sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Al-Qaedan ydinekspertti: Adnan Al Shukrijumah

07.08.2010 Debka File:

(Debka on Israelin tiedustelupalvelun tiedotuskanava. Debkan uutissivu)

Al Qaeda on valinnut globaalisten operaatioidensa johtajaksi ydinaseasiantuntijanAdnan Al Shukrijumah

"Yhdysvaltain Liittovaltion Poliisi on käynnistänyt 07.08.2010 ajojahdin saadakseen käsiinsä Adnan Al Shukrijunahin, 35-vuotias. Hänen päästään on luvattu 5 miljoonan US-dollarin palkkio. Terrorismin asiantuntijat vahvistavat, että etsitty mies on todella vaarallinen – ei sen tähden, että hän on kiivennyt al-Qaedan hierakian korkeimmalle tasolle, vaan koska järjestö määrääsi hänet seitsemän vuotta sitten suorittamaan radioaktiivisen pommihyökkäyksen Amerikkaa vastaan.

Jo lokakuussa 2003 hänen kiinnisaamisekseen oli käynnistetty salainen ajojahti USA:ssa ja Kanadassa. Tuohon aikaan hän oli työssä ydininsinööriopiskelijana MacMasterin Yliopiston 5:n megawatin tutkimusreaktorissa Hamiltonissa, Ontariossa, Kanadassa ennen kuin hän äkillisesti katosi.

Hänen katoamisensa havaittiin siksi, koska suuri määrä radioaktiivista materiaalia puuttui yliopiston reaktorista. Epäiltiin, että Osama bin Laden oli uskonut ”opiskelijalle” tehtäväksi valmistaa ”likainen pommi”hyökkäys jossakin Pohjois-Amerikan kaupungissa.

Sen jälkeen Shukrijumahia ei koskaan enää jäljitetty.

Shukrijumah on syntynyt Saudi Arabiassa ja hänen isänsä, imaami, ja äitinsä toivat hänet Yhdysvaltoihin pikku lapsena. He asuivat New Yorkissä ja Floridassa 15 vuotta.
Amerikan viranomaiset kuulivat ensimmäisen kerran Al Shukrijumahin terroritehtävästä al Qaedan puolelta Khaled Sheikh Mohammedilta, joka on fundamentalistisen verkoston vanhempi operatiivi ja hänet saatiin vangiksi hänen kotonaan Karachissa eräänä yönä maaliskuussa.

Sheikh Moyhammed kuvasi etsittyä miestä yhden miehen soluksi, joka on koulutettu rakentamaan sieltä täältä käsiin saadusta materiaalista radioaktiivisia pommeja. Sheikh Mohammedilta USA:n terrorismin vastaiset yksiköt saivat ensimmäisen kerran tietää yksisoluisista al Qaedan kemiallisista, biologisista ja ydiniskuryhmistä, jotka muodostuvat yksinäisistä toimijoista, jotka on koulutettu toimimaan soolona.

Asiantuntijat olivat aikaisemmin olettaneet, että kukin joukkotuhoasesolu muodostui monista jäsenistä ja heitä tuki logistinen taustaryhmä [kuten se verkosto, joka toteutti syyskuun 11. päivän hyökkäyksen.]

Tänään terrorismin asiantuntijat eivät usko Adnan Shukrijumahin tehtävään globaalisten operaatioiden suunnittelussa, vaan pikemminkin he sanovat, että järjestö haluaa hänen asiantuntemustaan Amerikan näyttämöllä valmentaakseen muslimeja, jotka ovat USA:n kansalaisia hyökkäyksiin Yhdysvaltain sisällä.

Kun kuultiin detroitilaista taksikuskia Najibullah Zazia, joka oli yksi kolmesta syytetystä, jotka suunnittelivat itsemurhahyökkäystä New Yorkin maanalisessa viime vuonna, hän kertoi että Shukrijumah oli avainyhdysupseeri heidän koulutusleirillään Pakistanissa.

Al Qaeda on tunnettu siitä, että se tekee pitkän aikavälin suunnitelmia, kunnes toteuttaa ne – tai lopettaa ne. On todennäköistä, että heidän määräämänsä massatuhoterrorin asiantuntijansa saattaa olla valmistelemassa likaisen pommin operaatiota Amerikassa niiden olosuhteiden mukaisesti, jotka vallitsevat tänä päivänä."


http://muslihoon.wordpress.com/2006/09/15/urgently-wanted-adnan-al-shukrijumah/

http://barenakedislam.wordpress.com/2010/08/09/intensive-secret-hunt-for-muslim-one-man-dirty-bomb-cell-underway/


Shukrijumahin yhdisti ydeinmateriaali-terrorismiin FBI:n yhteistyökumppani Paul Williams jo v.2003:
In October, FBI consultant Paul Williams wrote a book Dunces of Doomsday in which he claimed that Amer el-Maati, Jaber A. Elbaneh and Anas al-Liby had all been seen around Hamilton, Ontario the previous year, and that Shukrijumah had been seen at McMaster University where he "wasted no time in gaining access to the nuclear reactor and stealing more than 180 pounds of nuclear material for the reation of radiological bombs".

He was subsequently sued by the University for libel, as there had been no evidence to suggest any part of his story was true. The publisher later apologise for allowing Williams to print statements which "were without basis in fact".
http://en.wikipedia.org/wiki/Adnan_Gulshair_el_Shukrijumah


Onko Israel vain uudelleenlämmitellyt vanhan todistamatta jääneen vihjeen, vai onko Shukrijumahin toimista uutta tietoa, sitä on vaikeaa tässä vaiheessa arvioida. Elämme joka tapauksessa hyvin mielenkiintoisia aikoja.

FBI:n etsintäkuulutus Shukrijamahista. Palkkio 5 milj.USD.


Islamilla on pommi?

Ilahu-illa-lällää, huutaa muezzin. Meillä musliimeilla on jo pommi:Ei tarvitse odottaa Iranin pommiohjelman valmistumista, sillä Pakistanilla (="Puhtaiden maa") on jo ydinpommi. Hizb-ut-Tahrin tms. verkoston nukkuviin soluihin kuulunee riittävästi pakistanilaisia kenraaleja, jotta ydinaseet ovat tarvittaessa jihadistien käytettävissä.

Meidän tulee huolestua Iranin kohdalla enemmän suunnitelmista ampua ydinpommi maan kiertoradalle, jolloin se tavoittaa minkä tahansa pisteen maan pinnalla:

31.01.2007 Atlas Shrugs:

Strategiasivu

29. tammikuuta 2007: Iran on muuttanut yhden suurimmista ballistisista ohjuksistaan, 30 tonnia painavan Shahab 3:n satelliitin laukaisuraketiksi. On mahdollista rakentaa nykyisellä kevytelektroniikalla 250 kg painava tiedustelusatelliitti, jonka Shahab voisi nostaa matalalle maan kiertoradalle.

Huolestuttavampaa on se tosiasia, että tuon kokoisella satelliitilla voidaan myös panna ydintaistelukärki maan kieroradalle. ja saada se laskeutumaan minne tahansa maapallolla. Sellaisia aseita, joita kutsutaan nimellä FOBS (Fractional Orbital Bombardment System), Neuvostoliitto kehitteli 1960-luvulla. Muutamia näistä ohjuksista, jotka pystyvät kantamaan FOBS, rakennettiin ja otettiin käyttöön, mutta kukaan ei ollut innostunut saamaan ydinaseita maan kiertoradalle. Pidettiin halvempana ja turvallisempana käyttää vain tavanomaisia ICBM-(intercontinental ballistic missiles)-ohjuksia.

Venäjä purki sen FOBS-ohjukset 1980-luvulla. Mutta ei ole mitään, mikä voisi estää Irania rakentamasta joitakin FOBS-ohjuksia keinona uhata Yhdysvaltoja ydinasehyökkäyksellä. Pohjois-Korea voisi myös rakentaa FOBS-ohjuksia, koska useimmat Iranin pitkän kantaman ballistisista ohjuksista tulevat Pohjois Koreasta.

http://www.israeluutiset.fi/Vanha80.html


FOBS-ohjusten idea keksittiin siis jo 60-luvulla, mutta silloiset ydinasevallat totesivat sen liian vaaralliseksi joten idea haudattiin. ICBM-formaatti oli riittävä molemminpuoliseen täystuhoon, joten FOBSilla ei olisi saavutettu muuta kuin hälytys-ajan pieneneminen minuuteista sekunteihin.

Islamisteilla ei ole samoja varauksia ihmiskunnan desimoimisen suhteen, kuin menneen maailman suoervalloilla. Pitäiskö meidän huolestua?