maanantai 28. helmikuuta 2011

Kylpylä "rikastuksen" näyttämönä.

"Ruotsin viitoittamaa tietä eteenpäin kohti muku-onnelaa!" -Näin näyttävät ajattelevan suomalaisetkin trendien perässä laahustavat propagandalla tyhmennetyt suvaitsevaiset. Katsomme siis, mitä Ruotsissa viimeksi tapahtui:Husbybadet on suosittu ja korkeatasoinen kylpylä ja vesipuisto Tukholman pohjoispuolella. Sen idea on siis sama, kuin mm. Serenalla Suomessa. Asiakaskunta on mm. lapsiperheitä, sillä lapset tykkäävät vedessä lotraamisesta. Kun Suomea ja Ruotsia on viimeaikoina kovasti kansainvälistetty, aivan uudenlainen aktiviteetti on rikastuttanut ruotsalaisten elämää.

Uutinen kertoo:

11-vuotiaiden seksuaalinen ahdistelu Husbyn kylpylässä

Husbyn vesipuistossa pohjois-Tukholmassa tapahtui sunnuntaina useaan lapseen kohdistunut seksuaalinen ahdistelu. 20 ilman yksin Ruotsiin tullutta pakolaislasta Björkuddensista on epäiltynä 11-vuotiaaseen ruotsalaiseen tytön kohdistuneesta seksuaalisesta väkivallasta.

Tapahus sattui kun verorahoista tuettu sosiaaliprojekti Company Attendo Care teki retken Husbyn kylpylään kahdenkymmenen yhtiön tiloissa Björkuddenissa, Solnassa asuvien pakolaislasten kanssa.

Pakolaislapset, jotka oman ilmoituksensa mukaan ovat 17-vuotiaita, hyökkäsivät noin 11-vuotiaiden ruotsalaistyttöjen ryhmän kimppuun. Tyttöjä häirittiin ja loukattiin ja kun he yrittivät paeta, maahanmuuttajajengi riisti lapsilta uimapuvut.

Tyttöjen seurassa olleet kaksi heidän ikäistään poikaa yrittivät pysäyttää raiskausta, mutta joutuivat sen sijaan pahoinpidellyiksi. Yksi tytöistä onnistui pääsemään pakoon, ja hänen paikallekutsuma uimavalvoja onnistui keskeyttämään seksuaalisen ahdistelun, niin ettei ketään tytöistä onnistuttu raiskaamaan.

Tapahtumien jälkeen pakolaislapset ja heitä saattanut pakolaiskeskus-työntekijä lukittiin pukeutumishuoneeseen poliisin tuloon saakka. Poliisiraportti tehtiin paikan päällä.

Raiskaus yleistä

Ennen käyntiä Attendon henkilökunta oli käynyt läpi keskustelun turvapaikanhakijoiden kanssa jossa muun muassa painotettiin sitä, että heidän on nyt hillittävä itseään eivätkä he saisi kähmiä tai raiskata tyttöjä altaalla.

Monissa turvapaikkakodeissa on ollut ongelmia yksin tulleiden pakolaislasten kanssa, sillä he ovat raiskanneet ja seksuaalisesti häirinneet esimerkiksi ruotsalaisia Lucia-lauluja esittäviä tyttöjä. Gullspångissa ovat naispuoliset työntekijät lopettaneet seksuaalisen ahdistelun vuoksi.

Toistuvasti ongelmia maahanmuuttajien kanssa Husbyn kylpylässä.

Raiskaukset ja seksuaaliset häirinnät ovat yleisiä Husbyn kylpylässä, mikä on ehkä Ruotsin korkeatasoisin yleinen kylpylä. Maaliskuussa 2005 nainen raiskattiin maahanmuuttajapojan toimesta altaalla ja 2006 maahanmuuttajajoukko raiskasi 16-vuotiaan tytön.

Koottu useasta uutisesta:

11-åring gruppvåldtogs på Husbybadet
Publicerat 25 februari 2011 kl 03:00


Återpostning: Ensamkommande sexbrottsanmälda – ofredade badande flickor

20 refugees rape an 11-year old girl in a public bath, Husbybadet Stockholm Sweden.

Keskustelu Murhainfossa

Mamman anklagas för "rasism"
Mamman till den gruppvåldtagna 11-åriga svenska flickan anklagas nu för "rasism", för att hon inte medverkade till att dölja händelserna och våldtäktsmännens etnicitet."Maahanmuuttoviraston ylijohtaja Jorma Vuorion mukaan jopa kymmenet yksin Suomeen tulevista lapsipakolaisista ovat todellisuudessa 18 vuotta täyttäneitä."
Mitä Ruotsi tänään, sitä Suomi huomenna? Ainakin jos nykyiset valtapuolueet saavat jatkaa.

Olemme toisaalla kertoneet, että Euroopan ovien avaaminen selkoselälleen nykyisenkaltaiselle maahanmuutolle, on osa tietoista suunnitelmaa vaihtaa Euroopan väestö toisenlaiseen. EU:n perustajien ideologi, kreivi Richard Nicolaus Coudenhove-Kalergi, on kirjoituksissaan jo 1920-luvulla esittänyt tavoitteeksi sekarotuisen "negroide Mischlinge"-väen asuttaman Euroopan, jota hallitsisi po. rodunsekoituksesta pidättäytyvä suljettu yläluokka.

Tätä taustaa vasten Husbybadetin tapaukset eivät vaikuta lainkaan irrallisilta? Pakolasten tärkein ominaisuus onkin pidäkkeetön seksuaalinen aggressiivisuus??

Paneurooppalaisen aatteen isä on kreivi Richard Nicolaus Coudenhove-Kalergi (1894–1972).

Itävaltalais-japanilaista syntyperää oleva Coudenhove-Kalergi käsitteli jo 1920-luvun alussa kirjallisessa tuotannossaan Euroopan poliittista yhtymistä, ja tämän ajatuksen esitaistelijana hän tuli jo varhain maailmankuuluksi.
Pan-Eurooppa


"Tulevaisuudessa ihmiset ovat sekarotuisia (mongrel), ja tämän päivän rodut ja yhteiskuntaluokat tulevat katoamaan. Tuleva euraasialais-negroidinen rotu, joka ulkoiselta olemukseltaan tulee muistuttamaan antiikin egyptiläisiä, asettaa kansojen erilaisuuden tilalle yksilöiden erilaisuuden."
Kreivin suunnitelma suomeksi