sunnuntai 21. marraskuuta 2010

"Jews will play a leading role in multicultural Europe"Says Jewish researcher

Toisaalla esittelemme EU:n perustajien pääideologin, kreivi Richard Nicolaus Coudenhove-Kalergin v.1923 julkaisemassa kirjassaan esittämän suunnitelman eurooppalaisten rodullisesta sekoittamisesta pääasiassa Saharan eteläpuolisen Afrikan maahanmuuttajiin. Kalergi selittää tällä pyrittävän eurooppalaisten rodulliseen hävittämiseen, joka nostaisi perinteisestä aatelistosta ja juutalaisista muodostetun yläluokan absoluuttiseen valtaan.

Kalergin suunnitelma

Richard Coudenhove-Kalergi

Kalergin idea on hämmästyttävä ja uskomaton, mutta tämän tästä löytyy sama peruskuvio muiden esittämänä. Tällä videolla puhuu juutalainen tutkija Barbara Lerner Spectre :Barbara Spectre asuu Ruotsissa, ja lienee siis jonkinlainen tutkija. Häntä haastatteli Israel Broadcasting Authority, IBA. Tässä ote haastattelusta:

IBA-News: "Kuten tiedämme, Ruotsissa on ihmisiä, jotka tukevat Israelia ja joilla on perinpohjainen näkemys nykyisen tilanteen epäoikeudenmukaisuudesta. Juuri nämä ihmiset antavat toivoa niille, jotka yhä uskovat, että asiat muuttuvat paremmiksi. Eräs heistä on Barbara Specter, entinen amerikkalainen, joka palasi Israeliin ja kymmenen vuotta sitten perusti Ruotsin hallituksen avustuksella poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumattoman juutalaisjärjestön, joka kantaa kreikkalaista nimeä Paideia täällä Tukholmassa. Hän uskoo, että nykyinen antisemitismin aalto siirtynee etäämmäs, ja että juutalaisilla tulee olemaan tärkeä rooli syvien muutoksien ajamassa maassa."

Barbara Spectre: "Luulen, että antisemitismin uusnousu on olemassa, koska tällä hetkellä Eurooppa ei ole vielä oppinut olemaan monikulttuurinen ja luulen, että me tulemme [juutalaiset] olemaan osa sitä muutoksen tuskaa, minkä tulee tapahtua. Eurooppa ei tule enää koostumaan viime vuosisataisista monoliittisista yhteiskunnista. Juutalaiset tulevat olemaan sen keskipisteenä; se on valtava muutos, ja he [eurooppalaiset] ovat nyt menossa kohti monikulttuurisuutta, ja meitä juutalaisia tullaan paheksumaan johtavan roolimme takia, mutta ilman sitä johtavaa roolia taikka ilman tuota muutosta, Eurooppa ei tule selviytymään."
Kiitokset suomennoksesta.

Haluaisimme kysyä rouva Spectrelta, miten hänen aiempi kotimaansa Israel on ottanut huomioon ne monikulttuurisuuden vaatimukset, joita hän pakottaa Ruotsille ja Euroopalle.

"Kalergi-suunnitelma" ei siis ole konspiraatioteoriaa vaan elävää käytäntöä? Mitä muuten ajattelet ideasta tuoda Suomeen kaksi miljoonaa maahanmuuttajaa? Katainen on tainnut puhua suuremmastakin määrästä."Europäer werden negroide Mischlinge sein!", sanoo kreivi.


Varomme kuitenkin samaistumasta antisemitistiseen rasismiin, sillä juuri Euroopan porttien avaaminen vihamieliselle invaasiolle alikehittyneistä maista on tuonut maaperällemme ensimmäistä kertaa vuosikymmeniin aktiivisen ja fanaattisen juutalaisvihan: Islamistiset vihasaarnaaja-imaamit, joiden puheissa juutalaisten päitä pudotetaan ja krematoriot savuavat.

Kreivi Kalergi ja seuraajansa ovat toki tosissaan: He haluavat hinnalla millä hyvänsä vaihtaa euroopan väestön "negroid mischlinge"-porukkaan. Vaikka hintana olisi Euroopan juutalaisten jättäminen raivoavien barbaarien käsiin?

Taitaa olla niin, ettei kreivi Kalergin taustajoukkojen yhdistävä tekijä olekaan juutalaisuus, vaan yksinomaan valta ja raha? Silloin pikkukauppias K.Kafka Pursimiehenkadulta on yhtälailla maahanmuutoksi naamioituneen vihamielisen invaasion häviäjiä, kuin tavis-suomalainenkin.Rouva Spectren kannattaisi pitää huolta siitä, ettei juutalaisia aleta nähdä 'toisessa valossa', kuin tähän asti.

1 kommentti:

  1. http://sv.metapedia.org/wiki/Barbara_Spectre

    Barbara Spectre, födelsedata okända. Judisk aktivist och sionist, född i USA och utvandrad till Israel 1967 och sedan 1999 bosatt i Sverige. Ordförande för Paideia – The European Institute for Jewish Studies in Sweden. Efter 34 år i Israel flyttade Spectre 1999 till Sverige då hennes man Phil kallades in för att efterträda överrabbinen i Stockholm.

    Ei voi kuin ihmetellä B.Sp:n etnistä sokeutta ja kansalliskiihkoa: Hän vaatii eurooppalaisia luopumaan kansallisvaltioista ja luovuttamaan alueensa ja valtionsa maahantulijoille, mutta sionistina pitää Israeliä pyhänä? Kahdet eri säännöt juutalaisille ja ei-juutalaisille.

    VastaaPoista