keskiviikko 24. marraskuuta 2010

"Rasistinen tuhopoltto" ja mediakampanja maahanmuuttokriittisyyttä vastaan.
Lipposka vaahtoaa:

SDP:n kansanedustaja Päivi Lipponen yhdisti tiistaina blogikirjoituksessaan Tampereen maanantaisen tuhopolton rasismiin.

- Nyt on raja ylitetty. Enää rasistiseen uhoiluun ei voi suhtautua vähättelevästi tai naureskellen
, Lipponen kirjoitti "Raukkamaista toimintaa" -otsikon alla.

- Minä vetoan ihmisiin, että me maltilliset suomalaiset sanoudumme irti tällaisesta sairaasta väkivallasta ja rasismista.

Samoilla linjoilla oli myös toinen demariedustaja Kimmo Kiljunen, joka jätti eduskunnan puhemiehelle kirjallisen kysymyksen suojelupoliisin viharikosten seurannan tehostamisesta.

- Tampereella ravintolan tuhopoltto on osoittautumassa viharikokseksi, Kiljunen aloitti tekstinsä.
...
Iltalehden uutinenJospa Päivi Limpopo ja Kiljukimmo eivät olekaan hulluja ja hysteerisiä? Jos heillä onkin "salainen tieto"? Ei toki po. rikoksesta, kolminkertaisesta murhapoltosta, vaan jostain muusta??

Jokainen, jolla on poliittinen lukutaito, ymmärtää vähintään epäillä viime kesästä alkanutta kummallisten tapauksien sarjaa: Ensin näyttävä mutta mitäänsanomaton homokaasu-isku Helsingissä. Sitten homonahistelua siellä-täällä. Ja kaikenaikaa pol.korrekti toimittajalauma odottaa vesi kielellä ja kynä pystyssä sitä Suurta Rasistista Iskua (SRI).

Jos operaatio SRI on olemassa, se toimii näin: Teetetään näkyviä väkivallantekoja tms., jotka uutisrummutetaan suomalaisten sieluun koko mediamafian voimalla. "Rasismi" nostetaan kansakunnan kaapinpäälle, ja suurempaan näkyvyyteen kuin mihin Muutos11, Halla-Aho ja persut ikinä yltävät. Näin pyritään siihen, että tyhmä rahvas (rahvas on tyhmää politrukkien mielestä) ei äänestä kevään vaaleissa maahanmuuttopolitiikasta vaan "tuomitsee rasismia/fasismia/persuismia"?

Jos SRI-operaatiota joku valmistelee, mistäs luulette tämän tahon löytyvän? Veikkaan että niin läheltä demarijohtoa, että kaikki valppaat kiljuset ja lipposet saavat siitä jotain vinkkiä tietoonsa.

Voi voi: Päivi-rouva luuli murhapoltto-uutisen kuullessaan, että "hei, tää on se meidän operaatio! Nyt vettä myllyyn..."?

Mut ku se ei ollu, "ne teki sen ite".
Aram Bibanin veljen Araz Bibanin pizzeria Helsingin Kontulassa:Molemmat Bibanit ovat tätä kirjoitettaessa vangittuina tuhotyöstä etc. epäiltyinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti