perjantai 25. joulukuuta 2009

Monikulttuurisuhteen päätös: Happoa kasvoille.
Nuori mallityttö seurusteli trendikkään "Wilson Korwan" kanssa, ja seuraukset olivat järkyttävät.

Happoa kasvoilleen saanut Katie Piper pyysi sairaalaan häntä katsomaan tulleelta äidiltään: "Tapa minut". Katie kirjoitti tämän viestin paperille, koska hän ei pystynyt puhumaan. Katie olisi halunnut mieluimmin kuolla, kuin kärsiä edessäolevan pitkän hoitojakson, jonka tuloskin oli silloin epävarmuuden peitossa.


Kuitenkin Katie sai elämänhalunsa takaisin. Nyt, 26-vuotiaana ja yhä hoitotoimenpiteiden kohteena, hän haluaa kertoa kokemuksestaan ja yhä jatkuvasta taistelustaan normaaliin elämään palaamiseksi,

TV-juontajaksi aikonut Katie raiskattiin entisen "poikaystävänsä" toimesta, ja sitten hänen kasvonsa turmeltiin. Julkisuuteen tuleminen on Katielle myös henkisesti hyvin raskasta, mutta kohtalonsisartensa tukeminen on hänelle omia tunteita tärkeämpää. Kostaminen naiselle heittämällä hänen kasvoilleen happoa tai muuta syövyttävää ainetta näyttää kuuluvan tiettyyn tapakulttuuriin, joka on leviämässä myös Eurooppaan.

Kun Katie näki hänen kasvonsa ensimmäisen leikkauksen jälkeen hän sanoi, hän ei tahtonut uskoa näkemäänsä; "Ajattelin, että jonkun täytyy antaa minulle toinen peili, koska tämä on rikki "."Vasta silloin tajusin, että se olen minä..."

Katie pystyy kommunikoimaan vain kirjallisesti. Äidilleen Dianelle hän kirjoitti: "Tapa minut."

Ex-rakastaja Daniel Lynch, joka kostaakseen jätetyksitulemisensa oli raiskannut hänet, järjesti ystävänsä heittämään happoa Katien kasvoille. Happo tuhosi kasvoista kaikki neljä ihon kerrosta ja sokaisi toisen silmän. Lääkärit ovat suorittaneet yli 30 operaatiota korjatakseen tuhoja.


Daniel Lynch

Chelsean ja Westminsterin sairaaloiden kirurgit ovat joutuneet poistamaan kasvojen ihon lähes kokonaan, ja korvaamaan sen tilapäisellä ihoproteesilla, kunnes uutta ihoa saadaan kasvamaan eripuolilta kehoa otettujen siirrännäisten avulla. Prosessi on hyvin pitkällinen ja vaikea.

Katie oli tutustunut Daniel Lynchiin tämän piiritettyä häntä sinnikkäästi Facebookissa, kunnes toinen antoi periksi jatkuvalle yrittämiselle. Tyypillistä. Katie oli sopinut tapaamisen Lynchin kanssa ilmoittaakseen lopettavansa suhteen. Tämä ei herrarodun edustalle sopinut, jä tämä järjesti ystävänsä Stefan Sylvestren toteuttamaan kostonsa. Raiskattuaan Katien sitä ennen väkivaltaisesti.
Stefan Sylvestre

Sekä Lynch että Sylvestre saivat teostaan elinkautisen tuomion.

http://www.mirror.co.uk/news/top-stories/2009/10/19/bravest-face-115875-21757661/

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1221077/Katie-Piper-Acid-attack-victim-bravely-shows-face-disfigured-boyfriend-Daniel-Lynch.html

I was savagely disfigured by my deranged boyfriend: Acid attack victim bravely shows her face.

Mitä tästä voidaan oppia?

Tietyllä miestyypillä -täysin riippumatta kulttuuritaustasta- kaikki naiskontaktit ovat peliä, "valloituksia". Niihin ei liity aiettakaan ihmissuhteesta, ja kaikki toisen henkilön kunnioittamiselta tms. inhimilliseltä lämmöltä näyttävä on teeskentelyä. Tämä mieslaji etsii erityisesti kauniita naisia, ja harrastaa myös nuorempia näiden vähäisen elämänkokemuksen takia.

Suhde tälläisen luonnevammaisen kanssa on aina yksipuolinen, ja miehen taholta tuhoava: Naisystävän traumauttaminen tai kuvitellun loukkauksen kostaminen tälle on tavallaan suhteen(?) normaali osa ja sen päättävä loppuhuipennus. Joskus siihen liittyy tytön kierrättäminen esim. serkkupojille tai jopa vanhemmille läskiintyneille -jo "markkina-arvonsa" hukanneille- sukulaismiehille.

Pääasia että tyttö häpäistään ja alennetaan. Katien ja lukuisien muiden tapauksessa vahingoittaminen tapahtuu myös fyysisellä tasolla. Kuten tässä tapauksessa. Sosiopaatti-macho-mies tavallaan kokee käyvänsä jonkinlaista sukupuolten sotaa. Jos nainen/tyttö kuuluu toiseen etniteettiin l. valtaväestöön, rikollisella voi olla myös rodullinen lisämotiivi.Psykopaatteja ja naisvihaajia löytyy kaikkialta, emme kiistä, mutta kulttuurierot ja tytön elämänkokemuksen puute heikentävät mahdollisuutta huomata vaaraa ajoissa. Varsinkin kun kaikki viralliset mielipidevaikuttavat tekevät parhaansa heikentääkseen nuorten naisten tervettä itsesuojeluvaistoa "rasismina".

Todellisuudessa Lynchin tai Sylvestren kaltainen henkilö on rasisti. Hän kokee patologista vihaa vaaleita europidisia naisia kohtaan. Jopa seksuaalisuhteessa hän tuntee olevansa jonkinlainen kostaja, joka täten vahingoittaa vihaamaansa rotua. Kun nämä luonnevammaiset miehet juoruilevat keskenään irkki-kanavilla tms. feisbookeissa, he viljelevät sellaisia fraasejha, kuin "huorasta ei saa vaimoa" tai "Better bro than ho".

"Huora" tarkoittaa heille suomalaista tyttöä. Vaimon järjestää sukuklaani Pakistanista. "Bro" tarkoittaa miespuolista kaveripiiriä, jolle joskus tarjotaan maistiaisia saaduista herkuista. "Ho" on siis 'huora' l. em. suomalainen tyttö.

P.S.
Mielenkiintoinen aspekti on myös se huonostipiiloitettu naisviha, joka tulee näkyviin mm. erilaisissa hommakeskusteluissa, kun märehditään uutista taas jonkun suomalaisen/ruotsalaisen/englantilaisen naisen kovaa kohtaloa "rikastajien" kourissa. Jotenkin aina onnistutaan syyllistämään uhri...? Mistä ihmeestä kumpuaa maahanmuuttokritiikki henkilöillä, joiden mielipiteet ovat suoraan Somaliasta ellei "persiasta"?
ENNAKKOLUULOT VOIVAT PELASTAA TERVEYTESI!

Räppäri olikin pimppi-poppari?Tietty asennemaailma rehottaa Englannissakin:

7th October, 2009
Musicians 'plotted to kill' pregnant girl

A rising rapper plotted to murder his 15-year-old pregnant ex-girlfriend with the help of a fellow musician, a court heard.

Brandon Jolie, who recently recorded a track for sportswear giant Nike, allegedly schemed with Kingsley Ogundele.

The 19-year-olds then put the plan into action with 'cold-eyed and unnerving calculation' three weeks later, the jury was told.

Jolie, whose records under the name Maniac have featured in EastEnders and British film Adulthood, lured the 24-week pregnant girl to a secluded canal path in Islington, north London, in November, where Ogundele was lying in wait, the court heard.

Ogundele ran up behind her and smashed her over the head with a metal pole. He then pushed her into the water and held her head under.

Ogundele ran off when a passer-by saw what was happening and bravely intervened, the jury was told. Ogundele, of Romford, denies conspiracy to murder. Jolie is not before the court.

The trial at the Old Bailey continues.

http://www.metro.co.uk/news/748870-musicians-plotted-to-kill-pregnant-girl

Brandon Jolie ja Kingsley Ogundele.

Muusikkokaveruksille 32 vuotta vankeutta

Julkaistu: 05.12. klo: 13:43

Kaksi väkivaltaisuutta korostavan grime-musiikin tuottajaa on saanut yhteenlaskettuna 32 vuotta vankeutta raskaana olleen 15-vuotiaan tytön nitistämisyrityksestä.

Britanniassa elävä tuottaja/ muusikkokaksikko Brandon Jolie ja Kingsley Ogundele halusi päästä eroon ensin mainitun tyttöystävästä, koska hänen pelättiin pilaavan Jolien nousussa olleen musiikkiuran. Jolie oli työskennellyt mm. nykyisen listatähden Tinchy Stryderin kera, tehnyt musaa Nike-mainokseen ja Adulthood-nimiseen elokuvaan.

Jolie puhui tappamishommaan muusikkoystävänsä Ogundelen, joka kävi raskaana olleen tytön kimppuun metalliputken kera. Potki ja hakkasi. Työnsi sitten veteen ja yritti hukuttaa. Tytön pelastukseksi muodostui paikalle osunut ohikulkija. Lapsi syntyi aikanaan terveenä. Ogudele sai teosta 18 vuotta, Jolie neljä vuotta vähemmän.

http://elisa.net/uutiset/viihde/?id=42180
Murhayritys tapahtui tällä paikalla. Eikös muuten Ratinassakin juuri naarattu?

Nyt vain jäämme odottamaan räppärin vapautumista ja bilekeikkaa Tampereella.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1233207/Pregnant-teen-thrown-canal-rappers-plotted-murder-internet-chatroom.html

Eikö 15v-tytöille voisi kertoa joitain juttuja etukäteen???

"Koulutytön ruumis pilkottiin kebabbiin."Älä usko opettajia:

Voit joutua kebabbiin.


Nuori englantilainen tyttö uskoo kaiken mitä joka paikasta päälletunkeva "rasisminvastainen" propaganda ja omat opettajat koulussa toistavat: Maahanmuuttajat ovat mukavia ja vain pahoilla ihmisillä on ennakkoluuloja heitä kohtaan. Blackpoolin keskustan pikaruokaloita pitävät "pakit" ovatkin mukavia 14-vuotiaalle tytölle. Hän saa joskus ilmaisen annoksen ja hänelle ollaan ystävällisiä. Sitten tehdään asioita, joihin tyttö on fyysisesti valmis mutta ei henkisesti tarpeeksi kypsä ymmärtämään tapahtuneen merkitystä.

Charlene Downesilla on kireää kotona, ja eksoottiset aikuiset miehet pizzerioissaan tulevat osaksi hänen arkipäiväänsä. Hän ostaa ruumiillaan huomiota, jota vaille hän on jäänyt, ja itsepetoksen kierre syvenee. Jossakin vaiheessa rikolliset lapsiinsekaantujat, Iyad Albattikhi 29v. ja Mohammed Reveshi 50v., pelästyvät kiinnijäämisen mahdollisuutta, ja murhaavat tytön.

Vaikka kaikki tragediat eivät pääty kuolemaan, Charlenen kohtalo on surullisen usein "se tavallinen tapaus" 2000-luvun Euroopassa.
"Koulutytön ruumis pilkottiin kebabbiin."


Uutinen useissa englantilaisissa lehdissä:

"Oikeudessa kuultiin tänään, että 14-vuotias koulutyttö on murhattu pikaruokalan omistajan toimesta, ja epäillään tämän jauhaneensa ruumiin ja sekoittaneen vainajan ravontolassaan tarjottuihin annoksiin.

Prestonin kruununoikeudessa kuultiin, että14-vuotiaan Charlene Downesin murhasi Iyad Albattikhi 29v., joka omistaa Funny Boyz -pikaruokalan Blackpoolissa. Murhaajan myös väitetään harrastaneen seksiä alaikäisen kanssa, jota hän puheissaan kuvaili "kinkyksi ".

Charlene on vain yksi lukuisista nuorista valkoisista tytöistä, jotka hengailevat "Paki Alleyllä" harjoittaakseen seksiä pikaruokaloissa työskentelevien vanhempien miesten kanssa, kertoi syyttäjä Tim Holroyde jurylle.

Charlene, joka asui Buchanan Streetillä Blackpoolissa, oli "hyvinvoiva ja onnellinen", mutta hänen kotiolonsa olivat kaoottiset. Tultuaan erotetuksi koulusta hän kulutti aikaansa Blackpoolin kävelykadun shopeissa. Hänet nähtiin viimeisen kerran varhain lauantai-aamuna marraskuun 1:nä v.2003. Hyvästeltyään äitinsä hän katosi omille teilleen, kertoi Mr.Holroyde oikeudelle.

Tapausta tutkittiin ensin katoamisena, mutta se muuttui murhatutkimukseksi, kun kuultiin huhuja tytön tappamisesta ja pilkkomisesta. Charlenen ruumista ei koskaan löydetty. Syyttäjällä oli kuitenkin todistaja, joka oli kuullut Albattikhin ja muiden puhuvan Charlenesta:

"Nämä ihmiset puhuivat seksistä valkoisten tyttöjen kanssa, ja Charlenen nussiminen myös mainittiin." "Albattikhi nauroi ja sanoi että Charlene oli hyvin "kinky" ja hyvin lapsi." Tämä on selvin mahdollinen osoitus, että Albattikhi valehteli poliisille kun väitti ettei tuntenut tyttöä.

"Hän (Albattikhi) ja muut läsnäolleet kertoivat nauraen, että Charlene on mennyt kebabbeihin."

Albattikhi, maahanmuuttaja Jordaniasta, on syytteessä murhasta ja hänen liikekumppaninsa ja vuokraisäntänsä Mohammed Reveshi, 50v. kotoisin alunperin Iranista, on syytettynä avustamisesta ruumiin hävittämisessä. Molemmat kieltävät syytteet ja väittävät että eivät ole koskaan nähneet Charlenea.

Charlene hengaili pikaruoka-paikkojen ympärillä, joissa hän toisinaan sai syödä ilmaiseksi.

Mr. Holroyde kertoi, että "Charlene oli vain yksi lukuisista keskenkasvuisista valkoisista tytöistä, joita liikkui öisin kujalla ravintoloiden takana. Tätä kujaa nimitettiin "Paki Alleyksi"." "Charlene ja muut tytöt menivät sinne tavatakseen paljon itseään vanhempia miehiä ravintoloista, ja on selvää että tässä yhteydessä esiintyi seksuaalista toimintaa" , Holroyde jatkaa..

Albattikhi sai yhden näistä vastustuskyvyttömistä tytöistä otteeseensa: Charlene Downesin. Mr. Holroyde lisää: "Tämän murhan ja ruumiin-kätkemisen taustalla on ilmeisesti seksuaalista kanssakäymistä uhrin ja toisen tai molempien syytettyjen välillä ."

"On sanomattakin selvää, että tälläinen seksuaalinen kanssakäyminen näiden aikuisten miesten ja 14-vuotiaan tytön välillä on rikollista toimintaa, mistä heille koituisi vakavia seurauksia, joten heillä oli erityisiä syitä estää poliisia pääsemästä asiasta perille ."Kun Charlene oli kadonnut kolme ja puoli vuotta sitten, molemmat syytetyt valehtelivat poliisille etteivät tunne häntä. "Syy valehteluun oli se, että toinen heistä murhasi Charlenen ja toinen auttoi häntä ruumiin hävittämisessä ", kertoi syyttäjä.

Vuonna 2004 Albattikhi uskoutui veljelleen Tariqille, joka kertoi todistajalle David Cassidylle, ett hän tietää mitä tapahtui Charlenelle: "Hänet tapettiin ja pilkottiin, ja täällä oli paljon verta."

Väitetään, että Albattikhi uhkaili myöhemmin puhelimitse Mr.Cassidya ettei tämä kertoisi asiasta kenellekään.


Väitetään myös, että Reveshi tarjosi Cassidylle myöhemmin 20 000 puntaa korotonta lainaa ostaakseen hänet hiljaiseksi. Joulukuussa 2004 Cassidy kuitenkin meni poliisin puheille.

Etsinnöissä molempien epäiltyjen asunnoissa Hornby Roadilla ei löytynyt kuitenkaan mitään todisteita. Tämän jälkeen poliisi ryhtyi kuuntelemaan liikehuoneistoja ja Reveshin Fiat-henkilöautoa löytääkseen johtolankoja miesten puheista. Osa nauhoitetuista keskusteluista ovat syyttäjän mukaan "paljastavia".

Charlenen äiti, isä, kaksi sisarta ja veli istuivat oikeussalin lehterillä, välillä kyynelehtien, kun poliisin nauhoituksia esitettiin oikeudelle. Yhdellä nauhalla Reveshi kertoo "yllättyneensä" kun poliisi tutki tapausta, sillä "Charlene Downes ei ollut mistään hienosta eikä tärkeästä perheestä ".

Albattikhin kuultiin sanovan: "For some f****** bitch. She was a f****** Maiiah. A f****** horrible Maiiah." "Jonkun v****n huoran takia! ..."

Syyttäjä Holroyde kertoi ettei poliisi tiennyt mitä "Maiiah" tarkoittaa, mutta se oli halveksiva ilmaus kuolleesta tytöstä. Toisella nauhalla Reveshi käytti sanoja "syödä ruumis".

"Tämä maininta esitettiin pilailevalla äänensävyllä, mutta on erittäin erikoista että miehet jotka kertoivat etteivät tunteneet lainkaan Charlenea keskustelevat siitä miten hänen ruumiinsa syötiin ", korostaa Holroyde.

Eräällä nauhalla Albattikhin kuullaan sanovan: "If they find anything I have f****** had it."

Syyttäjä Holroyde painotti, että poliisin ja syyttäjän käyttämien äänite-asiantuntijoiden välillä on erimielisyyksiä nauhojen tulkinnoista, mutta molemmat tutkijaryhmät ovat yksimielisiä siitä, että yhdellä nauhalla Albattikhi käyttää Charlenestä puhuttaessa sanontaa "killed", "tapettu".

Reveshi kysyy häneltä: "You did have her, are you easy with that?", "Teit sen hänelle, kävikö se helposti?" Albattikhi vastaa tähän: "Yeah."

Reveshi puhuu nauhoilla myös "checking the burial place" (hautapaikan etsimisestä), ja yhdessä jaksossa hän murtuu, sanoen itkunsekaisesti: "I can't cope", ("en pysty tähän...").

Nauhat paljastavat syytettyjen "jatkuvasti harjoitelleen poliisille kerrottavaa tarinaansa", korostaa Holroyde. Tämä osoittaa syytetyillä olleen "jotakin piilotettavaa ja jotakin pelättävää".

Tämä perustuu ensimmäisen oikeuspäivän uutisointiin.Charlene katosi lokakuun viimeisenä päivänä v.2003. Kaksi ja puoli vuotta myöhemmin poliisi saattoi tehdä pidätyksiä, ja kolmesta kiinniotetusta miehestä kaksi joutui oikeuteen syytettynä murhasta ja ruumiin kätkemisestä.

Iayd Albattkhi , pidätettäessä (maaliskuussa 2006) 29 vuotias, eronnut, syyte murhasta.

Mohammed Raveshi , 49v., poikamies, kiinteistönomistaja, sosiaalityöntekijä ja kasvatti-isä, syyte ruumiin kätkemisessä avustamisesta.

Tutkiessaan Charlene Downesin katoamista poliisi löysi todisteita lapsiseksi-ringistä, jonka uhrit saattoivat olla vain 12-vuotiaita. Charlenea ja muita tyttöjä Blackpoolista uskotaan pakotetun prostuutioon ja myydyn seksikäyttöön. Tälläisestä toiminnasta on viitteitä myös paljon lähempääkin.

Charlenen murhasta syytetty Iyad Albattikhi omistaa "Funny Boyz" -pikaruokalan, joka suljettiin poliisin toimesta: "Viranomaiset näkevät tarpeelliseksi peruuttaa näiden liiketilojen toimintalisenssin yleisen turvallisuuden takia, ja estääkseen lapsille aiheutuvan haitan, rikokset ja yleisen turvallisuuden ja terveyden vaarantamisen ." Blackpool Today 2006 Mar 24th.

Kaiken tämän takia Charlenen äiti, Karen Downes, on poissa tolaltaan: "... Haluan tietää, missä tyttäreni ruumis on... Kuinka kukaan voi murhata niin kaunista tyttöä, en voi käsittää... Me haluamme hyvästellä tyttäremme asianmukaisesti. Minä rukoilen, että jos hän on kuollut, he eivät satuttaneet häntä eikä hänen tarvinnut kärsiä ..." Blackpool Today 2006 Mar 8th.

Charlene Downesin kohtalo on kyllin kauhistuttava ilman niitä järkyttäviä yksityiskohtia, joita alkoi tulla julkisuuteen asian edetessä. Manschester Metro -sanomalehden mukaan hänen ruumiinsa oli ehkä käytetty burgereihin ja kebabbeihin, ja tarjoiltu "Funny Boyzin" asiakkaille.

Näitä useissa nettiblogeissa toistettuja huhuja haluaisi pitää vain huhuina, mutta tälläisestä etnisten maahanmuuttajien käyttäytymisestä on jo ennakkotapauksia, kuten Muhammed Arshad joka murhasi ja paloitteli äitinsä.

"... Tappaja, joka murhasi ja paloitteli äitinsä lihakirveellä on tänään tuomittu elinkaudeksi vankilaan. Teurastaja Muhammed Arshadilla oli myös työ piirakkatehtaassa. ... Ruumiin paloittelemisen jälkeen Arshadin veli auttoi häntä kuljettamaan kappaleet pikaruokalaan Church Streetille. ... Oikeuslääkärit totesivat, että ruumiinkappaleita on säilytetty ensimmäisessä kerroksessa ennenkuin ne on siirretty keittiöön..."

Vaikka huhuja Charlenen lopullisesta kohtalosta ei voitaisikaan todistaa, hänen tarinansa on jälleen yksi surillisesti päättynyt luku nuorten englantilaisten tyttöjen elämän tuhoutumisesta etnisten maahanmuuttajien toimesta.

http://tottenhamlad.blogspot.com/2007/05/quick-update.html
http://www.dailymail.co.uk/news/article-459013/Mother-murdered-girl-kebabs-runs-court-gruesome-testimony.html

Remembering Charlene Downes

Maukasta mamun tekemää kebabbia :P

http://thefallenlist.blogspot.com/

Police rapped for blunders in murder case of girl 'turned into kebab meat'
Myös meillä Suomessa:

Suomalaistytöt maahanmuuttajamiesten uhreina yhä useammin

Nuoret suomalaistytöt joutuvat yhä useammin aikuisten maahanmuuttajamiesten seksuaalisen hyväksikäytön kohteiksi. Raiskauskriisikeskus Tukinaiseen on tullut tietoa ongelmasta muun muassa sosiaaliviranomaisilta, sillä usein tytöt ovat huostaan otettuja tai muulla tavoin lastensuojelun asiakkaita.

Tukinaiseen on tullut viime aikoina nuorten tyttöjen ja heidän vanhempiensa lisäksi samansisältöisiä viestejä myös lastensuojelun ammattilaisilta. Puheluiden mukaan alaikäiset tytöt ovat joutuneet maahanmuuttajien seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi. Samansuuntaista tietoa on tullut eri puolilta maata. Ammattiauttajat ja poliisi muistuttavat että kyse on rikollisesta ja usein varsin järjestäytyneestä toiminnasta.

Puheluita on tullut nuorilta tytöiltä, heidän vanhemmiltaan ja viime aikoina yhä useammin myös lastensuojelun ammattilaisilta. Ammattilaisetkaan eivät tiedä, mitä pitäisi tehdä, kun 13-vuotiaalla tytöllä on seksisuhteita aikuisten maahanmuuttajamiesten kanssa. Aina ei oivalleta, että kyse on rangaistavasta hyväksikäytöstä.

"Ehkä suurin syy on juuri se, että tytöt ovat mukana vapaaehtoisesti. Mutta kun otetaan huomioon, että he saattavat olla 12–15-vuotiaita, joka tapauksessa kyse on seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja aikuisten tehtävä on suojella näitä nuoria", sanoo Raiskauskriisikeskus Tukinaisen toiminnanjohtaja Kristiina Valkama. Helsingissä miehet tapaavat tyttöjä esimerkiksi metroasemilla, ja toiminta vaikuttaa jo järjestäytyneeltä. Valkaman mukaan miehet kyllä tuntevat Suomen lain, mutta kun kukaan ei puolusta tytön oikeuksia, toimintaa pidetään luvallisena.

Poliisin tietoon tällaisten miesrinkien toiminta ei yleensä tule. "Meidän jutut enemmän keskittyy tällaisiin yhden illan tapauksiin, eli lasta on käytetty seksuaalisesti hyväkseen esim. jossain julkisella paikalla, kun hän on ollut viikonloppua viettämässä", sanoo rikosylikomisario Kari Tolvanen Helsingin poliisista. "Niitä meillä ikävä kyllä riittää. Tänäkin keväänä on tullut toistakymmentä ilmoitusta."

Lähde: Nelonen, "Tytöt ja maahanmuuttajamiehet" 15.05.2005
Tuliko nyt selväksi, mikä on lähi-itä-taustaisten miesten yleisin asenne helposti huijattavia suomalaisia ja eurooppalaisia naisia ja tyttöjä kohtaan? "Eddie" Albattikhin sanoin: "For some f****** bitch. She was a f****** Maiiah. A f****** horrible Maiiah." "Jonkun v****n huoran takia! ..."P.S.
Kuullemma ainakin TAMPEREELLA pizzankääntäjät ovat laajentaneet myös intressejään pizziz-alalle??

Erkkomedia valkopesee mamupedoja?

Että näin:Huhu

22.12.2009 9:39

Jukka Relander

Tarina alkoi ilmeisesti Aamulehdestä. Tampereella järjestettiin "hyväksikäyttöbileitä", tällä nimellä.

Oheistietojen mukaan hyväksikäytettävät olivat 12–17-vuotiaita humalaisia tyttöjä, homman takana oli pari täysi-ikäistä miestä. Lähteenä oli ilmeisesti Irc-galleriassa kiertänyt kutsu.

Poliisille oli jo raportoitu vastaavanlaisiin kesteihin liittyneistä raiskauksista, ja ilmiöstä on jo tullut toistuva. Oli nuoria tyttöjä, laitonta viinaa, sekoilevia teinejä ja pari aikuista miestä. Hurja tarina.Ja samalla täydellinen kertomus, jonka käsikirjoituksesta vastasivat omat kulttuuriset syvärakenteemme.


Moralisteille, eli omasta rapistumisestaan kiukustuneille täti- ja setäihmisille, uutinen kertoi nuorison rappiosta, riettailusta ja holtittomasta dokailusta.

Lasten oikeuksien puolustajiin tarina upposi signaalina välinpitämättömyydestä, ja valppaimmat naisasianaiset näkivät tässä kertomuksen, jossa aikuiset ja aggressiiviset miehet hyväksikäyttivät nuoria tyttöjä, viattomia uhreja. Lisäksi oli syytä epäillä, että tämäntyyppinen toiminta levisi, tai sitä johdettiin, internetin välityksellä.

Tarina levisi parissa tunnissa lähes koko nettimediaan. "Teinibileitä mainostetaan netissä nuorilla tytöillä", kertoi iltapäivälehti. Alla oli gallup "Osaavatko nuoret pitää huolen itsestään?". 82% vastasi "ei".

"Tamperelainen ilmiö kauhistuttaa: Hyväksikäyttöbileet", kertoi myös Uusi Suomi. Eikä mennyt kauaakaan, kun nettikansa keksi syyttää asiasta ulkomaalaisia. Nehän kun siis tulee tänne ja vie meidän naiset ja nyt vielä tyttäretkin.


Erikoisinta tarinassa oli se, että se ei pitänyt lainkaan paikkaansa. Ilmeni, että ne kaksi aikuista olivat järjestäjien isoveljiä, jotka oli tarvittu paitsi tilanvuokraajiksi, myös järjestysmiehiksi. Pääjärjestäjän isä kertoi tapauksesta ensimmäisenä "raportoineelle" Aamulehdelle, että tytöt järjestivät omia synttäreitään, ja huhutut Vip–asiakkaat eivät olleetkaan paikalle tyttöjä hyväksikäyttämään saapuneita miehiä, vaan pääsylipun ostaneita kavereita. Lipun hinnalla katettiin tilanvuokra, muita järjestelykustannuksia, ja tarjottiin lasillinen kuohuviiniboolia.

Vahvistamattomien tietojen mukaan juhlille oli hankittu huvilupakin.

Siis kuvitelkaa nyt. Teinit järjestävät bileet, joihin pestataan järjestysmiehet, jota markkinoidaan omissa verkostoissa, joihin pukeudutaan vähän paremmin kuin kouluun ja joihin järjestetään ohjelmaa hankituilla varoilla.


Nämä nuorethan ovat neroja. Itse vedettiin ensimmäiset viikonloppukännit jossain espoolaisessa metsikössä, eväänä pussikaljaa ja näyttämönä leikkipaikaksi nimetty katos, jolle kukaan ei kai koskaan keksinyt muuta käyttöä kuin omamme.

Kotibileissäkin ohjeena oli, että tuokaa omat eväät. Ei mitään drinkkilippuja, vaan keskiveikeää, tai jotain vahvempaa ainoana kriteerinä se, "mikä menee hyvin alas". Ja siis nämä nykyteinit tarjoilevat shampanjaboolia ja kilistelevät laseja.

Alan ymmärtää miltä neanderthalin ihmisistä on tuntunut silloin, kun karvattomat, sirommat ja älykkäämmät homo sapiensit alkoivat kilpailla elintilasta.


Herttijee! Viherpiiperö julistaa avoimesti, että Euroopan väestöä ollaan kreivi Kalergin suunnitelman mukaisesti vaihtamassa "sirompiin ja älykkäämpiin"!? Nyt se kuultiin mokuhullujen omasta suusta. Me muistamme tämän, Rellu.

Elintila = Lebensraum

Ach so, tämä onkin homman nimi.

Totuus ei vaan myy yhtä hyvin, kuin moraalista paniikkia lietsova huhu. Syntyneen minikohun eettiset ongelmat ovat nähdäkseni vähintään yhtä vakavia, kuin yleläisessä lautakasajournalismissa.

Nuorista saa kirjoittaa ihan mitä tahansa. Heistä kirjoitettaessa saa valehdella, johtaa harhaan, paisutella ja olla tarkistamatta lähteitä, sillä nuorten mahdollisuus puolustaa itseään on paljon heikompi kuin istuvalla pääministerillä. ...

Tässä on nähdäkseni aika monta uutta perustetta sille, että Julkisen sanan neuvosto pitäisi korvata median eettisellä neuvostolla, mainonta-alan tapaan. Itsesäätely ei toimi edes perinteisillä journalistisilla kriteereillä, ja digitaalinen media tarjoaa entistä kätevämpiä ja nopeampia tapoja johtaa ihmisiä harhaan.

Tapaus "hyväksykäyttöbileet" oli räikeänpuoleinen esimerkki joko ammattitaidon puutteesta tai tietoisesta valehtelusta, luultavasti kummastakin. Tämä huhu tuli siis alasammutuksi.

"Hyväksikäyttöbileissä rajattu kutsuvieraslista", otsikoi iltapäivälehti sen merkiksi. Haa, teinityttöjä oli siis tarjolla vain valikoiduille kutsuvieraille, antoi otsikko ymmärtää, vaikka klikkauksen jälkeen ilmenikin, että myös poliisi oli kumonnut median sitkeästi levittämän huhun. Mutta vielähän sillä saatiin muutama tuhat klikkiä.

Ai niin, ja hyvää joulua.


Eipä kestä. (Jollei kestä nii revekköön sano Mustafa Kemal Tampereen sakkolihabailuissa...)
Kaiki mikä ei sovi ahtaaseen punavihreään maailmankuvaan on urbaanilegendaa? Niinhän se on??

torstai 24. joulukuuta 2009

Suomalaistytöt maahanmuuttajamiesten uhreina myös Tampereella ja Kemissä?


Keskustelupalstojen satoa viimeaikaista tapauksista:

Kuskaatteko lapsenne poksautusbileisiin?
HerätkääPahvit!11.12.2009 13:39
http://irc-galleria.net/community/3263544-rain-over-paradise-party

Lähes 600 alaikäistä nuorta on osallistumassa ex-pussypoppin pippaloihin.
Vaikka ilmeisesti bileiden järjestäjä esitti tämän "tautinen huoralapsi" kommentin?
Kertonee jotai suomalaisnuorista ja heidän vanhemmistaan?

Vanhemmat kuskaavat lapsensa bileisiin ja maksavat n. 15 euroa näille järjestäjille. Kaupan päälle äitejä solvataan "mitättömiksi, elämättömiksi pikku paskoiksi ja vitun huoriksi", sekä heidän lapsiaan solvataan "tautisiksi huoralapsiksi, jotka tyrkyttävät reikäänsä" mamumiehille?

Mikä järki tässä on?

Järjestäjät kääräisevät bileistä lähes 9000 euroa ja saavat valita kenen "huoralapsen" reijän tyrkytykseen armollisesti suostuvat lankeamaan?

Mitä teidän lapsenne tästä saa?
Mitä te äidit tästä saatte?

Kohoaako teidän tai lastenne itsetunto siitä että "jee mamumies valitsi juuri minun lapseni"?
Ymmärrän että naaraat kilpailevat urosten suosiosta keinolla millä hyvänsä, mutta tämä menee jo sairaaksi!

Katsokaa vanhemmat peliin ja miettikää mikä oikeasti on parasta lapsellenne?

ViestiTamperella ja Kemissä sama meno?
SuuriHuoli12.12.2009 01:00

Lainaus:
"...puuttua takajärven tapahtumiin.ei voida hyväksyä että 20-50 vuotiaat ulkomaalaiset miehet juottaa kaljaa jA NAIVAT läheisessä pusikossa n,10-15 vuotiaita tyttöjä vai mitä sanovat kukkahatut,siellä on myös teidän tytöt jota naidaan ,jonossa 3-10 miestä....sinne pitäis nyt järjestää ympärivuorokautinen päivystys suojelemaan kemiläisiä nuoria tyttöjä"


Lainaus:
"En ole itse milläänlailla rasisti, eikä minulla ole mitään maahanmuuttajia vastaan, mutta ihmetyttää kyllä tällainen touhu. Eikö vanhempia tai vaikka edes lastensuojelutahoa kiinnosta tuo takajärven homma. asun itse tässä vastarannalla ja tuli sunnuntaina kävästyä ekaa kertaa tuolla biitsillä arskaa ottamassa. Ajattelin, että pitäskö tänne jotain heittää asiasta, kun seurattiin varsin vastenmielisen näköstä touhua. Mutta täällähän oli jo täysi “tohina” päällä. elikkä lyhykäisyydessään.. siellä 12-16 vuotiaiden tyttöjen kanssa kähmivät vedessä ja kaljoittelevat N 20-30-vuotiaat maahanmuuttajamiehet ja tämä on ihan tosi."


Lainaus:
"Prismassa tänään oli tämä tyttö (oman tyttäreni ENTINEN kaveri, saman ikäinenkin) ilmeisesti “poikakaverinsa” kanssa. Tyttö valitsi hempeän värin ja kikattelivat siinä aikansa. Näki minut ja tunnisti.
Tietenkin jäin uteliaisuuttani seuraamaan tapauksen loppuun. Lähtivät yhtäaikaa pois. Mies maksoi soittimen ja tyttö viereisestä kassasta ohi mitään ostamatta. Yhtämatkaa lähtivät pyöräileen joten varmasti tuttuja…

Kysymys kuuluu: Kuinka kiltti pitää nätin, vaalean, 14v tytön olla, että ansaitsee 50e lahjan AIKUISELTA, ULKOMAALAISTAUSTAISELTA turvapaikanhakijalta?

Vanhemmat, miten haluaisitte tietää vastaavassa tapauksessa tyttärenne uuden soittimen hankitatavan? Suoraan sanottuna en kehtaa soittaa tytön vanhemmalle ja kertoa näkemääni."


Kun Kemissa tajutaan olla huolissaan pikkutytöistä niin miksei Tampereella?
Missä tamperelaisisät ja miehet?

Viesti
Lehti: Teinibileitä mainostetaan netissä nuorilla tytöillä
Lauantai 19.12.2009 klo 19.03

Teinien jättibileitä Tampereella on mainostettu netissä "hyväksikäyttöbileinä" , kertoo Aamulehti.

Poliisi kertoo, että nuorten suuret bileet ovat jokaviikkoinen ilmiö Tampereella. Perjantaina poliisi puuttui Vuolteenkadun saunatilalla juhliin, jonne oli myyty lippuja satoja kappaleita.

Yleensä nuorten bileiden järjestäjät ovat itsekin nuoria, mutta ilmiöön on Tampereella liittynyt kaksi täysi-ikäistä miestä. Aikuiset ovat olleet mukana ainakin tilaa vuokrattaessa.

Aamulehden mukaan internetissä bileitä on mainostettu huolestuttavalla tavalla, nimittäin nuorten tyttöjen hyväksikäyttöbileinä. Poliisi kertoo, että juhlista on tullut muun muassa raiskausilmoituksia. Nuoret humalaiset tytöt joutuvat lieveilmiöiden uhriksi, kun ikähaitari voi bileissä olla 12- 18 vuotta.

Perjantain juhliin myytiin myös niin sanottuja vip-passeja, joilla sai juhlista alkoholia.

ILAlaikäisten kommentteja bileistä
Vituttaako?18.12.2009 23:35

Alaikäisten bilettäjien kommentteja:
17.12.2009 20:24 HUOMENNA JUHLITAAAN
18.12.2009 12:31 se on sitte juhlapäivä.
18.12.2009 12:34 niimpä! mua varmaa saa ensimmäisenä kiikutellaa hospitalii
18.12.2009 12:34 tai sit vierailen paussilla.
18.12.2009 12:35 eivaa nää partyt ei sit kuse!
18.12.2009 12:35 ei tietenkää :D
18.12.2009 14:46 sinne mennään jo sisään uloskanto kunnossa
18.12.2009 14:46 vedetää paavi_kännit
18.12.2009 14:47 2 taluttaa, 1 tulkkaa puheen ja ite ei pysty kun morjestaa jos sitäkää

18.12.2009 14:50 meillä on 2 lavaa 1 12pack ja 2 0.7
18.12.2009 14:57 ei kerkee nyt msn ku lähen käymää äjjällä sit olutta ostaan ja ropalle ja siitä menoks?
18.12.2009 13:48 juomaa meen illalla sinne buumille ja ny alan kohta alottelee täällä meiän isä'llä
18.12.2009 13:49 sie on ne jotku juhlat

18.12.2009 16:01 fbn.fi tulee kuvaan bileet http://fbn.fi/

18.12.2009 17:23 mika boomin ees oli kytät?
18.12.2009 17:25 joo siel on nyt kytät sisällä :o mimmi raportoi kohta mulle lisää infoo xp
18.12.2009 17:26 BUUMI BILEET ON PERUTTU
18.12.2009 17:26 näin kuulin just äsken
18.12.2009 17:28 siel oli kolme kyttä auto ku menin autolla sieltä ohi
18.12.2009 17:31 hmm..
18.12.2009 17:31 nita soitti mulle äske ja sano että ne oli käskeny niide lähtee sieltä
18.12.2009 17:31 kusiko ilta? :D
18.12.2009 17:34 maiju sanoo: ''kaikki joilla oli juomia vietiiin paussille, ja jos vuokraaja saa selitettyä poliiseille jne jotaiin niin bileet voi jatkua.''
18.12.2009 17:35 äske nita sano että sielä on jotkut kakkosen kuavaajat soitin 2 kertaa ja kummallaki sano ettei niitä tuu varmasti
18.12.2009 17:35 bileet lähti ainaki näyttävästi käyntiin, buumi on niin hyvä paikka
18.12.2009 17:36 ELI ei sinne kannata mennä
18.12.2009 17:38 no ei ainakaa vielä..
18.12.2009 17:38 nyt se sano että sinne saattaa ehkä päästä takasi :D
18.12.2009 17:39 mitä vitun järkee enää sinne mennä jos kytät tulee iha varmasti takas
18.12.2009 17:40 rahat takas...
18.12.2009 17:44 jos ne on nyt siellä ollu, niin ei ne takas tule. ei niitä jaksa kiinnostaa jokku bileeeeet. kunha vaa se vuokraaja (omed? mikää) puhuu ne ympäri ja sivuttain nii nou hätä.
18.12.2009 17:44 no jos ne kaikki on paussilla nytte?

18.12.2009 17:47 se pussy poppin siinäki kävi vähä samanlailla ku jotkut elämäänsä kyllästyneet vanhemmat kävi kyyläilee sitä yhteisöö ja soitteli poliiseille
18.12.2009 17:48 mut onneks se sentää saatii kondiksee
18.12.2009 17:50 niinpä... hitto ku piti tehä galleriaa yhteisö. eiks facebook ois riittäny :p
18.12.2009 17:53 nii tai sit laittas sillee että vaan yhteisön jäsenet näkee nää tekstit ;)
18.12.2009 18:12 ei ne bileet jatku. eikä ala. itte henk.koht juttelin kyttien kanssa.
18.12.2009 18:13 vahingonilo paras ilo =D
18.12.2009 18:15 noo, ehkä ihmiset jo tajuaa buumin olevan aika riskialtis paikka
8.12.2009 18:17 ja vielä helvetin kallis.
18.12.2009 18:19 mm
18.12.2009 18:25 paikka vaihtoon, niin ehkä onnistuskin.
18.12.2009 18:35 voi helvetti :D
18.12.2009 18:36 ihme kyllä, kun viime bileet viikko sitten onnistui mutta nämä eivät? :o
18.12.2009 18:41 niinpää.. niistä ei olllu galleria yhteisöö
18.12.2009 18:46 Miks nämä ihmiset on niin tyhmiä jos pidätte bileet miks teette galleriaa yhteisön?
18.12.2009 18:46 NaamaKirjakin on keksitty
18.12.2009 20:06 paskaat juuhlat
18.12.2009 21:20 älä :DS

18.12.2009 22:38 http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=... <--- onks toi näist pippaloist? :D
18.12.2009 22:43 on joo..

18.12.2009 22:33 mikset oo bilettämässä:D
18.12.2009 22:34 vooi kuule ne peruuntu enneku ees alko.. D


ViestiEi tällä ole mitään tekemistä miesten tai mamujen kanssa
realismia20.12.2009 16:34

Kuinka vaikeaa suomalaisten ihmisten (erityisesti "mamukriitikkojen") on käsittää, että ne suomalaiset tytöt ihan oikeasti tyrkyttävät tavaraansa vähänkään paremman näköisille tummempihipiäisille miehille? Se on jo niin peruskauraa esim. yökerhoissa ja viihteellä. MIehen tarvitsee vain olla siedettävän näköinen + pukeutua tyylikkäästi, käytös voi olla kuikna macho-junttia tahansa. Miehet eivät edes ehdi välttämättä alkaa iskemään naisia, kun jo on toinen toistaan pyntätympi suomityttö jonossa. Ei niiden bilejärkkäreidenkään tarvitse ketään tyttöä noihin bileisiin houkutella, koska sehän on suorastaan kunnia-asia, että _pääsee_ mukaan bileisiin.

Raiskaukset ja kaikki toisen itsemääräämisoikeuden loukkaukset ovat väärin ja tuomittavia, mutta näissä tämän ketjun bileissä ei ole ollut sellaiseen viittaavaa. Käsittääkseni poliisi on kertonut vain yleisemmin, että on tehty raiskausilmoituksia, mutta ei sitä, että niitä olisi tehty näistä bileistä.


Missä te tuomitsevasti kirjoittavat oikein näette hyväksikäyttöä:

Jos ja kun tytöt haluavat mukaan bileisiin, vaikka tietävät nämä kaikki uutiset ja juorut, joita bileistä liikkuu?
Jos tytöt ovat valmiita itse ostamaan 15€ liput bileisiin?
Jos bileissä on valtaenemmistö tyttöjä? Heitä ei selvästikään tarvitse "houkutella" mukaan.

Jos tytöt hankkivat omia alkoholijuomia ja aikovat aloitella jo kotona? (Luuleeko joku, ettei nämä tytöt juo muutoin kuin näissä bileissä?!)
Jos tytöt tietävät, että bileitä kutsutaan vitsikkäästi "hyväksikäyttöbileiksi", ja menevät silti?

Jos tytöt tietävät, että bileitä kutsutaan hyväksikäyttöbileiksi ja he pukeutuvat sinne siten miten tyypillisesti pukeutuvat illanviettoon (näkyi hyvin bilekuvista)?
Näyttikö moni tyttö noissa joistakin vastaavista bileistä otetuissa kuvissa kovin vastahankaiselta? Vai kertooko tytön leveä mairea hymy (tyttö 14v?), miehen vartalon hyväileminen ja tytön tyytyväinen ilme miehen käsien ollessa tytön rinnoilla hyväksikäytöstä? Selvästihän tytöt olivat mukana juonessa.


Vähän realismia nyt taas peliin. Jos jossain on ongelma, niin siinä, että ongelmaksi nimetään yhteisön "ulkopuoliset", eli tässä tapauksessa mamumiehet, vaikka tytöt tekevät omat valintansa omista lähtökohdistaan, joihin mamumiehet ovat tuskin vaikuttaneet. Kyse on kodeista ja kasvatuksesta.

Viesti

Tää on aika hurja! Siis Suomessa on laki jonka pitäisi suojella alaikäisiä tyttöjä seksuaaliselta lähentelyltä siksi että tytöt eivät itse pysty ymmärtämään missä mennään.
"vitun racist bitch!!!" pois bileistä
Hi Fat20.12.2009 23:37

Ex-PussyPopping bileiden mamujärjestäjien keskustelua keitä bileisiin päästetään:
17.12.2009 00:00 mimira <- toi nick.. pyyhi vaa pois tosta yhteisöstä .. usko pois vitun racist bitch!!! sellane just mitä näkee suomi24sessa.
17.12.2009 18:00 usko pois ... vitun kaksnaamane. :D eikä yks tollane haittaaa
17.12.2009 18:00 jos ottaa pois yhteisöstä :D


Ja niin eräs vaalea suomityttönen poistettiin bileistä...
Ehkä sen tytön onni?

ViestiPussyPopping osanottajien keskusteluja
K. Ossu21.12.2009 01:04

30.10.2009 15:46 josset täällä pileissä saa pillua et sitte missää :D
30.10.2009 17:02 koska n'ä'ä on ? onko varma pillu ? :D
30.10.2009 17:58 ellei näissä niin ei missään ;) malttia ;)
30.10.2009 21:12 goming goming :D:D:D::D:D:

01.11.2009 19:10 juu u taas lisää bileitä :D:D eihä tässä kerkee muutakun bilettään ja oleen kännis :D
01.11.2009 19:47 sehän onki se tarkotus :D:D
01.11.2009 19:47 ei oo järkevämpää tekemistä xD

01.11.2009 20:26 mut tälläsissä pippaloissa on mun mielestä yks ärsyttävä asia, kun ei tunne ketään melkein
01.11.2009 20:27 noh ainahan sitä voi tutustua ;) käyt rohkeesti vaa päälle :D
01.11.2009 20:28 joko hellästi tai villisti :d
01.11.2009 20:29 Kossu puhuu kokemuksella! ;)
01.11.2009 20:32 tottakai puhun :D mun oma teema on ensin hellästi jos huomaat et lämpee nii jatkat jos ei nii käy villiks :D haha
01.11.2009 20:37 hei äijjät naiset jne... tän idea on se ettei kukaan tunne ketää,,, uus meininki uudet kuviot.. siis mä lupaan teille jos ette oo sekasin heitän teijät kaikki yks kerralla vittuun :DXDXD vedätte kaikki miten haluutte pään täyteen ja ei mitään muutakun PARTYYYYYYY!!!!!!!! ;))
01.11.2009 20:38 juhlikaa ku huomista ei ois :DD

02.11.2009 14:33 tuun valvojaks ;) ja kaikki jotka ei oo mun ja järjestäjien makuun ei pääse sisään vai mitä hiiz
03.11.2009 14:24 okei habibiibi mut mää päätän paino rajan koska tykkään big butt ;)

03.11.2009 22:24 missäs aattelitte tänkokoset järjestää (600 nuorta)
03.11.2009 22:25 täälä treellä
03.11.2009 23:45 Onha tääl pakkahuone, käyttöauto green ja pirkkahalli.. ei muita oikeen khyl oo

04.11.2009 00:55 sitten sanon nyt... näissä ei tapella.. vaan pidetään hauskaaa... kaikki bilettää loppuun asti.. ja jos ette haluu et kyrvät tulee ja pilaa kaiken niin pitäkää huolta siit..

05.11.2009 12:41 näistä tulee varmaan hyvät bileet ilman police:DDD

05.11.2009 20:29 onko näissä bailuissa sisään pääsymaksu?
05.11.2009 22:28 tytöt ilmaseks?
06.11.2009 02:41 kulli sekä pillu maksaa sisälle
06.11.2009 05:32 aattelikko et me maksetaa kaikki kulut vaan sen takia et pääset pitää hauskaa
06.11.2009 05:46 nothing is 4 free--
06.11.2009 06:10 Onko se maksu nyt siis 15 egee?
06.11.2009 11:40 porukkaa tulee olee nii paljon et niil rahoil vois vaik jo ostaa jonku paika


Miten poliisi voi antaa luvan järjestää tälläiset bileet?
Vielä parempi kysymys on että kuka antaa järjestää tälläiset bileet tiloissaan?
Tampereella ei ole kovin montaa paikkaa johon näin suuren lauman nuoria saa mahtumaan?
Kuka haluaa "mainostaa" juhlapaikkaansa tälläisten bileiden pitopaikkana?

Viesti


Lapsipakolaisilla on hauskaa Kemissä. Paikalla on myös oikeesti lapsia, mutta ne ovat suomalaisia ja tyttöjä. Lue lisää.

keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Suomalaistytöt maahanmuuttajamiesten uhreina yhä useammin
Nuoret suomalaistytöt joutuvat yhä useammin aikuisten maahanmuuttajamiesten seksuaalisen hyväksikäytön kohteiksi. Raiskauskriisikeskus Tukinaiseen on tullut tietoa ongelmasta muun muassa sosiaaliviranomaisilta, sillä usein tytöt ovat huostaan otettuja tai muulla tavoin lastensuojelun asiakkaita.

Tukinaiseen on tullut viime aikoina samansisältöisiä viestejä nuorten tyttöjen ja heidän vanhempiensa lisäksi myös lastensuojelun ammattilaisilta. Puheluiden mukaan alaikäiset tytöt ovat joutuneet maahanmuuttajien seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi. Samansuuntaista tietoa on tullut eri puolilta maata. Ammattiauttajat ja poliisi muistuttavat että kyse on rikollisesta ja usein varsin järjestäytyneestä toiminnasta.

Puheluita on tullut nuorilta tytöiltä, heidän vanhemmiltaan ja viime aikoina yhä useammin myös lastensuojelun ammattilaisilta. Ammattilaisetkaan eivät tiedä, mitä pitäisi tehdä, kun 13-vuotiaalla tytöllä on seksisuhteita aikuisten maahanmuuttajamiesten kanssa. Aina ei oivalleta, että kyse on rangaistavasta hyväksikäytöstä.

"Ehkä suurin syy on juuri se, että tytöt ovat mukana vapaaehtoisesti. Mutta kun otetaan huomioon, että he saattavat olla 12-15-vuotiaita, joka tapauksessa kyse on seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja aikuisten tehtävä on suojella näitä nuoria", sanoo Raiskauskriisikeskus Tukinaisen toiminnanjohtaja Kristiina Valkama. Helsingissä miehet tapaavat tyttöjä esimerkiksi metroasemilla, ja toiminta vaikuttaa jo järjestäytyneeltä. Valkaman mukaan miehet kyllä tuntevat Suomen lain, mutta kun kukaan ei puolusta tytön oikeuksia, toimintaa pidetään luvallisena.

Poliisin tietoon tällaisten miesrinkien toiminta ei yleensä tule. "Meidän jutut enemmän keskittyy tällaisiin yhden illan tapauksiin, eli lasta on käytetty seksuaalisesti hyväkseen esim. jossain julkisella paikalla, kun hän on ollut viikonloppua viettämässä", sanoo rikosylikomisario Kari Tolvanen Helsingin poliisista. "Niitä meillä ikävä kyllä riittää. Tänäkin keväänä on tullut toistakymmentä ilmoitusta."

Lähde: Nelonen, "Tytöt ja maahanmuuttajamiehet" 15.05.2005


Nuorisoryhmä paritti 14-vuotiasta tyttöä jopa sadoille miehille Ruotsissa

16.11. - 13:27

Ruotsissa Malmön käräjäoikeus on ryhtynyt selvimään törkeää paritustapausta, jossa nuorisoryhmän epäillään parittaneen 14-vuotiasta tyttöä useille miehille.

Dagens Nyheterin mukaan syytettyinä ovat 17-vuotias ja 19-vuotias tyttö sekä 20-vuotias mies.

Paritusta ehti tapahtua neljän kuukauden ajan. Ruotsin uutistoimisto TT:n mukaan miehiä oli paljon, Aftonbladetin mukaan jopa sadoittain.

Syyttäjän mukaan tyttöä on paritettu viidestä kymmeneen mieheen viikossa viime vuoden elo-joulukuussa.

Miehet ovat maksaneet 500-1000 kruunua ja rahat ovat päätyneet pääasiassa syytettyjen taskuun.
...

AamulehtiTämä tapaus osoittaa, että BBC:n raportoiman tyyppistä toimintaa voidaan odottaa myös itse nuoriso-ikäisiltä henkilöiltä, -kunhan heidän "kulttuurinsa" hyväksyy valtaväestön nuorten tai muuten ymmärtämättömien tyttöjen hyväksikäytön ja traumauttamisen. Meillä on Suomessakin siis syytä katsoa ympärillemme, mitä täällä tapahtuu.

Tulipa lisää tietoa:

"Tosiasia on että tämän jutun päätekijät eli 17- ja 19vuotiaat tytöt/naiset jotka parittivat alaikäistä kehitysvammaista tyttöparkaa ovat ex-pakolaisia tai näiden Ruotsissa varttuneita lapsia. Alla Ruotsinkielisenä juttua asiasta:

"grovt koppleri – sålde handikappad 14-åring

En 17-årig flicka och hennes 19-åriga väninna häktades vid Malmö tingsrätt förra fredagen på sannolika skäl misstänkta för grovt koppleri. 17-åringen är sannolikt den hittills yngsta kvinnan som i Sverige anklagas för koppleri. De två har erkänt att de har varit med och förmedlat sexuella tjänster utförda av en tredje tonårsflicka, 14 år gammal.

.............I januari avslöjades härvan för polisen. Men det tog mer än ett halvår innan polisen agerade. De häktade för grovt koppleri är

* Bashayir Abbas Fadel , född 1992-02-10 (17-åringen).
* Jasminka Hidanovic , född 1990-05-19. Medborgare i Bosnien-Hercegovina. (19-åringen).

Näst på tur står att utreda om fler personer ligger bakom sexhandeln. Ytterligare en 17-åring misstänks vara inblandad men har släppts igen. På grund av det får flickorna sitta häktade trots att de erkänner stora delar, säger Ulrika Rogland. Dessutom ska sexköpare identifieras och höras.

Enligt Stig Barrdahl, Bashayir Abbas Fadels advokat, rör det sig inte om de beloppen eller omfattningen som åklagaren påstår. Han är kritisk till att hans klient måste vara häktad med tanke på hennes låga ålder och att hon är gravid.

Åklagaren räknar med åtal mot flickorna inom de närmaste veckorna."


Joku varmaankin sanoo ettei näiden neitien kulttuurilla tai pakolaistaustalla ole mitään tekemistä asian kanssa, mutta tosiasia on etteivät syntyperäiset Ruotsalaiset ole saaneet aikaiseksi mitään vastaavaa tähän mennessä. Olettaen että asiakkaat ovat enimmäkseen Malmöstä, johtopäätös jonka voisi vetää siitä että nämä näppärät ja kivat 17- ja 19-vuotiaat ovat hankkineet asiakkaansa omissa lähiöissään tapaamista miehistä, voisi jopa arvioida ettei asiakkaidenkaan enemmistö ole ollut syntyperäisiä Ruotsalaisia.

Suurin osa niin Ruotsiin kuin Suomeenkin tulevista pakolaisista saapuu tänne oloista joissa ihmisarvo, naisten oikeudet, vammaisten kohtelu ovat aivan eri luokkaa kuin täällä. Asenteet opitaan niin kodista kuin omasta eriytymisen muurin takana olevasta kulttuurista. Sopeutumista valtakulttuuriin ei usein edes haluta koska sitä ei nähdä mitenkään positiivisena asiana oman kulttuuripiirin avoimesti halveksiessa esimerkiksi Pohjoismaisia arvoja ja elämäntapaa.

Tämä on asia josta pitäisi saada puhua avoimesti ilman että ihmisen otsaan lyödään nimenomaan ihan valkoisten supisuomalaisten hyvää tarkoittavien hölmöjen toimesta äärirasistin leimaa. Nämä samat hyvää tarkoittavat mutta naiivit supisuomalaiset ovat myös yleensä ensimmäisinä tuomitsemassa omiensa tapoja ja toimia, mutta samaan aikaan he koittavat yliymmärtää ja sympatisoida vieraiden kulttuurien edustajien monesti järkyttävän barbaarisia, raakoja ja epähumaaneja tekoja täällä.

Meidän omat poliitikkomme, SPR ja muut tahot saavat aikaan epärealistisia odotuksia tänne tulevien ulkomaalaisten pakolaisten keskuudessa: He kuvittelevat että on heidän oikeutensa käyttää meidän järjestelmäämme hyväksi, tehdä ihan mitä vain kuten kotonakin ilman edesvastuuta, asua täällä suomalaisia ja Suomea halveksien ja samaan aikaan vaatien yhä äänekkäämmin sitä että valtaväestön on hyväksyttävä kaikki heidän tapansa, tekonsa ja vaatimuksensa. Tässä hyvä esimerkki, ei taida olla enemmistön oikeuskäsityksen mukainen tämäkään KHO:n päätös....

Valtaväestö kuitenkin näkee joka päivä kuinka muun muassa meidän oikeuslaitoksemme usein näyttää tukevan tätä olettamusta, media hyssyttelee juttujaan olemalla esimerkiksi paljastamatta erilaisten rikosten tekijöiden taustoja, nimiä tai ulkonäköä. TÄMÄ jos mikä saa aikaan vihaa ja rasismia, joka sinänsä on väärin koska ihmisen värillä ei itse asiassa ole homman kanssa mitään tekemistä, syy löytyy kulttuurista ja siihen usein liittyy myös osana uskonto.

Alkakaahan jo hyvät poliittiset hössöttäjätkin elää tätä päivää ilman ruusunpunaisia laseja. TEIDÄN toimenne aiheuttavat valtaväestön keskuudessa vihaa ja rasismia ja tuovat tännekin jatkossa suuria ongelmia pakolaisten sopeutumattomuuden kautta. Yhä useampi ihminen tulee myös jatkossa antamaan äänensä avoimesti rasistisille puolueille, koska kukaan muu ei harmi kyllä tunnu pystyvän käsittelemään sitä aitoa ongelmaa jonka pakolaiset tuovat mukanaan ellei yhteiskuntamme ala vaatimaan avoimesti tänne tulevilta myös sopeutumista sääntöihimme, tapoihimme, uskoomme ja elämäntapaamme. Rasismipuolueiden nousu valtaan ei ole kenenkään etu, mutta mitä muuta me kansalaiset voimme äänestää jos kaikki muut puolueet elävät mielikuvitusmaailmassa jossa ei haluta katsoa totuutta silmiin?"

Kiitämme edellisen kirjoittajaa!
Kaupunkilehti Vartti:

Ke 4.2.2009
Kaduilla partioivat nuorisotyöntekijät törmäävät aika ajoin ikävään ja vähän puhuttuun ilmiöön: Nuoret, alaikäiset tytöt kaupittelevat itseään kaduilla.

Toistakymmentä vuotta katutyötä tehnyt Walkersin toimintavastaava Mauri Mujunen myöntää, että ilmiö on vuosien varrelta tuttu. Hänen näkemyksensä mukaan siihen liittyy usein huumeidenkäyttö. Seksiä myymällä kerätään rahaa huumeisiin.

"Yleensä se on joku porukka, joka laittaa nuorimmat tytöt asialle. Sillä tehdään bisnestä, se on ihan puhdasta hyväksikäyttöä. Yleensä se liittyy huumeidenkäyttöön, ja jos nuori tyttö on koukussa huumeisiin, niin hänet on helppo houkutella mukaan. Sitä näkyy niin maahanmuuttajien kuin myös kotimaisten porukoiden keskuudessa."
...
Koko juttu linkissä.

Mm. ulkomaalaisten osuudesta rikollisuudessa.

Vasemmiston monikulttuurisesta hourupäisyydestä maksettava hinta?!Viimeaikaisessa englantilaisessa keskustelussa on tuotu yllättäen esiin jo kauan tiedetty tosiasia: Poliitikot ja viranomaiset ovat vaikenemalla ja tehtäviään laiminlyömällä uhranneet tuhansia brittiläisiä tyttöjä ja lapsia "monikulttuurin" alttarille, -siis vasemmistoliberaalien houreille, estääkseen virheellistä politiikkaansa paljastumasta.

Nuoret naiset ja tytöt on siis heitetty poliittisen Moolokin kitaan yhteiskunnan vallanpitäjien tietoisella päätöksellä? Ei ainoastaan seksuaali- ja henkirikokset, vaan myös hyvin nuorten tyttöjen alistaminen seksikaupan myyntiartikkeleiksi "etnisten" rikollis-jengien toimesta on ollut jo vuosia ja on yhä osa sitä "monikulttuurin" todellisuutta, jota englantilaisten sen enempää kuin suomalaistenkaan ei toivota saavan tietoonsa.

Myös Suomessa viranomaiset ja avustustyöntekijät ovat kertoneet havainneensa "organisoitua toimintaa" tämänkaltaisella alueella. Julkisen vallan toimenpiteitä saamme ilmeisesti odottaa turhaan? Eihän suomalaisten tyttöjen elämä ole tärkeää.

Referaatti BBC:n uutisesta:

"Panorama" (BBC:n toimitus) paljastaa, kuinka nuoria tyttöjä, joskus jopa 12v-ikäisiä, on koulittu prostituutioon katujengien toimesta Britanniassa. On yleinen ja kätketty rikos, että jengit ottavat kohteekseen nuoria tyttöjä prosessissa, joka alkaa kasvuikäisten hauskanpidolla mutta johtaa pian seksuaaliseen väärinkäyttöön, huumeriippuvuuteen ja prostituutioon.

Tytöt ovat usein imarreltuja vanhempien poikien huomiosta, ja omaksuvat ajatuksen että pitää olla vanhempi poikaystävä, mutta se mikä alkaa ystävyytenä kääntyy pian iljettäväksi hyväksikäytöksi.

"Panorama" haastatteli "Janea", joka oli joutunut yhden jengin kynsiin. Hän kertoi, että kaikki alkoi kun hän tapasi ryhmän poikia paikallisessa keskustassa. "Käsittely alkaa heti kun tapaa heidät, ja he ovat niin ystävällisiä, vievät McDonaldsiin , ja ostavat savukkeita. Olin ihastunut kun vanhemmat pojat olivat ensimmäistä kertaa kiinnostuneita minusta. Se on 13-vuotiaasta kivaa."

Mutta asiat saivat pahemman käänteen, kun pojat toivat ystäviään, jotka olivat vanhempia. Hyväksikäyttö alkoi kahden miehen pitäessä Janea kiinni ja kolmannen raiskatessa häntä. Jane oli liian peloissaan kertoakseen vanhemmilleen, ja viikkojen ajan häntä paritettiin ja pakotettiin suojaamattomaan seksiin yhä uusien ja uusien miesten kanssa päivästä päivään.

Jane kertoo, kuinka jengi totutti hänet käyttämään huumeita, joista hän jäi "velkaa", mitä hän maksoi makaamalla lukuisten miesten kanssa. Vaikka jengi teki rahaa hänellä, hän ei koskaan saanut penniäkään. Koko tämän ajan Jane asui kotonaan, eikä hänen vanhemmillaan ollut mitään käsitystä missä mennään. Jane löysi lopulta voimaa jättääkseen jengin, vaikka he uhkailivat häntä ja hänen perhettään.

Jane kertoi asiasta poliisille, mutta vetäytyi myöhemmin kertomansa takaa kun poliisi ei voinut taata hänen turvallisuuttaan. Tapausta tutkittiin, mutta poliisin mukaan ei löytynyt tarpeeksi todisteita oikeudenkäyntiin.

Poliisi onnistui hajoittamaan erään jengin, joka oli tuottanut nuoria naisia Englantiin seksikauppaan ja groomannut , koulinut prostuutioon, internetistä saalistettuja lapsia. Mutta brittiläisiin tyttöihin, joita tuotiin maan eri puolilta hyväksikäytettäviksi, ei kiinnitetty huomiota.

Lasten parittaminen seksikäyttöön ei esiintynyt hallituksen poliisille osoittamissa (rikoksen-ehkäisy) tavoitteissa. Ylikonstaapeli Timothy Brain selvittää:

Poliisi välttää huomaamasta tyttöjen riskiä tulla vedetyksi prostituutioon.

"Tottakai sillä on paikkansa muiden haasteiden ja prioriteettien joukossa poliisin työssä, mutta yksinkertaisesti ei ole tiedusteluaineistoa tämän alueen vakavista ongelmista eikä ole edellytyksiä sisällyttää sitä osaksi poliisin suunniteltuja prioriteetteja."

Mutta sisäministeriö on ollut tietoinen ongelmasta jo vuosia. Kymmenisen vuotta sitten viranomaiset olivat niin tietoisia lapsiprostuutiosta, että poliisi ja sosiaaliviranomaiset käynnistivät pilottiprojektin Wolverhamptonissa ja Nottinghamissa oppiakseen käymään siihen käsiksi.

Wolverhamptonin tiimiä johti kersantti Lyndon Whitehouse: "Runsaan 18 kuukauden aikana me tutkimme 91 tapausta. 71:ssä niistä paljastimme todisteita pakottamisesta. 35 tapausta veimme syyttäjälle. 35:ttä aikuista syytettiin lasten hyväksikäyttämisestä prostituutioon ja käytännöllisesti kaikki heidät tuomittiin."

Whitehousen ryhmä osoitti, että tähän rikollisuuteen voidaan puuttua muuallakin kuin Wolverhamptonissa. Nuoria tyttäjä käyttäviä jengejä, jotka veivät tyttöjä kaupungista toiseen, he havaitsivat koko maassa.

Tänään tilanne on ankea. Pystyimme löytämään vain kaksi poliisilaitosta, jotka ovat valtuuttaneet yksikköjä työskentelemään (tässä aihepiirissä) muiden viranomaisten kanssa. Blackburnissa uusi poliisin yksikkö taistelee lapsiprostuutiota vastaan yhdessä sosiaalipalvelun, opetustoimen ja terveysviraston kanssa. Mutta onko heillä tarpeeksi henkilökuntaa tähän tehtävään?

Me kysyimme sisäministeriöstä, miksi vuosikymmen Wolverhamptonin ja Nottinghamin pilottiprojektin jälkeen, kun ongelman poistamisen mahdollisuus osoitettiin, hallitus ei tee tarpeeksi. Vernon Coaker MP, poliisiasioiden ali-sihteeri, vastasi: "Sanoisin, että olemme parantaneet tukeamme uhreille. Jos me puhumme poliisille ja syyttäjille, me tiedämme että tämä on vaikea alue asettaa (pitäviä) syytteitä. Osa ongelmaa on uhrien luottamuksen saaminen todisteiden saamiseksi heiltä."

Hallitus painottaa kasvavia lukuja onnistuneista lasten hyväksikäyttäjien ja prostuutio-rikosten syytteeseen panoista. Vernon Coaker sanoi: "44 henkilöä todistettiin syyllisiksi 2003 lain aikana. ... Vanhan lain aikana kahdeksan vuotta sitten saatiin vain kuusi tuomittua."

Seuraavana päivänä sisäministeriö kertoi Panorama-toimitukselle, että lasten parittamisen ehkäisy on sisällytetty poliisin tavoitteisiin. Hallitus ilmoitti myös tuottavansa varoitus-videon kouluissa käytettäväksi. Sillä aikaa yksi historian vanhimmista rikoksen lajeista jatkaa lasten ja heidän myöhemmän aikuisen elämänsä tuhoamista."


Daily Mail, KATHRYN KNIGHT - 27.04. 2008

"Onko poliittinen korrektius estänyt poliisia lopettamasta teini-ikäisten seksiorjien kurjuutta?""Heidän kasvonsa katoavat varjoihin, mutta "Jane" muistaa hänen vuoteeseensa öisin tuotujen miesten hirvittävän lukumäärän. "Se tapahtui joka yö. Siellä oli joukoittain miehiä..." Janen ääni murtuu. "Ei niitä pystynyt laskemaan." Se oli kuin liukuhihnalla, hän muistelee.

Liukuhihna miehistä, jotka kaikki halusivat seksiä 14-vuotiaalta tytöltä. Vastenmielistä. Nuoria tyttöjä pakotettiin prostituutioon aasialaisten ja afro-karibialaisten jengien toimesta. Tämä vaikuttaa keskiaikaiselta kauhistuttavalta painajaiselta, mutta tapahtui 21:n vuosisadan Yorkshiressä, eivätkä Janen kokemukset lapsiprostuutiosta ole painajaisia vaan todellisuutta.


Niinkin monen, kuin 5000:n alaikäisen brittiläisen tytön uskotaan joutuneen vedetyksi prostituutioon rikollisten jengien toimesta.

Tämä on pahaenteinen ja hyvin epämielyttävä näkymä, eikä pelkästään siksi että näihin rikoksiin liittyy usein rodullinen elementti: Monissa tutkituissa tapauksissa parittajat ovat olleet peräisin aasialaisista ja afrokaribialaisista yhteisöistä.

Kuten joidenkin nuorten uhrien vanhemmat väittävät, viranomaiset ovat haluttomia puuttumaan asiaan siinä pelossa, että rotujen suhteet (race relations) kärjistyisivät alueilla joilla on suuria etnisiä vähemmistöjä.

Tänään (27.04.2008), kahdeksan kuukauden tutkimisen jälkeen BBC:n lippulaiva, ajankohtaisohjelma 'Panorama' esitti todisteet nuorten tyttöjen joutumisesta yhä useammin seksuaalisesti hyväksikäytetyiksi ja pahoinpidellyiksi, rikollisten jengien parituksen kohteeksi ja koko elämän kestävään häpeään ja alennustilaan vielä tuskin teini-ikäisinä.

Kaikki nämä tytöt vahingoittuvat sen seurauksena, mitä he joutuvat kestämään, samalla kun tietyissä kortteleissa poliisi laiminlyö heidän suojelemisensa seksuaalisilta saalistajilta, jotka hiipivät Britannian alueellisiin keskuksiin (sexual predators who stalk Britain's regional centres).

Kuten Aravinda Kosaraju, kampanjaorganisaatio Crop:in, "Coalition for the Removal of Pimping", tutkija sen esittää: "Näiden tyttöjen kärsimysten hyväksikäyttäminen on kauhistuttavaa. Se minkä kanssa olemme tekemisissä, on rikollisuutta, ja sitä pitää vastustaa riippumatta tekijöiden rodusta (race of the perpetrators)." "Meidän on pystyttävä tunnistamaan se lapsiin kohdistuvaksi organisoiduksi rikollisuudeksi."

Tästä on vaikea olla erimieltä, kun on kasvokkain Janen tarinan brutaalien yksityiskohtien kanssa. Hento blondi, joka ei näytä edes 18-vuotiaalta, hänen muistonsa seuraavat masentavan tuttua kaavaa: Tultuaan lähennellyksi mielistelytaitoisten vanhempien miesten taholta, uhri tehtiin riippuvaiseksi kalliista huumeista ja jatkuvasta valheellisesta imartelusta.

Seksuaaliset suhteet tulivat kuvaan mukaan jo ennenkuin hyväksikäyttäjät alkavat tiukentaa kontrolliaan uhkauksilla, väkivallalla ja huumeilla myydäkseen tyttöä muille miehille.Janen kohtalo on oppikirjaesimerkki. Kierre alkoi viattomasta keskustelusta myöhäisteini-ikäisten ja parikymppisten aasialaisten miesten kanssa kaupunkikävelyllä koulukavereiden seurassa.

Hän oli tähän aikaan vasta 13-vuotias.

"Groomaus(kouliminen prostituutioon) alkaa jo kun tapaat heidät, ja he ovat ystävällisiä sinulle, vievät sinut McDonaldsiin ja ostavat sinulle savukkeita", kertoo Jane 'Panoramalle'.

Suomentajan huomio: Pitäisikö suomalaisia koulutyttöjä varoittaa tälläisestä, sillä metodit ovat samat kaikkialla, ja samat henkilötkin liikkuvat sekä Suomessa että Englannissa maahanmuuttajina ja turvapaikkaturisteina?

"Olin imarreltu, kun vanhemmat pojat olivat kiinnostuneita minusta. Se on 13-vuotiaana hienoa." "Ja sitten sinä alat tapailla serkkuja ja veljiä, ja silloin sinulle selviää että sinut on hyväksytty koska hengailet vanhempien ihmisten ympärillä."

Eikä kulu kauaa ennenkuin "hengailu" saa pahaenteisempiä sävyjä. "He alkavat kosketella sinua, ja puhuvat seksuaalisista asioista sinulle", Jane kertoo 'Panorama'-toimittajille. "Ja sitten hyväksikäyttö alkaa. Kaksi miestä piti minua paikallaan kun kolmas raiskasi minua."

"Ja siellä oli muita miehiä katselemassa."

Jane oli liian peloissaan kertoakseen vanhemmilleen, ja jengin uhkaukset estivät häntä edes yrittämästä pyytää apua joltakin. "He sanoivat sellaisia asioita, kuin että räjäyttävät kotini tai jengiraiskaavat äitini", Jane kertoo. Viikkojen ajan hänet pakotettiin suojaamattomaan seksiin peräkkäisten miesten kanssa päivästä päivään.

Hämmästyttävää kyllä, Jane pysytteli koulussa ja palasi kotiin useimpina iltoina. Hänen vanhempansa olivat voimattomia pitämään häntä kurissa. Janen kokemuksista tuli hänelle osa normaalia elämää.


"Harrastin seksiä erilaisten miesten kanssa. Yksi tuli sisään, teki mitä halusi, ja hänen mentyään tuli toinen," kertoo Jane.

Jane merkitsi parittajilleen hyvää tulolähdettä, "big money". Metropolitan Policen mukaan parittaja voi tehdä 300 000 tai 400 000 puntaa vuodessa myymällä 16-vuotiasta tyttöä.

David Barrett, soveltavien tieteiden professori Bedfordshiren yliopistossa joka on kirjoittanut useita kirjoja lapsiprostuutiosta korostaa, että 'mitä nuorempi tyttö, sitä enemmän rahaa hän tuottaa parittajilleen. "Rikollinen verkosto voi kerätä näin hyvin merkittäviä rahasummia", kertoo Barratt.

Jane ei tietenkään saanut penniäkään, vaan hänen "velkansa" kasvoi päivittäin. Tämä oli ansa joka oli varmistettu tekemällä hänestä huumeriippuvainen. "He tarjoavat sinulle cannabista ja alkoholia, ja kun olet tehnyt niin jonkin aikaa, heillä on ecstasyä ja kokaiinia. Sitten he haluavat sinun ottavan heroiinia ja crackiä. Sinusta tulee riippuvainen," kertoi Jane TV-ohjelmassa.

"Sinun ei tarvitse maksaa huumeistasi mitään, -sinä harjoitat seksiä lukuisien miesten kanssa ja nämä maksavat heille."

Kaikkialla tämä kuvio on liiankin tuttu, -myös Penninesissä Blackburnissa. Täällä, entisessä tehdaskaupungissa, nuorten tyttöjen groomaaminen "seksityöhön" paikallisten ganstereiden toimesta on huomattu ja poliisi on perustanut erityisryhmän, "Operation Engage", käydäkseen ongelmaan käsiksi.

Ensimmäinen huomattavampi juttu koski kahta miestä, joilla on historiaa nuorten teini-ikäisten saalistamisessa. Tämä tapaus korosti sitä, mitä jotkut jo epäilivätkin: Parittamisella on etninen (Daily Mail: racial) tausta.32-vuotias Qaiser Naveed ja 46-ikäinen Zulfgar Hussain tuomittiin vankilaan lähes kuusi vuotta jatkuneesta lapsenryöstöstä, sukupuolisesta sekaantumisesta lapseen ja huumeiden hankkimisesta.

Naveedin ja Hussainin molemmat uhrit olivat juuri 14 täyttäneitä, eikä tyttöjen vanhemmilla ollut mitään käsitystä siitä, mikä oli aiheuttanut ne suuret muutokset joita he havaitsivat tyttärissään. Kuten Janen tapauksessa, näiden kahden tytön tarina noudattaa tavallista kaavaa. Nimitämme tyttöjä "Lindsayksi" ja "Fionaksi".

Molemmissa perheissä kannettiin huolta tyttöjen ongelmista kotona, mutta he olivatkin vanhempien miesten lumoissa. "Me tapasimme Zulfin ja Qaisin käydessämme Blackburnissa", Lindsay, joka on nyt 16-vuotias, kertoo tänään.

"Me olimme kavereita. He antoivat meille purkeittain olutta, pulloittain Jack Danielsia, joskus ecstasyä, kokaiinia ja pilveä."

"Me tiesimme, että jossakin vaiheessa he odottavat saavansa seksiä meiltä, mutta me emme ajatelleet että siinä olisi ollut mitään väärää."

Se tapahtui pian: Molemmat tytöt tulivat nopeasti riippuvaisiksi, ja heidät vedettiin sisään vaietun seksuaalisen riiston maailmaan samaan aikaan kun heidän vanhempansa vain saattoivat katsoa avuttomina kuinka heidän tyttäristään tulee villejä ja kontrolloimattomia, ollen poissa kaikki yöt ja ollen kaiken kurinpidon ulottumattomissa.

Kuten Fionan äiti "Megan" asian ilmaisee: "Tyttäremme suhtautumistapa kaikkeen muuttui. Hän ei pitänyt meitä enää perheenään."

Kaikki Meganin lukuisat valitukset ja kirjelmät viranomaisille olivat tuloksettomia, kunnes paikallinen parlamentinjäsen, Jack Straw, liittyi mukaan. Parissa viikossa molemmat tytöt otettiin turvaan ja eroon vaikeuksiensa lähteistä.

Suomentajan huomio: Kaikki kiitos ja kunnia suurelle ihmiselle, Jack Strawille! -Meiltä Suomesta löytyy vain poliitikkoja, jotka kanavoivat julkista rahaa mitä kummallisille "kansalaisliikkeille" joiden missio on estää maahanmuuttajien arvostelu räksyttämällä kaikille jotka uskaltavat kertoa todellisuudesta sen mitä näkevät, ja toisaalla pikkuhiljaa tuputtaa kasvavalle sukupolvelle käsitystään, että "seksityö" on aivan normaalia...??!!

Kauhistuttavinta tässä on, ettei tämä riittänyt suojelemaan tyttöjä "Zulfilta" ja "Qaisilta". Raivoissaan nämä miehet sieppasivat tytöt turvapaikasta ja palauttivat heidät "seksityön" pariin.

Tälläkertaa koveneva ja yhä sairaammaksi muuttuva väkivalta, jota tytöt nyt kohtasivat, muodosti käännekohdan Lindsaylle ja Fionalle. He molemmat löysivat rohkeutta mennä kertomaan miehistä poliisille.

Yksi sattumus oli merkitsevin: "Kun Zulfi hyökkäsi Fionan kimppuun, se oli pahinta," Lindsay sanoo lyhyesti.

"Muistan kuinka Fiona kirkui kun Zulfi hakkasi häntä selkään rautatangolla kun ei ollut saanut Fionalta seksiä." "Luulen, että Fiona suostui lopulta rauhoittaakseen hänet."

Tämänkaltainen väkivalta ei ole ("monikulttuurisissa suhteissa", suom.lis.) poikkeuksillista. Jane kertoo myös joutuneensa uhatuksia useamman kerran kuin pystyy muistamaankaan.

"Kerran minut poimi mukaansa vanhempi mies, joka vei minut pysäköintihalliin." "Hän otti aseen autonsa istuimen alta, laittoi sen päätäni vasten ja kertoi minulle, että kuolen kolmessa sekunnissa", Jane muistelee."Hän painoi liipasinta, mutta ase ei ollut ladattu. Hänen mielestään se oli hauskaa."

Lopulta, kauhistuneena omasta elämästään, Jane uskoutui vanhemmilleen, jotka ilmoittivat asian poliisille.

Mitä ilmoituksesta seurasi, siitä ollaan yhä erimielisiä. Vaikka viranomaiset sanovat, ettei löytynyt tarpeeksi todisteita syytteen nostamiseen, Jane pysyy väitteessään että hän oli pakotettu vetämään takaisin ilmoituksensa koska poliisi ei pystynyt takaamaan hänen turvallisuuttaan.

Janen tapaus valottaa erästä keskeistä ongelmaa: Kyseisessä hämärässä maanalaisessa maailmassa ei todellakaan ole helppoa poliisille eikä uhreille hankkia kestäviä todisteita hyväksikäytästä. Lapsi-protituoidut eivät seiso kadunkulmissa, vaan enemmänkin harvojen tietämissä paikoissa, kuten asunnossa taxi-firman ullakolla.

Vain hyvin harvat uhrit kääntyvät poliisin puoleen saadakseen apua, ja poliiseilta on vähennetty resursseja tarkkailla tunnettuja "pick-up"-paikkoja, puistoja, ostoskeskusten auloja ja kadunkulmia, etsien tyttöjä joilla on riski joutua groomatuksi prostuutioon.

Monet viranomaiset eivät halua kuunnella. Ja vaikka he yrittäisivät suojella uhreja, useissa tapauksissa juttua ei saada vietyä oikeuteen koska lapset ovat liian peloissaan puhuakseen. Kuten Sara Swann, aiempi hallituksen neuvonantaja lapsiprostuutio-kysymyksessä, sen ilmaisee: "Monet tytöt ovat peloissaan, ja syystä. Meillä on tiedossa tapaus West Midlandssista, jossa tytön kieli naulattiin pöytään kun hän aikoi kertoa", jatkaa Swann. "Toiselle tytölle kaadettiin kannullinen kiehuvaa vettä suuhun. Et voi antaa todistajanlausuntoa kun tälläistä on tapahtunut."

Rotu-kysymys (Daily Mail: "race issue") osoittautuu ongelmaksi: Vuonna 2004 "Channel 4:n" dokumentti Bradfordissa toimivista aasialaisista parittajista vedettiin pois ohjelmistosta West Yorkshiren poliisikomentajan vaatimuksesta. Hän pelkäsi ohjelman ajankohdan aiheuttavan levottomuuksia yhteisössä.

Mutta silti on toivoa. Kymmenisen vuotta sitten Wolverhamptonin pilottiprojekti osoitti, että poliisin ja yhteisöjen johtajien keskitetyillä toimilla rikoksentekijät voidaan paikallistaa.Wolverhamptonin hankkeen aikana, jolle oli vain 18 kuukauden rahoitus, uhrit otettiin "turvataloihin" alueen ulkopuolelle. Se osoittautui poikkeuksellisen tehokkaaksi, kertoi teemin johtaja etsiväkersantti Lyndon Whitehouse 'Panoramalle'.

"Me tutkimme 91:tä tapausta, ja 71:ssä niistä me paljastimme todisteita pakottamisesta ja hyväksikäytästä, ja 35:ssä tapauksessa nostettiin syyte." "Kolmekymmentäviisi aikuista pidätettiin lasten riistämisessä prostituutiolla ja lähes kaikki näistä henkilöistä tuomittiin", kertoi Lyndon Whitehouse TV-ohjelmassa.

Suomentajan lisäys: Suomessa "demokraattiset lakimiehet" estäisivät etnisten parittajien tuomitsemisen?

Hänen tiiminsä osoitti, kuinka tälläisiä rikoksia vastaan voidaan toimia muuallakin maassa, mutta kymmenen vuoden jälkeen: Yhtään tälläistä tiimiä ei ole toiminnassa.

Tässä kuussa (huhtikuu -008), Home Office vahvisti, että lasten parittaminen on liitetty poliisin kohteisiin, ja varoittava video tuotetaan koulukäyttöön. Nämä toimenpiteet tulevat liian myöhään Janelle, joka voi vain yrittää elää menneisyytensä kanssa.

Jane on, tietyiltä osin, korjannut elämäänsä. Hänellä on työ ja hänen suhtensa vanhempiinsa ovat pysyneet vahvoina. Pitkäaikaiset vauriot ovat toki syvällisiä. Hän kärsii painajaisista, takautumista ja masennuksesta.


Kuten Jane itse kertoo: "Olin vain viaton pieni tyttö, joka suoraan leikkimästä nukeillaan joutui harrastamaan seksiä lukuisten miesten kanssa."

Joudumme ehkä kohtaamaan sen vastenmielisen asian, että monet muut tytöt -jopa tälläkin hetkellä- ovat vaarassa tulla pakotetuksi kokemaan siirtymisensä lapsuudestaan aikuisuuteen samalla inhottavalla tavalla.Sanomalehti-kirjoitukset Suomesta ja Englannista, joita tällä sivulla esittelemme, perustuvat BBC:n toimittajien monivuotiseen tiedonkeräilyyn. Näiden toimittajien rohkeutta täytyy kunnioittaa, sillä heidän edeltäjänsä "Channel-Fourissa" saivat nähdä työnsä valuvan viemäristä alas viranomaisten kiellettyä aasialaisista lapsiprostituution toimijoista kertovan raportin esittämisen: On helpompi kieltää todellisuus ja rangaista huonojen viestien tuojaa, kuin tunnustaa ongelma ja puuttua siihen.

Arvoisa lukija, meidän ei kannattane edes ajatella lyövämme vetoa siitä, mikä on suomalaisten poliitikkojen ja viranomaisten valinta, sillä ongelma on jo pitkään ollut läsnä myös Suomen maaperällä.

Haluaisin tässä yhteydessä tehdä kunniaa niille harvoille suomalaisille toimittajille, joilla on ollut sekä moraalia että rohkeutta olla moraalinsa mittaisia, mutta lukija ymmärtänee, ettemme mainitse heidän nimiään.

Ehkä meidän olisi jo syytä ryhtyä pohtimaan, millaista politiikkaa ja millaista järjestysvaltaa haluamme? Elämmehän nyt puheenaolevan ongelmankin kanssa yhdettätoista hetkeä.
BBC:n ohjelma Google-videolla.
"Yli 5000 brittityttöä houkutellaan vuosittain rikollisliigojen seksiorjiksi."