keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Al-Skeidan monet kasvot

Tämä tärkeä analyysi on luettavissa tältä keskustelupalstalta.


"Islamismin järjestäytyminen ei ole perinteistä hierarkista järjestäytymistä vaan monen keskuksen verkostoitumista. Kaikille tuttu Al Gaida muodostaa sisar- ja tytärjärjestöineen sekä irrallisine soluineen yhden terroritoiminnan ytimistä - mutta vain yhden.

Poliittisen toiminnan puolella tärkein verkosto lienee Hizb ut-Tahrir. Se ei ole puolue vaan osin solurakenteella toimiva kansainvälinen liike. Sen päämääränä on luoda jättimäinen islamilainen kalifaatti, jonka alaisuuteen kaikki islamilaiset maat ja asukaskeskittymät kuuluvat.Se on siis kaikkien islamilaisten hallitusten ja hallintojen itsestäänselvä vihollinen - vaikkakin samalla myös monien yhteistyökumppani. Se on kuitenkin kyennyt vastustamaan islamilaisten maiden salaisia poliiseja vaikka onkin niissä useimmiten laiton/kielletty.

Länsimaissa se keskittyy toisen polven maahanmuuttajiin vaikuttamiseen. Se yllyttää aktiivejaan painostamaan tyttöjä kouluissa huivin käyttämiseen ja muuhun länsimaisista erottautumiseen. Sillä on hyvin aktiivinen rooli islamilaisen lainsäädännön ja kulttuurin juurruttamisessa islamilaisvaltaisille alueille. Se käyttää usein moskeijoita ja kulttuurikeskuksia toimintansa ja rahaliikenteensä kulisseina. Se omaa suorat suhteet erilaisiin terrorioverkostoihin.

Sillä on lähes rajattomat kanavat aseiden, huumeiden jne. hankkimiseen. Se saa paljon lahjoituksia niin arabimaista kuin länsimaistakin. Se saa myös "lahjoituksia" eli puolittaisen pakon edessä tulleita rahoja. Se pitää huolen että sitä tukevia imaameja ja muita uskonoppineita on juuri siellä missä sen mielestä pitääkin. Se toimii esim. länsimaissa vallitsevan koraanikoulusysteemin ilmeisesti merkittävimpänä taustatahoja ja järjestäjänä - tosin usein nimellisten välikäsien kautta.

Touhu menee suunnilleen näin:

Värvätään läjä identiteetti hukassa olevia nuoria. Näiden parhaimmisto (sisäpiiri) etsii lisää identiteetti hukassa olevia nuoria (ulkopiiiri) esim. huumeiden ja muiden päihteiden, rikollisuuden, oppilaitosten ja moskeijoiden parista. Sisäpiirit antavat ulkopiirien mellastaa ja saattaa saattaa eri alueiden ulkopiiriläisiä keskinäiseen yhteyteen asekaupan, huumeiden ja muun hauskanpidon merkeissä.

Sisäpiirit tietävät keitä ulkopiireihin kuuluu. Ulkopiirit eivät tiedä tarkkaan keitä sisäpiireihin kuuluu. Ulkopiiriläiset ovat uhrattavaa tykinruokaa, mutta niiden parhaimmisto värvätään sisäpiireihin jos se katsotaan siihen soveliaaksi.

Sisäpiirit kannustavat ulkopiirejä testaamaan ja toteuttamaan erilaisia tulossa olevan sodan menetelmiä tai voivat jopa toteuttaa niitä itse jos syy valuu ulkopiireille tai ulkopuolisille.

Jossain toteutetaan autojen polttamista niin että yksi menee edellä ja rikkoo autoista ikkunan. Toinen tulee perässä ja kaataa bensaa sisään. Kolmas tulee viimeisenä ja sytyttää auton. Näin tehtiin Ranskan "spontaaneissa" muuntajamellakoissa.

Tai voidaan kokeilla mobilisointitekniikoita. Jokainen tiettyyn piiriin kuuluva soittaa käskyn saatuaan vaikka kaveriaan paikalle ja käskee näitä soittamaan 5 kaveriaan paikalle. Näin saadaan hetkessä 200 ihmistä estämään vaikka jokin pidätys tai etsintä jota poliisi yrittää muutaman (2-20) partion voimin.

Tai mobilisoidaan iso lauma bilettäjiä johonkin yleisötapahtumaan riehumaan. Tai organisoidaan islamistisesti suuntautuneita huumerikollisuuteen yms. keskittyviä järjestäytyneen rikollisuuden muotoja ja aseistetaan ne perusteellisesti.

Järkkymätön yhteinen islamistinen rintama on ollut olemassa jo kauan. Se on perustettu 1953 Jerusalemissa ja sen nimi on Hizb ut-Tahir al-Islami. Se on niin Lontoon, Kööpenhaminan, Al Gaidan, Pariisin, Malmön kuin vähän kaikkien muidenkin isojen islamisaatio-ongelmien taustalla tavalla tai toisella.

Sitä on koittanut kitkeä niin Saddamin salainen poliisi, Teheranin partasuut, CIA, Mossad kuin tunnetusti tehokas Ruotsin poliisikin - tuloksetta. Päinvastoin. Järjestö on tainnut elää kaikkien aikojen kukoistuskauttaan viimeiset 10-15 vuotta. Aivan erityisen vahva se on Lontoossa ja Kööpenhaminassa. Lontoo taitaa olla eräänlainen harmaahapsiosasto ja Kööpenhamina taas liikkeen nuorisotoiminnan vahvimpia ytimiä.

Ja ne gangstat... Saavat huumeet Pakistanin ja Afganistanin verkostoilta, aseet ties mitä kautta mutta voimakkaan Hizb-kytkennän kautta kuitenkin. Jokaisen gangstan henkilöllisyys, osoite ja läheiset on Hizb ut-Tahririn tiedossa kun taas ne wanna-be -pennut itse eivät tiedä yhtään että kuinka monta, minkä nimistä ja näköistä monissa liemissä ja lukuisissa oikeissa sodissa kouliintunutta uskonsoturia Hizb ut-Tahrir voi eri välikäsiensä kautta lähettää pistämään pentuja kuriin jos pennut koittavat itsenäistyä liikaa.Ne gangstat eivät ole mitään itsenäisesti toimivia, aseistautuneita tai organisoituneita jengejä vaan taustaorganisaation etäpäätteitä. Se, että ne huitoisivat imaamia stiletillä, jos tämä yrittäisi kieltää huumesekoilut ym. hauskanpidon, on yhtä epärealistinen ajatus kuin että muutamat yksittäiset Helvetin Enkelit päättäisivät julistaa sodan emojärjestöään vastaan. Eliniänodote olisi aika lyhyt."


Kiitämme nimimerkki "Ulkopuolista" näistä sanoista!

Maahanmuuttajanuorison, sanomalehtikielessä 'nuorison', riehumiset autoja poltellen ja alkuasukkaiden nuoria tyttöjä ahdistellen eivät siis ole satunnaista rikollisuutta, vaan oleellinen osa Euroopan valloitusta: Uudet isännät totuttavat näin tulevat sotajoukkonsa käyttämään väkivaltaa rutiininomaisesti, ja näin luovat tulevaa sortokoneistoaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti