keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Shkupolli ei tullut Suomeen Kosovosta?Leppävaaran uudenvuoden joukkomurhaaja Ibrahim Shkupollin taustasta alkaa löytyä erikoisia piirteitä: Mies puhui Suomeen tullessaan hyvää ruotsia ja myös norjaa, mitä kieliä ei juurikaan kuule Kosovossa tai Albaniassa. Hän ei siis tullut Suomeen "sodan jaloista" turvaa hakemaan. Suomessa tämä ei ole poikkeuksellista, sillä somaleidemme etujoukko oli oleskellut vuosikausia Moskovassa aatetovereidensa vieraanvaraisuuden turvin, ja maamme on tunnetusti muualta Euroopasta karkoitettujen turvapaikkakiertolaisten kaatopaikka.

Shkupollin asuessa Kajaanissa maanmies tapettiin mustasukkaisuus- tragediassa.

Helsingin poliisin ulkomaalaisrikollisuutta käsitellyt yksikkö, joka sittemmin korkean tahon käskystä lakkautettiin, törmäsi toistuvasti "suoraan Afrikasta tulleisiin", jotka pidätystilanteessa osasivat reagoida ruotsiksi annettuihin kehoituksiin. Ruotsi onkin tavallaan säteillyt muslimi- ja afro-rikollisuutta ympäristöönsä.

Shkupollin yhteydessä mainitaan myös mahdollinen toiminta Kosovon albaanien asellisessa järjestössä UCK:ssa. Tätä tukevat Shkupollin omat puheet hänen Kajaanin-ajaltaan. Hän väitti olevansa lähdössä Kosovoon taistelemaan. Uskottavampaa on, että hän on ollut lähdössä jonkin salakuljetusta ym. rikollisuutta harrastavan joukkion riveihin?

Kosovon sotaan liittyy hyvin vastenmielisiä piirteitä molemmin puolin, eikä taistelevien armeijojen ja rikollisjärjestöjen välistä rajaa ole helppoa nähdä, jos sitä on ollutkaan. Johtihan serbien myös Kosovossa toiminutta "eliitti"-joukkoa tunnettu ruotsalainen jugoslaavi-taustainen rikollinen "Arkan". Taas Ruotsi + rikollinen, ja siviilimurhien ja poliittisen väkivallan sekasotku.

Shkupollin Ruotsin-aika sopii mm. selvittämättömään pääministeri Olof Palmen murhaan. Seuraavassa Ruotsin poliisin tunnistekuva murhaajasta, ja muistin virkistämiseksi Leppävaaran murhaaja:Onko meidän uskottava, että Shkupolli ampui itsensä asunnossaan? Hmmmm.Finland New Year's Eve Massacre: Muslim Shooter Ibrahim Shkupolli, Dismissed as 'Lone Muslim', Alleged as KLA Terrorist Wanted by Serbia.

Kuka murhasi Olof Palmen? – Ruusuja pääministerin muistolle.

Lapsipakolaista ym. viattomista piirsi jo Kari Suomalainen:Olisko liikaa vaadittu, että sotarikolliset jätetään rajojen ulkopuolelle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti