maanantai 26. huhtikuuta 2010

Kerjäläiset keskuudessamme, l. jalojen arjalaisten invaasioSuomessa on perinteellisesti asustellut keskuudessamme kahta indoeurooppalaiseen kieliryhmään kuuluvaa etniteettiä: Ruotsinkieliset ja mustalaiset. Molemmista on ollut aikojen saatossa ristiriitaisia kokemuksia, mistä on aiheutunut "ennakkoluuloja". Äskettäin saapui maahamme indoeurooppalaisten nomadien eräänlainen jälkiaalto: Balkanin mustalaiset.

He ovat aiheuttaneet melkoista älämölöä, ja hämmennystä ns. hyysäämiseen ideologisesti sitoutuneessa kyldyyriväessä elämätavallaan ja etnosentrisellä arvomaailmallaan. Jos ryhdymme trendikkäästi etnisyyden suhteen "värisokeiksi", mikä onkin usein suositeltavaa ainakin ajatusleikkinä, näemme heissä monien mielestä vain taparikollisia.

Maahanmuuttopuolueen erään äänenkannattajan ja mielipidemuokkauksen instrumentin, "Ilta-Hyysärin", romani-ongelman mannekiiniksi nostaman Dragomir Nelun taustaltakin löytyi käsittämätön rikosvyyhti -Suomessa tehtynä- sisältäen mm. poikkeuksellisen törkeän raiskauksen. Tätä vaeltavaa kansanosaa on siis melkoisen vaikeaa empatiseerata?

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1644829

Tässä vaiheessa on pakko kysyä, ymmärtävätkö ns. Vapaa-liikkuvuus-verkosto ja turvapaikkaturismia myös EU:n jäsenmaista suosiva ministeri Thors mitä ovat tekemässä? Toki taparikollisuutta elämäntapanaan pitävän väen "ymmärtäminen" on tosihyysärin koetinkivi, mutta sittenkin??

Suomeen tänäkin keväänä suuntautuva romaniturismi halutaan nähdä yksinomaan syrjinnän tms. seurauksena ymmärtämättä että käytännössä tämä ilmiö on osa euroopanlaajuista organisoitua pikkurikollisuutta, joissa jokaisesta kerjätystä tai varastetusta sentistä menee siivu organisaatiossa ylemmälle, ketjua pitkin, kunnes rahat päätyvät Romaniassa asuville pääkerjäläisille, joiden palatsit ja öky-elämäntapa hämmästyttää silmänsä aukipitäviä tarkkailijoita. Alla kerjäläisten kuninkaan palatsi:

Lue Daily Mailista.

http://fifi.voima.fi/voima-artikkeli/Tanssia-ruusuilla/3000


Takaisin todellisuuteen:

Video kuvattu täällä:

Jokainen tehkööt itse johtopäätöksensä.


Vaalipäivänä tämä muistetaan, Astriid!-

2 kommenttia:

 1. Yhä useampi alkaa ajattelemaan kun huomaa vaikka jonkun asiaa käsittelevän ajankohtaisohjelman katsottuaan miten suuri kustannusrasite suomelle on turvapaikkashoppaajat jotka hakeutuu suomeen ainoana motiivina ja tarkoituksenaan loisia täällä elellen erilaisia tukijärjestelmiä hyödyntäen nuoresta vanhuuteen saakka ilman aikomustakaan mennä töihin. Ei ole oikein, että suomi sallii tälläisen loiselämän pakolaisille.

  Ilmeisesti ne tukijärjestelmät tarjoaa taloudellisesti niin hyvän elämän, että jos joutuisikin työkkärin lähettämänä johonkin työpaikkaan on siellä varaa esittää tyhmää ja tahallaan sotkea asiat niin, että potkut tulee...ja sitä kautta pääsee takaisin vastikkeetta myönnettävien ruhtinaallisten pakolaisen tukien piiriin.

  Olen nähnyt näitä tapauksia, ja selvästi näkee sen olevan jotain teatteria ei kukaan ihminen voi olla niin tyhmä, että tekee ilman takaa-ajatusta niin hulluja juttuja kuin nämä eräät pakolaiset. Ne varmaan laskee tarkalleen miten kannattaa tehdä, että pääsee takaisin elämään tukien varassa joutumatta tekemään töitä sen eteen.

  Kysyn vaan, miten Suomi hyötyy tälläisistä pakolaisperäisistä maahanmuuttajista jotka lähtökohtaisesti ei osaa lukea-ja kirjoittaa ja joilla ei ole aikomustakaan kuin elää tukien varassa joka on kaiketi ollut maahantulon todellinen syy koko ajan.

  Kuten joku jo kirjoitti aiemmin Suomen monikulttuurisuus on keinotekoista monikulttuurisuutta. Suomen tämän hetkinen ns."monikulttuurisuus" perustuu siihen, että maahan tuodaan mustaihoisia pakolaistaustaisia ihmisiä elelemään erilaisten tukien varassa.

  Näiden ihmisten ainoa motiivi hakea Suomesta turvapaikkaa on taloudellinen hyötyminen suomalaisten veronmaksajien rahoista. Näitä tuskin tullaan koskaan näkemään elättämässä itseään ja mahdollista perhettää työnteosta saadulla palkkarahalla. Sehän näitä turvapaikkashoppareita harmittaakin kun suomalaisille on alkanut koko ajan enemmän selviämään tämän turvapaikkashoppailun todelliset kustannukset.

  Kaikki kriittinen kommentti yritetään heti selittää rasismiksi vaikka kyse on faktasta eli he ovat suomelle kustannusrasite ja nykyisen epäonnistuneen maahanmuuton puolustajat on peloissaan koska sellaisten liikkeiden kannatus nousee jotka yrittää jotenkin saada järkeä tähän järjettömään pakolaispolitiikkaan.

  Todennäköisesti turvapaikkashoppari "pakolaiset" itsekin vetoaa helposti sen ja sen olevan rasismia, vain siksi kun yrittävät lakaista pois tosiasian, että he ovat vain kustannusrasite ja kaikki se mitä on tullut ilmi pitää paikkansa.

  Suomi tuskin enää olisikaan kovin haluttu maa hakea turvapaikkaa jos kaikkea tukea saisikaan enää niin automaattisesti ja sen eteen joutuisi tekemäänkin töitä. Mutta se olisi vain hyvä asia mitä hyötyä kenellekään on pakolaisista joiden maahan tulo perustuu tukien varassa elämiseen itse en keksi yhtään ainoaa järkevää syytä joka olisi myönteinen asia tuossa.

  Onhan niitä pakolaistaustaisia tietysti työelämässäkin mutta pääsosin he on päässeet sinne ns. positiivisella syrjinnällä...eli halutaan vaan näyttää on meillä täällä pakolaisiaki töissä. Vaikka tonkin tilalla voisi olla joku suomalainen tekijä jolla olisi tarvittavat koulutukset. Mitä hienoa siinä sitten on, että on neekertyöntekijöitä vaikka tekevätkin työt päin v...ttua. Kyllä toi helsingin kaupunginkin strategia on typerää leikkimistä.

  Jos pakolainen oikeasti olisi vakavasti aikeissa päästä työelämään, kyllä he silloin pystyisivät opiskelemaan vaadittavan koulutuksen ja sitten hakea työpaikkaa kuten muutkin. Eikä tälläisiä naurettavia rimanalitus ratkaisuja tarvittaisi. Mutta kun ne on näitä jotka on tulleet tukien varassa elelemään niin eihän niitä muuten saisi henkilöstötilastoissa näkymään ilman erikoisratkaisuja. Esim. kyllä se kaupunki vielä katuu tätä uutta henkilöstöstrategiaa kun huomaavat ettei enää voi puhua laadusta kun otettu mieluumin pakolainen kuin koulutettu suomalainen.

  VastaaPoista
 2. Rajat kiinni, maahan päästettäköön vain niitä joilla on todistetusti tarpeeksi rahaa elättää itsensä matkan ajan..

  VastaaPoista