perjantai 8. tammikuuta 2010

Äänestä Kokoomusta: Suomesta koko musta!Kokoomuslainen sisäministeri Anne Holmlund, jonka aktiviteetteihin kuuluu kiinteistösijoittamisen -ja sitäkautta ylivelkaantumisen- lisäksi "rasismin"-vastaisen nollatoleranssin ajaminen yhdessä Tavja Halosen virkaansa väkisintunkeman Ritva Viljasen kanssa, näyttää koplaantuneen pakolaiskeskus-biznekseen veljensä Ilkka Holmlundin kautta.Ennen ns. porvarit erottuivat vasemmistolaisista ja kommunisteista kahden seikan perusteella:

1. Isänmaallisuus contra epäisänmaallisuus;

2. Rahaa ja varallisuutta contra ei-niin-paljon varallisuutta.

Tänään joudumme toteamaan, että em. erovaisuuksista on jäljellä vain viimeksi mainittu. -Ja raha kelpaa vaikka maanpetoksella hankittuna? Mitä tahansa siis voidaan tehdä, jotta rahapussi mahdollistaa porvarillisen habituksen ja korkean kulutustason.

Satakunnan Kansa:
Kova pula turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksista on saanut liikkeelle entistä enemmän yksityisiä kiinteistöjen välittäjiä. Yksi heistä on porilainen kiinteistöyrittäjä Ilkka Holmlund, sisäministeri Anne Holmlundin (kok.) veli, joka näkee vastaanottokeskusten perustamisessa alun uudenlaiseen liiketoimintaan, niin sanottuun humanitaariseen logistiikkaan.

– Tämä on uusi, mielenkiintoinen kiinteistöpalvelukonsepti, jotakin laitoksen ja majatalon väliltä. Mittakaavaltaan tätä voi verrata tuhoutuneiden pankkien muuttamiseen uuskäyttöön. Se oli lähihistorian yksi isoja operaatioita, Holmlund arvioi.

Holmlundin sijoittajaryhmä kaavailee tyhjillään olevaan Satalinnan sairaalaan Harjavaltaan peräti 500 ihmistä vetävää vastaanottokeskusta. Toteutuessaan se olisi Suomen suurimpia.

Samalla kuviossa haisee myös bisnekseltä. Valtio huolehtii vastaanottokeskuksien vuokrakuluista. Myös Ilkan kytkös valtakunnanpolitiikkaan saattaa herättää kysymyksiä.

– Jos siskoni Annen kontolla olisivat maahanmuuttaja-asiat, en olisi tällaiseen lähtenyt, vastaa Ilkka jääviyskysymykseen.http://www.satakunnankansa.fi/.../pakolaiskeskus+on+nyt+bisnesta.html


Maahanmuuttobiznes on korruptoinut jo SPR:n, Amnestyn, Karjaan kunnan jne., ja lukuisan määrän heikolla moraalilla varustautuneita poliitikkoja. Onko "Kansallisella Kokoomuksella" siis kilven-kiillottamisen paikka??

Annammekin hienovaraisen vihjeen:KOKOOMUS = KOKO SUOMEN MUKUTUS.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti