sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Arjen turvallisuutta, Osa 1: DenverMediassa ja poliittisten puliveivareiden puheissa saattaa nykyisin esiintyä käsite "arjen turvallisuus". Toki po. ammattilässyttäjät valitsevat turva-uhat omien kriteeriensä mukaisesti, tukemaan heidän kultaiselta 60-luvulta periytyviä harhakuvitelmiaan, joiden alkuperä on joko marxilaisuudessa, LSD:ssä, tai molemmissa. Seuraavassa otamme esimerkkejä todellisista turvallisuutta uhkaavista ilmiöistä nykypäivän maailmassa. Olkaa hyvät:Tapaus 1: Denver, USA


From left, Allen Ford and Torrence McCall. Denver Police say they have arrested 32 people, part of a sweep to end a four-month spree of racially motivated assaults and robberies in downtown Denver. (Denver Police Department)


Kuvassa esiintyvät hemmot sisältyvät Denverin poliisin pidättämään 32:n rodullisesti motivoituneen rikollisen joukkoon. Tämä rasistinen väkivaltajengi terrorisoi Denverin keskustaa nelisen kuukautta. Sitten poliisi heitti poliittisen korrektiuden syrjään ja kävi ongelmaan käsiksi.

Rikokset tapahtuivat pääosin kesällä 2009, ja kohdistuivat valkoihoisiin miehiin, myös latino-taustaisiin. Uhreja uhkailtiin, pahoinpideltiin ja heiltä anastettiin rahaa, kännyköitä tms. mukanapidettävää arvotavaraa. Rikosketju muistuttaa somalinuorten vastaavaa toimintaa taannoin Helsingissä.

http://www.denverpost.com/ci_13837397

http://bitterqueen.typepad.com/friends_of_ours/2009/11/weekly-gang-roundup-2.html

Kannattaa painaa tarkkaan mieleen rikosten tekotapa: Jengi pyrkii yllättäen ympäröimään uhrinsa. Sitten alkaa uhkailu ja pahoinpitely. HUOMATKAA: Näissä rasistisissa rikoksissa uhri voidaan pahoinpidellä myös silloin kun hän on luovuttanut omaisuutensa suosiolla. Ne vihaa valkoista t. vaaleaa ihonväriä.

Tuomalla lukijan tietoon näitä ilmiöitä emme halua edistää vihaa ketään kohtaan ulkonäön tms. perusteella, vaan estää vahinkojen tapahtumista. Siksi määrättyihin törkeisiin ja väkivaltaisiin tekoihin toistuvasti syyllistyvien ryhmien tuntomerkkien salailu on vastuutonta ja vaarallista. Huomautamme: Ei rikokselta välttyminen lisää "rasismia" vaan sen uhriksi joutuminen, ja uhrin eräänlainen heitteillejättö yhteiskunnan ja median toimesta kun tekijäksi paljastuu "rikastaja" l. kultamuna.

Suomessa katurikollisuudessa tapahtui selvä määrällinen lisäys ja väkivaltaisuuden koveneminen 1. Neuvostoliiton hajottua ja sikäläisten päästessä vapaasti ulkomaille, ja 2. kun maahanmuutto Suomeen kasvoi eksoottisista maista. Saimme siten meikäläisiä oloja paljon kovemmissa ympäristöissä kehittyneen rikollisen tapakulttuurin yllättäen omalle maaperällemme.

Älkää syyllistäkö noita piruparkoja, jotka eivät muuta osaa kuin ärhennellä väkivaltaisesti. Syyllistäkää *hyysäreitä*, joiden päätöksellä tämä ilmiö on nyt Suomessa.


Klikkaa kuvaa ja ihaile näitä kaunokaisia. Päivän nauruelämys?
http://www.denverpost.com/news/ci_13859327

R.I.P. Pohjois-Amerikan Yhdysvallat

Syntyi heinäkuun 4. 1776.

Kuoli marraskuun 4. 2008, itsemurha
.Haluammeko tätä myös Suomeen? Hupsista: Sehän on jo meillä!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti