torstai 27. tammikuuta 2011

Tamperelaisten mitta täyttyy?

Murhapoltto Hämeenkadulla, pimpinpoksautus-bileitä läpi vuoden, jatkuvaa väkivaltaa kaduilla, -viimeksi rautaputki-jengin ravintola-illan jälkeinen vääräuskoisten kuriinpalautus. Kaikkiin näihin tapauksiin liittyy käsite "musut". Lainaamme tamperelaisen kirjoittajan tekstiä:

"pillunkorkkausbileet"
;O;O;O;O 26.1.2011 20:45

Tampereella ovat maahanmuuttajamiehet (enimm. somaalit) jo yli vuoden pitäneet kaupungin lapsi- ja nuorisotyön rahallisesti tukemana ja hyväksymänä tiuhaan 13-16v tytöille "Pussy Popping Party" (= PILLUN KORKKAUS BILEET) -nimistä limudiskoa, jonka ainoat miesvieraat ja tyttöjen tanssittajat ovat 20-45 vuotiaita maahanmuuttaja"lapsia". Tilaisuudet ovat tyttöjen keskuudessa, jotka maksavat sisäänpääsystä huomattavan pääsymaksun, hyvin suosittuja. Tilaisuudet järjestetään kuin klubibileet, joihin osallistumisoikeus on hieman vaivalloista, minkä takia arvostelukyvyttömät lapset kokevat olevansa "etuoikeutetussa" asemassa päästessään juhlintaan mukaan.

Juhlista on jonkin verran kuvamateriaalia, mistä ilmenee, että aikuisten, jopa vanhojen miesten ja tyttöjen touhu bileissä on suomalaisen moraalikäsityksen mukaan arvioituna rikollista. Tietoon on tullut ainakin kaksi 15v tyttöihin kohdistunutta joukkoraiskausepäilyä bileiden tiimoilta ja lukemattomia sukupuoliyhdyntöjä, joilla kaikilla on ollut runsaasti silminnäkijöitä ja todistajia. Silminnäkijöiden mukaan joukkoraiskaajat bilettävät edelleen lasten kanssa.

En ymmärrä, mikä Suomessa on nykyään vialla? Miksei poliisia ja sosiaalitoimea kiinnosta? Kummatkin tietävät joukkoraiskauksista ja sukupuoliyhdynnöistä. Poliisi on nähtävästi kysellyt tilaisuuksien järjestäjiltä tietoja raiskausten paikkansa pitävyydestä, mutta tutkintaa ei ilmeisesti ole käynnistetty. Sosiaalitoimikaan ei näe juhlissa mitään paheksuttavaa osallistujien ikäerosta huolimatta. Päinvastoin se pitää juhlaideaa loistavana, ja juhlia tytöille hyödyllisinä ja kasvattavina, joista saatavat kokemukset ulkomaalaisista antavat lapsille muita paremmat eväät pärjätä globalisoituvassa maailmassa.

Kaupunki ei näe tarpeelliseksi, vanhempien vetoomuksesta välittämättä, tapahtumien järjestäjistä riippumattoman valvojan nimeämistä ja osoittamista biletapahtumiin. Luottamus maahanmuuttajamiehiin "lapsenkaitsijoina" ja nuoriso-ohjaajina on vankkumaton.

Kysymys kuuluu: KUKA SUOJELEE LAPSIAMME? Moni varmasti sanoo, ettei lapsen pidä antaa mennä po. tilaisuuksiin, mutta jos estät lastasi, tämä menee seuraavana päivänä sosiaalivirastoon sekä poliisin puheille tekemään (kyseessähän on "limudisko") rikosilmoituksen vapaudenriistosta, josta on aina vankeusseuraamus. -Näin hyvin lapsemme on valmennettu vanhempiaan vastaan "kasvatusrikoksien" varalle.


Osoitteesta: http://keskustelu.suomi24.fi/node/9622250

Päättäjien ja eduskuntaan pyrkivien kannattaisi ottaa huomioon kansalaisten puheenvuorot, eikä vaatia tiukempaa mielipiteiden tukahduttamista Eva Biaudetin tapaan.

Erityisesti ilmeisesti eroonpyrkivän suomalaisen tyttöystävänsä teräaseella tappanut "Muhis" ja hänen muistelemisensa on ärsyttänyt:

Tamperelais-kommentteja:

Tampere muuttunut mamujen takia?

Muhikset määrää?23.1.2011 18:06

"Se Tampere, jossa on viimeisten 2 kk aikana tapahtunut kolmen suomalaisen hengen vaatinut murhapoltto, tapon yritys rautaputkilla hakkaamalla ja nyt sitten tämä (ja kaikissa tekijät samalta suunnalta) on todellakin aivan eri Tampere kuin missä minä olen pyörinyt viimeiset noin 25 vuotta. Jokin on todellakin muuttunut."

Totta, ennen sentään iltaisin uskalsi mennä Keskustorille ja käydä vaikka mäkissä. Nykyään suomalaisilla ei ole enää mitään menemistä sinne ellei ole mukana niin iso porukka että voi suojella toinen toisiaan mamulauman hyökkäyksiltä.

"Tämän tapauksen (Lauran tappaja) epäilty tekijä ei vaikuta mitenkään henkisesti epävakaalta. Päinvastoin, kyseessähän oli stipendillä palkittu lupaava urheilijapoika, joka oli varmasti tyttöjen suosiossa ja Facebook-sivujensa mukaan sosiaalinen, suomea sujuvasti osaava, suosittu ja filmaattinen. Aivan kuten noiden muidenkin tapausten epäillyt tekijät. Kyse ei ole syrjäytyneiden alkoholisti- tai huumenuorten tai mielenterveysongelmaisten tekosista."

Ei tietenkään ole, nämä mamuthan ovat Tampeereen suosituimpia nuoria. PussyPoppingPartyjen järjestäjiä. Kaikilla heillä on nuoria suomalaistyttöjä jonossa.

Menkääpäs joku pe tai la ilta piruuttanne katsomaan mitä ne Koskarissa hommailee. Nuoret 13-14v tytöt ovat humalassa joille mamumiehet huutelevat että "tulka tänne meillä on viinaa". Sen jälkeen mennään mäkin vessaan tyttöjen perässä ja kas kummaa sieltä löytyy käytettyjä mällisiä kortsuja. Sinänsä hyvä että käyttää edes kortsuja, ettei tarvitse pelätä Aidsia ja muita tauteja. Toisaalta kyllä ne taudit tarttuvat pelkässä suihinotossakin jota tytöt mainostavat tehneensä jopa useita kertoja päivässä.

Erään kerran ruokaillessani Koskarissa kuulin sivusta kuinka muutama todella nuori suomalaistyttö kinastelivat siitä kuka oli useimmin saanut harrastaa seksiä mamumiesten kanssa. Joku reteili saaneensa ottaa Muhikselta jopa 2 kertaa saman päivän aikana suihin, johon toinen totesi että hänpä oli saanut ottaa suihin monelta mamulta saman päivän aikana eli hän voitti koska useampi mamu halusi häntä!!???

Sossuja eikä Paussia ei kiinnosta. Sieltä sanottiin ettei heillä ole resursseja lauantai-iltaisin vahtia mitä teinit kaupungilla tekevät. Kukaan ei välitä näistä tytöistä ja siitä millaisia naisia heistä kasvaa?
Missä tyttöjen vanhemmat ovat? Kaljalla lähipubissako?

http://keskustelu.suomi24.fi/node/9587254


Olisiko jo aika myöntää, että Suomen maahanmuuttopolitiikka on epäonnistunut?