perjantai 27. marraskuuta 2009

Mitä muuta ne voivat, kuin kivittää?Ranskan muslimikortteiden tyttöjen kohtalo,
ja kapina.


Muslimimaissa, joissa sharia ja takapajuisuus hallitsevat, naiset elävät valvottuina koko elämänsä. Jos tyttö "hairahtuu" tai niin kuvitellaan, seurauksena voi olla tuskallinen kuolema raivoavan väkijoukon kivittämänä, oman perheen esiintyessä kaikkein verenhimoisimpana. Onko tämä peritty naisviha lieventynyt, vai vain muuttanut muotoaan islamilaisten muuttaessa Eurooppaan?

Mielellään kuvittelemme, että sivistyneen Euroopan maaperällä on ihmeitätekevä vaikutus maihimme muuttaneisiin muslimeihin. Että meidän valistunut seuramme murtaa sukupovia jatkuneen jäykkien asenteiden vallan. Ilmeisesti luulemme itsestämme liikoja, vaikka jotkut rohkeat yksilöt ovat nousseet sanomaan julkisesti sen mitä ajattelevat Islamista, kuten Ayaan Hirsi Ali. Tänään häntä seuraavat henkivartijat 24h vuorokaudessa.

Pariisin islamilaisten siirtolaisten asuttamien kortteleiden ja kerrostalojen tytöillä ei ole Ajaan Hirsi Alin sanavalmiutta, eikä pääsyä julkisuuden foorumeille. Juuri he kokivat -ja kokevat yhä- sen maailman joka muodostui Euroopan suurkaupunkeihin 1980-luvulla kiihtyneen maahanmuuton, oikeammin kansainvaelluksen, seurauksena. Koulunkäynti, työ ja pienet asunnot tekivät mahdottomaksi piilottaa tytöt arabimaiden tapaan näkymättömiin, pois julkisesta tilasta. Niinpä tapahtui se kehitys, jota maahanmuuttajien kotimaissa estettiin kaavuilla, burkhilla ja naisten sulkemisella kotiensa vangeiksi.

Naiset ja etenkin nuoret tytöt pyrkivät elämään lähes eurooppalaista elämää, tai olivat pakotettuja siihen. Miesten asenteet eivät olleet kehittyneet yhtään, tai jos olivat, niin huonompaan suuntaan. Islamilaisista maista Eurooppaan suuntautuneen ryntäyksen mukana tänne tekevät tuloaan kaikki sikäläisiä naisia vaanivat kauheudet, "kunniamurhat", lähettäminen Suomesta kotimaahansa silvottavaksi, jne., mutta myös sellaiset vastenmieliset ilmiöt, joita ei siellä ollutkaan. Vasta Samira Bellilin tuodessa elämänsä ja kohtalonsa julkisuuteen, useimmat eurooppalaiset saivat tietää suurkaupunkiemme muslimityttöjen helvetistä.Algerialaissyntyiset vanhemmat erosivat Samiran ollessa vain vuoden ikäinen. Yksinhuoltajaäiti ei pystynyt valvomaan perinteisiä islamilais-arvoja vastaan kapinoivaa murrosikäistä tytärtään. Samira kohtasi 13-vuotiaana "suuren rakkauden". Ainakin hän luuli niin.

Poikaystävä oli 19-vuotias. Rakastunut tyttö suostui menemään poikaystävänsä kanssa haisevaan kellariin. Mutta helvetti alkoi, kun poikaystävä lähti ja avasi kellarin oven kaikille kavereilleen, jotka odottivat vuoroaan.
"Vain kymmenen minuuttia aikaisemmin nauroimme yhdessä", Samira kertoo. Pari päivää tämän jälkeen ensimmäiseen joukkoraiskaukseen osallistunut paikallinen "pomo" yllätti tytön paikallisjunassa.

"Jos puhut asiasta kenellekään, poltan koko perheesi", hän uhkasi.
Kuukautta myöhemmin Samira törmäsi taas junassa erääseen joukkoraiskaukseen osallistuneeseen tyyppiin, väkivaltaisimpaan heistä. Tämä raahasi Samiran hiuksista kiskoen ulos junasta, muiden matkustajien katsoessa toisaalle, ja hänet joukkoraiskattiin uudelleen.

"Minut oli raiskattu kolmen tutun henkilön toimesta, mutta en voinut sanoa mitään, sillä kulttuurissamme perheesi menettää kunniansa jos sinulta viedään neitsyys", kertoo Samira. "Joten pysyin vaiti ja raiskaukset jatkuivat..."

Tyttö piti kaiken sisällään vuosikausia. Hänestä tuli omien sanojensa mukaan "kellarihuora". Korttelin pojat, siirtolaisperheistä lähtöisin kuten uhrinsakin, ottivat tavakseen raahata keskenkasvuisen tytön toinen toistaan haisevimpiin kellareihin tai autotalleihin. Joskus he tarjosivat "palkkioksi" lounaan tai kolikon.

Samiran vaikeneminen päättyi, kun hänen kaksi ystävätärtään kertoivat tämän saman nuorukaisen raiskanneen myös heidät. Huolimatta siitä, että tyttöjä oli uhkailtu mm. pikkusisarien vahingoittamisella, Samira käynnisti oikeusprosessin, jonka päätteeksi kyseinen nuorimies sai kahdeksan vuoden tuomion.

Kun Samiran perheelle selvisi, että tytär oli raiskattu, perhe tuomitsi ja hylkäsi hänet, ajoi kodista kadulle, ja naapurit käänsivät selkänsä. "Ihmiset lähiön ulkopuolella eivät tiedä mitä täällä tehdään", kirjoitti Samira, "ja kaikki täällä tietävät mutta he eivät sano mitään".

Kellarihuora kirjoitti kirjan

Samira kätki kaiken tämän sisimpäänsä vuosikausiksi. Kun hän vihdoin päätti purkautua, isä halveksi, ja poliisit syyllistivät tytön siksi, ettei tämä ollut totellut vanhempiaan, samoin sosiaalitoimisto .

Huume- ja alkoholikierteeseen jouduttuaan, kymmenen vuotta tapahtumien jälkeen, Samira päätti ponnistaa pinnalle psykoterapian avulla. Hän ryhtyi kirjoittamaan kirjaa kokemuksistaan, auttaakseen kohtalosisariaan.

Kirjan julkaisemisen jälkeen Samirasta tuli "Ni Putes - ni Soumises" ("Ei huoria, ei alistettuja") -liikkeen henkilöitymä julkisuudessa. Samira kertoo:

“Lille:ssä 80 miestä joukkoraiskasi 13-vuotiaan tytön. Toisinaan miehiä oli 80, 50 tai 10. Tämä on äärimmäisen kauheaa,” ... “Argenteuil:in tapauksessa nuori nainen raiskattiin koulussa. Tottakai jokainen tiesi, mutta näitä nuoria miehiä pelättiin ja kaikki sulkivat silmänsä. Tämä on rauhan hinta ghetoissa.”

Argenteulin tapauksessa, jossa 15-vuotiaan joukkoraiskaamisesta kahden kuukauden ajan tuomittiin kahdeksantoista poikaa, tuomion lukeminen muutti oikeussalin hullujenhuoneeksi. Tuomittujen poikien äitien raktiot shokeerasivat koko Ranskaa:

"Te kutsutte tätä oikeudeksi! Seitsemän vuotta vankilaa jostain suuseksistä", sanoi yksi äideistä. "Tämän tytön kuuluisi olla kaltereiden takana."

Aboubacar, joka oli yksi tuomituista -ei raiskauksesta vaan siitä että tiesi siitä mutta ei tehnyt mitään sen estämiseksi- sanoi: "Jos elät naapurustossa joka on näin ankea ja kova, et voi puuttua toisten tekemisiin ellet halua laittaa omaa elämääsi peliin."

Sosiaalityöntekijä Nadir Doudane arvelee, että "johtuu traditioista, että pojat ajattelevat että tyttöjä voi kohdella tällä tavalla, .. tämä ei ole Ranskaa".

Se mikä Doudanea todella huolestuttaa, on että islamilaiset fundamentalistit ovat ottamassa hyödyn tästä turhautuneisuudesta: "Fundamentalistit sanovat nuorille: 'Me voimme auttaa sinua löytämään työtä. Me voimme auttaa sinua olemaan ylpeä siitä mitä olet.' Tämä se syy miksi he menestyvät täällä niin hyvin."

Lähiöissä fundamentalistien vaikutus on kasvamassa vahvemmaksi. He ovat nyt ottaneet kohteekseen ghettojen nuoret, ja monissa lähiöiden moskeijoissa saarnataan fundamentalistien sanomaa.

Tästä on kysymys, kun eräs ranskalaisen moskeijan vaikutusvaltainen imaami neuvoi miten miesten tulee kohdella vaimojaan: "Jos nainen ei tottele miestään, hänen aviomiehensä voi piestä (beat) häntä niin kauan ettei vaimo löydä nenäänsä, silmiään ja korviaan. Tämä on osa uskontoamme."

Kun Islamin auktoriteetit kiistävät noin jyrkästi naisten ihmisarvon, ei lähiöiden välinpitämättömyys "hairahtuneiden" nuorten tyttöjen kohtelua kohtaan ole mitenkään yllättävää: Nuoret "gangstat" raiskaavat ja yhteisö vaikenee.
Samiran kirja löi ensimmäisen särön tämän vaikenemisen monoliittiin, ja kansalaisliike seksuaalista väkivaltaa vastaan syntyi spontaanisti.

Nuoret naiset, jotka olivat vaienneet pelätessään häpeää ja hylätyksitulemista perheidensä taholta, täyttivät nyt kokoussalit, kertoen kokemistaan asioista.
Eräässä keskustelutilaisuudessa nuori mies kysyi Samiralta: "Mitä pahaa on gang-bangissä (kimppa-kiva)?" Katsoen suoraan kysyjään Samira vastasi: "Kuulehan, kaveri, se ei ollut "gang-bang", minut joukkoraiskaittiin. Tuliko selväksi?"

Samiran tarina on selviytyjän tarina. Mutta se sisältää kaikki lukemattomien toisella tavalla päättyneiden tarinoiden ainekset: Samiran "poikaystävä" käytti hänen luottamustaan hyväkseen, mursi hänen itsekunnioituksensa raa´alla tavalla, ja sai Samiran näkemään itsensä huonona. Hän ei enää välittänyt siitä, mitä hänelle tapahtuu.

Juuri näin toimivat kaikissa maissa kaikki nuorten tyttöjen vahingoittajat ja hyväksikäyttäjät. Se mitä Samiralle tapahtui kellareissa, oli "hänen oma syynsä". Ympäristö istutti Samiraan tämän asenteen hiljaisella vaikenemisellaan ja merkitsevillä katseilla. Paikallinen poikajengi sai nyt helpon panopuun, jonka mieli oli murrettu.

Mikä oli pojille hauskaa, oli Samiralle helvettiä. Hänen elämänsä oli päivittäistä sosiaalista kivitystä, häpeärangaistusta hänen "huonoudestaan".Ranskalaisessa esikaupunkislangissa on joukkoraiskausta merkitsevä oma sana: Tournantes. Samira Bellil otti sen kirjansa nimeen. Hän oli vapautunut "huonoudestaan", eikä hävennyt itseään. Muut olivat toimineet väärin, ei hän. Hän oli voittaja.

Euroopan suurkaupunkien islamilaisille on varsin tuttu sellainen sana kuin "marttyyri". He kuulevat sen päivittäin ajattelivat he asioista mitä tahansa. Heidän imaaminsa puhuvat kaunein sanoin palestiinalaisista nuorista, jotka ovat kuolleet väkivaltaisen kuoleman jonkin abstraktion puolesta, -väkivaltaisen heille ja väkivaltaisen heidän ympärillään olleille.

Tarkoittaako "marttyyrius" siis itsepetosta joka kärjistyy itsetuhoon, ihmisvihan triumfiin? Samira Bellilin kohdalla emme siis voi käyttää tätä sanaa. Kuten emme Ruotsissa surmatun Fadime Sahindalinkaan kohdalla. He ovat moraalisia voittajia. Heidän heikkoutensa kasvoi voimaksi.

Kirja julkaistiin alkuperäisversiona, jokainen sana on Samiran oma. Kirja on julma ja armoton kuvaus esikaupunkien elämästä, jossa hienoja sanontoja ei viljellä.
"Annan sen tapahtua. Kuin robotti. Totun siihen. En puolusta itseäni. Lattia on iljettävä, se on kylmä, se on kostea, se haisee. Minä tunnen, tunnen kuinka selkäni muuttuu jääkylmäksi, mutta häntä, häntä minä en tunne. Makaan siellä hervottomana, en ole enää ruumiissani. Kuten edelliselläkin kerralla pakenen täältä, pakenen häneltä mieleeni... "Oliko hyvää?" Sinä kysyt minulta, oliko hyvää! Voisin oksentaa! Se on vastaus jonka haluaisin antaa sinulle, paskiainen!"

Vain pari kuukautta Samiran kirjan julkaisun ja sen herättämän kohun jälkeen 17-vuotias Sohane Benziane löytyi Pariisin esikaupungin roskien joukosta kuolleena. Mustasukkainen poikakaveri oli valellut tyttöystävänsä bensalla ja sytyttänyt tämän tuleen. Polttanut elävältä.
Samiran kirja ja Sohanen kuolema synnyttivät valtaisan raivon. Pariisin esikaupunkien vaiennetut naiset kokoontuivat "Ni putes, ni soumises" -liikkeeksi , jonka näkyvimpänä edustajana toimi Samira Bellil.
Hänet nähtiin mielenosoituksissa ja lehdistötilaisuuksissa hiukset aukikammattuina, itsevarmana ja tinkimättömänä.

Naiset, jotka marssivat kaduilla näyttäen omat mielipiteensä ja omat kasvonsa, 'Ni putes, ni soumises' -tunnuksen alla, olivat erilainen "kansalaisliike", kuin mihin oli totuttu: He eivät olleet joutilaita hyväoloisia, jotka valitsevat listasta "hyvän asian" jonka puolesta tänään hillua ja nähdä itsensä parempana ihmisenä. He olivat asianosaiset itse. Emme tiedä miten on tänään.

Samira oli voittanut, noussut ylös henkilökohtaisesta katakombistaan, muuttanut häpeänsä ylpeydekseen, ja syytti nyt välinpitämättömyydellään hänet tuominnutta yhteisöä puolustaen tuhansia saman kohtalon kokeneita kanssasisariaan.

Sohanen muistotilaisuudesta:
"Muslimihuivit suojaavat kielletyissä kaupungeissa.

Samira on vain eräs Ranskan suurkaupunkien tai köyhien lähiöiden levottomien kortteleiden ns. kiellettyjen kaupunkien, "Cités interdites", väkivallan uhreista.
Nuorten tyttöjen raiskaustapaukset lisääntyvät parinkymmenen prosentin vuosivauhdilla lähinnä pohjoisafrikkalaisten asuttamissa esikaupungeissa. Poliisit tai lääkärit eivät uskalla enää käydä jengiytyneiden miesten itsevaltaisesti hallitsemissa kortteleissa. Siksi monet nuoret musliminaiset käyttävät vapaaehtoisesti mahdollisimman peittävää huivia. Se suojelee heitä miesten väkivallalta. Jos nainen esiintyy vapaasti, meikkaa ja jopa flirttailee, hän on "huora" pute. Joka joidenkin mielestä on oikeus raiskata.

Samira Bellilin sanomaa:
"Ne vaihtavat tyttöjä kuin CD-levyjä tai teepaitoja."
"Tässä helvetin citéssä kaikki miehet tulee kuin samasta muotista."
"Mitä tällaisista esikaupungeista voi toivoa, kun pojat on yökaudet ulkona, tytöt sisällä, harva uskaltaa käydä koulua ? Jos poika lukee kirjaa, hänet leimataan heti homoksi."
(Ranskan radion keskusteluohjelmassa)

Lainaukset:
Tuulikki Muller ja Marylène Lenfant le 15 septembre 2004
http://books.guardian.co.uk/obituaries/story/0,11617,1303227,00.html
http://www.cbsnews.com/stories/2004/05/13/60minutes/main617270.shtml
http://www.niputesnisoumises.com
Samira Bellil
27.11.1972 - 04.09.2004Samira Bellilin kokema ja rohkeasti kuvaama todellisuus onkin 1:1 ns. gansta-"kulttuurista"?!

Arabimiehen kunniakäsityksen vääristyneisyys ei ole ainoa syy Euroopan islamilaistuneiden lähiöiden tyttöjen tragedioihin, vaan ilmiöön liittyy jotakin jota ei esiintynyt arabimaissa: Urbaanin rappiomaailman normiton ja moraaliton elämäntapa, joka on syntynyt rikollisten ja vetelehtijöiden dominoimassa loismaisessa maailmassa, joka ei tuota mitään hyödyllistä, eikä ylläpidä itseään, vaan perustuu ympäröivän yhteiskunnan kuppaamiseen sosiaalin luukuttamisella ja rikoksilla. Tälläinen todellisuus vallitsee lännen "monikulttuurisissa" suurkaupungeissa, niiden "ghetoissa".

Tämän USA:n suurkaupunkeihin syntyneen rappeutumis-ilmiön nosti juurettomien ja vaikutuksille-alttiiden ihailun kohteeksi musiikki- ja viihde-bizneksen markkinointikoneisto. Se myy tuotteitaan miesnäkökulmaisen seksin avulla, ja markkinoi samalla ylikorostuneita macho-asenteita.

Killtokuvien taakse jää sitten Samira Bellilin kuvaama todellisuus.

Kaupallisesti värittyneen ja heille käsittämättömän länsimaisen kullttuurin keskellä maahanmuuttaja-nuori ottaa 1:1 kaiken mikä hänen verkkokalvoilleen piirtyy, eli tajunnantäyttö-tuotteiden mahdollinen ironia jää heiltä huomaamatta: He näkevät näissä sanoituksissa ja levynkansissa sen "todellisen elämän": Naiset ovat aina-otettavia Bitch-hahmoja, joille saa tehdä mitä vaan ja jotka jaetaan kavereiden kanssa: "It ain´t no fun if my homies can´t have non", "ei ole hauskaa ellei kaverit saa myös..." ("Snoop Dogg" 1993; Naomi Klein: "No Logo", s.117)

Ilman itselleen tutun kulttuuriympäristön tukea, kiinnittymättä eurooppalaiseen elämäntapaan, Lähi-Idästä ja Afrikasta tulleet nuoret ovat täysin kaupallisen tajunnantäyttöteollisuuden armoilla, vailla niin minkäänlaista vastustuskykyä.

Heidän mieleensä on USA:n slummeista poimitun musiikin mukana syöpynyt myös sen synnyttäneen ympäristön arvomaailma, jossa menestys on tärkeämpi kuin sen antaneiden keinojen moraalisuus.Ensimmäinen saapumiserä slummi-kätkätyksen (ns. "räp") kaupallisia esittäjiä on jo päätynyt ganstojen taivaaseen ammuttuaan toisensa hengiltä, kun "ganstan" voi ottaa pois kaduilta, mutta katua ei saa pois ganstasta. Euroopan suurkaupunkien maahanmuuttaja-nuoret ovat siellä kaduilla, minkä heidän mielensä saattaisi ehkä sietääkin, jos he voisivat katsoa ihaillen ja ylpeinä vanhempiaan. Kun vanhempi sukupolvi "luukuttaa fattaa" siinä kuin nuorempikin, ei tarvittavaa auktoriteettia löydy.

Miten Pariisissa tai Espoossa asuva maahanmuuttaja-nuori voi pitää oman perheensä arvomaailmaa omaksumisen arvoisena, kun sillä ei nyky-ympäristössä menesty? Menestyvät ja kovat jätkät ovat niillä samoilla kaduilla, ja he diilaavat huumeita, ratkovat välinsä väkivallalla, ja suhtautuvat nais-sukupuoleen käyttöesineenä. Sekä oman ryhmän että valtaväestön

Ensimmäisen ja toisen polven maahanmuuttaja- nuoret putoavat kahden kulttuurin väliin saamatta tukea mistään, ja ainoat identiteetin tarjoajat ovat oman ikäluokan jengit ja kaupallisen virtuaalimaailman harhakuvat. Tältä pohjalta päädytään siihen helvettiin, jonka Samira Bellil koki ja kuvasi.

Arabi- ja muslimikulttuurin mieskeskeisyys helpottaa hip-hop- ja gansta-maailman machouden ja naisten esineellistämisen omaksumista, ja yhdessä nämä ilmiöt tuottavat sen sairaan maailman, jota vastaan Samira ja Ni putes, ni Soumises -liikkeen naiset nousivat. Osaammeko edes nähdä Samira Bellilin ratkaisun radikaalisuutta? Tulemalla julkisuuteen kohtalonsa kanssa, -petetty, raiskattu, halvennettu, alistettu, itse-inhoon tuomittu- hän teki sen muiden saman kokeneiden puolesta. Hän antoi häpeän voittamiselle kasvot.- Mielestäni meillä on mukava tunnelma, yksi rehtoreista sanoi Aftonbladetille.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2009082010113647_ul.shtml


torstai 26. marraskuuta 2009

Kreivi Kalergin suunnitelma eurooppalaisten tuhoamiseksiMistä tulevat tälläiset kannanotot ja suunnitelmat? Sitä moni kysyy, ja jopa vastataan: "Kukkahattutädit ja vihreät naiset ovat saaneet vallan ja hyysäävät nyt niekereitä." Monelle riittää näin pinnallinenkin selitys, -mm. Hommafoorumille, mutta asiaa voi tarkastella myös taustoista käsin.

Seuraavassa vapaamuurarikreivi Richard Nicolaus Coudenhove-Kalergi kertoo EU:n tauistavaikuttajien todelliset ajatukset:Olipa kerran manner, joka joutui toistuviin sotiin kansojen ymmärtämättä mistä ne johtuivat. Keksivätpä näiden sotien rahoittajat ja taustalla naruja vedelleet, että kansojen unelma rauhasta ja yhteisestä eurooppalaisesta perheestä, on sekin yhtä helposti vääristettävissä, kuin harhaanjohtaminen sotiin isänmaan puolesta: He päättivät, tapatettuaan ensin englantilaisia, ranskalaisia, saksalaisia, puolalaisia, venäläisiä ja suomalaisia omaksi hyödykseen, tuhota nämä kansallisuudet kokonaan sekoittamalla heidät ulkoeurooppalaiseen ihmismassaan luodakseen homo multiculturuksen, joka ei tiedä kuka on, mistä on kotoisin, eikä pysty vastustamaan suljetun johtavan eliitin vallankäyttöä.

Tämän vision jättää kreivi Richard Nicolaus Coudenhove-Kalergin kirjoitusten tarkastelu. Asian tekee hyvin kiinnostavaksi se, että Kalergi kuului myös "Euroopan Yhteisön" alullepanijoihin. Emme päätä lukijoidemme puolesta, mitä johtopäätöksiä heidän tulee tehdä, mutta aihe on varsin kiinnostava. Eikö olekin?


Kreivi Richard N. Coudenhove Kalergi:

"Praktischer Idealismus"

Wien 1925.Otteita:

"Eurooppalaisten rodullinen sekoittaminen"

"Tulevaisuudessa ihmiset ovat sekarotuisia (mongrel), ja tämän päivän rodut ja yhteiskuntaluokat tulevat katoamaan. Tuleva euraasialais-negroidinen rotu, joka ulkoiselta olemukseltaan tulee muistuttamaan antiikin egyptiläisiä, asettaa kansojen erilaisuuden tilalle yksilöiden erilaisuuden. [22]

Kristillisyys, eettisesti perustuen juutalaisiin kirjoituksiin (Johannes), henkisesti tukeutuen Aleksandrian juutalaisiin (Philo), on syntynyt juutalaisuudesta. Sikäli kuin Eurooppa on kristillinen, se on henkisessä mielessä juutalainen, sikäli kuin Eurooppa on moraalinen, se on juutalainen."


Kommentti: Tässä Coudenhove-Kalergin porvarillis-sovinnaisiin konsensus-myytteihin sitoutunut ajattelu johtaa hänet täysin harhaan: Eurooppalaisuuden tärkein elementti on Euroopassa, tämän maanosan omat traditiot. Antiikin sivistys ja juutalaisuuden vaikutus ulottuivat myös Välimeren muille rannoille, mutta siellä ne eivät tuottaneet sitä mitä Euroopassa näemme.


"Melkein kaikella eurooppalaisessa etiikassa, on juurensa juutalaisuudessa. Kaikki suuret vaikuttajat uskonnollisessa tai ei-uskonnollisessa kristillisessä moraalissa, Augustinuksesta Rosseauhun, Kantista Tolstoihin, ovat valinnoiltaan juutalaisia spirituaalisessa mielessä [Wahljuden]. Nietzsche on ainoa ei-juutalainen, ainoa eurooppalainen pakanallinen moralisti.

Idässä kiinalaisilla on eettinen ylivertaisuus [..] - lännessä se on juutalaisilla.

Antiikin juutalaisten valtion pää, heidän moraalisten ja siviililakiensa säätäjä oli Jumala. Synti oli rikos.

Aikojen halki juutalaiset ovat säilyttäneet uskollisuutensa teokraattiselle näkemykselleen politiikasta ja etiikasta: Kristillisyys ja sosialismi ovat molemmat yrityksiä luoda maallinen paratiisi. [lit.: a State of God]"


Kommentti: Moderni kommunismi ja marxilaisuus onkin nähtävä jahvistisen monoteismin industrialismiin sovitettuna versiona. "Sokean kanan jyvä" Kalergilla!


"Kaksi tuhatta vuotta sitten varhaiset kristityt -eivät farisealaiset tai saddukeukset- olivat Mooseksen tradition elvyttäjiä. Tänään sitä eivät ole sionistit eivätkä kristitytkään, mutta sensijaan sosialistien juutalaiset johtajat (Jewish leaders of Socialism). He ovat sitä, koska he toivovat haltioituneessa epäitsekkyydessään voivansa pyyhkiä pois kapitalismin perustavanlaatuisen synnin (original sin of capitalism) vapauttaakseen ihmiset vääryydestä, väkivallasta ja nöyristelystä, viedäkseen lunastetun maailman maalliseen paratiisiin.[27]"

Kommentti: Vapaamuurari ja kreivi Kalergin into nähdä marxilaiset sosialistit, jotka siihen aikaan huutivat kurkku suorana porvarien ja aatelin teurastamista, hänen oman juutalais-totalitaarisen maailman airueina toistuu myöhemminkin po. "Praktischer Idealismuksessa". Kertoo paljon sosialismin olemuksesta, ja sopii hyvin muuta kautta tiedettyyn...!


"Mooseksesta Weiningeriin etiikka on ollut pääkysymys juutalaisessa filosofiassa.

Tämä eettispohjainen asennoituminen maailmaa kohtaan on yksi lähtökohta juutalaisen kansan poikkeukselliselle suuruudelle. Samalla siinä piilee vaara, että juutalaiset jotka ovat unohtaneet eettisen uskonsa vaipuvat kyynisiksi egoisteiksi. Samalla kuin toisenlaisen mentaliteetin omaavat ihmiset -jopa menetettyään eettisen lähestymistapansa- yhä pystyvät säilyttämään jotain ritarillisista (chivalrous) arvoistaan ja asenteistaan (kunnian mies, gentlemanni, etc.), mikä suojelee heitä syöksymästä periaatteettomuuden kuiluun (abyss of values).

Se mikä pääasiassa erottaa juutalaiset muista kaupunkien asukkaista, on tosiasia että juutalaiset ovat sisäsiittoisia (inbred people).

Luonteen lujuus yhdistyen mielen terävyyteen ennaltamäärää juutalaiset loistavimmaksi ehdokkaaksi urbaanin ihmisyyden johtajistoon oli sitten kyse väärästä tai aidosta henkisestä aristokratiasta, tai sitten kapitalismin yhtä hyvin kuin vallankumouksenkin johtajistosta. [28]""Juuri nyt me seisomme uuden ajan kolmannen ajanjakson kynnyksellä: Sosialismin.""Sosialismia tukee urbaani teollisuustyöläisten luokka, ja sitä johtaa yhä suuremmassa määrin vallankumouksellisten kirjoittajien aristokratia, jonka paremmuus perustuu sekä syntyperään (blood) että mielenlaatuun."

Kommentti: Tätä samaa ovat korostaneet myös sosialismin vastustajat: Johtajat ovat niistä yhteiskuntaluokista, joita liike syyttää epäkohdista. Onko siis ihme, että toteutunut sosialismi on yleensä tuottanut kapitalismiakin jyrkempiä luokka-yhteiskuntia?


"Tämä kehitys, ja sen kanssa modernin politiikan kaaos, voivat johtaa vain siihen lopputulokseen, että spirituaalinen aristokratia ottaa haltuunsa vallan keinot yhteiskunnassa: Ruudin, kullan, painomusteen, ja käyttää niitä yleisen mielipiteen suostumuksella.[32]""

Kommentti: Tapahtumat 1900-luvulla ja tänä päivänä todistavat tämän suunnitelman toteutumisesta. Media ja pankkilaitos ovat vaarallisella tavalla "spirituaalisissa" käsissä.

"Kommunistinen diktatuuri: Tärkeä askel tällä tiellä.

Venäläinen bolshevismi muodostaa ratkaisevan askeleen kohti tätä tavoitetta, missä pieni ryhmä kommunistien sprituaalista aristokratiaa hallitsee maata ja tietoisesti tuhoaa omaisuuteen perustuvaan valtaan tukeutuvan rahavallan demokratismin (plutokratic democratism), joka nykyaikana kontrolloi loppu-osaa maailmasta.

Taistelu kapitalismin ja kommunismin välillä on voittoisan aivo-aristokratian (brain aristocracy) veljessotaa, sotaa individualistisen ja sosialistisen, egoistisen ja altruistisen, pakanallisen ja kristillisen hengen välillä.

Molempien osapuolten esikunnat (staff) on rekrytoitu Euroopan spirituaalisesta herrarodusta [Führerrasse], juutalaisista."

Kommentti: Mikäli sekä kapitalismin että "sosialismin" johtokerros edustavat samaa "aivo-aristokratiaa", ei ole mitään kummallista siinä, että vapaamuurarit Roosevelt ja Truman lahjoittivat toisen maailmansodan lopuksi puolet Euroopasta Stalinille? Eikä siinäkään, että "kylmän sodan" avulla USA (=Wallstreet) ja NL kiristivät otettaan blokkeihin jakautuneesta maailmasta.


"Kapitalismi ja kommunismi ovat molemmat rationaaleja, molemmat mekaanisia, molemmat abstrakteja ja molemmat urbaaneja. Sotilaallinen yläluokka on lopullisesti pelattu ulos roolistaan. Hengen vaikutus, hengen voima, usko henkeen, toivo että henki on voimistumassa, -ja sen myötä uusi aristokratia.[33]

[44]Tavoitteiden saavuttamiseksi ihmiset tarvitsevat jonkun, joka määrittää tavoitteet ja johtaa tavoitteisiin: Aristokratian."

Kommentti: Mutta miten tämä liittyy EU:n "demokratia-vajeeseen"?


"Aristokratia johtajana on poliittinen käsite, aristokraatti esikuvana on esteettinen ihanne. Korkein haaste sisältyy aristokratian ylevämielisyyteen, johtamiseen ollen esikuvana johdettaville. Johtajuus lankeaa täydellisille ihmisille."

Kommentti: Seuraavassa havainnollistamme Kalergin uuden aristokratian ylevämielisyyden: Toveri Trotski.

"Eurooppalaiset määrällisesti ja juutalaiset laadullisesti.

Eurooppalaisten määrä-ihmisten, jotka uskovat vain numeroihin, massaan, ylipuolelle nousee kaksi rotua: Perinnöllinen aristokratia (blood aristocracy) ja juutalaiset.

Erottuen toisistaan kumpikin pitäytyy uskoonsa korkeammasta tehtävästään, uskoonsa paremmasta verestään ja uskoon ihmisten eriarvoisuudesta (n the different ranks of the people)."

Kommentti: Mutta miten tämä poikkeaa natsien kammotusta rotu-opista?


"Molemmissa näistä eritavalla ansioituneista roduista lepää tulevaisuuden eurooppalaisen parhaimmiston ydin: Feodaalisessa perinnöllisessä aristokratiassa (the feudal blood aristocracy) sikäli kun se ei ole turmellut itseään maataloudella, ja juutalaisessa spirituaalisessa aristokratiassa sikäli kuin se ei ole antanut rahan turmella itseään [capitalism].

Paremman tulevaisuuden takeena ovat vähäinen jäännös moraalisesti korkeatasoisesta maaseudun [country-style] aristokratiasta, ja jäljellejäävät vallankumouksellisen intelligentsijan (revolutionary intelligentsia) taisteluryhmät.Tässä yhteys Leninin, miehen alemmasta maalais-aristokratiasta, ja Trotskin -juutalaisen kirjanoppineen- välillä kasvaa symboliseksi: Hengen ja luonteen kontrasti tilanomistajan ja intellektuellin, maalaisen ja urbaanin, ja pakanan ja kristityn, rakentaa vallankumouksellisen aristokratian luovaa synteesiä.

Yksi askel kohti sprituaalista tajua voisi olla riittävä saattamaan perinnöllisen aristokratian parhaat elementit, jotka maaseudun oloissa ovat suojelleet fyysistä ja moraalista terveyttään maalais-lemun turmelevalta vaikutukselta, ihmisten uuden vapautuksen palvelukseen.

Heidät on ennaltamäärätty tähän asemaan perinteellisen rohkeutensa, porvarillisuuden-vastaisuutensa ja anti-kapitalistisen mielenlaatunsa, vastuullisuutensa, materiaalisten etujen halveksuntansa, stoalaisen tahdonharjoituksensa, oikeamielisyytensä ja idealisminsa kautta.[45]"

Kommentti: "Ennalta määrätty" syntyperänsä kautta? Puhutaanko tässä suomalaisesta TV-viihteestä? "Porvarillisuuden vastaisuus" osuu, mutta ei mammonan-keräämisen halveksunta.


"10. Juutalainen tulevaisuuden ylhäisö (nobility) ja khasaarit.

Kapitalismin, journalismin ja kirjallisuuden aivo-aristokratian (brain aristocracy) tärkeimmät edustajat niin sen turmelluksessa kuin oikeamielisyydessäkin ovat juutalaisia.

Heidän henkinen paremmuutensa ennaltamäärää heidät tulevaisuuden yläluokan (nobility) keskeisimmäksi tekijäksi (main factor).

Silmäys juutalaisen kansan historiaan tuo esiin heidän johtajuutensa ihmisyyden puolesta käydyssä taistelussa. Kaksi tuhatta vuotta juutalaiset olivat uskonnollinen yhteisö, joka muodostui eettisesti ja uskonnollisisesti siihen sitoutuneista yksilöistä (individuals) kaikista klassisen kulttuurialueen kansakunnista, ja jolla oli kansallinen hebrealainen keskus Palestiinassa.

Jo tähänkin aikaan tärkein yhdistävä tekijä ei ollut kansallinen vaan uskonnollinen. Kalenterimme ensimmäisen vuosituhannen aikana käännynnäiset kaikista kansoista liittyivät tähän uskontokuntaan, eivätkä vähiten kuninkaat, ylhäisö ja eteläisen Venäjän hallitsijat, mongolilainen khasaari-kansa.

Siitä alkaen juutalainen uskonnollinen yhteisö liitti itsensä keinotekoiseen kansakuntaan ja sulkeutui muiden kansojen ulkopuolelle.

Sanoinkuvaamattomien vainojen avulla kristillinen Eurooppa yritti hävittää juutalaiset.

Tämän seurauksena kaikki juutalaiset, jotka olivat heikkotahtoisia, opportunisteja tai epäuskoisia antoivat kastaa itsensä välttääkseen kidutukset ja loppumattomat vainot.

Toisaalta kaikki juutalaiset, jotka eivät olleet riittävän taitavia, nokkelia ja luovia selvitäkseen tässä olemassaolon taistelussa, antoivat periksi.

Kaikkien näiden vainojen jälkeen oli jäljellä pieni aatteen puolesta sankarillisesti kärsityn marttyyriuden muotoilema yhteisö, josta heikkotahtoiset ainekset ja mielen köyhyys oli puhdistettu.

Sensijaan että oli tuhonnut juutalaisuuden, Eurooppa -vastoin tarkoitustaan- puhdisti ja sivisti epäluonnollisen valintaprosessin kautta tämän kansan tulevaisuuden herra-kansaksi (leader-nation).

Ei siis pidä ihmetellä, että tämä kansa joka on paennut ghetto-vankilastaan, kehittyy Euroopan henkiseksi ylhäisöksi.


Uusi ylhäinen ja spirituaalisesti jalo rotu

Sen tähden armollinen kaitselmus on suonut Euroopalle uuden aatelisen (nobility) rodun, jonka ylhäisyys perustuu hengen jalouteen.

Tämä tapahtuu tällä hetkellä (kirjoitettu 1924), kun Euroopan feodaalinen aatelisto ränsistyy, ja kiitos juutalaisten emansipaation.

Tämän tulevaisuuden aateliston (nobility) ensimmäinen tyypillinen edustaja oli ylhäis-juutalainen [Edeljude] LaSalle, jossa yhdistyy korkean tason fyysinen kauneus mielen ylhäisyyteen ja hengen terävyyteen.

Aristokraattina sanan korkeimmassa ja aidoimmassa merkityksessä LaSalle on aikamme synnynnäinen johtaja ja tiennäyttäjä. "

Kommentti: "Ylhäinen ja sprituaalinen rotu" vainosi Venäläisiä v.1917-1991, ja tarkkaanottaen senkin jälkeen. Coudenhove-Kalergin visiosta poiketen, he kaikki eivät ole/olleet juutalaisia tai aatelisia, mutta niitäkin on joukossa huomattava määrä..


"Itäisen ja Keski-Euroopan vallankumouksen juutalaiset sankarit ja marttyyrit eivät missään mielessä ole vähäisempiä rohkeudessaan, päättäväisyydessään ja aatteellisuudessaan, kuin maailmansodan ei-juutalaiset sankarit. He ylittävät jälkimmäiset henkisyydessään monin tavoin.[50]"

Kommentti: Coudenhove-Kalergi kirjoittaa nyt henkilöistä, joiden jäljiltä itäinen Eurooppa oli muodostunut sen ajan ihmisiä shokeeraavien raakuuksien näyttämöksi, ja joita sivistyneet ihmiset kaikkialla kammoksuivat. Varsin radikaalia häneltä, -ja paljastavaa: Mikään inhimillisyys ei näyttele mitään roolia hänen suunnitelmissaan, kuten ei hänen henkilökohtaisen ystävänsä Eduard Benesin touhuissakaan.


"Näissä kahdessa yrityksessään lunastaa spirituaalis-moraalinen alkuperänsä juutalaiset ovat antaneet suuren lahjan Euroopan perinnöttömille massoille, kuten myös kaikille muillekin kansoille."

Kommentti: Thanx to Yhwe! Kiitos kiitos kiltti juutalainen kapitalismista, kommunismista, atomipommista ja rappioviihteestä! Miten ihmeessä voimme maksaa velkamme?? Hei tää on jo liian paksua!


"Modernit juutalaiset ovat kaikkia muita kansoja etevämpiä myös prosenttiosuudessaan tärkeistä miehistä: Hädintuskin vuosisadan kuluttua vapautuksestaan tämä pieni kansa seisoo Einsteinin kanssa modernin tieteen etulinjassa, Mahlerin kanssa modernin musiikin kehittäjänä, Bergsonin kanssa nykyaikaisen filosofian kärkijoukossa, ja Trotskin myötä nykyaikaisen politiikan edelläkävijänä.[51]

Eurooppalaisten vihantäyteinen kateus...

Se huomattava asema, joka juutalaisilla on näinä päivinä, perustuu heidän spirituaaliseen ylivaltaansa, joka mahdollistaa heille henkisen voiton lukemattomista kateellisista kilpailijoista.

Nykyaikainen antisemitismi on yksi monista keskinkertaisuuden ja ylivertaisuuden välisen ristiriidan taantumuksellista ilmauksista. Se on uusi muoto kokonaiseen kansaan kohdistuvasta ostrakismista (pois-sulkemisesta, syrjinnästä).

Kansana juutalaiset edustavat määrän ja laadun välistä ikuista taistelua, ala-arvoisten joukkojen ja korkealaatuisten yksilöiden, heikkotasoisten enemmistöjen ja ylivertaisten vähemmistöjen välistä ristiriitaa."

Kommentti: Tämähän menee pidemmälle kuin natsien rotu-oppi! Tässä palataan jopa valistusta, teollistumista ja Ranskan vallankumousta edeltäneen sääty-yhteiskunnan ihannoimiseen ja sorrutaan kaiken demokratian torjumiseen sen itsensä takia. Kansanvalta on Coudenhove-Kalergille väärin koska se on kansanvaltaa. Voi EU mihin olet menossa!


"Antisemitismin tärkeimmät juuret ovat rajoittuneisuus ja kateus: Rajoittuneisuus uskonnossa ja tieteessä, kateus henkisyyden ja rajatalouden alueella."

Kommentti: Näin siis kirjoittaa aatelismies, jonka juuret ovat keskiajan maantierosvoissa, jotka Kaarle Suuri jätti teloittamatta ja käytti heitä oman valtarakenteensa lujittamiseen hellitellen heitä ns. aatelis-arvoilla ym. keskinkertaisuuksille sopivilla helyillä.


"Koska juutalaiset kehkeytyvät kansainvälisestä uskonnollisesta yhteisöstä, eivät paikallisesta rodusta, he ovat kansa jolla on kaikkein sekoittunein veri. Koska he ovat sulkeutuneet erilleen muista kansoista, he ovat myös muita umpisiittoisempia (most inbred)."

Kommentti: Herttijee! -Tämä on heti kerrottava Malminkadun seurakunnalle...?


"Ei vain tulevaisuuden vallankumouksellinen spirituaalinen aristokratia, vaan myös tämänpäivän plutokraattinen mustien markkinoiden Kakistokratia (plutocratic black marketeer-Kakistocracy ) l. huonoimmiston hallinto on pääasiassa peräisiin juutalaisten keskuudesta. Tämä antaa agitatoorisia aseita antisemiiteille."

Kommentti: Voi voi, kun antisemiitit ovat nyt pahantahtoisia ja kateellisia! Eihän rikosten tuomitseminen voi olla muuta kuin kateutta "parempia" kohtaan! Coudenhove-Kalergin sanat osuvat nykyisen Venäjän contra omaan mahdottomuuteensa kaatuneen Neuvostoliiton tarkasteluun, mutta ajallisesti käännettyinä: Eilinen kommunistinen harvainvalta ja tämänpäivän kleptokraattinen oligargia... -Kalergin tulevaisuus on menneisyydessä.


"Tuhansien vuosien orjuus on koulinut juutalaisista, harvoin poikkeuksin, herrakansan (master race [Herrenmenschen]) jäseniä.

Pysyvä tukahduttaminen estää persoonallisuuden kehittymisen, ja ottaa siten pois yhden tärkeimmistä esteettisten ihanteiden ja ylhäisyyden elementeistä.

Suuri osa juutalaisista kärsii yhtä hyvin psyykkisesti kuin fyysisestikin tästä puutteesta. Tämä vajavuus on yksi tärkeimmistä syistä siihen, että eurooppalaisilla on taipumista torjua juutalaiset ylempänä rotuna (Jewry as a race of nobility)."

Kommentti: Niin "Saksan-Aatunko" piti vapauttaa Rotschildit, Warburgit, ym. tästä sukuhäpeästä? Kellariin kätketyistä vajaamielisistä maalaisserkuista?? Nyt minä ymmärrän kaiken! Pikkukaupunkien pikku parturit, minskiläinen varastetuntavarankauppias, galitsialainen salakuljettaja ja Varsovan ghettojuutalainen olivat rahaylimystön messiaanisen rotuylemmyyden este, ja mielikuva puolihampaattomasta likaisesta maalaisjuutalaisesta kirpputoripöytänsä takana tinkimässä käytetyn miesten tumman puvun hinnasta toi tunkkaisen ja eltaantuneen hajun rahaylimimystön salonkeihin? Tämän häpeän poispyyhkiminen annettiin eräälle pikkukorpraalille, joka taisi olla jopa mekein sukua...? Sori että paljastin salaisuutenne. Let´s Kafka!


"Liiallinen sukusiitos, yhteydessä ghetto-menneisyyteen, on syynä monenlaiseen fyysiseen ja psyykkiseen rappeutumiseen."

"Siinä missä juutalaisten pää voitti, heidän ruuminsa usein menetti.Tajunta hyötyi hermostollisen järjestelmän kustannuksella.Näin juutalaiset kärsivät usein aivojen ylikasvusta, mikä on haittaylhäisyydelle ja persoonallisuuden harmoniselle kehittymiselle.

Monien henkisesti loistavien juutalaisten fyysinen ja hermostollinenheikkous liittyy esiintymisen epävarmuuteen ja fyysisen rohkeudenpuutteeseen, mikä usein liittyy mitä korkeimpaan moraalisen rohkeudentasoon. Tämä sopii huonosti aristokratian ritarilliseen asenteeseen.[53]"

Orja-kansan vahingoittama ylhäinen herrarotu.

"Sprituaalisen juutalaisen herrarodun (spiritual Master Race of the Jews)kärsimykset orjuudessa ovat lyöneet leimansa heidän historialliseenkehitykseensä. Vielä tänäänkin monien johtavien juutalaisten persoonienolemus ja eleet antavat vaikutelman ei-vapaasta henkilöstä, joten (ei-juutalaisten) aristokraattien olemus onkin usein ylhäisempi, kuin parhaidenkaan juutalaisten.""Sopeutuminen maalaiselämään [Rustikalisierung] , joka on myös sionistien eräs päätavoite, yhdessä urheilullisen lastenkasvatuksen kanssa, tullee vapauttamaan juutalaiset ghetto-rasitteestaan jota he yhä kantavat itsessään."

Kommentti: Mutta juuri tämähän oli myös natsien juutalaispolitiikan alkuperäinen sisältö! Hitlerin natsihallinto takavarikoi finanssijuutalaisten omaisuuksia ja rahaa jaettiin sionistien (=juutalaisten natsionaali-sosialistien) kautta kibbutshien, Haganahin sotilaskoulutusleirien ym. rahoittamiseen Palestiinassa. SS:n edustajat vierailivat silloisessa brittiläisessä mandaatissa kahdesti tarkastamassa natsirahoituksen tuloksia. SS-miehet olivat tyytyväisiä näkemäänsä: Niin natsilaista, niin natsilaista...


"Amerikan juutalaisten kehittyminen on todistanut tämän mahdolliseksi. Todellinen vapaus ja valta muuttavat asteittain tietoisuuden, ja tietoisuus muuttaa eleet ja ilmeet vapaalle ja voimakkaalle ihmiselle sopiviksi.

Eivät vain juutalaiset ole muuttumassa kohti läntisen aristokratian ihannetta, vaan aristokraattiset ihanteet tulevat kehittymään kohti juutalaisuutta kohdaten sen puolitiessä.

Euroopan rauhanomaisemmassa tulevaisuudessa aristokratia astuu ulos sotaisesta luonteestaan vaihtaen sen henkiseen ja papilliseen rooliin.

Rauhanomaistettu ja sosialisoitu länsi (pacified and socialized Occident) ei enää kauaa tarvitse mestareita ja hallitsijoita, vain johtajia, opettajia ja esimerkkejä. [54]

Juutalaiset ovat valloittaneet Euroopan uskonnollisesti, ja germaanit sotilaallisesti. Aasiassa Intian ja Arabian uskonnot olivat voittoisia, samalla kun suurin poliittinen voima on Japanilla."

Ganzes Buch runter laden: Praktischer Idealismus (pdf)


Kommentti: Emme suostu pitämään kreivi Coudenhove-Kalergin lailla juutalaisia eikä EU:takaan eurooppalaisten kansanmurhaamisen toimijoina. Tosiasiaksi on silti tunnustettava, että eurooppalaisten toive pysyvästä rauhasta maanosassamme, ja idea kansojen veljeydestä näyttää olevan mitä huonoimmissa käsissä? Olemme toisaaltta osoittaneet, että kaikki mikä vahingoittaa suomalaisten ja eurooppalaisten hyvinvointia ja mahdollisuutta elää euroopalaisina Euroopassa, näyttää olevan jonkin taustalla vaikuttavan kähmäilevän tahon erityisen mielenkiinnon kohteena.

Ihmiset ovat toki muuttaneet maasta toiseen vuosituhansien ajan, mutta se on ollut toisenlaista, ellei sitten avoimen vihamielistä valloitusta ja alkuperäisväestön murhaa. Sellaisestakin on valitettavan paljon näyttöä. Tänään alkuperäisväestöjä hävittävät niiden omat vallanpitäjät, ja maahantunkeutujat ovat ehkä hekin hajoittamisen ja hallitsemisen uhreja siinä missä me suomalaisetkin?

Epäkohdat ja vääryydet on nähtävä ja näytettävä, mutta vihaa emme lietso niitä kohtaan, joiden osana olla etnisen mantereenlaajuisen puhdistuksen meille näkyvä osa. Syylliset kätkeytyvät.

Suomalainen perhe ei voi nykyisin käytännössä saada adoptoivaksi kotimaista lasta, vaan kansainvälinen lapsikauppa rehottaa poliitikkojemme suostumuksella. Kuka sitten on syyllinen? Lapsettomat vanhemmat, lapsi, lapsen päiväkoti- ja koulutoverit? Emmeköhän ole kaikki samassa veneessä...?

Parhaiten sopeutuneimpia vähemmistöjämme ovat juutalaiset ja tataarit. Molemmat ryhmät tulivat Venäjältä 1800-luvun lopulta alkaen. He tulivat köyhään maahan, jossa jokaisen oli raadettava ankarasti selviytyäkseen. Sekö olikin sopeutumisen salaisuus? Ei ollut "sopeuttajia".

Emme ole ainoita, jotka näkevät nykyisen maahanmuuttopolitiikan olevan tietoista vaikeuksien keräämistä. Luodaan väestönosa, josta muodostuu kestämätön rasite hyvinvointivaltiolle, rikotaan asuinyhteisöt etnisten riitojen repimiksi pysyviksi ongelmapesiksi, joissa rikollisuus sikiää. Näinkö ajetaan alas kansalaisistaan vastuun kantava sosiaalivaltio, ja saadaan syy järjestysvoimien lujittamiseen? Jotain kieroa tähän liittyy.

Ansioitunut kansantaitelija Juice Leskinen ehkä osaa kertoa meille:

Luonnonvoimia vastaan kamppaillen
valtakuntamme on rakennettu
hikihelmillä pää sydän pamppaillen
nyrkkisääntöä on sovellettu
Suksimetsässä täällä on horjuttu
puukko kourassa muutamat kerrat
niinpä vain joka kerta on torjuttu
täältä hurrit ja ryssät ja herrat


Mutta aina ne iskevät uudestaan
aina rahvaan on käytävä puolustamaan
sillä Suomi on liian pieni kansa
kunnolla pärjätäkseen
omilla taistelutantereillansa
omille herroilleen


Vihdoin kun päässeet on esinaisiksi
nämä yhdet ne hurjat on vasta
kun ei kansasta oo alamaisiksi
ne tilataan Somaliasta
Meillä puutetta on siitä laulusta
joka voimalla muureja särki
liian monta on valkoista kaulusta
turhan harvassa hauis ja järki.
...
Kalergi-suunnitelma toimii Suomessa:

Sitaatteja

Atso Eerikäinen
Suomen on kenties pakko ottaa vastaan 2 miljoonaa siirtotyöläistä lähitulevaisuudessa pakolaisten lisäksi.

Seppo Turunen
Jos oikein tarkkaan laskemme, esimerkiksi Afrikan kaikki 750 miljoonaa ihmistä sopisivat asumaan kaikkien Euroopan 750 miljoonan ihmisen rinnalle varsin vaivattomasti.

Marketta Karjalainen
Suomi muuttuu kymmenessä vuodessa senioreiden hallitsemaksi maaksi, jossa alle 18-vuotiaiden enemmistö on muualta muuttaneita.¨

Reetta Räty
On kysyttävä: miten Suomi muuttuu, kun esimerkiksi viidennes väestöstä on taustaltaan muita kuin suomalaisia. Ihan kivutta se ei tapahdu.
Kokoomus - Hei, me puhutaan ulkopolitiikkaa
Suomi voisi ottaa enemmän maahanmuuttajia Suomen 5,3 miljoonasta asukkaasta 132 708 oli vuonna 2008 ulkomaalaisia.

Tapio Laakso
Kukaan ei ole puhunut mistään massasiirrosta. Kaikki historiallinen tietämys siirtolaisuudesta osoittaa, että kyse on aina vain pienestä joukosta ihmisiä.

Mervi Virtanen
Mielipidekirjoituksissa on viitattu turvapaikanhakijoiden – tai ylipäänsä maahanmuuttajien määrän vaikuttavan väestörakenteeseemme. Väestörakenteellisia vaikutuksia maahanmuutolla ei näillä määrillä ole.

Mari Huupponen
Maahanmuuttoa pitäisi lisätä, jotta kaikenlainen bogomoloffistelu (HS 14.10.) vihdoin loppuisi. Suomeen jäämistä pitäisi kannustaa poistamalla iljettävä B-lupamenettely.

Toni Viinikainen
Suomen tulee myös tulevaisuudessa lisätä maahanmuuttoa nykyisen yhteiskuntarakenteen edes jonkinlaiseksi säilyttämiseksi.

Risto Pennanen
Jotta vanhushuoltosuhde pysyisi nykyisellään, pitäisi Suomeen muuttaa vuosittain noin 140 000 työikäistä ihmistä. Vuoteen 2020 mennessä työikäisiä maahanmuuttajia pitäisi olla 1,8 miljoonaa. Kaikkiaan maahanmuuttajia tarvittaisiin selvästi tätä enemmän, sillä muuttajien joukossa on luonnollisesti lapsia ja vanhuksia sekä muita työmarkkinoiden ulkopuolelle jääviä.

Antti Mykkänen
Suomen pitää ottaa 7 miljoonaa siirtolaista vuoteen 2050 mennessä.

LTKn Pekka Merenheimo
Suomi tarvitsee toista miljoonaa maahanmuuttajaa.

Tommi Laitio
Jotta Etelä-Savon palvelurakenne voisi tulevina vuosikymmeninä säilyä ennallaan, pitäisi Suomeen saada 10 miljoonaa maahanmuuttajaa.

Pekka Niemi
Suomessa on Euroopan maista vähiten maahanmuuttajia, mikä on seurausta vuosikymmeniä kestäneestä tiukasta maahanmuuttopolitiikasta. Tiukka linja tuntuu olevan sitkeässä. Suomi voisi helposti ottaa vastaan 500 000 siirtolaista.

Anna Kontula
Sitran raportissa hahmotellaan aktiivista maahanmuuttopolitiikkaa. Tavoitteena on, että tulevaisuudessa Suomeen muuttaisi vuosittain jopa 50 000 maahanmuuttajaa, joita houkutellaan aktiivisesti maahan.;

Uusi Suomi
Kansainvälisesti arvostettu suomalaisprofessori Pekka Himanen toi tänään mielenkiintoisen lisän maahanmuuttajakeskusteluun esittämällä presidenttifoorumissa, että 2010-luvulla Suomeen tarvittaisiin vuosittain 20 000 maahanmuuttajaa. Näin turvattaisiin Suomen talouskasvu, kun kansa eläköityy.

HS
Kiander huomauttaa, että Tilastokeskuksen uuden väestöennusteen mukaan maahanmuuttajia tulee 10 000 lisää joka vuosi eli noin 400 000 vuoteen 2050 mennessä.

Joel Salminen
Kuinkahan moni tietää, että vuonna 2008 myönnettiin peräti 89 ihmiselle turvapaikka Suomesta? Tämäkö on se tulva, joka uhkaa kansallista kulttuuria ja lauantaista sauna vuoroa?

Timo Kekolahti
Pidin puheen Helluntaiherätyksen lähetyskonferenssissa v.2005. Tein mielessäni arvioita käyttäen korrelaationa eläkkeelle lähtevien kiihtyvää määrää, työikään tulevien laskevaa määrää ja jotain muitakin lukuja. Sain tuloksen, jonka mukaan Suomen valtion huoltosuhde edellyttää maahan v.2025 mennessä 1,75 miljoonaa siirtotyöläistä. Minulle hymyiltiin. Hymyily oli aiheellista, sillä olin kuin olinkin väärässä: Valtiovarainministeriö julkaisi toukokuussa laskelman, jonka mukaan Suomi tarvitsee jo vuoteen 2020 mennessä 1,8 milj. siirtotyöläistä. Muuten valtion huoltosuhteen romahtaminen suistaa valtiontalouden suuriin ongelmiin. Tätä on vaikea käsittää nykyisen työttömyyden aikana. Mutta tiedätkö, että vuonna 2006 alkoi työttömyyslukujen kaunistuminen. Ei siksi, että hallitus olisi toiminut niin erinomaisesti, vaan siksi, että eläkkeelle lähti 30.000 ihmistä enemmän kuin mitä nuoria tuli työikään. Tämä sama kehitys jatkuu siten, että jos taloussuhdanteet pysyvät ennallaan, niin meillä on 0-työttömyys v. 2010 ja samasta vuodesta alkaen meidän pitää ottaa työmarkkinoille joka vuosi 10 vuoden ajan vähintään 140.000 siirtotyöläistä. Voit vain kuvitella, miltä meidän yhteiskuntamme näyttää, jos tuo ennuste toteutuu edes puoliksi. Tuolloin joka 5. Suomessa asuva olisi ulkomaalainen. Tilastokeskus ehätti vesittä-mään valtiovarainministeriön lukuja laskemalla, että nykymenolla meillä olisi vuoteen 2020 mennessä vain 300.000 ulkomaalaissyntyistä. Mutta se ei huomioinut sitä, että ministeriö on tekemässä Maahanmuuttovirastosta työvoimaa maailmalta Suomeen imuroivan laitoksen.

Opteamin Optimist-lehti
Valtiovarainministeriö: Kaksi miljoonaa maahanmuuttajaa vuoteen 2020 mennessä. Tilastokeskus: 300 000 maahanmuuttajaa vuoteen 2025 mennessä. Sisäasiainministeriö: Puoli miljoonaa maahanmuuttajaa vuoteen 2030 mennessä.

Pauliina Viitamies
Ensi alkuun täytyy todeta, että oli mielenkiintoista kuunnella ed. Rajamäen hiukan taaksepäin menevää arviointia ja pohdiskelua siitä, että mihin me tulevaisuudessa olemme menossa. Kiitos siitä, ja olen varma, että se tullaan myös ottamaan kaikkine uhkakuvineen huomioon nyt sitten, kun tätä asiaa viedään ministeriössä myös eteenpäin. Mutta kuitenkin olemme jo 1990-luvun alkupuolelta lähtien havainneet sen, että me tarvitsemme maahanmuuttajia. Meidän oma ikääntymiskehityksemme tulee olemaan sellainen, että tarvitsemme vuosittain noin 20 000 maahanmuuttajaa, jos aiomme saada yhteiskunnan rattaat pidettyä toiminnassa senkin jälkeen, kun sodan jälkeen syntyneet suuret ikäluokat siirtyvät eläkkeelle, ja nyt juuri elämme tuota aikaa.

YLE
Arbetsministeriet vill göra en radikalomvändning i Finlands invandrarpolitik och ta in omkring 40 000 nya invandrare per år. "Minst en tredjedel av dem skulle sannolikt bosätta sig i huvudstadsregionen", säger kanslichef Markku Wallin vid arbetsministeriet. Utan utländsk arbetskraft kommer den ekonomiska tillväxten i Finland att sjunka, tror han.

Katja Andrejev
Hienoa että saamme lisää tulevia veronmaksajia. Joidenkin tutkimusten mukaan pitäisi kotouttaa n. 20 000 maahanmuuttajaa joka vuosi jotta ikärakenteen aiheuttama demografinen kriisi saadaan vältettyä.

Timo Aro
Väestönkasvu on terveen kansakunnan merkki. Väestönkehityksen kääntyminen pysyvään laskuun on jokaisen valtion kannalta vakava rajapyykki. Paradoksaalista, eikö vain, mutta maahanmuuttajista tai uussuomalaisista tulee tulevaisuudessa Suomen väestönkehityksen keskeinen turvaaja, pelastusrengas. Jokaisen kannattaa vähitellen hyväksyä ja tottua siihen ajatukseen, että lisääntyneen maahanmuuton ansiosta Suomen väkiluku pysyy kasvu-uralla. Tämä on kansakuntamme etujen mukaista.

Aarno Laitinen
Suomi on siis ottanut ehkä viisi promillea maahanmuuttajia sitä määrästä, joka on Suomesta muuttanut ulkomaille.:

Erkki Lyytikäinen
Suomessa pysyvästi asuvista vain muutama vaivainen prosentti on syntynyt ulkomailla. Suurin maahanmuuttajaryhmä ovat venäläiset, mutta heitä ei ole edes prosentin verran väestöstä. "Suomi on kalpeanaamojen maa", Donner kirjoittaa:

Harri Uusitorppa
Ruotsissa asuu miljoona ulkomaalaissyntyistä - ja Suomessa vain noin 100 000.

Ritva Viljanen
Suomessa on havahduttu siihen, että avoin moderni yhteiskunta on monikulttuurininen. Suomi tarvitsee maahanmuuttoa, sillä ulkomaalaisten osuus on vain kaksi prosenttia väestöstä, mikä on koko Euroopan pienin.

Mari Vaattovaara
Pääkaupunkiseudulle muuttaa seuraavan 15 vuoden aikana 100 000 ulkomaalaista. Se mikä Ruotsissa tapahtui 50-100 vuoden kuluessa tapahtuu meillä raivoisan nopeasti.

Annika Forsander
Ulkomailla syntyneiden osuus lähenee Helsingissä nyt sitä, mitä se oli ennen vuotta 1917 eli olemme lähestymässä normaalitilaa sulkeutuneisuuden kauden jälkeen.

Hannu Laaksonen
Nyt täällä on taas suhteessa kaupungin asukaslukuun yhtä paljon ulkomaalaisia kuin keskiajalla ja 1600-luvulla. Voisi sanoa, että olemme vihdoinkin palanneet keskiajan tasolle.

Kaleva
Tammi-huhtikuussa jätettiin lähes 6 200 oleskelulupahakemusta. Eniten lisääntyi oleskeluluvan hakeminen perhesiteen perusteella. Perhesidehakemukset ovat lisääntyneet työperäisen maahanmuuton kiihtyessä.

Turun Sanomat
Maahanmuuttajaystävällisenä kuntana kansanedustaja Ulla-Maj Wideroos (r) toi esille kotipaikkansa, 9 300 asukkaan Närpiön, missä on 1 000 maahanmuuttajaa 35 maasta. Työttömyysaste on kuitenkin vain 2.3 prosenttia.

Ritva Viljanen
Meillä on maahanmuuttajataustaisia henkilöitä vähiten länsieurooppalaisista maista, mutta näyttää, että me hyvin nopeassa tahdissa, noin viidentoista vuoden sisällä jo noustaa eurooppalaiseen keskiarvoon. 2,5 prosentista noin kymmeneen prosenttiin.

Kari Uotila
Vaikka olemme nyt jättäneet tuon umpiokauden taaksemme, olemme siitä huolimatta muihin Pohjoismaihin nähden maahanmuuttajamäärissä aivan eri tasolla. Muissa Pohjoismaissa ulkomaalaisten osuus on yli kaksinkertainen meihin nähden.

Astrid Thors
Valtionosuusuudistuksen yhteydessä on keskusteltu siitä, että tavallaan maahanmuuttajaväestön osuus otettaisiin yhtenä perusteena huomioon, kun valtionosuuksia myönnetään kunnille. Tämä on aika yleinen keskustelu, joka on täytettävä.

Outi Alanko-Kahiluoto
Suomeen tulevien maahanmuuttajien määrä lisääntyy vuosittain kymmenillä prosenteilla. On arvioitu, että vuonna 2025 joka neljäs Pääkaupunkiseudulla asuva on maahanmuuttaja. Kyse on positiivisesta ilmiöstä, joka oikein hoidettuna tekee hyvää niin kulttuurillemme kuin kansantaloudellemmekin.

Mutta jos emme nyt laita riittäviä resursseja maahanmuuttajien kotoutumiseen, erityisesti kielikoulutukseen, sosiaalisen ja alueellisen koheesion vahvistamiseen ja työllistymisen edistämiseen, on tuloksena moninkertaiset kustannukset tulevaisuudessa. Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen tuoreen tutkimuksen mukaan esimerkiksi Helsingissä yhteiskunta nettoaisi 58 miljoonaa vuodessa, jos maahanmuuttajien työllisyys saataisiin samalle tasolle kuin kantaväestön.

Vihreä Lanka
Kun maahanmuuttajat ovat asettuneet, he tuovat lähes aina myös perheensä kohdemaahan. Yhdysvalloissa 85 prosenttia maahanmuutosta on perheiden yhdistymistä.

HS pääkirjoitus
Kun Suomeen virtaa nyt noin 1 500 turvapaikanhakijaa vuodessa, merkitsee se sitä, että perheiden yhdistämisohjelman kautta lähivuosina maahan on tulossa jopa 5 000 perheenjäsentä vuosittain.

Talouselämä
Valtiovarainministeri Jyrki Katainen laskeskeli viimeksi Ylen Ykkösaamussa, että ikääntyvään Suomeen pitäisi saada 1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa, jotta nykyinen huoltosuhde säilyisi vuonna 2020.

HS
Suomi on selvinnyt vähällä ulkomaalaisten tekemässä rikollisuudessa, koska Suomi on jäänyt maahanmuuttovirtojen ulkopuolelle. Siksi ulkomaalaisten määräkin on huomattavasti pienempi kuin vaikka Ruotsissa ja Norjassa.

HS
Suomessa asuu yli 15 000 ikääntyvää maahanmuuttajaa.

Ari Kähärä
Tilanpuutteesta meidän ei ainakaan kannata olla huolestuneita sillä meitä on niin vähän, että meistä suomalaisista asuttaa vain n. 17,4 henkilöä per neliökilometri. Tilaa siis on.

Päivi Sinkkonen
Tampereella maahanmuuttajien osuus väestömäärästä on noin 3 %. Vähän! Huolestuttavan vähän! Elinvoimainen, nykyeurooppalainen kaupunki ei tule toimeen näin homogeenisella väestöpohjalla.

Kirsikka Moring
Totta vai tarua? Pakolaiskiintiömme on 750 tulijaa vuodessa. Viime vuonna turvapaikkaa haki 4035. Noin 40 prosenttia saa sen. Toimittaja Maila-Katriina Tuominen ehtii sujauttaa väliin faktaa. Suomen maahanmuuttoluvut ovat Euroopan pienimpiä. Oliko Suomi EU-maa?

Uusi Suomi
Presidentti Martti Ahtisaari pani vielä paremmaksi sanomalla kuulleensa, että 20 000 ei ole välttämättä riittävä vuosimäärä, vaan tarvetta Suomessa voisi olla 40 000:lle.

Alain Minguet
Oli tosi mukava kuulla hänen puhuvan maahanmuuton räjähdysmäisestä kasvusta. Maahanmuuttajia tuli 4000 viime vuonna, eli 200 enemmän kuin pari vuotta sitten.

Marjaliisa Siira
Tämän kylmän ja räntäsateisen maan vastaanottamat pakolaiset ja maahanmuuttajat ovat pisara valtameressä verrattuna maailman laajuiseen muuttoliikkeeseen, se pitäisi olla myös hommalaisille selvää.

HS
Suomessa on kuitenkin vähän maahanmuuttajia naapurimaihin verrattuna. "Nyt meillä on hyvä aika harjoitella näillä pienemmillä ihmismäärillä ja varautua tulevaan", sanoo terveydenhuollon konsultti Päivi Sundell Helsingin maahanmuuttoyksiköstä.

Alexander Stubb
Meri-Rastila on hieno koulu Vuosaaressa. Oppilaista yli 40% ovat maahanmuuttajataustaisia. Todella kansainvälinen paikka.

Markus Keränen
Usein ajatellaan, että jos saamme tänne 100 000 maahanmuuttajaa, siitä saadaan 50 000 bussikuskia ja 50 000 sairaanhoitajaa, mutta ei se niin toimi.

Seppo Kimanen
Harva pohjoismaalainen on valmis leimautumaan rasistiksi, mutta lapset siirretään vaivihkaa toiseen kouluun, jos maahanmuuttajien osuus nousee yli 40 prosenttiin.

Hanna Kirjavainen
Tutkijat uskovat että väestökehitys kääntyy laskuun jo vuonna 2010, ellei nettomuutto ole vuodessa 15 000–20 000 henkilöä ainakin vuoteen 2020 saakka. Vain maahanmuuton kautta myös elatussuhde eli työssäkäyvien suhde elätettäviin (kuten eläkeläiset) voidaan saada tasapainoisemmalle pohjalle.

Irmeli Salo
Laman ja kasvavan työttömyyden syövereissä ei tule ensimmäiseksi mieleen, että useiden asiantuntijatahojen mukaan Suomi tarvitsee jopa parikymmentätuhatta maahanmuuttajaa vuodessa väestörakenteen tasapainottamiseksi.

Olli Saarela
Me puunenät katsomme yhä karsaasti vieraita kulttuureita. Matti Vanhasen sanoin: sallitaan työperäinen maahanmuutto. Mua hävettää. Ruotsin mokista voi oppia, mutta meillä on varmaan varaa ottaa snadisti enemmän ulkomaalaisia, vai mitä?

Soile Syrjäläinen ja Esko Lehto
Tällä hetkellä Lieksassa ulkomaalaisperäisten osuus on tavattoman pieni eli suuruusluokkaa 200. Kun maailmaa katsellaan jonkun vuosikymmenen päästä taaksepäin niin katselijat eivät oikein voi ymmärtää näin pieniä lukuja.

Ville Niinistö
Luvut on edelleen aika pieniä Suomessa, että ajatukset siitä, että meillä olisi jotenkin maahanmuutto karannut käsistä, mitä on jonkin verran julkisuudessakin väitetty, niin on kyllä aika eksoottisia. Naapurimaissa on moninkertaiset turvapaikanhakijamäärät ja turvapaikan saaneiden määrät.

Veera Luoma-aho
Suomessa on ulkomaisia opiskelijoita vähemmän kuin OECD-maissa keskimäärin: alle kuusi prosenttia, kun houkuttelevimmissa maissa luku lähentelee kahtakymmentä.

Outi Lepola
Suomessa pystytään pitämään yllä hysteeristä tunnelmaa, että tänne virtaa pakolaisia, vaikka määrät ovat kansainvälisesti pieniä.

Marjut Lindberg
Jotta nykyinen huoltosuhde pystyttäisiin säilyttämään, Suomeen tarvittaisiin vuoteen 2020 mennessä yli 880 000 työikäistä ihmistä lisää. Vuoteen 2030 mennessä tarve olisi kasvanut jo lähelle 1,4:ää miljoonaa ihmistä.

Jorma Vuorio Kuntalehdessä
Heillä on oikeus tuoda perheensä Suomeen ja virastoon tuli jo 2008 Somaliasta noin 1400 yhdistämishakemusta. Luku noussee 4000 – 5000 henkilön tasolle lähivuosina, jolloin määrän kiihtyvä kasvu vie resurssikriisiin.

HS
Virkkusen
mukaan Suomen ongelmat ovat pienemmät kuin useiden muiden EU-maiden, koska Suomessa on toistaiseksi suhteellisen vähän maahanmuuttajia. Koululaisista maahanmuuttajien osuus on kolmisen prosenttia. Suomi aikoo kuitenkin ottaa oppia muiden maiden parhaista käytännöistä.

Virve Kähkönen
Raportit toisensa jälkeen osoittavat, että Euroopan väestönkehitys nojaa siirtolaisiin: ilman siirtolaisia Euroopan väkiluku kutistuu huomattavasti jo lähivuosikymmeninä. Tuore Eurostatin tilasto esimerkiksi osoittaa, että EU:n viime vuoden väestönkasvusta 80 prosenttia oli siirtolaisuuden ansiota.

Kaisa Viitanen
Tuntuu hassulta, että ennätyksellisyyttä jaksetaan hämmästellä joka uutisessa. Jos tulijoiden joukkoa vertaa muihin Pohjoismaihin tai mihin tahansa Keski-Euroopan maahan, Suomen määrät ovat pieniä.

Kalle Isokallio
Julkisuudessa on ryhdytty puhumaan maatamme uhkaavasta työvoimapulasta. Uhka voidaan kuulemma torjua työperäisellä maahanmuutolla. Huimimmillaan puhutaan jopa kahdensadantuhannen työntekijän tuomisesta Suomeen. Jos niin valtaisia määrä aiotaan tuoda, kannattaisi varmaan miettiä mitä pitää tehdä jotta väkeä tänne saadaan ja myös sitä, minkälaista väkeä tänne ollaan kuskaamassa.

Lasse Lehtinen
Suomi on Euroopan sulkeutunein kansakunta. Suomalaissyntyistä väkeä asuu ulkomailla miljoonan verran, mutta ulkomaalaisia on Suomessa alle kaksisataatuhatta henkeä. Ruotsiin muutti 1960-luvulla yli 350 000 suomalaista. Sen seurauksena Ruotsissa puhuttiin neljäkymmentä vuotta sitten itärikollisuudesta samaan tapaan kuin meillä nyt. Suomi on edelleen myös asenteiltaan sarvikuonojen maa. Muukalaiskammo ei ole edes kovin johdonmukaista. - Apu 11.1.2010

Tuija Parvikko
1990-luvulla tulleita somaleja ei enää kohdeltu yhtä hyvin. Niin pakolaiset kuin muutkin "väärän väriset" maahanmuuttajat alettiin nähdä uhkana suomalaisten hyvinvoinnille ja maan turvallisuudelle. Jo parikymmentä vuotta on odoteltu pakolaistulvaa ja turvapaikanhakijoiden määrän räjähtämistä käsiin, mutta mitään ei ole tapahtunut.

Suomalaisten olisi korkea aika oppia ja omaksua edes maahanmuuttoa koskevat tosiasiat: Suomella olisi kaikki mahdollisuudet ottaa vastaan ja "kotouttaa" vuosittain paljon suurempi määrä maahanmuuttajia kuin nyt tehdään. Pieneen, pimeään ja kylmään maahan ei tule koskaan mitään ryntäystä, mutta meidän oma kulttuurimme voi rikastua, jos edes jotkut viitsivät tänne tulla. Miksi emme auttaisi heitä tänne asettumisessa? - HS 6.1.2010

Laura Rissanen
Totuus on se, että vaikka meidän maahanmuuttajamäärämme tällä hetkellä on vielä aika vähäinen verrattuna moniin Euroopan maihin, niin heidän määränsä on kasvussa ja tulee kasvamaan, ja se on ainoa keino, että Suomikin menestyy tulevaisuudessa. - Helsingin kaupunginvaltuusto 25.11.2009

Yliopisto
Rajojen murhenäytelmä on kuitenkin "sietämätön" holokaustin jälkeen alkuunsa saaneelle EU:lle. Siksi unioni yrittää Laakson mukaan sälyttää vastuuta Saharan eteläpuolisille maille kuten Libyalle. - Maahanmuuton hallitseminen kytketään hyvään hallintotapaan ja kehitysyhteistyöhön. Siirtolaisuuden yleistymisestä huolimatta muuttovirrat Eurooppaan ovat yhä pieniä koko maailman mittakaavassa, Laakso muistuttaa. Valtaosa siirtolaisista muuttaa yhä oman maanosansa sisällä. - 18.12.2009

Torin päätoimittaja Sasu Karjalainen
Enää ei tarvitse olla huolissaan siitä, että Suomi ei houkuttele riittävästi maahanmuuttajia. Ulkomaalaisten ja ulkomaalaistaustaisten määrä on kasvanut viime vuosina 10 000-18 000 henkilöllä vuodessa. Tällä tahdilla muun kuin etnisesti suomalaisen tai suomenruotsalaisen väestön määrä hipoo jo puolta miljoonaa vuonna 2025. Maahan saapumisen syyt ovat kirjavia: työ, opiskelu, rakkaus, pakolaisuus, turvapaikanhaku, sosiaalitukien shoppailu... Käynnissä on muutos, joka muuttaa suomalaista yhteiskuntaa peruuttamattomasti. - Tampereen kaupunkilehti 10.2.2010

Kansan Uutiset
Söderqvist muistutti, että meillä on lähdössä lähivuosina eläkkeelle 600 000 työntekijää. Vuonna 2008 Suomessa oli noin 12 000 ulkomaalaista tutkinto-opiskelijaa. Opetusministeriön tavoitteena on, että heitä olisi 20 000 vuonna 2015. – Tavoitteeseen pääsemiseksi määrä pitäisi lähes kaksinkertaistaa. Se ei kuitenkaan ratkaisisi 600 000 poistuvan työntekijän ongelmaa, Söderqvist muistutti. Elinkeinoelämän keskusliiton asiantuntija Marita Aho totesi seminaarin puheenvuorossaan, että yritykset tarvitsevat ulkomaalaisia opiskelijoita. – Yhteydet korkeakouluihin ovat tärkeä osa liiketoimintaa. Aho muistutti, että Suomella on miljoonan osaajan rekrytointitarve vuoteen 2020 mennessä. – Ulkomaalaiset opiskelijat tuovat lisäpalikan tämän ongelman ratkaisemiseen. - 18.2.2010

HS
– Vaikka meillä on nyt työttömyyttä ja kuulemme jatkuvasti huolestuttavia uutisia, työikäisten määrä pienenee joka vuosi ja tarvitsemme lisää työvoimaa ulkomailta, Niiniluoto painottaa. Hän korostaa, että ennusteeseen on jo laskettu mukaan nykyisentasoinen maahanmuuttovauhti, joka on 15 000 henkeä vuodessa. Käytännössä siis tämän määrän on kiihdyttävä huomattavasti, jotta Suomi menestyisi myös jatkossa. Niiniluoto laskeskelee, että Suomessa on nykyisin ihmisiä noin 170:stä eri kansallisuudesta. – Ja silti olemme vanhan EU:n maista pienin ulkomaalaisväestön osalta. - 16.3.2010

Lapin Kansan pääkirjoitus
Suomi on muuttunut ja muuttuu yhä enemmän monikulttuuriseksi maaksi. Euroopan unionin jäsenyys ja yhteiset työmarkkinat ovat avanneet rajoja. Kehitys ei ole ollut kaikkien mieleen, vaan osa suomalaisista näkee rajojen aukeamisen myös uhkana. Helsingin Sanomien tuore selvitys paljastaa karun totuuden: maahanmuuttajavastaisuus on nostanut päätään Suomessa, asenteet ovat tulleet jopa rajusti aikaisempaa kielteisemmiksi. Maahanmuuttajia tulee Suomeen vähemmän kuin moniin muihin unionin maihin. Siitä huolimatta maahanmuutto on noussut täälläkin päivittäiseksi puheenaiheeksi, eikä läheskään aina vain hyvässä, vaan enenevässä määrin myös pahassa. - 17.3.2010

Katja Boxberg
Hämmentävintä on, että muukalaisia on Suomessa harvinaisen vähän, huomattavasti vähemmän kuin muissa Pohjoismaissa. Euroopan kärkimaissa Espanjassa ja Saksassa maahanmuuttajia on kymmenisen prosenttia väestöstä. Miksi Suomessa pitäisi toistaa muiden tekemät virheet, maahanmuuttokriitikot kysyvät. Ei miksikään. Täytyisi kuitenkin tunnustaa tosiasiat, kuten muun muassa se, että ilman maahanmuuttajien työpanosta Ruotsin tai Saksan vauraus ei olisi nykytasoa. Tämä on pian totta Suomessakin. - 19.3.2010

Satakunnan Kansa
Suhtautuminen maahanmuuttajiin on muuttunut Suomessa rajusti huonompaan suuntaan. Asiaan pitää saada aikaan muutos. - Ilmiö ei ole vain suomalainen, vaan vastaavanlaista kehitystä on ollut havaittavissa monissa muissakin Euroopan maissa. - Suomessa maahanmuuttajien määrä on kuitenkin moniin muihin maihin verrattuna vähäinen, joten useimpien mielipiteet eivät perustu henkilökohtaisiin kokemuksiin vaan mielikuviin. - 22.3.2010

Tapio Honkamaa
Mutta mikä on muuttanut maahanmuuton vuodessa parissa näin kuumaksi perunaksi? Sitä voi vain arvailla. Suomessa asuvien ulkomaalaisten määrä on viime vuodet lisääntynyt vuosittain tasaisesti runsaalla 10 000 hengellä. Mitään hypähdystä ei numeroissa voi nähdä. Suomessa on yhä vähän ulkomaalaisia verrattuna muuhun läntiseen Eurooppaan. Vuodenvaihteessa heitä oli 155 660. - Maahanmuutto ei kuitenkaan lopu, vaan se kasvaa. Siihen ajatukseen on suomalaisten viisasta tottua. Selvää on myös, että Suomi tarvitsee tulevaisuudessa kymmeniä tuhansia uusia ihmisiä tekemään työtä ja pitämään hyvinvointia yllä. - 21.3.2010

Paljon vakavampaa on se, mitä kertoi Yle uutisten kysely perjantaina. Kaksi kolmasosaa vastanneista suomalaisista vastustaa ajatusta, että Suomea kehitettäisiin enemmän maahanmuuttajia houkuttelevaksi. Sitä Yle ei kysynyt, onko suomalaisilla mielestään oikeus mennä vapaasti muihin maihin. Todennäköisesti on. Millainen maa Suomi olisi, jos rajat kaikkina aikoina olisi pidetty kiinni? Vaikka olemme syrjässä, on vuorovaikutusta aina ollut niin itään kuin länteen. - Nyt maailma on sitten mukamas tullut niin valmiiksi, ettei Suomi enää tarvitse ulkomaalaisia. Onkohan meillä siihen varaa? Suomi on hankalassa paikassa Euroopan perukassa. Kukaan ei eksy tänne vahingossa. Onneksi tulijoita on sentään jonkin verran riittänyt, mutta meidän tulee ja kannattaa edelleen houkutella ulkomaalaisia rakentamaan suomalaista yhteiskuntaa. - 30.5.2010

HS
"Suomi muuttuu monikulttuuriseksi aika hitaasti. Jos ulkomaalaisten määrä lisääntyy samaa vauhtia kuin parin viime vuoden aikana, meillä on vuonna 2000 noin 100000 ulkomaalaista. Ei ole mitään syytä olettaa, etteikö tahti jatkuisi." Työministeriön tutkimuksen mukaan Suomeen pitäisi vuosina 1991-2000 muuttaa 168000 pysyvää siirtolaista, jotta väkiluku pysyisi nykyisellään. - 13.3.1992

Vieraskielisten asukkaiden määrä jatkaa nopeaa kasvua Helsingin seudulla lähivuosikymmeninä, käy ilmi tuoreesta ennusteesta. Nopein väestöllinen muutos on edessä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, joissa vieraskielisten osuus lähentelee ennusteen mukaan jo viidennestä vuonna 2030. - 30.3.2010

Päivi Mykkänen
Keitä ulkomaalaiset sitten ovat? Viime vuoden alussa suurin ulkomaalaisryhmä olivat Venäjän kansalaiset, joita asuu Suomessa vajaat 27 000. Virolaisia on reilut 22 000 ja ruotsalaisia noin 8 400. Sitten ne Eero Heinäluoman mainitsemat afrikkalaiset: somaleita on 5 000, sudanilaisia 1 000, nigerialaisia 1 000, kongolaisia 900, ghanalaisia 700 ja kenialaisia 640. Ensimmäiset somalit tulivat Suomeen 20 vuotta sitten. Äänestäjän kannattaa kylmän viileästi miettiä, millaisesta hyökyaallosta tässä oikeasti on kyse. - Kauppalehti 27.4.2010

Timo Harakka
Oikeastaan SDP toimii ulkomaalaisten omaksi parhaaksi. Nimittäin, jos he tulevat Suomeen töihin, se johtaa lisääntyvään rasismiin, sanoo Heinäluoma. Jos on sitä mieltä, että ulkomaalainen pelkällä olemassa olollaan synnyttää rasismia, silloin uskoo myös, että nainen on itse syyllinen, jos hänet raiskataan. Onneksi ulkomaalaiset ymmärtävät itsekin pysyä pois Suomesta. Toisin kuin Soinin ja Heinäluoman kauhukuvista voi päätellä, ei tänne kukaan halua muuttaa. Heinäluoman lausuntoa edeltävänä päivänä julkaistiin toinenkin tilastotieto. Viime vuonna maahanmuutto Suomeen väheni lähes kymmenen prosenttia. Ja näillä puheilla vähenee lisää. Oikeasti pitäisi olla huolissaan siitä, että kukaan ulkomaalainen ei halua tulla elättämään Suomen sosiaaliturvasta nauttivia suomalaisia. Olisi helppo vain nauraa näille porukoille, sekä berlussuomalaisille että kansallisille sosialisteille, jotka vainoavat Suomen kolmen prosentin ulkomaalaisväestöä. Mutta heidän vihanlietsontansa uhkaa aidosti Suomen taloudellista tulevaisuutta. Rajojen sulkeminen on kallista leikkiä. - YLE 26.4.2010


Sitaatit täältä.

keskiviikko 25. marraskuuta 2009

"Siskojen tehtävät jihadissa"

"Islam-Opas" kiistää levittäneensä tätä hurmahenkistä julistusta. Nyttemmin se on poistettu netistä yleisön nähtäviltä. Lukemisen iloa!
Siskojen tehtävä Jihaadissä
Suom. Sakeenah Vuorinen--------------------------------------------------------------------------------


Allaah, Ylistetty, on sanonut Qur'aanissa:"Uskovaiset, miehet ja naiset, ovat toinen toistensa liittolaisia; he rohkaisevat hyvän tekemiseen ja kieltävät tekemästä pahaa; he harjoittavat hartautta sekä antavat säädettyjä almuja, ja he tottelevat Allaahia ja Hänen Sanansaattajaansa. He ovat niitä, joille Allaah osoittaa laupeutensa. Katso, Allaah on Mahtava, Viisas." (Suuratut-Tawbah 9:71)

Ja Profeetan on kerrottu sanoneen: "Kun joku teistä huomaa munkar'n (Allaahin käskyjen rikkomisen) hänen tulisi korjata se hänen käsillään, ja jos hän ei voi tehdä tätä, niin hänen tulisi kieltää se hänen kielellään; jos hän on kykenemätön tekemään edes tätä, niin hänen pitäisi vähintään sydämessään ajatella tämän olevan pahaa; ja tämä on uskon alin taso." (Saheeh Muslim)

Tästä hadithista näemme, että kun huomaamme Allaahin käskyjä rikottavan, niin paras tapa sen korjaamiseen on käsiemme kautta. Kysykäämme siis itseltämme: Mikä on suurin rikkomus Allaahin Käskyjä kohtaan? Vastaus on yksinkertainen Qur'aanin mukaan: Se, että ei usko Allaahiin tai että asettaa muita palvonnan kohteeksi Allaahin rinnalla. Ja mikä onkaan paras tapa korjata tämä rikkomus käsillämme? Vastaus, jälleen kerran, on selvä: Jihaad fee sabeeli-Llaah (taistelu Allaahin tähden). Lukemattomat Qur'aanin jakeet ja monet Profeetan perimätiedoista tekevät tämän selväksi, ilman minkäänlaista epäilystä.

Tästä seuraa, että naiset ja miehet ovat toistensa tukijoita tässä Jihaadin velvollisuudessa, Qur'aanin ja Profeetan perimätiedon mukaisessa hengessä.

Ja kun Jihaad on Fard-ul-'Ayn (henkilökohtainen velvollisuus, kuten rukous ja paasto - se, että yksi henkilö suorittaa sitä, ei nosta sen velvollisuutta pois kaikkien muiden harteilta), kuten se on tällä hetkellä johtuen vihollisen ylivallasta lukuisissa Muslimimaissa, velvollisuus osallistua Jihaadiin on molempien, miesten ja naisten velvollisuus. Ei kukaan oppinut ole sanonut, että vain miesten kuuluisi osallistua Jihaadiin ja että naisten ei tarvitse osallistua. Itse asiassa, fiqh'n kirjat ovat selvästi mukaanlukeneet naiset ja ovat myös maininneet sääntöjä, esimerkiksi, että kun Jihaad on Fard-ul-'Ayn, nainen ei tarvitse hänen miehensä, isänsä tai walinsa (huoltajansa) lupaa ottaakseen osaa Jihaadiin, aivan kuten hän ei tarvitse hänen miehensä tai isänsä lupaa päivittäisiin rukouksiin tai paastoon Ramadanin aikana tai Zakaah'n maksuun (Ota huomioon, että kaukaa matkustaminen Jihaadiin voi tuoda mukanaan lisäsääntöjä fiqh'n kirjoissa).

Näin ollen kysymys ei olekaan onko naisen osallistuminen Jihaadiin näinä päivinä velvollisuus vai ei, mutta sen sijaan, miten Musliminainen voi ottaa osaa tässä jalossa tehtävässä ja estää itseään tekemästä syntiä hylkäämällä Jihaadin.

On monia keinoja, joiden avulla Musliminainen voi osallistua Jihaadiin, niin olemalla Mujaahideen'n mukana taistelukentillä, kuin pysymällä taka-alalla:
Siskojen tehtävä Taistelukentällä
1. Osallistuminen itse Taisteluun
2. Taistelijoiden tukeminen taistelukentällä
3. Vartiointitehtävä tai Suojelu
Siskojen tehtävä Taistelukenttien ulkopuolella
1. Mujaahid-lasten kasvatus
2. Fyysinen valmennus
3. Rakkaiden kannustus Jihaadiin
4. Valmennus taistelulääkinnässä ja ensiavussa
5. Akateemisellä tasolla
6. Varojenkeruu
7.Du'aa!


1. Osanotto itse Taisteluun

Vaikka Jihaad'iä (tai Qitaal'ia) yleensä sotivatkin miehet, on paljon todisteita naisten osanotosta Jihaadiin - niin Profeetta Muhammadin elinaikana, ja läpi Islaamilaisen historian, aina tähän päivään asti. Kaikkia esimerkkejä ei toki voida mainita tässä lyhyessä kappaleessa, mutta muutama esimerkki on lyhyesti mainittu alla:

Nusaybah bint Ka'b , tunnettu myös nimellä Ummu 'Ammarah, Shuhadaa'n (marttyyrien) äiti, ja urhean Sahabin vaimo. Hän osallistui taisteluun useammin kuin kerran elämänsä aikana, haavoittui pahasti eräässä taistelussa (Uhud) ja menetti kätensä toisessa (taistelussa Musaylama Kaddhabia vastaan). Kuuluisin hänen osaanotoistaan oli Uhudin taistelu, jossa, keskellä Muslimiarmeijassa vallitsevaa hämmennystä, hän oli yksi niista harvoista jotka olivat lähellä Profeettaa , ja jotka suojasivat Profeettaa heidän omien ruumiittensa avulla. Profeetta kertoi tästä taistelusta: "Kun katsoin oikealle puolelleni näin Ummu 'Ammarah'n, ja kun katsoin vasemmalle puolelleni näin Ummu 'Ammarah'n." Taistelun jälkeen Profeetta kysyi tämän vammoista ja kysyi mitä tämä haluaisi. Ummu 'Ammarah ilmoitti pyytävänsä Profeetan seuraa Paratiisissa - ja Profeetta hyväksyi hänen pyyntönsä. Onko mitään enempää, mitä kukaan voisi haluta? Ummu 'Ammarah sai suurimman siunauksistaan sen johdosta, että hän osallistui Qitaaliin (taisteluun Allaahin tähden).

Ja sitten meillä on suuren Muslimisankarin Mahmuud Qutus'n vaimo, joka oli koulutettu Mujahidah (naistaistelija Allaahin tähden), ja joka kuoli marttyyrinä taistelussa mongooliarmeijaa vastaan. Allaah, Korkein, antoi valtavan voiton Muslimeille Tataareita (mongooleita) vastaan tässä taistelussa, kautta monien tämänkaltaisten naisten ja monien muiden uhrausten.

Ja kun katsomme tätä päivää ja aikaa, muistamme rakastetun sisaremme, Shaheedah Hawaa' Barayev, joka kuoli hiljattain marttyyrinä Tshetseniassa, hänen tekeemässään operaatiossa jossa 27 Venäläistä kuoli ja paljon enemmän haavoittui.

Meidän tulisi huomata, että fyysinen taistelu on tehtävä, joka pääasiassa on annettu miehille, niin Profeetan aikana ja hänen jälkeensä. Kuitenkin, kun tarve ilmeni, urheat sisaremme eivät pysyneet poissa taisteluista, eikä heidän tulisi tehdä niin nyt!

Kommentti siskoille jotka haluaisivat osallistua taisteluun:

Ylistys olkoon Allaahille, Korkeimmalle, Ummah'n tilanne ei ole vielä niin epätoivoinen, että siskoja kutsuttaisiin taisteluun. Niiden siskojen, jotka vapaaehtoisesti haluavat liittyä taisteluun, Allaahin palkkion toivossa, on parempi odottaa, kunnes alue kutsuu siskoja taisteluun. Mitä tulee muuhun apuun, he voivat mennä, jos Mujaahideen pystyvät tarjoamaan heille asuintilat ja suojelemaan heitä. Joka tapauksessa, siskojen tulisi ehdottomasti olla valmiina!2. Taistelijoiden tukeminen taistelukentällä

On monia keinoja, joilla Muslimisiskot voivat tukea Mujaahideen suoraan taistelukentällä. Keinot vaihtelevat taistelun luonteesta johtuen. Yleisesti, ne pitävät sisällään esimerkiksi:Lääkintäapu - Haavoittuneista Mujaahideen'eistä huolehtiminen oli tehtävä, jota kantoivat Sahabiyyaat (Profeetan naispuoliset Seuralaiset) Profeetta Muhammadin aikana. Niiden naisten joukossa jotka ottivat tähän osaa oli 'Aa`ishah, Profeetan vaimo, ja Faatimah hänen tytär muiden joukossa.

Tänä päivänä Tshetseniassa, jossa Musliminaiset eivät voi matkustaa Mujaahidinien mukana, me näemme siskoje tekevän työtä hoitajina, yrittäen huolehtia, että vaatimattomat lääketarpeet olisivat Mujaahideen'en saatavilla. Palkitkoon Allaah, Korkein, heidän osanottonsa.

Ruuan ja veden hankinta Mujaahideen'lle - Tämä oli toinen velvollisuus jota Sahabiyyaat tekivät, he kantoivat vesiastioita heidän ensiaputarpeiden mukana ja tyrehdyttivät Mujaahideen'en janon taistelun kuumuudessa. Näinä päivinä tätä voidaan verrata ruuan ja veden hankintaan taistelukentillä oleville Mujaahideen'lle. Tämä tehtävä annettiin siskoille ainakin jossain tilanteissa Afganistanin Jihaadissä 1980-luvulla.Aseiden ja ammusten hankinta - Tämä on myös alue, jossa siskot voivat auttaa. Yksi sisko hänen viisissäkymmenissään, kotoisin Isosta-Britanniasta, kantoi aseita ja ammuksia Bosnian Muslimeille vuorten yli, sillä hän tiesi, että vihollinen ei epäilisi häntä.

Mujaahideen'n kannustaminen uskollisuuteen ja päättäväisyyteen - Merkittävin tältä kannalta oli Profeetan täti, Safiyyah bint 'Abdul-Muttalib. Hän oli

Sayyid-ush-Shuhadaa'n (Marttyyreiden herran), Hamza'n sisko ja Zubair ibn 'Awwaamin äiti. Kun hän valmistautui osallistumaan Uhudin taisteluun, hän kantoi keihästä (tai tikaria) mukanaan. Seuralaiset ilmoittivat tästä Profeetalle <, ja hän kysyi Safiyyah'lta, mitä hän aikoisi tehdä sillä. Hän kertoi, että hän aikoo pysytellä armeijan takana ja käyttää sitä iskeäkseen niitä Muslimeitä jotka uskaltaisivat yrittää paeta taistelukentältä - - ja tämän tehtävän hän suoritti oikein hyvin. Hind bint 'Uthbah, sen jälkeen kun hän oli hyväksynyt Islaamin, oli myös tunnettu siitä, että hän seurasi Mujaahideen'jä taisteluihin ja rohkaisi heitä taistelemaan ja pysymään uskollisina Allaahin, Korkeimman, tähden.

3. Vartiontivelvollisuus ja Suojelu

Safiyyah bint 'Abdul-Muttalib oli myös niiden naisten joukossa, joille tällainen velvollisuus oli annettu Vallihaudan taistelussa, kun Muslimiarmeijan selusta piti turvata. Vaaran selustalla aiheuttivat juutalaisheimot, jotka olivat tunnettuja heidän vihastaan ja juonistaan Muslimeja vastaan. Safiyyah oli teltassa muiden naisten ja yhden sairaan Sahabin [(Hassan ibn Thabitin ] kanssa. Hän huomasi vihollisvakoojan lähestyvät, ja pyysi Hassania tappamaan tämän. Hassan ilmaisi, ettei hän pystyisi tätä tekemään sairautensa johdosta. Niinpä Safiyyah jäljitti vihollisen, tuli hänen takaansa ja iski häntä ja tappoi hänet telttakepillä.

Toisen urhean siskon, Profeetan Seuralaisen, Asmaa` bint Yazeed'n , on vastaavasti kerrottu tappaneen yhdeksän vihollissotilasta ryhmästä, joka oli päättänyt hyökätä naisten ja lasten telttaan. Loput sotilaista pakenivat, peläten henkiensä puolesta.

Allaahu Akbar! Tämänkaltainen urheus pistää häpeään suurimman osan tämän päivän "miehistä".

Siskojen tehtävä Taistelukenttien ulkopuolella

1. Mujaahid-lasten kasvatus

2. Fyysinen valmennus

3. Rakkaiden kannustus Jihaadiin

4. Valmennus taistelulääkinnässä ja ensiavussa

5. Akateemisella tasolla

6. Varojenkeruu

7. Du'aa!

1. Mujaahid-lasten kasvatus

Tämä on ehkä naisten tehtävä Jihaadissä - kasvattaa heidän lapsensa olemaan urheita ja rakastavia, uskaltavia ja herkkiä, ja pelkäämään yksin Allaahia. Älä kasvata heitä tällaisiksi vain hengeltään, vaan myös fyysiseltä kunnoltaan ja kykenevyydeltään. Äläkä kasvata näin vain poikia, vaan myös tyttäriä. Avain tähän, on näiden arvojen korostus heissä siitä lähtien kun he ovat pieniä. Älä odota siihen, että he ovat seitsämän, sillä silloin voi jo olla liian myöhäistä! Muutamia käytännön neuvoja joita useimmat siskot voivat toteuttaa ilman vaikeuksia on tässä:

1. Kerro lapsillesi iltasatuja Shuhadaa'n ja Mujaahideen'n elämistä. Monia tällaisia tarinoita löytyy Profeetan ja Shahabah'n elämistä ja läpi Islaamilaisen historian, mukaanlukien meidän aikamme.

2. Anna nuorille lapsille paljon rakkautta ja kasvata turvallisuuden ja itseluottamuksen tunnetta heissä. Opeta heitä esimerkilläsi kuinka 'pelottavissa' tilanteissa (jos niitä sattuu) tulisi olla rauhallinen ja varma, ja opeta heille Du'aa:n luottaminen ja sen tärkeys, tieto siitä, että Allaah on kanssamme aina ja suojelee meitä jos me turvaamme Häneen. Äläkä pelota heitä uhkailemalla heitä poliisila, hirviöillä, jinneillä tai muilla asioilla jotka ovat yleisiä monissa kulttuureissa. Sen sijaan, yritä parantaa heidän käytöstään painottamalla kuinka paljon Allaah, Kunnioitettu, rakastaa ihmisiä jotka tekevät hyvää ja kuinka Hän voi rangaista niitä, jotka tekevät pahaa jos Hän haluaa.3. Painota, kun kasvatat pieniä lapsia, että heidän ei tule lyödä Muslimia, mutta mieluummin antaa anteeksi, ja että heidän tulisi suunnata vihansa Allaahin vihollisiin, jotka taistelevat Muslimeita vastaan. Opeta heille tämän lauseen tarkoitus: "Ashiddaa'u 'alal-kuffaari ruhamaa'u baynahum" (Vahvoja uskottomia vastaan ja armollisia keskenään). Jos on tarvetta, voit tehdä korvikevihollisen (voi olla esim. nyrkkeilysäkki) ja rohkaista lapsia, etenkin poikia, käyttämään sitä ja näin keräämään voimaa samalla kun he oppivat hallitsemaan ja suuntaamaan vihaansa.

4. Vie pois televisiosi ja videopelit kokonaan jos voit (nämä asiat suurimmaksi osaksi opettavat häpeämättömyyttä, anarkiaa ja satunnaista väkivaltaa) ja tarkkaile seuraa jossa lapsesi on. Lisänä TV yleisesti suurimmalta osalta vahingoittavaan sisältöön, toinen sen kielteisistä puolista on laiskuus ja passiivisuus joita se ruokkii, ja se henkinen ja fyysinen menetys johon se myötävaikuttaa. Vertaa tätä niihin terveellisiin vaikutteisiin joita lapsesi saavat osallistuessaan leikkeihin ja harrastuksiin, jotka lisäävät heidän voimiaan ja kuriaan.

5. Jos olet tehnyt yllä mainitut 3. Ja 4., on hyvä idea tutustuttaa lapsesi nuorena (turvallisten lelujen kanssa) maaliammuntaan aikuisten valvoessa. Tee heille hyvin selväksi keitä heidän maalinsa tulisi olla ja kuka heidän maalinaan EI tulisi olla. Tämä voidaan toteuttaa leikkiaseiden ja leikki sotapakettien avulla, ja osallistumalla urheilulajeihin jotka kehittävät hyvän käsi-silmä kordinaation, kuten tikanheitto ja jousiammunta. Jos sinulla on aikaa lapsillesi, niin voit leikkiä heidän kanssaan armeija- ja sotaleikkejä hauskalla tavalla, ja saada heidät näistä kiinnostuneeksi (vastakohtana hyödyttämiin, mutta hyvin suosittuihin urheilulajeihin), sitten tämä, In shaa Allaah, lasketaan Jihaadiksi itsekseen (sillä Jihaadin valmistelu on itse osa Jihaadiä). Voit harjoitella heidän edessään omassa kodissanne käyttäen heidän lelujaan. Lapset oppivat matkomaan mitä aikuiset tekevät. In shaa Allaah huomaat pian että he ovat kiinnostuneita ja matkivat tekojasi ja heistä tulee järjestelmällisiä mestareita ennen kuin huomaatkaan. Tottakai, jos omistat oikean aseen, niin pidä se hyvin hyvin kaukana lasten ulottumattomissa äläkä käytä sitä heidän edessään.6. Jotkut urheilulajit ja muu toiminta, jotka voivat toimia harjoituksena Jihaadiin sinulle itsellesi ja lapsillesi, sen lisäksi että ne ovat nautinnollisia, terveellisiä ja hauskoja:

· Kamppailulajit
· Uinti
· Jousiammunta
· Maaliammunta (erilaisilla leluaseilla)
· Tikanheitto
· Ratsastus
· Suunnistus
· Fyysinen valmennus kestävyyden parantamiseen (juoksu, hölkkäys, punnerrukset jne.)
· Hiihto
· Ajaminen (erilaisten ajoneuvojen)
· Telttailu / elossapysymisvalmennus (mainio ja nautittava harjoittelutapa!)

7. Saa lapsesi innostumaan Jihaadista hankkimalla sotakirjoja (mieluiten kuvallisia) ja muita vastaavia kirjoja, CD:tä jne. ja vieraille eri www-sivuilla, kuten http://www.qoqaz.net lastesi kanssa, ja käytä hyväksesi myös muita internetlähteitä. Näytä heille kuvia Mujaahideen:stä (tekemässä du'aa, rukoilemassa, harjoittelemassa etc. - ei mitään 'havainnollista', kiitos) ja kannusta heitä tulemaan samanlaiseksi kuin nämä ihmiset vähintään. Tutustuta heidät erilaisiin aseisiin ja sota-ajoneuvoihin kuvien ja lelujen kautta. Ole kiltti ja pidä huoli siitä, mitä nuoret lapset näkevät ja mitä eivät. Voit huomata, että sinun pitää jättää ulos monia asioita, joten ole varovainen (voit tehdä leikekirjan leikkaamalla vain ne kuvat mitä haluat heidän näkevän). Älä aliarvioi sen pysyvää vaikutusta mitä nuo pienet silmät ja korvat ottavat vastaan ensimmäisten elinvuosien aikana! Mikä on kaikkein tärkeintä, on luottamuksen rakennus ja rakkauden istutus Allaahia, Profeettaa , Jihaadia ja Qur'aania kohtaan, jotta niistä kaikista tulisi osa lapsen tulevaa luonnetta, In shaa Allaah.

8. Äiti tietää erittäin hyvin lastensa taipumukset. Tämän mukaan hän voi rohkaista lapsiaan eri Jihaadin osa-alueilla. Huomaa, että Jihaadiin voi osallistua monilla tavoilla. Esimerkiksi, atomifyysikko voi auttaa parantamaan Muslimimaiden puolustusmekanismia, telekommunikaation erikoistuntija voi auttaa hänen tehtävässään, tietokoneasiantuntija voi omistaa hänen taitonsa Mujaahideenien auttamiseen, uutistoimittaja voi auttaa Jihaadiä tuomalla todenmukaisia uutisia maailmalle, ja lääkäri tai hoitaja voi auttaa Mujaahideen'jä lääkkeellisessä avussa. Lapsille tulee tehdä selväksi mikä heidän tavoitteensa on, ja mikä ei, mikä hyvänsä ammatti on kyseessä - että heidän tavoitteensa on palvella Allaahia parhaalla mahdollisella tavalla (Jihaadin avulla) ja ei vain kerätä omaisuutta ja mukavuuksia heidän itsensä iloksi. Pitäisi painottaa, että mikä hyvänsä ammatti valitaan, vaikka se tehtäisiin tarkoituksella Jihaadiin, silti perusmilitaarivalmennus on pakollinen. Itse asiassa, sotavalmennus on lasten oikeus vanhemmiltaan.

2. Fyysinen valmennus

On kaksi pääsyytä miksi siskojen itsensä pitäisi myös saada sotilasvalmiudet:
1. Jotta he itse voivat osallistua:

Erityisen hyödyllisiä sotaharjoituksia naisille ovat:

Tuliaseet - Ampumaan opetteleminen, ja aseen pitäminen siellä missä vain mahdollista on toinen etu, jonka arvoa ei voi mitata. Kuvittele, jos jokainen nainen omaisi tämän Muslimiyhteiskunnassa! Kuvittele, kuinka moni sisko olisi välttynyt raiskaukselta ja tapetuksi tulemiselta raakalaisten käsissä. Kuvittele kuinka moni raakalainen olisi ainakin haavoittunut ennen kuin he olisivat ottaneet sisaremme. Ainakin sisaremme voisivat ottaa osaa Jihaadiin ennen tapetuksi tulemista, sen sijaan että olisivat täysin avuttomia ja helppoja uhreja. Venäläiset raakalaiset ja raiskaajat Tshetseniassa ajattelisivat kahdesti ennen kuin he yrittäisivät pidättää ja kiduttaa naisia jos he pelkäisivät tämäntapaista vastarintaa.

Itsepuolustus ja lähikontaktikamppailu - Fyysinen itsepuolustus ja etenkin ARP (agressiivinen raiskauspuolustus) ovat muita arvokkaita taitoja jotka KAIKKIEN siskojen, elävät he sitten potentiaalisella sota-alueella tai eivät, tulee oppia. Tämänkaltainen valmennus on yleensä helposti saatavilla ja käyttää hyväkseen tekniikoita jotka antavat jopa heikoille ja hauraille naisille aseman vahvojen miesten yli. Tämänkaltaisen harjoituksen edut ovat selviä, ja niiden oppiminen lähinnä vaatii vastaanottavaa mieltä ja sydäntä.

Kestävyyden rakentaminen - Kaikenlainen osaanotto sotaan vaatii hyvää kestävyyttä. Siskojen täytyy kehittää heidän kestävyyttään, niin fyysistä kuin henkistäkin. Ensimmäiseen auttaa valmennusohjelma, ja jälkimmäiseen - voit kuvitella minkälaista Jihaad voi olla ja minkälainen oma tehtäväsi voisi olla, vieraile internetissä Jihaad-sivuilla, kuten http://www.qoqaz.net säännöllisesti, ja yritä poistaa pelko verta ja haavoittumista kohtaan. Esimerkki vahvasta naistesta on edellämainittu Safiyyah bint 'Abdul-Muttalib . Uhudin taistelussa kaafiriuun't silpoivat hänen veljensä Hamzan ruumin. Safiyyah vaati nähdä tämän, jotta hän voisi vahvistaa haluaan taistella kaafiruun'ja vastaan ja rohkaista muita. Aluksi hänentä kiellettiin, mutta kun hän vaatimalla vaati, hänet vihdoin laskettiin veljensä ruumin luo. Hän oli kärsivällinen näyn edessä, joka olisi saanut useimmat naiset järjiltään. Hän ei lyönyt päätänsä, heiluttanut nyrkkiänsä tai huutanut ääneen, vaan oli esimerkillinen tunteellisessa vahvuudessaan ja kärsivällisyydessään.

2. Jotta he voivat opettaa poikiaan ja tyttäriään

Kaikki muut sotaharjoituksen osat yllämainitun lisäksi ovat tässä hyödyllisiä. Jos lapset voivat oppia kaikkien Pokemon-hahmojen nimet, he varmasti voivat oppia perussanastoa Jihaadistä. Jos he voivat oppia tuutulaulut ja mitähyvänsä he katsovatkin telkkarista, he voivat varmasti myös oppia ne du'aat jotka auttavat Mujaahideen'jä Jihaadissä. Avain tähän kaikkeen on siinä, että et esitä sitä kuivalla tavalla, mutta mieluummin saat heidät kiinnostuneiksi ja osanottamaan myönteisellä ja 'hauskalla' tavalla (huom. 'hauska' tässä ei tarkoita musiikkia ja tanssia, kuten on tapana länsimaalaisissa lastenohjelmissa).

Jos äiti tai hoitaja omaa tietoa ja valmennusta Jihaadistä itse, hän voi siirtää tämän helposti lapsiinsa, puhumattakaan miesten - isien, setien, veljien - tärkeästä asemasta tässä asiassa.

3. Kannustaa rakastettuja osallistumaan Jihaadiin

Tämä myös voidaan tehdä monilla eri tavoilla:

Naseehah - Kärsivällisesti ja väsymättömästi kannustaen perheidensä miehiä, muistuttaen heitä heidän velvollisuudestaan Allaahia ja muita Muslimeita kohtaan, muistuttaen heitä siunauksista Paratiisissa ja tämän maailman ja Tuonpuoleisen rangaistuksista ja kidutuksista - tämä kaikki tavalla, joka kannustaa heitä eikä saa heitä tuntemaan olevansa painostuksen alla tai kääntymään pois. Muista, että me emme voi pakottaa ketään lähtemään, sillä ensinnäkin, se on ristiriidassa sen roolin kanssa, jonka Allaah on naisille asettanut, ja toisekseen, jos miehet menevät tahtomattaan ja painostuksen alaisina, he eivät ehkä ole hyödyksi Mujaahideen'lle ja heistä voi jopa tulla ei-haluttu taakka.

Du'aa - Pyydä Allaahia, Voimakkainta, muuttamaan haluttomien miesten sydämet, tekemään heistä ja heidän perheistään vahvoja, ja johdattamaan kaikkia Muslimeita! Vain Allaah, Korkein, voi kääntää sydämen ympäri ja antaa kyvyn tehdä, mitä tulee tehdä.

Kärsivällisyys - Tiedä, että kun huolenpitäjä menee Jihaadiin, se on suuren kärsivällisyyden aikaa hänen perheelleen, erityisesti hänen äidilleen, vaimolleen ja siskoilleen. Rohkaise miehiäsi olemalla vahva, luottavainen ja kärsivällinen, jotta he voivat keskittyä tehtäväänsä ilman että heidän täytyy kantaa huolta naistensa surusta.

Taidot - Vaikka Islaam ei vaadi naista opettelemaan mitään teknisiä taitoja tai saamaan koulutusta saadakseen työn, kuitenkin, jos nainen tekee sen tarkoituksenaan tukea perhettään jos hänen isänsä tai miehensä tai veljensä menevät Jihaadiin, niin silloin, In shaa Allaah, se voidaan laskea olevan hänen osanottonsa. Ideaalisesti, tukijoiden tulisi pitää huolta Mujaahideen'n ja Shuhadaa'n perheestä, sillä Profeetta Muhammadin mukaan Mujaahid'n perheestä huolehtiminen tai Mujaahid'n varustaminen ovat myös Jihaadiä. Kuitenkin, ottaen huomioon nämä tämänhetkiset epäonniset ajat kun naisten oletetaan hankkivan itselleen kun he ovat tarpeessa, ei ole huono idea, jos Musliminainen haluaa oppia jonkun taidon, jos vain hänen tarkoituksensa on oikea.

Tawakkul - Tawakkal 'ala-Llaah! Luota Allaahiin, sillä Hän Yksin on tarpeeksi Hänen palvelijoilleen. Muistuta mieleesi mitä on usko Qadaa wal-Qadr'iin (Islamilaiseen uskoon Kohtalosta ja Ennalta Määrätystä) - että mitä hyvänsä Allaah on määrännyt tapahtuvan, se tulee tapahtumaan eikä kukaan voi sitä estää. Jos naisen rakastettu haavoittuu tai kuolee, se tapahtuu vain ennalta määrättyyn aikaan ja ennalta määrätyllä tavalla. Jihaadiin meneminen ei sitä muuta. Jos jonkun tulee kohdata taloudellisia vaikeuksia, se tapahtuu vaikka mies tai isä olisikin lähettyvillä - joten älä estä heitä tällaisten pelkojen vuoksi - muistuttakaa toisianne, tehkää uhrauksia Allaahin tähden (Paratiisi ei ole aivan niin halpa), ja tehkää mitä tulee tehdä!

Erityinen luku erityisille siskoille:

Tositarinoita joistakin meidän aikamme naisista, joiden miehet ovat joko osallistuneet taisteluun tai ovat saavuttaneet marttyyrikuoleman lopullisen menestyksen:

Tämä luku listättiin antamaan tosielämän makua joidenkin naisten elämästä jotka osallistuvat Jihaadiin taka-alalla, huolehtimalla heidän miestensä lapsista ja omaisuudesta heidän poissaollessaan, kannustamalla miehiään, ja kärsivällisesti kestäen kaikki seuraukset. Tieto on otettu melkein pilkulleen tiettyn siskon päiväkirjasta, joka on henkilökohtaisesti tuntenut tai tavannut nämä sisaret. Joitain osia on muutettu tai jätetty pois yrityksenä salata allamainittujen siskojen todellinen henkilöllisyys:

Ummu Saburah - Shaheed'n vaimo

"Vihdoinkin minulle tarjoutui tilaisuus tavata hänet! Hän tuli vierailemaan kaupungissani joksikin aikaa, kun minä sain tämän kerran-elämässä-tilaisuuden… Hän ei ollut koskaan tavannut minua aiemmin, mutta tiesi kuka olin erään ystävän kautta. Joten, al-Hamduli-Llaah, hän oli avoin kertoessaan minulle elämästään ja joitakin otteita hänen Shaheed miehensä elämästä. Alla on minun kuvaukseni keskustelustamme (en ottanut muistiinpanoja):

K. Maa shaa Allaah, sinä olet yksi kunnioitutetuimmista naisista, kun olet Shaheedin vaimo! En tiedä mitä antaisin siitä kunniasta! Kerro, sisko, kuinka sinä selvisit (usean) pienen lapsesi kanssa läpi kaikkien niiden vuosien kun hän oli Jihaadissa, ja kuinka selviät nyt?

Ummu Saburah: Minulla oli tapana opettaa lapsia ja elää sillä, mitä sain siitä. Nyt, valtion vainosta (he pidättivät hänet ja ahdistelivat häntä) johtuen en tiedä edes minne voisin mennä. Ihmiset kertovat minulle kaikenlaisia asioita. Mitä minä voin tehdä? Vierailen vain perheeni ja ystävieni luona muuttaen paikasta toiseen tällä hetkellä. Unelmani olisi mennä Tshetseniaan ja työskennellä siellä pakolaisnaisten parissa. Haluaisin lapsieni altistuvan sille elämälle. Luulen, että vaikeudet olisivat heille hyväksi. Täällä on liikaa mukavuuksia ja helppoutta heille…

V. Subhaana Allaah, sisko, sinä kannustit miestäsi koko ajan Jihaadiin vaikka se oli sinulle niin hankalaa. Tiedän muutamia siskoja, jotka vain ajattelevat itseään ja omia oikeuksiaan ja estävät aviomiehensä menon Jihaadiin… ja sitten taas on niitä, joiden aviomiehet eivät yksinkertaisesti vain halua mennä, vaikka heidän vaimonsa kuinka heitä kannustaisivat…

Ummu Saburah: Niin, minun kohdallani se oli mieheni joka opetti ja kannusti minua. Joskus minusta tuntui tuolta (viitaten naisiin jotka pidättelevät aviomiehiään), mutta koskaan en yrittänyt estää häntä tai lannistaaa häntä, sillä on Haraam tehdä näin. Jihaad on fard Allaahilta. Kuinka minä voisin estää hänet siitä?!V. Olen kuullut paljon aviomiehestäsi… kerro minulle enemmän hänestä… kuinka hän kuoli marttyyrinä? Tottakai, Allaah yksin tietää, mutta me haluamme ajatella häntä marttyyrinä.

Ummu Saburah: Oi tiedän että hän kuoli marttyyrinä (hänen silmänsä täyttyivät kyynelistä ja hän piti taukoa). Hänellä oli kaikki Shaheedin merkit. He eivät lähettäneet hänen ruumista kotiin hänen kuolemansa jälkeen. He pitivät sitä kylmävarastossa. Vihdoin kun he lähettivät sen kotiin (erittäin lähellä), hänen ruumiinsa oli niin lämmin ja hän näytti siltä kun olisi vielä elossa! Hänellä oli kaikki Shaheedin merkit. Hän aina halusi marttyyrikuolemaa. Kerran aikaisemmassa sodassa hän haavoittui vakavasti ja lääkärit sanoivat ettei hän selviäisi, mutta hän parani täysin. Hän tuli surulliseksi toipumisestaan ja itki usein, ajatellen, että ehkä hän ei ollut tarpeeksi hyvä, jotta Allaah hyväksyisi hänet marttyyrinä. Hän oli erittäin hyvä aviomies ja erittäin hyvä mies.

K. Mitä haluat poikiesi olevan kun he kasvavat isoksi?

Ummu Saburah: (Vakaasti) Heistä tulee Mujaahideen'jä, In shaa Allaah. Se oli heidän isänsä toive eikä siinä ole varaa valita.

K. Kuinka aiot varmistaa, että he valitsevat sen polun?

Ummu Saburah: Heillä on muita veljiä (Islaamissa), jotka olivat aviomieheni ystäviä ja he ovat jo istuttaneet nämä arvot heihin. He katsovat ylös isäänsä ja mitä hän teki, ihailulla ja kunniotuksella, ja he katsovat ylös hänen ystäviinsä nyt. Tytärtäni suututtaa koko tilanne, tosin, ja yritän antaa kaikille lapsilleni niin paljon rakkautta kuin vain pystyn. Se on vaikeaa, mutta al-Hamduli-Llaah.

[Ylläoleva keskustelu käytiin aikana, jolloin Ummu Saburah oli keskellä suuria vastoinkäymisiä ja vaikeuksia. Ymmärrä, että Allaah, Joka testaa palvelijoitansa myös auttaa heitä. Al-Hamduli-Llaah hän on nyt paljon paremmassa ja onnellisemassa asemassa, in shaa Allaah. Siunatkoon Allaah häntä ja suojelkoon häntä ja hänen lapsiaan ja pitäköön Hän heidät jatkossakin vankkumattomina tässä uskossa! (Aameen)]

Ummu Siham - Mujaahid'n vaimo

"Olen tuntenut Ummu Sihamin jonkin aikaa. Ensitapaamisesta lähtien, tähän päivään asti, olen ihaillut hänen voimiaan, yksinkertaisuuttaan, vilpittömyyttään ja suorasukaisuuttaan. Hän on aina ollut niin vaatimaton ja vilpitön ja suora - ei minkäänlaista teeskentelyä - ja tätä minä hänessä rakastan. Olen nähnyt hänen istuvan paikallaan niin hiljaa ja liikahtamatta kunnioituksesta Koraanitunneilla, että kerran melkein kuvittelin näkeväni loistavan valon hänessä. Hän on ollut minulle erittäin rakas ensitapaamisesta tähän päivään asti ja rukoilen Allaahia suojelemaan häntä ja hänen perhettään. Tässä on mitä hän kuvasi hänen kokemuksekseen kun hänen aviomiehensä ensikerran lähti fee sabiili-Llaah:

"Se oli vaikeaa, mutta Allaah myös teki sen helpoksi joillakin tavoilla. Nuorin lapseni oli vain muutaman päivän vanha kun hän lähti. Vanhempi lapseni oli kaksivuotias, enkä voinut mennä ulos ansaitsemaan rahaa ja jättää kahta pienokaista. Äitini osti minulle vähän kangasta, joten tapasin ommella ja tehdä käsitöitä ja myin niitä kaikissa mahdollisissa tilaisuuksissa. Oli aikoja jolloin olohuoneeni oli kankaan peitossa, mutta ainakin pystyin olemaan kotona lasteni kanssa. Raha, jonka tienasin oli hyvin vähän - mutta Subhaana Allaah, se riitti pitkäksi aikaa (Barakah Allaahilta). Se oli tarpeeksi kaikkiin tarpeisiimme. Nyt, kun mieheni on kotoja ja ansaitsee, ja lapset kasvavat isommiksi, huomaan että lapsiin uppoaa paljon enemmän rahaa ja kulut ovat paljon enemmän! (Ehkä tämä on merkki Allaahilta palata Jihaadiin?!)…"

Ummu Sahl - Shaheedin vaimo

"Tunsin hänen miehensä aiemmin, enkä voinut unelmoida, että jonain päivänä hän menisi Jihaadiin ja että Allaah - Ylistetty - valitsisi hänet marttyyriksi. Kerrottiin, että erittäin miellyttävä tuoksu, kuin myskin tuoksu, nousi hänen ruumiistaan sen jälkeen kun hän kuoli! Ehkä merkkinä Allaahilta syntisille ihmisille kuten minä, jotka aliarvioivat ja jopa epäilivät häntä toisinaan - hyväksyköön Allaah hänet marttyyrinä Paratiisin korkeimpiin tasoihin ja antakoon Hän minulle anteeksi (aameen).

Päätin vakaasti tavata Ummu Sahlin niin pian kun kuulin uutiset hänen miehensä marttyyrikuolemasta. Ainoassa tapaamisessani hänen kanssaan, näin hänet ihmisenä, joka on asettanut Allaahin, Korkeimman, ja aakhiran kaiken muun yli tässä maailmassa. Kerron lyhyesti hänen kokemuksistaan alla:

Ummu Sahl oli ollut naimississa noin vuoden verran hänen Shaheed miehensä kanssa, kun tämä lähti Jihaadiin. Hänellä on yksi lapsi hänen Shaheed-mieheltänsä. Heidän vauvansa oli hädintuskin muutaman kuukauden ikäinen kun hänen isänsä lähti - In shaa Allaah tavatakseen heidät taas Jannah'ssa! Kerroin Ummu Sahlille, että hänellä oli kaikki hyvä mitä kukaan voisi toivoa - Shaheed, joka in shaa Allaah tulee puhumaan perheensä puolesta Tuomion Päivänä. Voisiko kukaan toivoa enempää?! Hän hymyili ja sanoi, että me emme voisi luottaa vain siiheen, ja tettä meidän itsemme tuli ponnistella, sillä vain Allaah tietää varmasti. Hänen tavastaan puhua, tunsin, että hän rakasti shaheed-miestänsä syvästi. Hänen omistautuminen Islaamille oli ilmeistä jokaikisestä asiasta hän teki ja sanoi. Suojelkoon Allaah häntä ja hänen perhettään ja jatkakoon Hän heidän opastamistaan Suoralla Tiellä (aameen). Hänellä on oma pieni yritys, mutta henkiset paineet hänen miehensä marttyyrikuoleman jälkeen tekivät hänet kyvyttömäksi huolehtimaan siitä muutaman kuukauden ajaksi, mikä pakotti hänet ottamaan lainaa - jonka takaisinmaksu on hänelle vaikeaa. (Tämän tiedon hän paljasti minulle vain epäröiden). Kun kysyin hyväksyisikö hän minkäänlaista taloudellista apua joiltakin instituutioilta (olin itse kykenemätön avustamaan merkittävästi), hän sanoi, että hän voisi hyväksyä vain nimettömänä annettua apua - jotta kukaan ei tietäisi kuka hän on, sillä hän ei koskaan voisi pyytää rahaa! Subhaana Allaah! Hän ei koskaan täyttänyt lomaketta joka hänelle postitettiin - hänen oman kunniantuntonsa vuoksi. Siunatkoon Allaah häntä ja täyttäköön kaikki hänen tarpeensa parhaalla mahdollisella tavalla (aameen)."

"Rukoilen, että Allaah antaa keinot tukea niitä monia siskoja, jotka Allaahin silmissä saattavat olla parempia kuin loput meistä, mutta silti heidät on pakotettu menemään ulos kodeistansa tekemään työtä, ja kasvattamaan lapsensa yksin, ja elämään vaikeuksien keskellä - silti he kieltäytyvät anelemasta, kieltäytyvät edes vaatimasta Allaahin heille antamia oikeuksia yli muiden Muslimien. Totisesti he ovat myyneet dunyan aakhirasta - joten heillä ei ole mitään menetettävää. He ovat täynnä kärsivällisyyttä ja rakkautta Allaahia ja Jihaadiä kohtaan. Näyttää siltä, kuin seuraava säe Qur'aanissa olisi ilmestynyt erityisesti tämänkaltaisia Shuhadaa'n perheitä koskien:

"Oi te, jotka uskotte! Etsikää apua kärsivällisyydestä ja rukouksesta. Allaah on totisesti kärsivällisten kanssa. Älkääkä sanoko kuolleiksi niitä, jotka surmataan Allaahin asian tähden. Ei, hehän elävät, vaikka te ette sitä ymmärrä. Totisesti me koettelemme teitä pelolla, nälällä, omaisuuden, hengen ja sadon menetyksellä. Mutta vie ilosanoma kärsivällisille. Niille, joiden koettelemusten heitä kohdatessa sanovat: 'Me kuulumme totisesti Allaahille ja Hänen luokseen me palaamme.' He ovat niitä, joille kuuluvat siunaukset heidän Herraltaan ja armo. Ja he ovat niitä, jotka ovat oikealla tiellä." (Suuratul-Baqarah 2:153-157)

Mutta mitä voi sanoa lopuille Muslimeista, jotka eivät tule Shuhadaa'n ja Mujaahideen'en perheitä?! Tämä siitä huolimatta, että on selvä hadeeth siitä, että Mujaahideen'en perheiden tukeminen on kuin Jihaad itse. Mitäpä voi odottaa sellaisilta Muslimeilta, jotka ovat hyljänneet Qitaalin (taistelun) velvollisuutensa vaikka samaan aikaan tuhansia Musliminaisia raiskataan - ja ovat hyväksyneet ei-Muslimi ajattelutavan siihen pisteeseen saakka, että he odottavat näiden jalojen, vaatimattomien, siveiden siskojen, jotka peittävät päästä varpaisiin, ottamaan pois kasvohuntunsa ja menemään töihin - sillä kukaan muu ei heitä tue! Nämä jalot Mujaahideen'en äidit ja Shuhadaa'n vaimot! Hy väksyköön Allaah heidän uhrauksensa Hänen tähtensä ja opastakoon Hän, Ylistetyin, kaikkia Muslimeita ymmärtämään velvollisuutensa Häntä kohtaan! (aameen)"


4. Valmennus taistelulääkinnässä ja ensiavussa

Tämän Ummah'n ylistetyt naiset, Profeetan Seuralaiset, olivat kokeneita tässä Jihaadin osassa, itseasiassa se oli työ joka pääasiallisesti oli heidän. On itsestäänselvää, että valmennusta tarvitaan etukäteen jos haluaa olla hyödyksi. Tämänkaltainen valmennus on yleensä helposti saatavilla. Siskojen tulisi vähintään tietää miten lopettaa verenvuoto haavasta, kuinka sitoa haavat ruumiin eri osissa käyttäen sideharsoa ja mitä tehdä jos sidetarpeita ei ole saatavilla, henkilön nostaminen ja liikuttaminen joka ei itse pysty kävelemään, kuinka ja missä käyttää antiseptisia aineita, kuinka kohdella ehkä rikkoutuneita luita, mitä tehdä pää- ja niskavaurioille, ja muita tämän kaltaisia ensiaputoimia. Toinen hyvin hyödyllinen taito on tieto siitä, miten käyttää luontoa lähteenä lääkkeille ja ensiavulle. Tämä tieto on arvokasta, sillä se vähentää riippuvuutta synteettisiin lääkkeisiin, joita aina ei ole helposti saatavilla sota-alueilla.

5. Akateemisella tasolla

Siskot voivat osallistua Jihaadiin akateemisella tasolla seuraavalla neljällä tavalla:

Jihaadiä kohtaan esitettyihin vastalauseisiin vastaaminen - Lue kirjoja, kuten Shaykh 'Abdu-Llaah Azzaamin ja muiden kirjoja Jihaadin 'Aqeedah'sta (opetukset) ja Fiqh'stä (käytännön harjoitus). Tiedä kuinka vastata niiden vastalauseisiin ja propagandaan jotka haluavat eliminoida Jihaadin (tai Qitaalin) Islaamista, tai ainakin muuttaa sen luonnetta vesittämällä tai muuttamalla 'Jihaad'-sanan tarkoitusta. Jos näiden ihmisten levittämää väärää tietoa ei tarkisteta, se tulee vain lisäämään Muslimien joukkoteurastusta, kuten Bosniassa, jossa ihmiset olivat suurelti jättäneet Jihaadin. Näin ollen, siskojen tulee kouluttaa itseään Jihaadiin liittyvistä asioista, ja samalla auttaa muita totuuteen.


Muiden kannustus Jihaadiin - Allaah, Korkein, on määrännyt Profeettaa : "Ja vahvasti kannusta Uskovia Qitaal'iin (taisteluun Allaahin tähden)." (Suuratul-Anfaal 8:65)

Joskus on sanottu, että miehet tapaavat kuunnella paremmin, jos naiset käskevät heitä olemaan 'miehiä'. Joten siskot, käyttäkää niitä keinoja jotka Allaah on tielle antanut Islaamin rajojen sisällä, kannustakaa kaikkia Muslimeita joita pystytte ymmärtämään heidän velvollisuutensa Allaahia ja Hänen Uskontoansa kohtaan. Ja mikä tärkeintä, kannusta muita siskoja myös, sillä juuri he, Allaahin avulla, voivat vaikuttaa heidän nuorien poikiensa - Ummah'n tulevaisuuden Mujaahideen'en - ajatusmaailmaan.

Kerää tietoa Jihaadistä ja opeta/valmenna muita naisia (ja miehiä jos tarpeen) - Älä pidä itselläsi tietoa ja viisautta joita Allaah sinulle antaa. Jos Allaah on näyttänyt sinulle tien joka johtaa Hänen luo, niin sinun pitää näyttää se muille epäröimättä. Anna Allaahin suojella sinua ja muita Muslimeita äläkä anna pelon ottaa valtaa itsessäsi.

Lue ja kerro motivaatioksi - Lue Jihaadistä motivoidaksesi itseäsi, lapsiasi ja muita tuntemiasi henkilöitä. Ihmiset rakastavat tarinoita, joten ole antelias ja kerro paljon sydäntäkoskettavia tarinoita Jihaadistä.

6. Varojenkeruu

Allaah, Korkein, on määrännyt Muslimeita osallistumaan Jihaadiin hengellään samoin kuin omaisuudellaan. Siskot voivat auttaa varojenkeruutapahtumien järjestelyissä; soittaa, lähettää sähköpostia ja vierailla heidän ystäviensä, naapureidensa ja sukulaistensa luona samalla; ja lahjoittaa Jihaadiin siitä mitä Allaah on heille siunannut, kuten koruja, rahaa jne. Jos siskot haluavat lahjoittaa heidän korujaan, ehdotus (etenkin käypä Yhdysvalloissa) on ensin lahjoittaa se varojenkeruutapahtumaan, ja sitten järjestää (mielellään etukäteen) sen huutokauppaaminen samassa tapahtumassa. Voit myös pyytää, että sitä hei anneta jos sen hinta-arvoa ei saavuteta. Kokemus on näyttänyt, että yleensä koru joka huutokaupataan ensin tuo mukanaan korkeita lahjoituksia, joskus moninkertaisesti sen hinnan, jonka koru itse on arvoinen sillä hetkellä. Mutta millä itseasiassa on väliä, on lahjoittajan tarkoitus, sillä se on juuri asia, joka saa pienenkin lahjoituksen tuplaantumaan Allaahin - Antelijaimman - luona!

7. Du'aa

Yksi tärkeä, jos ei tärkein siskojen osanotto tämän hetken Jihaadissä Tshetseniasssa ja muualla maailman laajuisesti on heidän vilpitön du'a'nsa, niin kuin sitä ovat Mujaahideen pyytäneet itse.

Jos siskot (ja myös veljet) eivät tiedä Qunuut nazilah'iä, du'aa Sunnah'sta, niin heidän tulisi opetella se niin pian kuin mahdollista ja lukea se vähintään heidän witr-rukouksissaan. Toinen Du'aa Mujaahideen'lle on kirjassa "A Du'aa for the Believer" (In shaa Allaah suomennan pian!). Allaah, Korkein, ymmärtää kaikki kielet ja hyväksyy vilpittömän pyyntörukouksen kaikilta Hänen palvelijoiltaan! Antakoon Allaah, Subhaanahu wa Ta'aala lopullisen ja pysyvän voiton Mujaahideen'lle fee sabeeli-Llaah, ja antakoon Hän, Korkein, meille kyvyn tehdä oma osamme Jihaadissä niin hyvin kuin mahdollista, ja hyväksyköön Hän sen meiltä kaikilta. (aameen)

Olkoon Allaahin rauha ja siunaukset yllä jaloimman Profeetoista ja Sanansaattaajista. Ja loppu meidän kutsullemme kuuluu: "Ylistys olkoon Allaahille, Maailmojen Herralle."

Sisko AI:n suosiollisella luvalla

Palkitkoon Allaah hänet parhaimmalla palkinnoista.

Tallennettu osoitteesta "http://www.muslimtents.com/pisara/jihaad/siskojenjihaad.html"

Sama englanniksi.

"Sakeenah Vuorinen":

Profeetan valtuudet ja hänen Sunnansa.

Tiedon etsiminen kuolemaan saakka.

Pia Jardi

Helsingin Munkkiniemen Al-Iman Moskeijan jyrkät portaat vievät alakertaan, johon on parkkeerattu muutamat lastenrattaat. Eteisen toisella puolella on pesutila, jossa rukoilemiseen valmistautuvat muslimit peseytyvät. Allahin huoneessa tärkeintä ovat puhtaus, rauha ja kunnioitus. Moskeijan pääsali on vuorattu vihreällä kokolattiamatolla. Vihreä on islamin väri, joka viittaa Paratiisiin, siihen vihreyteen, jota jokainen muslimi
tavoittelee.

Aiemmin kirkkona toiminut sali on lähes tyhjä, vain muutama muslimimies
polvistuneena rukoukseen, salin läpi kaikuu Allahu Akbar...


19-vuotias Sakeenah Vuorinen istuu moskeijan vintillä muslimisiskojensa
seurassa. Sylissään hänellä on vuoden ikäinen poika, jonka maitokahviposket
täyttyvät hymyllä. Pojan isä, afroamerikkalainen muslimi, on käynyt saman
tien
kuin äitikin...
linkki