tiistai 3. elokuuta 2010

Mustat ahdistelevat eurooppalaisia tyttöjä

Tekijöiden itsensä Ranskassa kuvaamalla videolla vihanmielisten maahantunkeutujien asenne kantaväestön naisia ja tyttöjä kohtaan tulee varsin yksiselitteisesti esille:http://www.youtube.com/watch?v=AEGlVs5cGHo

Jos et suostu niin tulee turpaan."Helsinki-cupin" hengessä?


Media on toistuvasti käsitellyt etnisesti Eurooppaan sopimattoman väen rikollisuutta ja riehuntaa Ranskassa peittämällä tekijöiden kansallisuuden. "Ranskalaiset nuoret" on ollut yleinen vitsi ja median uskottavuuden romahduksen symboli jo kuuluista autonpolttomellakoista alkaen.

Ei monikulttuuri-yksiarvoisuus kaadu propagandan puutteeseen vaan siihen että ihmiset lopettavat uskomasta siihen. Kukaan ei väitä vastaan, vaan antavat toimittajakunnan höpinöiden mennä korvien ohitse jonkinlaisena pakollisena taustahälynä jota ei pääse pakoon. Eräs henkilö hoiteli taannoin ikävän sukulaisen puhelut antaen puhelinluurin pudota pöydältä roskikseen ja pöristä siellä itsekseen ihan vapaasti puhelun vastaanottajan keskittyessä aivan muuhun. Juuri näin kävi neuvostopropagandan, ja näin käy suomalaisen median mokutuspulputuksen ihan tasan varmasti.

Että jatkakaa vain toimittajan tärkeää työtänne! Yhä useampi humoristi tulee löytämään virikettä teidän ulosannistanne."Ne ovat yhtä suomalaisia kuin Suomessa syntyneet!"

Jokaisen on pakko tuntea po. sotahuuto, sillä niin usein se toistetaan. "Ranskalaisten nuorten" video todistaa jotain muuta: Niillä on lajityypillinen käyttäytymisensä, eikä se muutu oli asuinpaikka mikä hyvänsä. Ilkeän sanonnan mukaan "voit ottaa orang-utangin pois viidakosta, mutta et voi ottaa viidakkoa pois orang-utangista." Sanonta ei tee oikeutta uhanalaiselle Borneon saaren suur-apinalajille orangille. Orangit l. orang-utangit ovat sympaattisia ja rauhallisia, ja sopeutuvat hyvin ihmisten seuraan.Orangeille on jopa ehdotettu ihmisoikeuksia, sillä mitä enemmän niitä opitaan tuntemaan, sen inhimillisemmiksi ne ovat osoittautuneet. Orangit eivät myöskään ahdistele eurooppalaisia tytyjä väkivaltaisesti ja videoi tekosiaa. Eurooppalaiset ja suomalaiset nuoret naiset ovat sensijaan jatkuvan media-aivopesun kohteena, jolla aivopesulla pyritään syrjäyttämään luonnollinen tulevan puolison ideaalityyppiin kohdistuva sosiaalistuminen.

Normaalissa yhteiskunnassa ja ihmisyhteisössä kasvava tyttölapsi kerää muistijälkiä arkiympäristössään reaalimaailmassa toimivista ja näyttäytyvistä miehistä: Jos joku aikuinen mies on menestyvä, positiivinen muita kohtaan ja yleisesti pidetty, hänen piirteitään tarttuu nuoren tytön mielikuviin. Vähän vartuttuaan tyttö alkaa etsiä ikäisistään pojista tämän ideaalinsa piirteitä, ja päätyy lopulta parisuhteeseen ja avioliittoon. Tämä prosessi auttaa ylläpitämään hyvää elämää ja yhteiskuntaa.

Nykyisin tilanne on aivan toinen: Reaalimaailman informaatio ja arkikokemus eivät ole po. ihannemies-mielikuvan rakenneosia, vaan kuvitteellisen virtuaalimaailman jättämät muistijäljet.

Media ja viihde, so. globaali ylikansallinen tajunnantäyttöteollisuus luo hahmoja, joiden piirteistä ja tuntomerkeistä nuoret tytöt ja lapset poimivat ihannepuoliso-ideaalinsa profiilin. Kas, nämä viihteen luomat valhehahmot eivät ole todellisia, eivätkä niiden ominaisuudet liity reaalimaailmassa niihin ulkoisiin tuntomerkkeihin, joihin ne kuvitelmatodellisuudessa liittyvät.

Todellisuudessa luotettava, rakastava ja perhekeskeinen mies ei näytä orang-utangilta. (Anteeksipyyntö lähtee sinne Borneoon) Viidakon asukin habitus ei todellakaan kerro reaalimaailmassa niistä ominaisuuksista, joita mediaviihteen aivopesemä tyttö siihen mielikuvissaan samaistaa.

Joissain piireissä pidetään jopa omituisena ja "taantumusellisena" nuoren tytön avioitumista valkoihoisen eurooppalaisen kanssa. Promiskuiteettia kaduiltakerättyjen viidakko-olentojen kanssa ei sensijaan paheksuta. Eikö? -Ehkä erehdyimme?? Lukija voikin auttaa meitä etsimällä esimerkkejä median tai koulu-opetuksen piiristä? Onnee vaan etsinnälle!
Kun "Helsinki-cupistakaan" ei saa tuoretta lihaa, viidakko-olennot ottavat väkisin. Näin se käy.


-