keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Nomadi murhasi 15-vuotiaan unkarilaisen tytön.Hylättyä rakennusta tutkinut asunnoton kohtasi järkyttävän löydön Pécsin kaupungissa Unkarissa: Alexandra Bicskein elottoman ruumiin. Vanhempiensa vastustuksesta huolimatta 15-vuotias tyttö oli aloittanut seurustelun orpona kasvaneen mustalaispojan kanssa, jonka seitsemällä sisaruksella on seitsemän eri isää.Liberaalin median aivopesemä ja epärealistisilla käsityksillä myrkyttämä tyttö karkasi useita kertoja "poikaystävänsä" luokse, mitä hänen vanhempansa eivät pystyneet estämään. Mustalainen jopa uhkaili vanhempia, etteivät he estäisi tytärtään tapaamasta häntä.

"Poikaystävä"


Alexandra päätyi kuitenkin itse ratkaisuun lopettaa suhde tähän mieheen. Hän tapasi "poikaystävänsä" kertoakseen päätöksestään. Tapaaminen johti kuitenkin siihen, että mies hakkasi hänet kuoliaaksi tylpällä esineellä, kuten poliisi asian ilmaisee.

Sureva äiti esittelee tyttärensä valokuvaa.


Alexandran äiti aavisti, että jotain traagista tulee tapahtumaan: "En voinut nukkua moneen yöhön. Olin peloissani ja huolissani." Kun hän kuuli uutisen nuoren vainajan löytymisestä, hän tiesi heti että uhri on hänen tyttärensä.

Mustalainen on vangittu ja häntä tullaan syyttämään harkitusta murhasta.(kuruc.info – hungarianambiance.com)