tiistai 2. maaliskuuta 2010

Tapaus Thors, rasismia vai provokaatio?Uutiskynnyksen ylittää tänäpänä mikä tahansa, joka vaan tukee jonkinlaista hysterianlietsomista? -Ja media antaa meille jokapäiväisen natsimme kauhisteltavaksi, vaihtaen atrappia noin kahden viikon välein??

Kun Renne oli natsipeikkona loppuunkaluttu, eikä kukaan enää pelännyt uuden holokaustisen väijyvän nurkan takana, lyötiin pöytään persujen varavaltuutettu jostain pikkukunnasta, joka näin pääsi medianlukijoidenkin kartalle siinä sivussa. Oliko se nyt Urjala, Vammala vai Turhala? Turhaa ja vammaista touhua löytyy toki joka kylästä, jos halutaan. Kyse on vain siitä, kuinka tiuhaa haravaa käytetään.

Sekin ihmepäivä on nyt nähty, että täytyy olla Timo "Sanansasyöjä" Soinin kanssa samaa mieltä, ja puolustaa Astrid Thorsia. Tappamisella uhkailu edes mielikuvatasolla on tyhmää ja tuomittavaa, eikä eduskuntapuolue voi sietää riveissään istuvan ministerin tappamis-ajatuksella hekumoivaa henkilöä. Olisihan se noloa hallitusneuvotteluissa, jos RKP:n neuvottelija kysyisi, että "kelpaako tämä ehdottamamme henkilö ministeriksi, vai tapatteko kenties hänet?". Wallinin asemassa ainakaan minä en voisi vastustaa kiusausta kysyä...(hymiö).

Soini teki oikein kun irtisanoutui puolueensa varavatuutetusta, mutta onko hän itse jollakin tavalla kaivanut kuoppansa? Olemme toisaalla paheksuneet soinimaista tapaa hyväksikäyttää Halla-Ahoja ja Toni Halmeita, puristaa heistä mehut ja sitten heittää roskikseen. Päälle päätteeksi vielä tuomitaan entinen hyödynnettävä "rasistiksi", "propellipääksi" ja "tupa-uunoksi". Ällöttävää soinistelua.

Ehkei Soini osaa nähdä eroa Halla-Ahojen ym. faktapohjalta noudatettua politiikkaa arvostelevien ja toisaalta myöhäistä teiniuhoa purkavien väkivaltafriikkien ym. puukkohippastelijoiden välillä? Me toki tiedämme, että ovat eri porukoita, mutta tietääkö Soini?

Soini laskelmoi saavansa "rasistien" avulla lähiöiden äänestäjät haaviinsa, mutta valitsee posetiivarin-apinoikseen sellaiset pösilöt joista pääsee myöhemmin helposti eroon. Vaikkapa kun nämä saavat tuomioita varomattomista puheistaan? (Väännä ahkerasti kampea, Jussi!)

Mutta yhtäkaikki, Soini oli nyt oikeassa eikä Astridia saa tappaa. Mutta mikä juttu tämä vuoronmukainen natsiskandaali oikein oli?

Kyseenalaistamatta kenenkään rehellisyyttä mielipiteissään, on pakko kysyä missä mennään: Kuka hyötyi persut-tappaa-astridin -kalabaliikista? Pitääkö taustalla lymyilevää eversti Rautahammasta etsiä poliittisen hyödyn siepanneiden joukosta?

Saahan sitä kysyä.
-