"Tämä alue kuuluu meille!" oli Århusin ennalta valmistellun mellakan viesti tanskalaisille. Kyseessä on siis purkaus, jonka aiheutti maahanmuuttajien määrän ja itseluottamuksen kasvu sen kynnyksen yli, jonka jälkeen he alkavat suuntautumaan pääväestön syrjäyttämiseen. Hyvä kun tiedämme. Mitäs tehdään?


Miksi Tanska joutui islamisti-mellakoinnin kohteeksi?

Jyllandspostenin tomittajan haastattelema mellakka-agitaattori purki sydäntään näin: "Me olemme kyllästyneet siihen, miten näemme suhtauduttavan profeettaamme. Me olemme kyllästyneet Jyllandsposteniin. Tiedän, ettei se ole sinun syysi, mutta emme voi hyväksyä sitä miten Jyllandsposten kohtelee profeettaa." "Vääräuskoisen" mainiosta blogista löytyikin näiden sanojen taustat:

Tanska puolustaa sananvapauttaan

Tällä hetkellä Pohjoismaista ainoastaan Tanska näyttää tajunneen islamin länsimaiselle vapaudelle aiheuttaman vaaran. Tanskalaiset arvostelevat radikaalia islamia leveällä rintamalla; jopa kuningatar Margarethe on elämäkerrassaan vaatinut tanskalaisia ottamaan islamin haasteen vakavasti, "Olemme antaneet tämän asian olla ympärillämme liian kauan, koska olemme suvaitsevaisia ja aika laiskoja", "Meidän on otettava riski vähemmän mairittelevalla tavalla leimatuksi tulemisesta, sillä on olemassa joitakin asioita joita kohtaan meidän ei tulisi olla suvaitsevia."Viimeisin episodi alkoi kun tanskalainen kirjailija valitti, että kukaan ei uskaltanut kuvittaaa hänen profeetta Muhammedia käsittelevää kirjaansa. Jyllands-Posten-lehti tarttui haasteeseen, ja julkaisi sivuillaan sarjan Muhammedista tehtyjä piirroksia. Osassa piirroksista tuli ilmi islamin väkivaltainen luonne, mikä johti rauhan uskonnon edustajien esittämiin protesteihin, tappouhkauksiin jne.

Protestit kulminoituivat siihen että 11:ta islamilaisen maan suurlähettiläät lähettivät avoimen kirjeen Tanskan pääministeri Anders Fogh Rasmussenille, väittäen että Tanskassa on meneillään poliitikkojen ja median loanheittokampanja islamia ja muslimeita vastaan ja vaati pääministeriltä toimenpiteitä asiassa.

Rasmussen kieltäytyi ottamasta vastaan lähetystöä, todeten että jos "heillä [lähetystöllä] olisi vähäisintäkään ymmärrystä tanskalaisen yhteiskunnan toiminnasta, he tietäisivät että hänellä ei ole halua tai valtaa muuttaa sanomalehden toimituspolitiikkaa." Suurlähettiläänsä protestoimaan lähettäneiden maiden joukossa oli sellaisia sananvapautta ja toisia uskontoja kunnioittavia maita kuten Saudi-Arabia, Iran, Egypti, Libya ja Turkki.

... Tanskan kaltaisessa oikeusvaltiossa loukatuksi tulleen on mahdollista haastaa loukkaajansa oikeuteen ja - jos lakia on rikottu - saada korvauksia. Egyptin suurlähettiläs ja Tanskan muslimit sen sijaan haluavat pääministerin rajoittavan sananvapautta niin että islam ja muslimit saisivat erioikeuksia; muita suojatumman aseman.

Uskontojen arvosteleminen kuuluu sananvapauden piiriin. Kristinuskoa vastaan on jo pitkän aikaa kohdistettu lännessä ja myös Suomessa erittäin kovaa arvostelua, lisäksi sananvapauden nojalla on hyväksytty taiteena esim. kusi-krusifiksi- miksei siis suhteellisen harmiton piirros Muhammedista.Tanskan asukit lienevät skandinaaveista suorapuheisimpia, mutta Vääräuskoinen ei voi olla miettimättä kuinka olisi käynyt Suomessa? Meillä käsitys sananvapauden loukkaamattomuudesta lienee hieman kehittymättömämpi kuin Tanskassa, johtuen pitkästä suomettumisen kaudesta jolloin Neuvostoliitosta ei saanut kertoa totuutta.

Vain vajaa 20 vuotta sitten, 1986, Renny Harlinin työnäyte jenkkeihin, elokuva "Jäätävä polte" kiellettiin alunperin ulkopoliittisista syistä Valtion elokuvatarkastamossa. Myöhemmin korkein oikeus kumosi tarkastamon päätökset, joten sananvapaus piti meilläkin lopulta.

Jos katsoo tämän päivän suomalaista mediaa, tulee helposti siihen johtopäätökseen että hyssyttelyn perinne elää edelleen: Neuvostoliiton on korvannut uusi utopia; monikulttuurisuus. Siitä on tullut aikamme pyhä lehmä jonka luvataan lypsävän kansalle maitoa ja hunajaa kunhan Suomeen ensin saadaan tarpeeksi ulkomaalaisia - mielellään kulttuureista jotka poikkeavat omastamme mahdollisimman paljon.

Tuota utopistista teoriaa vastaan on olemassa valtavasti todistusaineistoa, mutta asiaan ei uskalleta käydä toden teolla käsiksi mediassa, kuten ei uskallettu kertoa totuutta Neuvostoliitostakaan. Suomettumisen kauden pelottavan termin "neuvostovastainen" on korvannut termit "suvaitsematon" ja "rasisti".

Neuvostovastaiseksi luokiteltu joutui suomettumisen kaudella pannaan, siksi kukaan ei uskaltanut ottaa riskiä sellaiseksi leimatuksi tulemisesta. Samalla tavoin nykypoliitikot eivät uskalla vaatia esim. kiintiöpakolaisjärjestelmästä luopumista tai somalipakolaisten kotiinsa palauttamista, koska suvaitsemattoman rasistin leima on niin murskaava. Vai onko? Suomi tarvitsisi oman kuningataräidin joka uskaltaisi liputtaa oman maansa ja kulttuurinsa puolesta. Muumimammasta ei siihen ole.

Vääräuskoinen, 2.11.05

Kiitämme "Vääräuskoista" tästä erinomaisen oivaltavastaÅrhusin mellakoinnilla, joka on tiettävästi ollut sekä valmisteltu että johdettu operaatio, on siis yhteys poliittiseen Islamiin. Tämä on asia jota meidän ei haluta huomaavan.Jos haluat estää tämäkaltaiset näkymät, pysäytä maahanmuutto. Pienet ilkiötkin sen tietää!

Vieraan kulttuurin enklaavit: 1. Ranskan islamilaiset lähiöt


"Nuorisomellakat jatkuvat Pariisissa toista yötä.

Reuterin uutinen La 29.10.2005
Laure Bretton

Paris/Reuters: Sadat ranskalaiset nuoret tappelivat poliisia vastaan ja sytyttivät autoja palamaan Pariisin esikaupungissa Clichy-sous-Boisissa lauantaina. Mellakointi jatkuu toista yötä, ja median mukaan se sai alkunsa kahden teini-ikäisen jouduttua sähkötapaturmaan poliisia paetessaan.
Kaksi teini-ikäistä kuoli ja kolmas loukkaantui vakavasti torstai-yönä, kun he saivat sähköiskuja sähköverkon jakelu-asemalla, jonne he pakenivat murtoa tutkivia poliiseja, raportoi media.Tunnistamattomat nuoret ampuivat kohti poliiseja mellakoinnin yhteydessä, mutta vain yksi loukkaantui, poliisin edustaja kertoo.
"Ei ole normaalia, että nämä kaksi kuolivat tuolla tavalla", selitti huputettuun puseroon pukeutunut nuorimies Ranskan TV:lle, tarkoittaen kuolleita poikia. Lehdistön mukaan he olivat 15-vuotias Banou ja 17-vuotias Ziad.

TV-kuva näytti nuoret heittelemässä kiviä poliisiupseereja kohti samalla kun autot paloivat esikaupungin kaduilla. ... Noin 19 henkilöä on pidätetty ja 15 poliisia ja yksi toimittaja on loukkaantunut, kertoo poliisi. Protestoijien luokkaantumisista ei ole saatavilla tietoja.

Poliisien ammattiliittoon kuuluva upseeri halusi armeijan kutsuttavan tukemaan poliiseja.

"Clichy-Sous_Boisissa on meneillään sisällissota tällä hetkellä", sanoi Michel Thooris "Action Police CFTC:tä". "Kollegoillani ei ole kalustoa eikä koulutusta katutaisteluihin."

Kuitenkaan Joaquin Masaret "UNSA -liitosta, johon useimmat mellakkapoliisit kuuluvat, ei ole peloissaan:

"Me emme ole sodassa, ja poliisilla on kapasiteettia palauttaa järjestys, mikäli meille annetaan materiaalia ja tukea."

Sisäministeri Nicolas Sarcozy sanoi perjantaina, että nuoret jotka joutuvat sähkötapaturmaan, eivät olleet murtoa tutkivien poliisien seuraamina onnettomuuden tapahtuessa.

On epäselvää olivatko sähköasemalle tunkeutuneet nuoret edes epäiltyjä samanaikaisesti lähistöllä tapahtuneesta murrosta.
Torstai-iltana nuoret sytyttivät autoja ja roskalaatikoita tuleen ja hyökkäilivät kauppoihin ja paloasemalle. Viranomaisten laskelmien mukaan 23 ajoneuvoa, mukana postiautoja, poltettiin ja tuhottiin protestissa.

Useita satoja ihmisiä otti osaa hiljaiseen marssiin kunnioittaakseen kahta kuollutta teini-ikäistä Clichy-sous-Boisissa lauantaina."Kiitos teille siitä, että Ranska kunnioittaa meitä nyt enemmän kuin tänä aamuna, ennen tätä hiljaista marssia", sanoi Claude Dillain, paljon sosiaalisia vuokra-asuntoja käsittävän Clichy-Sous-Boisin pormestari.

"Me olemme näyttäneet todelliset kasvomme, yhdistyneinä kansalaisina, oli alkuperämme,uskontomme tai näkemyksemme mikä tahansa. Yhdessä olemme näyttäneet kipumme ja jopa suuttumuksemme, rauhallisesti, arvokkaasti ja kunnioittaen." (Blaa blaa, täyttä potaskaa! Käänt.huom.)

Sisäministeri Sarkozy, jonka politiikkaa lain ja järjestyksen vahvistamiseksi on arvosteltu ihmisoikeusryhmien toimesta, käynnisti uuden offensiivin rikollisuutta vastaan tässä kuussa. Hän käski erityisesti koulutettujen poliisiyksikköjen iskeä (tackle) 25:een lähiöön eri kaupungeissa Ranskassa.

Sarkozy on selvästi ilmaissut kiinnostuksensa vuoden 2007 presidentinvaaleja kohtaan. Hänen mukaansa liikkuvat poliisiyksiköt voivat partioida alueilla, odottaen autoissaan hankaluuksien puhkeamista.
..."
ReutersNäin poliittisesti korrektisti Reuters häivyttää näkyvistä oleellisen.

Kun ranskalaisten keskuuteen, heidän pääkaupunkiinsa, asettunut vieraassa kulttuurissaan pysyttelevä yhteisö reagoi tuolla tavalla poliisin toimiin aivan tavallisen rikoksen tutkimisessa, on aika nähdä merkit ja tehdä johtopäätökset odotettavissaolevasta kehityksestä. Juuri sen Reuters ja Laure Bretton haluavat välttää.

Ei ole eurooppalainen tapa polttaa autoja ja ampua kohti viranomaisia, jos on(?) syytä epäillä heidän toimineen jossakin tapauksessa väärin. Se, joka vaatii "maahanmuuttajille" lievennystä yleiseen vaatimukseen normien kohtuullisesta noudattamisesta, on "rasisti": Hänen mielestään maahanmuuttajat ovat kykenemättömiä sivistyneeseen elämäntapaan. Ranskassa mentiin väkivallan edessä matelemisessa vieläkin pidemmälle:

Vasemmisto, joka ilmeisesti järjesti Clichy-sous-Boisin "hiljaisen marssin", oli täysin tietoinen siitä että jos lähiöasukkaiden (ei-ranskalaisten) annetaan huutaa sloganeitaan kulkueen liikkuessa, he kiihdyttävät itsensä taas sellaiseen raivoon, että marssille käy kute Ohion Toledossa: Rasismin vastustajat osoittivat omin teoin että "rasistit" ovat 100%:sesti oikeassa.

Marssijat, jotka Suomen median erheellisen tiedon mukaan osoittivat mieltään "sovinnon" puolesta, siis pitivät melut mahassaan, ja kiitokseksi kaupunginjohtaja löpisi heille palturia.

Hesari kirjoitti: "Clichy-Sous-Boisin esikaupunkialueen nuoriso marssi kahakoiden jälkeen rauhan palauttamiseksi alueen asukkaiden ja viranomaisten välille." Reutersin tietoon uskomme kuitenkin enemmän.

Onko Ranska muuten Hesarin mielestä samanlainen maa, kuin Saddam Husseinin Irak? Siellähän viranomaiset olivat paikallisen diktaattorin puolella kansaa vastaan. EU:ssahan on demokratia, eli täällä viranomaiset tottelevat meitä, -tai ainakin edustajiemme. Esko Seppäsen "Brysselin-Pravdaksi" haukkuman HS:n logiikka pettää.

Jätetään "lehti-neekerit" (=korrekti huumorintäyteinen nimitys toimittajakunnalle 50-luvun Suomessa!) ja tarkastellaan "pariisilaisia": Lähiöt vallanneiden maahanmuuttajien toimintatapa näyttää olevan oman "kulttuuri-saarekkeen" irroittaminen ranskalaisten viranomaisten valvonnasta, minkä tavoitteen kanssa ollaan niin ehdottomia, että Ranskan poliisin tunkeutuiminen reviirille, vaikkapa vain murto-rikosta selvittämään, koetaan vihamieliseksi hyökkäykseksi?

Toisaalla näillä sivuilla on silminnäkijän ja kokijan kuvausta pariisilais-pohjoisafrikkalaisesta lähiö-kulttuurista. Kehitystendenssi, joka ongelmalähiöissä on nähtävissä, olisi kyllin paha ilman vierasta kulttuurielementtiäkin, mutta "poliittisesti korrektit" monikulttuuri-uskovaiset tuntevat olevansa velvollisia puolustamaan sitä arvostelua, sen koko mädännäisyyden paljastamista ja myös viranomaisten normaalia järjestyksenpitoa vastaan?

Omien poliittisten harhojen pitäminen realiteettien edellä on kansanomaisemmin ilmaistuna pään pistämistä pensaaseen. Juuri näin on Ranskassa tehty.

"Monikultuuristen" asuinalueiden ongelmat on pidetty näkymättömissä, syyllistetty ja vaiennettu niistä puhujat, ja odotettu niiden hoituvan itsestään. Tämän politiikan palkinto on jo nähtävissä Pariisissa: Sosiaaliseen umpikujaan ajautuneet lähiöt ovat turvattomia asukkailleen, kiellettyä maata ranskalaisille ja poliisikin liikkuu niissä kuin vihollisen alueella.

Ei ole tiedossa mitään sellaista seikkaa, joka osoittaisi ettei Ranskan kehitys ole mahdollista myös Suomen kaupungeissa. Vaikka emme laskisi mitään arvoa näistä pesäkkeistä lähtevien rikollisten suomalaisille uhreille -näihän poliitikoillamme onkin tapana?- ongelmaan tarttumisen lykkääminen tulevaisuuteen merkitsee se kohtaamista satakertaisena.


BBC Monday, 31 October 2005, 10:27 GMT

BBC:n uutinen kertoo mellakoiden Clichy-sous-Boisissa jatkuvan jo neljättä yötä. Kaupunginjohdon ja kansalaisjärjestöjen kokoama mielenosoitus ei siis rauhoittanut tunteita, vaan etupäässä siirtolaisista koostuva nuorisojoukko tuhoaa ympäristöään edelleenkin?

Tapahtumien kehitystä kannattaa seurata, sillä se on hyvää havaintoaineistoa "monikulttuurin" käytännöstä.

Iltalehti alitti taas itsensäkin:

Iltalehti 31.10.2005 9:19:
"Ranskan oppositio ja ihmisoikeusaktivistit pitivät tiukentuneita rikollisuuden vastaisia toimia osasyyllisenä loppuviikon mellakoihin. Ranskan sisäministeri Nicolas Sarkozy ilmoitti reilu viikko sitten, että Pariisin lähiöiden väkivaltaa vastaan aloitetaan "sota ilman armoa".
Arvostelijoiden mielestä Sarkozyn kovat puheet ovat ruokkineet nuorten ja poliisien välisiä jännitteitä. Ne eivät tehoa ränsistyneiden lähiöiden syviin ongelmiin, kuten työttömyyteen, köyhyyteen ja nuorten lohduttomiin tulevaisuudennäkymiin, arvostelijat sanoivat. "


Iltalehti jättää kertomatta, että Sarkozy on äskettäin ilmoittanut kannattavansa Ranskan tiukan sekulaarisen (uskonnon valtiosta erottavan) lainsäädännön löysentämistä islamilaisten kohdalla, jotta valtio voisi tukea heidän moskeijoitaan. Kirkkoja ei aiota edelleenkään rahoittaa julkisista varoista. Sarkozylle pitää kuitenkin sysätä syyllisyys islamistien suututtamisesta.

"Ihmisoikeusaktivistit" ovat taas omimmassa roolissaan: Maalaamassa viattomuuden sädekehää ihmisoikeuksia aina tilaisuuden tullen rikkovalle islamilaisuudelle, ja syyllistämällä eurooppalaisia siitä, etteivät nämä ole antaneet tarpeeksi periksi. "Aktivistit" unohtavat näemmä, että nyt ollaan Euroopassa?01./02.11.2005

Mellakat Pariisissa jatkuvat yhä, ja ovat levinneet uusiinkin kaupunginosiin.

MTV-3 uskaltaa sanoa suoraan:
"Pariisissa vajaan viikon ajan kestäneet levottomuudet poliisin ja siirtolaisten välillä ovat levinneet yön aikana uusille alueille. Kymmeniä ajoneuvoja sytytettiin tuleen yöllä Pariisin esikaupunkialueilla, kertovat viranomaiset."


Vielä vuorokausi sitten mellakoijat olivat STT:lläkin "pariisilaisia nuoria". Kun useimmat poliittisesti korrektiksi siloitellun uutisen julkaisseet lehdet käyttivät lähes STT:n sanamuota, näyttää siltä että juuri "Suomen" Tietotoimisto on paikka jossa sensurointi tapahtuu?

Olihan STT:n toimittajana toiminut ex-taistolainen naishenkilö tämä paljon puhuttu ja naurettu Muhammed Attan netti-rakkauskin. Ihme porukkaa?4.11.2005

Mellakat "laantuneet" ja levinneet neljääntoista kaupunginosaan, -ja Marseilleen asti
Harva tulee ajatelleeksi, mikä merkitys on Ranskan sisäministerin Nicolas Sarkozyn lausunnolla, että "yritykset ratkaista ongelmia ”sosiaalisin” keinoin ovat epäonnistuneet ja nyt tarvitaan lujia otteita". Tämä tarkoittaa "monikulttuurisen" politiikan epäonnistumisen myöntämistä.

Ranskan valtiolla on Euroopassa runsaimmin kokemusta toisista kulttuureista tulevien vastaanottamisesta ja sopeuttamisesta. Integrointi on ollut pyrkimyksenä, mutta sitä ei ole väkisin kiirehditty. Maahanmuuttajat ovat saaneet edetä omaan tahtiinsa, ja heidän omien traditioidensa ylläpitämiseen on suhtauduttu suopeasti.

Ranskassa valtio ja kirkko ovat olleet erotettuja toisistaan jo 1700-luvulta lähtien, mikä on ollut etu vähemmistö-uskonnoille kuten Islamille. Rinnakkaiselo toimikin kohtuullisesti ranskalaisten ja Välimeren eteläpuolelta tulleiden kesken, mutta vain niin kauan kuin tulijoita oli vähän, ja edelliset olivat jo löytänneet paikkansa ranskalaisesta yhteiskunnasta seuraavien saapuessa. 1900-luvun loppupuolen massiviinen kansainvaellus ei enää sopinut näihin puitteisiin, eivätkä mitkään poliittiset toimet pystyneet estämään ongelmien kärjistymistä.

Emme osaa sanoa, onko pyrkimys ottaa maahanmuuttajia vastaanottanut maa kokonaan omaan kontrolliin, kun tulijoiden määrä on tarpeeksi kasvanut, kaiken maahanmuuton ominaisuus. Islam ainakin uskontona tukee ja ruokkii tälläistä tendenssiä.

Arabimaista saapuneiden vihapropagandaa suoltavien imaamien vaikutusta on pyritty Ranskassa estämään omalla uskonnollisella koululla, jonka piti tuottaa "eurooppalaisia" saarnamiehiä muslimien tarpeisiin. Nyttemmin on selvinnyt, että tämäkin koulu on islamistien kontrollissa.

Katsomme mitä BBC tietää 04.11:

56-vuotias liikuntakyvytön naismatkusta jäi mellakoitisiojoiden sytyttämään bussii loukkuun, saaden palovammoja Sevranin esikaupungissa. Iltalehti kertoo viranomais-tietoon nojaten, että invalidin päälle olisi kaadettu polttoainetta ja hänet olisi syttytetty palavalla rätillä.

Kaksi poliisia on loukkaantunut lievästi kun heitä on ammuttu.

Poliiseja kohti on ammuttu Seine-Saint-Denisin alueella, lähellä synagoogaa. Paikallinen ala-aste on osittain poltettu.

Poliisin mukaan 519 ajoneuvoa on poltettu ja 78 henkilöä pidätetty Pariisin alueella, tähänastisista pahimpana mellakka-yönä.

Alnay-sous-Boisissa on poltettu ostoskeskus,jota sammuttaa enemmän kuin 100 palomiestä. Toinen ostari palaa Le Blanc Mesnilin alueella.

47 bussia on poltettu Yvelinesissä, Pariisin länsipuolella.

Autoja on poltettu Dijonissa, Rouenissa Normandiassa mellakoidaan, ja Bouches-du-Rhonen alueella Marseillesin lähellä myös.


Ranskassa palaa siis Atlantilta Välimerelle. Sokerina pohjalla: Muslimien johtajat vaativat ranskalaisia poliitikkoja osoittamaan kunnioitusta maahanmuuttajien yhteisöille. Niin missä vaiheessa he ovat käyttäytyneet kunnioitusta ansaitsevalla tavalla?

Islamilaisten edustajien käytös osoittaa häiriöiden takana olevan suuremman suunnitelman. Al-Qaeda??

French riots spread beyond Paris
Kuvassa palaa Alnay-sous-Boisin ostoskeskus. Kyse ei enää ole nuorten häiriköinnistä.Joko pitäisi uskoa tyttöjä?
HELSINGIN SANOMAT
KESKIVIIKKONA 9.11.2005
Halonen: Suomenkin opittava Pariisin mellakoista
Julkaistu 20:42

Presidentti Tarja Halonen katsoo, että Pariisin mellakoista on meilläkin opittavaa. Tosin Ranskan siirtomaamenneisyys ja maahanmuuttajien määrä luovat erilaisen pohjan kuin Suomessa.

"Olemme alusta alkaen pyrkineet kotouttamisohjelman luomiseen. Meillä on uutena monikulttuurisena maana aika lyhyt historia. On mietittävä, mitä kaikkea se edellyttää."

Halosen mukaan maahanmuuttajat on otettava täysivaltaisina kansalaisina yhteiskuntaan. "Ei pidä koskaan ajatella, että jostain tulisi valmiiksi aikuisia ihmisiä koulutettuina vain tekemään niitä töitä, joita me kulloinkin tarvitsemme tehtäväksi", hän sanoi Keravalle ja Mäntsälään suuntautuneella maakuntamatkallaan.

STT
Ei tiedä, pitäiskö itkeä vai nauraa??

Värillistä rikollisuutta vastustavan marssin vastustajat olivat: Värillisiä rikollisia!Black Attack, osa 2:
Invaasion vastustajien terrorisointiToledo, Ohio, 15.01.2005:

Toledon pikkukaupunki (300 000 asukasta) Ohion osavaltiossa Yhdysvalloissa on syrjässä kaikesta, mutta keskellä samoja ongelmia kuin muutkin amerikkalaiset kaupungit, -ja täytyy lisätä: Myös suomalaiset kaupunkit yhä enenevässä määrin.

Rikollisuuden tunkeutuminen ennen idylliseen naapurustoon sai kaupungin senior-asukkaan John Szychin mitan täyteen, ja juuri hänen väitetään kutsuneen "American Nazi-Partyn" pitämään paikkakunnalla monikulttuurisen väkivallan ja rikollisuuden vastaisen mielenilmaisun. Julkisten paikkojen töhertely, murtautumiset ja jopa naisten ahdistely keskellä päivää oli hänen ja monien muidenkin mielestä sietämätöntä.Szych kiistää kutsuneensa natsipuolueen, mutta lisää, että "Natsit tulivat tänne koska poliisi ei ole tehnyt tarpeeksi rikollisuuden hillitsemiseksi".
http://www.toledoblade.com/apps/pbcs.dll/article?...

Kun paikallinen musta pastori sattui olemaan entinen marxilaisen vallankumousjärjestön, "Black Panther Partyn", jäsenenä 60-luvulla, piti hänenkin puuhata kokoon suvaitsevaisuus-operaationsa, "Erase the Hate"-kampanjan.. Kun myös tilaisuutensa haistavat "anti"fasistit tulivat paikalle, varsinainen soppa oli keitetty. Vastakampanjoita organisoitiin "Zablocki Center" -nimisestä toimistosta käsin, mutta ryöstelevän mielenosoittajajoukon kutsujaa lienee vielä vaikeampi löytää kuin natsien?
http://www.toledoblade.com/apps/pbcs.dll/article?...
Kuvassa "natsijohtaja" Bill White paikallislehden haastattelussa John Szychin kuistilla. Esittelemme Billin oikein kuvan kanssa, sillä yleensä "fasistit" joita anti-rasistit tms. vastustavat, ovat tavallisia pulliaisia joita ärsyttää joko maahanmuuttajien etuoikeudet tai näiden väkivaltaisuus kantaväestöä kohtaan. Bill White on ihan oikea natsi, sillä hänen porukkansa on nimeltään "National Socialist Movement". Bill kertoo tulleensa Toledoon tukemaan monikulttuuriseen väkivaltaan kyllästyneitä toledolaisia.
http://www.toledoblade.com/apps/pbcs.dll/article?...

Billin natsijoukon tulo Toledoon hajoitti rikollisuutta vastustavat toledolaiset riitelemään keskenään, mutta aktivoi vastapuolen toimintaan joka yllätti heidät itsensäkin, kuten tapahtumat osoittivat. Paikallislehden sivuilla on tarkka kuvaus mellakkapäivästä:
http://www.toledoblade.com/apps/pbcs.dll/article?...

Emme tiedä mitä mustan poliisipäällikön mielessä liikkui, mutta hänen toimenpiteensä olivat alimitoitettuja, ja tulivat liian myöhään. Kuinkas sattuikaan: Juuri samaan tapaan kuin poliisin toimet rikollisuuden hillitsemiseksi, mistä koko jupakka alkoikin.

Tässä vaiheessa poliisi kuvittelee vielä hoitavansa homman jos onnistuu pitämään väkivaltaan taipuvaiset antirasistit ja Billin joukon erossa toisistaan. Siihen tehtävään poliisin voimavarat olisivatkin ehkä riittäneet, mutta antifasisteilla oli muitakin kohteita: Toledolaisten omaisuus.

Kylttejä heilutteleva ja ulkoaopittua poliittista jargonia huudellut joukko lähtee liikkeelle, muuttuu laumaksi, ja toimii viidakon vaistojensa mukaisesti. Fox-TV:n sivuilta voit katsoa videotallenteen mellakkapäivästä ja mm. huoltoaseman ryöstämisestä: http://www.foxnews.com/story/... Tämä äkillinen väkivallan purkaus on järjellä selittämätöntä. Ne juomat ja tupakat, joita ryöstetyistä myymälöistä vietiin, olisi voitu aivan hyvin ostaa rahallakin? Ainakin autojen kaataminen olisi voitu jättää väliin. Jos laumakäyttäytymistä olisi ohjannut harkinta.

Bill Whiten ja John Szychin "rasistisia" ennakkoluuloja vastustaneelta mustalta pastorilta ei liene kysytty mielipidettä "antifasistien" kaupunkiin jättämistä jäljistä?

Onko tässä tragediassa voittajaa? John Czych kyllästyi yhä röyhkeämmiksi käyvien rikollisten jatkuvaan häirintään ja väkivaltaisuuksiin, ja kutsui paikalle Bill Whiten joukon. Johnia siihen asti tukeneet kaupunkilaiset pelästyivät natseja, ja John joutui pahaan välikäteen, ja joutui selittelemään ratkaisujaan. Bill ja John eivät tässä jupakassa siis jääneet plussan puolelle.

Rasismin vastustajat ylireagoivat rikollisuuden vastaiseen mielenosoitukseen, ja tulivat paikalle maksimaalisella voimalla, joka karkasi heidän käsistään. Tuloksena oli "rasisteille" ylimääräistä herkkua oleva näyttö rotuliberalismin turmiollisuudesta. Hyötyikö kukaan sitten mitään, ellei mukaan lasketa rikottuja ikkunoita korjaavia firmoja jotka seuraavat ilmeisesti "aktivisteja" kuin luotsikalat haita, -tai ainakin voisivat seurata.

Jos jossakin luuraa joku, jolle tuottaa mielihyvää erinäköisten ihmisten tappelu toisiaan vastaan, ehkä hänellä on syytä hymyyn. Tuskinpa kenelläkään muulla.
http://www.phxnews.com/fullstory.php?article=26914
http://www.foxnews.com/story/0,2933,172379,00.html
Erase the Hate event to counter neo-Nazis
Video ryöstelystä (Alemmassa kuvassa)Lähiöiden uudet isännätEspoo on rakentanut kiitettävästi uusia lähiöitä asuntopulasta kärsivällä pääkaupunkiseudulla, mutta jotain kummaa on kuultu asukkaiden valinnoista, -ja käyttäytymissääntöjen kaksoisnormituksesta?

Kun Espoon kaupunki poistatti ikävästi betoninharmaan "keskustansa" somistuksena olleet hauskat porsas-veistokset, ihmiset jaksoivat nauraa asialle, vaikka monien mielestä mentiin liian pitkälle muslimien mielistelyssä. Kun torilla jonkinlaista grilliä pitänyt Lähi-Idän maahanmuuttaja ensin hyväksikäytti läheisten kerrostalojen alaikäisiä tyttöjä, ja sitten muutti osaksi kahvionsa tuotevalikoimaa, sitä ei suostuttu näkemään. Suvaitaanhan metelöinti-, valitus- ja uhkailu-terroriakin osana espoolaisten kerrostalojen normaalia sosialidemokraattista arkipäivää.

Onhan Espoon "keskustan" taloissa runsaasti uus-suomalaisia, minkä näkee jo lautas-antennien määrästä parvekkeilla. Työtätekevillä veronmaksajilla niitä ei ole.

Emme nyt puutu raiskaus-yrityksillä ja uhkailuilla naisia pelottaneen 12v. somalipojan tapaukseen, vaan tarkastelemme etnisen konfliktin näkymistä kunnallisia vuokra-asuntoja hallinnoivan yhtiön toiminnassa: "Espoonkruunu Oy" onkin tiukentanut asettumistaan häiriköivän herrakansan puolelle.

Länsiväylä -lehden uutisissa ja keskustelupalstalla on puitu Espoonkruunun kokoomus/kommari-mafian yritystä häätää asukkaiden puolta pitänyt talotoimikunnan puheenjohtaja:

"Espoonkruunu on häätämässä Kivenlahdessa olevasta kiinteistöstä asukastoimikunnan puheenjohtajan joka toimiii myöskin asukkaiden edustajana yhtiön hallinnossa ,sekä muissa luottamustehtävissä joihin asukasedustajat ovat hänet valinneet.

Koko prosessi on täysin tekaistu ja yhtiön keittämä soppa jolla yritetään savustaa luottamusmies ja hänen perheensä kadulle. Kyseiselle perheelle on lähettetty haastemiehen välityksellä espoonkruunun asianajalle antama toimeksianto "varoitus" ,jossa syyksi ilmoitetaan kyseisen puheenjohtajan syyllistyneen esimerkiksi siihen,ettei ole antanut leikkimökin avaimia kaikille asukkaille ja on komentanut lapsia.

Lisäksi joitakin muita ihmeellisyyksiä: mm.pihalla ei ole annettu pelata pallopelejä,lapset pelkäävät puheenjohtajaa ym.. Nämä asiat siis kuuluvat asukashallintolain mukaan kyseiselle puheenjohtajalle ja asukastoimikunnalle. Jos he toimivat oikein niin näin he yrittävät pitää jonkinlaista normaalia järjestystä kiinteistöissä.

Pallopeleistä pihalueella on esim. aiheutunut ikkunan rikkoontumisia kiinteistöissä ja monessa kiinteistöissä asukastomikunnat ovat kieltäneet sen juuri siksi. Asukastoimikunnat lain mukaan voivat siis laatia kiinteistöön omia järjestyssääntöjä. Myöskään leikkimökin avainta ei edes tässä edellä mainitussa tapauksessa kyseisellä puheenjohtajalla, vaan kyseiset avaimet on annettu perhepäivähoitajille siinä talossa ja he huolehtivat lukituksesta, jotta esim. narkkarit eivät käyttäisi sitä piikittämistilana.

Kyseisillä väittämillä saataisiin näin kaikki asukastoimikunnat ja niiden jäsenet pihalle. Kaikki tämä edellä on lähtenyt liikkeelle siitä, että asukastoimikunta on pyytänyt moneen kertaan isännöitsijää laittamaan ulkomaalaistaustaista suurperhettä aisoihin ja noudattamaan yhteisiä järjestyssääntöjä, joista juuri nämä asukkaat ovat valittaneet asukastoimikunnalle ja puheenjohtaja on ollut tässä ainoastaan välikätenä.

Myöskään asukastoimikunta ei ole osallistunut espoonkruunun tanttojen järjestämään sovittelutilaisuuteen , josta on myöskin maininta yllä mainitussa varoituksessa. Ketään ei voi pakottaa mihinkään höpö höpö sovittelutilaisuuteen , varsinkaan jos pelkää henkensä puolesta.

No kyseisessä sovittelutilaisuudessa oli kuusi asukasta, sekä yhtiön johtoa, isännöintiharjoittelijoita, sekä varoituksen antanut juristi paikalla. Koska asukastoimikunta ei tullut paikalle, niin siitä suivaantuneena ja muutaman kapinoivan asukkaan puheiden perusteella asia käännetiin päälaelleen ja syntipukiksi saatiin tehtyä kyseisen kiinteistön puheenjohtajan perhe.

Lisäksi todennäköisesti yhtiön tekijät ovat neuvoneet paikalla olleille asukkaille väärin miten asukastoimikunta erotettaisiin kesken kautta. Lain mukaan ei kerottu sitä, että asukaskokouksen kutsuu koolle asukastoimikunta ja jos sitä 10% äänioikeuden omaavista asukkaista vaatii. Asukastoimikunnan ja pj:n voi erottaa tässä tapauksessa ainoastaan jos kokouksessa on pakalla yli puolet äänioikeutetuista talon asukkaista vaatimassa tätä. Eikä varsinkaan niin, että kokoukseen osallistuneiden enemmistön päätös ratkaisisi.

Kaiken huipuksi yllämainitussa varotuksessa on lisäksi häätöuhkaus.Jos kyseinen puheenjohtaja ei anna kirjallista vastinetta,niin espoon kruunu tulee purkamaan vuokrasopimuksen kyseisen puheenjohtajan perheen kanssa ja käynnistämään lain mukaiset häätötoimenpiteet.

Kyseisellä perheellä ei ole koskaan annettu varoitusta ja puheenjohtajan ominaisuudessa hän on toiminut 10 vuotta ja lisäksi hänen vaimonsa on xxxx ja puheenjohtaja on itse vastuullisessa työssä sekä hänellä on kaksi lasta perheessä. Vuokrat on maksettu aina ajallaan eikä päihdeogelmia ole - siis ihanneperhe yhtiön taloissa , jota taas ei voi kaikista sanoa.

Olen aivan 100% varma siitä, ettei oikeudessa - tässä tapauksessa häätöä tulisi, jos ei sitten tehdä oikeusmurhaa , joka on jo osaksi tapahtunutkin. Joten en kyllä itse mitään vastineita antaisi vaan katsoisin homman loppuun asti.

Yhtiö voi käyttää kalliita juristeja, joiden palkat maksaa asukkaat , asukkaiden luottamusimisten vaientamiseksi ,koska heillä ei ole varaa tälläisiin kalliisiin juristeihin. Mutta tässä tapauksessa onkin tarkoitus kerätä kolehti ja palkata hyvä asianajaja hoitamaan tämä homma ja yhtiöltä on pyydettävä vahingonkorvausta yllä olevan menettelyn aiheuttamista henkisistä kärsimyksistä."

... "Keskustelussa tuodaan ilmi uutiseen tai muuhun tietämykseen perustuen asia ilmi mm. seuraavassa.

Taitaa olla aika kyseenalaistaa eri asukasryhmien tasa-arvo Espoonkruunussa. Jos tavallinen vuokraa maksava suomalainen perhe saisi kolme tai neljä varoitusta järjestyssääntöjen vastaisesta käyttäytymisestä, olisi seurauksena mitä varmimmin häätö. Mutta kun kyseessä ovat muun kansalaisuuden edustajat, alkaa hyssyttely. Onko tosiaan niin, että säännöt on tehty vain suomalaisille ja niille ulkomaalaisille, jotka niitä haluavat noudattaa?

Onko niin, että vierasperäistä häirikköperhettä ei saada kuriin, vaan villi meno saa jatkua vuodesta toiseen. Luulisi sääntöjen koskevan kaikkia! Pelkääkö Espoonkruunu sitä, että alettaisiin puhua rasismista, jos ulkomaalaisperheitä alettaisiin panna kuriin? Tuossa Kari K:en tapauksessa oli epävirallisesti ilmoitettu, etä on paljon helpompi panna Kari pihalle kuin puuttua ulkomaalaisperheen tekemisiin!!! Uskomatonta! Mutta totta!"

"Espoon Kokoomus käyttää poliittista valtaa tässäkin asiassa... Sivusta seurannut!"--------------------------------------------------------------------------------


Lounaistuulen asukastoimikunnan kokous

Asia: Asukastoimikunnan kokous
Aika: 2.10.2005 klo 18.00
Pöytäkirjan ote

4. (Kari K:nen jäävättiin keskustelusta tämän kohdan ajaksi.)
Asukastoimikunta totesi, että Kari K:sen Espoonkruunu Oy:lta saama varoitus ja häätöuhkaus on täysin perusteeton sekä valheellinen ja kertoo lähinnä vain xxx perheen käsityksen asiasta. Asukastoimikunta paheksuu Espoonkruunun menettelyä ja vaatii Espoonkruunu Oy:ta pyytämään julkisesti anteeksi Kari K:lta ja hänen perheeltään. Asukastoimikunta haluaa Espoonkruunu Oy:lta pikaisesti kirjallisen vastauksen siitä, mitä se aikoo tehdä asian suhteen.
(x = nimi poistettu.)

"Espoonkruunu Oy


--------------------------------------------------------------------------------

Alueneuvostojen ja aluetoimikuntien puheenjohtajien kokous 10.10.05

Kokouspaikka; Siperianportin kerhotila
Pöytäkirjan ote

4. Muut asiat -
Kari K:n asia; Kuultuamme selvityksen tässä asiassa, puollamme ja tuemme Lounaistuulen asukastoimikunnan puheenjohtaja Kari K:ista tässä asiassa yhtenäisesti

- Espoonkruunu Oy:n pitää laatia käyttökelpoinen kirjallinen suunnitelma asumishäiriöiden lopettamiseksi väärinkäsitysten välttämiseksi.
- Toimihenkilöiden tulee ottaa ennen toimenpiteisiin ryhtymistä yhteys asukastoimikuntaan jotta asukastoimikunta voi toimia asukashallintosäännön mukaisesti."--------------------------------------------------------------------------------


"Ulkomaalaisperhe riehuu, suomalaiset haluavat nukkua yönsä ja tehdä työnsä. Asukastoimikunnan puheenjohtaja on pakoitettu luottamusvirkansa puolesta panemaan myös ulkomaalaisen perheen häiriköt kuriin.

On tyypillistä ruotsintautia juuri se, että asukastoimikunnan puheenjohtaja häädetään "rasismi" -korttia käyttäen. Hänhän rohkenee vaatia ulkomaalaisilta "rikastajilta ja moniosaajilta" samoja järjestyssääntöjen noudattamista kuin suomalaisetkin noudattavat. Sehän on kukkahattuisten feministisosialistitätien mielestä rasismia.

HERÄTKÄÄ ja vaivakaa hieman omia aivojanne. Rasismisyytteitä käytetään keppihevosena ja täysin asianmukaisesti käyttäytyvät kansalaiset vaiennetaan ja tänne tuotetut yön timot vain sanovat "rasisti", ja Zimsalabim.

Kerronpa esimerkin käytöksestä. Eräät hyvin aurinkoa ottaneet uussuomalaiset olivat opettaneet 3-vuotiaan lapsensakin. Hän käveli 3-v . suomalaislapsen ohi, osoitti sormellaan ja sanoi: "rasisti".

En vihaa ihmisiä heidän uskontoon tai ihonväriin liittyen. Olen itse asiassa ennakkoluulottomampi kuin nuo hömppähumanistit. Mutta Suomessa on ulkolaisiin liitetty tekopyhä käytös, jolla pilataan vanha kansanviisaus: "maassa maan tavalla tai maasta pois".
Tuo uskomaton asukastoimikunnan puheenjohtajan ulossavustaminen saisi todellakin johtaan häätöihin. Nimittäin Espoon kruunun työsuhteessa oleva henkilö, joka on vastuussa "asiakaspalvelusta" on mätäpaise mikä pitäisi poistaa."

http://www.lansivayla.fi/keskustelu/724641515602
http://www.lansivayla.fi/
http://www.espoonkruunu.fi/

Espoonkruunun vainoamaksi joutunut K.K. on ollut Lounaistuulen asukastoimikunnan puheenjohtajana vuodesta 1995, toimii lukuisissa luottamustehtävissä aina ammattiliitosta ja kirkkovaltuustosta reserviläisiin, eli ansiolista on poikkeuksellisen vakuuttava. Hänet on myös useasti palkittu aktiivisuudestaan mm. lastensuojelussa. Etemme tulisi ohjanneeksi lisää häiriköitä hänen kiusakseen, jätämme linkin tälläkertaa kertomatta.Esitetyt dokumentit osoittavat mitä peliä espoolaisten omistama kunnallisten asuntojen hallinnoimis-yhtiö pelaa omistajiensa eli kuntalaisten tahdon vastaisesti. Kuntalaisten mielipiteet selviävät lainatuista mielipidekirjoituksista. Meidän ei siis tarvinne todistella, ketä valtio ja kunnat suosivat nyky-Suomessa?

Etuoikeutettu herrakansa ohi asuntojonojen parhaisiin kämppiin, aina uudet kalusteet rikottujen/myytyjen tilalle, vuokrarästien painaminen villaisella, ja huippuna häiriköimisestä valittajien terrorisointi. Tämä on todellisuutta muuallakin kuin Espoossa. Onko tässä jotain tuttua? Viro neuvostomiehityksen alla??

Kun kommunistinen Neuvostoliitto otti voimalla ja uhkailulla haltuunsa naapurimaamme Viron, se aloitti heti kun muilta kiireiltä ehti, Viron väestön vaihtamisen marxilaisuudelle uskolliseen. Tähän tarkoitukseen käytettiin virolaisen sivistyneistön tuhoamista vangitsemisilla, kyydityksillä ja teloituksilla, ja uuden sekaväestön tuottamista muualta imperiumista Viroon.

Maahantunkeutujia suosittiin mm. uusien asuntojen jakamisessa. Jokaiselle työpaikalle piti ottaa venäläisiä tai muita tulokkaita, ja vastaanhangoittelu aiheutti epäilyn "porvarillisesta kansallismielisyydestä". Niissä oloissa se saattoi olla kohtalokasta.

Maahanmuuttajiin piti julkisesti suhtautua korostetun myönteisesti, jos halusi välttää leimautumisen. Siihen ei kenelläkään ollut varaa. Myös lehdistö ja viranomaiset piilottelivat neuvosto-maahanmuuttajien rikollisuutta, joka olikin kantaväestöä korkeampaa. Tuntuuko tutulta?

Tuloksena maahantuotettujen ei-virolaisten suosimisesta Viron väestö, joka oli vielä ESNT:n ensimmäisessä väestönlaskussa v.1948 noin 99%:sesti etnisesti virolaista, oli vaarassa 1990-luvulle tultaessa muuttua venäläis-enemmistöiseksi. Tämä oli marxilaisten tavoite silloin.

Mikä lienee nyt?
Pakolaisbizness poliittisen eliitin uusin rahasampo:

http://video.aol.co.uk/video-detail/ilkka-holmlund-0/1835466603

"Porilainen kiinteistösijoittaja Ilkka Holmlund on napannut kiinni ministeriuön visiosta..." Siis tämä olis vitsi jos se ei olis totta! -Vai mitä sanoo ministeri Anne Holmlund??

Uusi herrakansa reviiriä merkitsemässä Osa 1: Alkuasukkaat aggression kohteena

Ilta=Sanomat 13.7.2005:
Liiga pitää Hietsua pelon vallassa
"Helsingin poliisi on viime päivinä joutunut valvomaan Hietaniemen uimarantaa tehostetusti.

Viime perjantaina kymmenien ulkomaalaistaustaisten nuorten joukko pahoinpiteli parikymppisen miehen pullolla sairaalakuntoon.

Tiistain vastaisen yönä kirjattiin useita eri rikoksia, joiden takana on mahdollisesti sama porukka.

Poliisi epäilee, että yksi ryhmään kuuluva mies olisi syyllistynyt seksuaalirikokseen, joka sai koko tiistaiyön tapahtumaketjun liikkeelle.

Ulkomaalaista syntyperää oleva mies oli puolen yön jälkeen vienyt suomalaisen 17-vuotiaan naisen lievää väkivaltaa käyttäen sivummalle Hietsun koripallokentän luona. Sen jälkeen mies oli uhkaillut ja kosketellut naista.

Jonkun ajan kuluttua naisen seurueeseen kuuluneet alkoivat kaivata häntä. Nainen löytyi ulkomaalaisporukan luota, joka parveili Hietsun kahvilan ympäristössä.

Sanaharkan jälkeen muutama ulkomaalaisista kävi yhden suomalaismiehen kimppuun, joka lähti juoksemaan karkuun. Saatuaan miehen kiinni ennen Hietsun koripallokenttiä, hänet pahoinpideltiin. Tapahtumasarjaan liittyy myös epäselvä ampumavälikohtaus, jossa ammuttiin kaksi laukausta kaasuaseella."


Meno Helsingin suosituimmalla uimarannalla alkaa muistuttaa Brasiliaa, jossa slumminuorten ryöstöiskut turistien ja keskiluokkaisten brazileirojen kimppuun aurinkorannoille ovat jo kauan olleet arkipäivää. Tälle toiminnalle on nimityskin: Arrastao.

Tarkastelemmekin "arrastao"-tyyppistä laumakäyttäytymistä muissa maissa. Ensimmäinen esimerkki Brasiliasta v. 2003:Mustaihoinen jengi on jo ympäröinyt uhriksi valitut auringonottajat.


Hyökkäys tapahtuu ja muutaman sekunnin kuluttua mustat jo juoksevat kaukana saaliineen.

"Arrastao"-hyökkäykset ovat brasilialaisten nuorisorikollisten oikeastaan perinteellinen tapa putsata parempiosaisia turhasta omaisuudestaan, mutta siihen liittyy varsin pelottava ja uhkaava elementti. Kohdistuessaan vapaapäivää viettäviin perheisiin uimarannoilla, paikoissa joissa ihmiset ovat tähän asti luulleet voivansa rentoutua turvallisessa ympäristössä, arrastao-väkivalta levittää pelon ilmapiiriä kaikkiin yhteiskuntakerroksiin ehkä enemmän kuin muut monikultturisoitumisen seuraukset.


Lissabon, Carcavelosin ranta 13.06.2005

Se mikä Brasiliassa alkoi pienehköjen laumojen hyökkäilynä puhkesi viime kesänä (2005) Portugalissa ennennäkemättömäksi aggressiivisuuden purkaukseksi alkuperäisväestöä kohtaan. Portugalin kansallispäivä 13.06. on yleinen vapaapäivä, ja ne joiden rahat eivät riitä matkusteluun -monilapsiset perheet, nuoret, jne.- suuntaavat kulkunsa mm. Carcavelosin hienolle rannalle, josta löytyy sekä huvituksia että tilaa rauhalliseen auringonottoon.

Kesällä 2005 rauha oli mennyttä. Lissabon on yksi niitä eurooppalaisia suurkaupunkeja, joiden lähiöihin on pesiytynyt laittomia siirtolaisia ja puolirikollisen elämäntavan harrastajia Euroopan ulkopuolelta. Tämä ihmisjoukko on tapansa mukaan muodostunut omaksi alamaailmakseen, johon portugalilainen elämäntapa ja arvomaailma eivät ulotu, -eivätkä laitkaan. Siteeraamme Virossa ilmestynyttä uutista:Mustanahalised röövisid rannas tuhandeid inimesi
LES toimetus , 13.06.2005


"Mustanahkaiset ryöstivät uimarannalla tuhansia ihmisiä.

Perjantaina iltapäivällä joutuivat Lissabonin lähistöllä olevalla Carcavelosin uimarannalla olevat tuhannet ihmiset mustanahkaisten nuortenmiesten ryöstöretken kohteeksi. Enemmän kuin 500 kpl. 12-20 -vuotiasta nuorukaista ja tyttöä ryntäsi laumana rannassa aurinkoaottavien kimppuun, ja ryöstivät heiltä koruja, rahaa ja matkapuhelimia.

Ryöstelyn ensimmäisiksi uhreiksi joutui Itä-Euroopasta peräisin oleva maahanmuuttaja, jolta joukko ryösti kultaisen kaulaketjun. Sen jälkeen ampui yksi jengin jäsen ilmaan kaksi laukausta, mikä oli merkki muille jengin jäsenille, jotka tämän jälkeen syöksyivät ihmisten kimppuun, ryöstivät näiltä väkivaltaa käyttäen näille kuuluvia esineitä ja rahaa.

Ihmiset joutuivat kauhun valtaan, ja alkoi paniikki, mitä jengi oli tiennyt odottaakin. Vastaanhangoittelevia kohtaan käytettiin karkeaa väkivaltaa.

Rantabaari "Windsurf-Cafén" omistaja Helder Cabrieli kertoi, että Carcavelosin uimarannalta puuttuu säännöllinen poliisipartiointi. Noin klo. 15.00 alkaen poliisille alkoi tulla puhelinilmoituksia rannan tapahtumista. Myös baarinpitäjän vaimo soitti poliisille rannalla tapahtuvista barbaarisuuksista. Apua pyydettiin myös Lissabonin mellakkapoliisilta ja merivartiostolta. Cascaisin poliisipäällikön Goncalves Pereiran mukaan poliisit ampuivat ilmaan saadakseen tilanteen kontrolliin.

Mellakassa loukkaantui viisi henkilöä, näistä kaksi järjestyspoliisia. Poliisi kertoo tilanteen Carvelosissa saadun hallintaan kello viiteen mennessä, ja pidätetyksi saatiin vain neljä ryöstelijää. Ryöstelijät pakenivat Lissabonin kurjaliston esikaupunkeihin, missä valtaosa heistä onkin asunut laittomina maahanmuuttajina Portugalin entisistä siirtomaista Afrikasta.

Kauheuksien tapahtumisen jälkeen nähtiin suuria joukkoja Lissabonin-Cascaisin junaseisakkeen laiturialueella, missä nämä kätkeytyivät tavallisten matkustajien sekaan ja katosivat juniin. Mustanahkaisista (viroksi: mustanahelistest)koostuvien jengien liikkumisia ja huliganismia on sattunut Lissabonin-Sintran linjalla useita kertoja, ja niiden yhteydessä on tapahtunut matkustajien ryöstelyä.

Portugalin sisäministeri Marques Mendes tiedotti lauantaina, että poliisivalvontaa kesänviettopaikoissa tullaan tehostamaan. Poliisi tutkii tapahtunutta. ... Tälläiset joukkomittaiset ryöstöretket uimarannoille ovat yleisiä Brasilian lomanviettoalueilla, mutta niitä ei ole aikaisemmin sattunut Portugalissa.

Eestiksi: http://www.lisest.org/2005/Carcavelos.htm

Tämä tapaus paljastaa maahanmuuttajien rikollisista tavoista sellaista, mitä meidän ei haluta tietävän. Portugalin poliisi toimet olivat myös riittämättömiä portugalilaisten suojelemikseksi terrorilta.

"Mustanahalised" (muuten hauska sana, ja aivan laillinen koska se on Suomi-Viro -sanakirjassa! Hmmm...) käyttäytyvät laumana niin, että kun suurella joukolla hyökätään, juuri ketään ei jää kiinni, eivätkä nekään saa länsimaiselta oikeuslaitokselta mitään. Siitä pitävät huolta ihmisoikeus-juristit.

Tälläistä alkaa ilmeisesti sattumaan HETI kun "mustanahalisten" määrä ylittää jonkun "kriittisen massan" rajan?

Auringon lapsina maahantunkeutujat eivät ajattele tekojensa seurauksia joskus tulevaisuudessa, vaan kun heidän verkkokalvoilleen piirtyy kuva uimarannasta, jossa rannekellot ja korut kimaltelevat, perheenisät leuhkivat toisilleen uusimmanmallisilla kännyköillään, ja rannassa lojuu massoittain valkoista lihaa ihan käyttämättömänä, savannien sankareiden tikapuuhermoistoissa kulkevat impulssit haarakkeesta toiseen tuottaen vaivalloisen loppu-räknäyksen: "Kukaan ei voi meitä estää, emmekä jää kiinni!"Silloin ryntäys alkaa, eikä kukaan ajattele miten se vaikuttaa mahdolliseen "rasismin" lisääntymiseen ympäröivässä yhteiskunnassa.

Tämä tapaus, jonka saimme Suomessa tietää Viron lehdistön kautta, onkin meille varoitus siitä tulevaisuudesta, jonka omat johtajamme ovat meille valmistelleet ja suunnitelleet.

Jo niinkin lähellä kuin Ruotsissa, jonka "maahanmuuttajat" ovat osin samoja henkilöitä kuin Suomessa, on sattunut ainakin yksi "mustanahalisten" lauman hyökkäys puiston tms. nurmikoilla aurinkoa-ottavien nuorten tyttöjen kimppuun melkein brasilialaisella metodilla:

1. Suuri joukko valuu uhrien läheisyyteen,
2. ympäröi heidät ja peittää näkyvistä,
3. ja käy kimppuun, raiskaus alkaa ja jatkuu jatkuu....

Tytöillä ei ole poispääsyä ennenkuin koko "mustanahalisten" joukko on päässyt toteuttamaan aikeensa. Huomautamme, ettei Brasilian arrastao-hyökkäysten yhteydessä yleensä raportoida seksuaalisesta välivallasta, taktiikkana on "iske ja pakene". Asiat luonnollisesti voivat muuttua jos tarve pakenemiseen poistuu.
Portugalilaisen perheen lomapäivä on pilalla, ja lapsille aiheutetun järkytyksen seuraukset saattavat vaikuttaa heidän mielessään vielä vuosienkin kuluttua. Milloin Suomen "monikulttuuristuminen" on niin pitkällä,että tarvitsemme rynnäkköhaulikoilla aseistetut poliisit turvaamaan vapaapäiviemme viettoa julkisilla paikoilla?


Pizzoja ja pommeja TurussaMOT-toimitus paljasti terroristipesäkkeen Suomen Turussa, ja osoitti samalla että pizzojen ostajat saattavat tietämättään rahoittaa terrorismia:

Usea toisistaan riippumaton kurdilaislähde on vahvistanut MOT:lle, että Turussa toimii aktiivinen Mulla Krekarin perustama Ansar al-Islam tukiryhmä. Koska lähteemme pelkäävät kostoa, emme paljasta heidän nimiään ja kuviaan tässä yhteydessä.

Lähde: " Nämä ovat tuttuja henkilöitä. He toimivat jotenkin niin, että me huomaamme heidän aikeensa. Valitettavasti he ovat hyvin varovaisia, eivätkä jätä mitään todisteita itsestään. Mutta me tiedämme, mitä on tekeillä..”

Osman Sultan: Heitä on Turun alueella ehkä noin 20 henkilöä, joista viitisen ei ole välttämättä sulautunut ryhmään niin täysin. Olennaista on kysyä, kuka heitä organisoi Turussa. Alun perin Turun kaupunki ei ole myöntänyt heille asuntoa, kuka on siis järjestänyt heille asunnot Turussa? Nyt he ovat keskittäneet toimintansa Turkuun ja haluavat työskennellä sieltä käsin.

Mot: And who is that person?

Osman Sultan: Henkilö, joka on tällä hetkellä Irakissa pidätettynä.
Henkilö, johon Osman Sultan viittaa on Suomen kansalainen Abdulrahman Azizi. Hän tuli Suomeen 1996.

Abdulrahman: Alussa mä olin Jyväskylässä kaksi vuotta ja sitten mä, Siis Jyväskylässä saatiin niin kun pieni kaupunki, ei siellä työtä. Sitten mä muutin Jyväskylästä Turkuun ja mä sielä mä sain työpaikka niin kun koulun avustaja ja Vaskovuoren koulussa, mä olin siellä työssä. Ja sitten mä olin työssä kirjapainossa. Mä sain töitä sen, sen takia mä oon muuttanut Jyväskylästä Turkuun.

Kun tapasimme Abdulrahmanin elokuun lopussa Irakissa, hänet oli pidätetty epäiltynä islamistisesta jihadista – siis terrorismista. Tämä on jo toinen kerta, kun hänet on pidätetty Irakissa. Ensimmäisen kerran hänet otettiin kiinni kesäkuussa, mutta todisteiden puutteessa hänet päästettiin vapaaksi. Nyt hän on siis jälleen vangittuna.

Abdulrahman: Että epäilty on se että mä oon islamilainen, en mä en olen, mä oon asunu Suomessa noin 10 vuotta, eikä mulla oo mitään virheitä, kaikki oli ok ja mä oon Suomen kansalaisuus. Ja minä ja mun perhe on saanut Suomen kansalaisuus ja sitä on vain, että minä oon islamilainen.

Irakin Kurdistanissa toimii kaksi turvallisuuspalvelua. Toinen niistä, Asaish, pidätti Abdulrahmanin. Alueen kahdella suurimmalla poliittisella puolueella, PUK:lla ja KDP:llä, on myöskin omat pääministerinsä.

Mot: How does this fact influence the work against terrorism?

Omar Fatah: Terrorismiasioissa teemme yhteistyötä. Arbilin hallintoalueen turvallisuusasioista vastaavat järjestöt tekevät yhteistyötä kanssamme. Meillä on yhteisiä toimintaryhmiä ja olemme vannoutuneet taistelemaan yhdessä terrorismia vastaan. Tämän takia välillämme on laajaa yhteistyötä eri tasoilla sekä tiedonvaihtoa.

Sarkaut: Saimme tietää Suomessa asuvien henkilöiden kautta, että eräs Suomessa asuva iranilainen on matkustanut Kurdistaniin. Saamiimme tietoihin nojaten epäilemme häntä yhteistyöstä Ansar Al Islamin ja Mulla Krekarin kanssa. Tästä syystä hänet on pidätetty ja asiaa tullaan tutkimaan.

Samasta vankilasta löysimme myös vuonna 2003 Turkuun muuttaneen Ahmad Ali Mahmoodin – häntäkin epäiltiin terrorismista.

Mahmood: En ole tehnyt mitään. Nyt kun olen tullut takaisin, heillä on oikeus tutkia minut, mutta minä en kuitenkaan ole tehnyt mitään.

Sarkaut: Saamiemme tietojen mukaan hän on ollut yhteydessä erityisesti Mulla Krekariin ja islamilaisjärjestöjen kanssa, jotka toimivat Suomen ulkopuolella, esim. Norjassa ja Ruotsissa. Tästä syystä hänet on nyt pidätetty. Jotkin Ansar Al Islamin, Al Qaidan ja Ansar Al Sunnan kannattajista luulevat ettemme tiedä heidän toiminnastaan ja sen takia he uskaltavat tulla takaisin tänne. Tulemme kuitenkin pidättämään heidät omien tietojemme perusteella ja tutkimaan heidän asiansa.

Mahmood: He tutkivat taustaani. Minulle annettujen tietojen mukaan tutkimukset liittyvät väitettyihin yhteyksiini islamilaisjärjestöihin.

Kolmas turkulaismies, Jabar Palani, vangittiin toukokuun 23:s päivä ja päästettiin noin kuukautta myöhemmin vapaaksi todisteiden puutteen takia. Häntäkin epäiltiin terrorismista. Kyseinen henkilö ei halua antaa MOT:lle haastattelua.

Keväällä 2003, Yhdysvaltain tuolloinen ulkoministeri, Colin Powell väitti puheessaan YK:ssa Krekarin järjestöä Ansar Al-Islamia Osama bin Ladenin ja Saddam Husseinin väliseksi linkiksi.

Oslossa on parhaillaan käynnissä oikeudenkäynti Mulla Krekaria vastaan. Norjan valtio haluaa karkottaa Krekarin viitaten valtion turvallisuuteen.

Mulla Krekar: 17.5.2002 lähtien minulla ei ole ollut mitään virallista yhteyttä Ansar al-islam -järjestöön, enkä kommunikoi sen kanssa mitenkään. Tietoni järjestöstä saan niin kuin toimittajakin muilta ihmisiltä. Kerään tietoa, kuulen ja seuraan uutisia, tarkistan uutisten todenmukaisuuden, mutten sen enempää.

Norjassa uskotaan Krekarin yhä vaikuttavan aktiivisesti joissakin Irakissa toimivissa terroristijärjestöissä.

Mulla Krekar: Yksi jihadin puolista on sydämessä, ihmisen ja Jumalan välissä; toinen puoli on moraalissa eli hyvässä käytöksessä; kolmanneksi on jihad muiden kanssa ja työnteossa eli totuuden ja turhanpäiväisyyksien pitäminen erillään; jihadin neljäs puoli on aseellista, esimerkiksi miehittäjien ulosajo niin kuin nyt tapahtuu Irakissa.

Mulla Krekar: Kyse ei ole väkivallasta. Väkivaltaa käyttää se, joka riistää toisen omaisuutta. Sellainen on kauheaa vääryyttä.

Kun ajaa amerikkalaiset pois maasta aseita käyttämällä ja pakottaa heidät lähtemään pois samalla tavalla kuin neuvostoliittolaiset aikoinaan Afganistanista, sitä voi pitää jihadina eli uskon puolustamisena.

Toukokuun alussa Tukholman käräjäoikeus tuomitsi kaksi kurdimiestä seitsemän ja kuuden vuoden vankeustuomioihin terrorismirikoksen valmistelusta. Miehet olivat keränneet rahaa, ja siirtäneet summat Ruotsista Pohjois-Irakin islamistiselle liiikkeelle – tarkemmin sanottuna Ansar Al-Islamille.

Myös Turussa tunnetaan rahankeräykset, joiden epäillään suuntautuvan terroristeille.
Lähde: "He itse väittävät keräävänsä kerran kuukaudessa. En ole itse nähnyt sitä, mutta olen kuullut heidän sukulaisiltaan ja ystäviltään, joiden luona olen joskus käynyt. Kuulemma rahat kerätään kuukauden viimeisenä päivänä."

Mot: Tukevatko he Ansar Al Islamia myös rahallisesti?

Osman Sultan: Tietysti, sillä he keräävät täällä rahaa jopa ahdistamalla ulkopuolisia ihmisiä.

Mot: Olen ymmärtänyt, että te keräätte rahaa Turussa, miksi?

Abdulrahman: Eli ei oo ketään kerran nyt rahaa Turussa paitsi moskeijassa maksetaan vuokra ja sähkö ja vesi. Vain yhdyskunta kerää vähän, ei ole ketään muuta.
Mot:n lähteiden mukaan rahat kuljetetaan niin, ettei niitä voi mitenkään jäljittää. Esimerkiksi yksittäiset matkailijat toimivat kuriireina vieden rahaa Irakiin.


Lähde: "Kun he siirtävät rahaa, he eivät ole niin naiiveja, että veisivät mukanaan esimerkiksi 15 000 euroa, ja joutuisivat ongelmiin. Rahat siirretään pieninä erinä ja monta kertaa vuodessa.

Tämä on yksi tapa, toinen tapa on lähettää rahat käyttäen rahansiirtopalvelua. Tiedän sadan prosentin varmuudella, että rahaa siirretään."


Abdulrahman: Ei pidä paikkaansa, ei oo ketään tehny mun mun ymmärtääkseni, minun ….mitäs sanotaan tai miten tehdään ja minun ymmärtääkseni en ole kuullut semmosta, enkä ole nähnyt sitä.

Sarkaut: Vain harvoin Ansar Al Islamilaisia lähetetään tekemään työtä tänne. Yleensä heidän välityksellään tänne lähetetään rahaa täällä toimiville terroristijärjestöille. Rahoja käytetään räjähteiden ja aseiden ostamiseen. Rahat, jotka hyväntekeväisyyden nimellä kerätään, tuodaan tänne ja niitä käytetään taistelutoimintaan Kurdistanin paikallishallitusta ja Irakin hallitusta vastaan. Heidän tavoitteenaan on viedä maasta rauha ja perustaa tänne islamilainen valtio. Ideana on se, että keräämällä sieltä rahaa tuetaan täällä toimivien terroristijärjestöjen toiminnan jatkuvuutta.

Turkulaisryhmää syytetään myös uusien jäsenien rekrytoinnista erityisesti nuorten, sekä hiljattain kaupunkiin muuttaneiden pakolaisten ja -siirtolaisten keskuudessa.
Osman Sultan: Ryhmä tukee rahallisesti nuoria, jotka käyvät moskeijassa. He maksavat 20 euroa viikossa jokaiselle lähipiirinsä nuorelle, joka käy moskeijassa lauantaisin, jossa heille opetetaan siellä koraania. Mistä syystä he maksavat rahaa?

Olemme myös saaneet vihjeitä siitä, että turkulaiset islamistit rahoittavat Irakin terrorismia muillakin tavoin kuin pelkkien rahankeräysten kautta.
Lähde: "Esimerkiksi he ovat ostaneet useita pizzerioita, ja saaneet työpaikkoja Turusta. Joskus pizzerioissakin pidetään kokouksia, pienissä ryhmissä."

Mot: ja miksi he ovat ostaneet pizzerioita?
Lähde: "Niin kuin tiedät, jokainen ihminen tarvitsee töitä. Mutta toinen pointti on se, että sitä kautta he saavat rahaa ääri-islamilaisten järjestöille. Kolmanneksi, oma pizzeria ja työpaikka tarkoittaa, että he voivat peittää toimintansa. Se on helppoa."

Lähde: "Miten tätä voisi kuvailla parhaiten? En nyt tarkoita kaikkia, jotka ovat pizzayrittäjiä. Mutta on joitakin tuttuja kasvoja, jotka ovat mm. ostaneet yrityksen 40 000 – 50 000 eurolla ja saavat myös peruspalvelurahoitusta. Kukaan ei voi toimeentulotuella tehdä 40-50 000 euron kauppaa. Mistä ja miten nämä rahat ovat tulleet, sitä voi vain ihmetellä. Pizzeriat ovat heidän taloudellisen pohjan vahvistamiseksi. Epäilemättä saatuja rahoja käytetään ideologian hyväksi…"

Osman Sultan: Lähes jokainen Turussa asuva kurdiperhe tietää näistä asioista. Asiat ovat sinänsä selviä. Ongelma on se, että kaikki eivät uskalla puhua näistä asioista julkisesti pelätessään henkensä puolesta. Minulla ei ole kuitenkaan syytä pelätä. Olen taistellut 18 vuotta Bath -puoluetta vastaan. Olen valmis taistelemaan vielä toiset 18 vuotta ääri-islamilaisia vastaan.


Kiitämme Osman Sultania ja muita rohkeita kurdeja tietojen antamisesta MOT-toimitukselle ja julkisuuteen.
Linkki: http://www.yle.fi/mot/af050919/kasikirjoitus.htm12 muslimi-miestä yritti siepata tanskalaisen piirtäjän tyttären koulusta

Tanskassa eivät lahjakkuudenvastustajien toimet ota loppuakseen, sillä muslimit eivät nähtävästi jahtaa ainoastaan itse piirtäjiä, näiden kuuluisien karikatyyrien tekijöitä. Kohteena voivat olla myös heidän sukulaisensa ja lähiomaisensa. Lahjakkuudenvastustajat ovat siis piirtäjien perheenjäsenten perässä. Kohteina voivat olla kaikki läheiset sukulaiset tai jopa hieman kaukaisemmatkin varoittaa Tanskan suojelupoliisi.

Kaikki 12 piirtäjää ovat tarkassa suojeluksessa, ilmeisesti myös heidän lapsiaan täytyy suojella sanoo Liberaalipuolueen puhemies Jens Rohde. Viimeisessä kaappausyrityksessä oli onnea sillä piirtäjän nuori ala-asteella opiskeleva tytär oli poissa koulussa, kun 12 jihadistin ryhmä saapui koululle aikomuksenaan siepata tyttö.

Linkki: Dagbladet

Mahdollisesti heidän tarkoituksensa oli teloittaa tyttö videokameran edessä, eli siis tyypilliseen lahjakkuudenvastustajien tapaan. Jihadistit harjoittavat todistetusti toimintaansa Euroopan alueella, jopa pohjoismaissa, kuten mullah Krekarin toiminta Norjassa ja hänen terroristijärjestönsä "Ansar al-Islamin" Turun solu jo ovat osoittaneet.

Kysymys kuuluukin, kauanko Suomi aikoo pysyä nöyristelijän roolissa? Kauanko me nöyristelemme muslimeita, millaisen viestin me annamme omille lahjakkuudenvastustajillemme. Suomen olisi kiireesti tiukennettava maahanmuuttoon normeja, ja oleskeluluvan vähimmäisvaatimuksia.

Pakolaisten tullessa Suomeen 1990-luvun alussa suomalaisille luvattiin korkeiden poliitikkojen suulla, että "vain rasisti väittää että pakolaiset tulivat tänne jäädäkseen: Kun olot heidän kotimaissaan rauhoittuvat, he palaavat takaisin." Osa onkin palannut: Lomaileemaan suomalaisen sosiaalin kustannuksella, -ja tuodakseen tänne lisää sukulaisiaan.Suomen kansalaisuuden saanut imaami Khebab on ilmoittanut boikotoivansa tanskalaisia tuotteita, ja kehoittaa kaikkia Suomessa oleskelevia muslimeja liittymään boikottiin. Miksi emme mekin? Voimme jättää ostoksemme tekemättä niissä liikkeissä, joiden omistajalla saattaa olla tekemistä islamismin kanssa. Valitettavasti tämä tarkoittaa koko po. etnisten ryhmien ja heidän liiketoimiensa välttelemistä.

Maahanmuuttaja-yrittäjä joutunee maksamaan "vallankumous-veroa" jonkin al-Qaedan alajärjestön kassaan, millä rahoilla murhataan tänään irakilaisia ja eurooppalaisia, ja tulevaisuudessa suomalaisia. Oletko aivan varma, ettet rahoita omaa hirttoköyttäsi?

"Kulttuurien sota", jonka käsitteenkin vasemmistolaiset ja ylikansallisen kapitalismin edustajat kiistävät, on jo alkanut. Sen ovat julistaneet Euroopassa asuvat ja eurooppalaista sosiaaliturvaa nauttivat mullahit.

Pariisi näytti viime vuonna jo aika pahalta, mutta meillä on esimerkkejä loppuun asti viedystä "intifadasta": Libanon. Ennen sisällissotaa maan suurkaupungit olivat yhtä maallistuneita, kultturelleja ja huvittelevia kuin Pariisi (vielä toistaiseksi). Sitten kaikki oli raunioina.

Tämä tulevaisuus-mahdollisuus voidaan välttää vain estämällä kriisin kärjistyminen, ja siihen on yksi tie: Takaisinmuutto.

On jokaisen suomalaisen velvollisuus pyrkiä muslimien rauhanomaiseen maasta poistamiseen, tämä on tulevien sukupolvien ja koko kansan yhteinen etu, suomalaisten etu. "Rinnakkaiselon" realistisuudesta kävivät äskeittäin antamassa oppitunnin 12 islamisti-mujaheedia tanskalaisen peruskoulun ala-asteen koulurakennuksessa.

IHANIN SUOMI-NAINEN Kilpailu todellisille unelmakumppaneille"Ähläm-Sähläm": Somalit arvioimaan suomalais-naisia!

IHANIN SUOMI-NAINEN

Kilpailu todellisille unelmakumppaneille:
"Nainen, kestääkö kanttisi? Ilmoittaudu Ihanin Suomi-nainen –kilpailuun! Voiton vie sisäisesti kaunis nainen, joka olisi ihannekumppani niin Suomessa kuin Afrikassa. Valinnan tekevät miehet Somaliasta. Esiraati kokoontuu kaukana Afrikassa. Voittaja valitaan elokuussa Helsingissä. Ihanin Suomi-nainen palkitaan kahden hengen Afrikan-matkalla."


Kilpailun järjestää TV1:n ensi kesän viihdeohjelma Ähläm Sähläm. Alustavan karsinnan tekee Ähläm Sählämin toimitus, joka valitsee maaliskuussa 12 naista varsinaiseen kisaan. Ilmoittautua saavat kaikki 18 vuotta täyttäneet suomalaiset naiset. Osallistujia pyydetään varautumaan muutamaan kuvauspäivään. Ilmoittautumisaika päättyy 15. maaliskuuta 2006.

Perustele lyhyesti, miksi juuri sinä olisit unelmanainen ja ihannekumppani niin Afrikassa kuin Suomessa. Liitä mukaan myös yhteystietosi ja kaksi valokuvaa itsestäsi. Halutessasi voit lähettää perustelusi myös videonauhalla. Jos kaipaat vielä lisää tietoa, lähetä kysymyksesi alla mainittuun osoitteeseen. Hakemuksen voi lähettää sähköpostiosoitteeseen ihanin@tarinatalo.fi tai postitse: Tarinatalo Oy, PL 111, 00151 Helsinki (kirjoita kuoreen: ”Ihanin Suomi-nainen”).

Tarinatalo Oy ja YLE Viihde tuottavat Ähläm Sählämin yhteistyössä. YLEn vastaava tuottaja on Riikka Heino. Tarinatalon tuottajina toimivat Kari Tervo, Jukka Heinonen ja Aram Aflatuni.
http://www.yle.fi/ihanin/

Näin Yleisradio käyttää lupamaksujanne! Valitettavasti heidän ideansa ei ole uusi, sillä somalit ovat jo käyneet katsastamassa ja arvioimassa pohjoismaisia naisia jopa lahden takana. Kuvassa arvosteluraati:
Tässä göteborgilaiset Linda ja Jenny esittelevät kilpailukuviaan, jotka otettiin sairaalassa -teho-osastolla- ja poliisiasemalla somalien arvioimis-toimituksen jälkeen.
Huolimatta psyykkisesti raskaasta kokemuksestaan somali-raiskaajien käsissä tytöt päättivät tulla julkisuuteen varoittaakseen muita ruotsalaisia ja suomalaisia tyttöjä vaarasta joutua "kulttuurin-rikastamisen" kohteeksi. Yksi tyttöjen pahoinpitelystä ja toisen tytön raiskauksesta epäillyistä on Suomessa pysyvästi asuva turkulainen Mursal Abdullahi, jonka nimi löytyy Turun opetustoimen tiedostoista jonkinlaisena monikulttuurin ilosanoman levittäjänä.

Voi vain ihmetellä, mitä Ylen jälkitaistolaisilla on päässään. Heidän tulisi ehdottomasti testamentata aivonsa tieteelle.