perjantai 25. joulukuuta 2009

"Koulutytön ruumis pilkottiin kebabbiin."Älä usko opettajia:

Voit joutua kebabbiin.


Nuori englantilainen tyttö uskoo kaiken mitä joka paikasta päälletunkeva "rasisminvastainen" propaganda ja omat opettajat koulussa toistavat: Maahanmuuttajat ovat mukavia ja vain pahoilla ihmisillä on ennakkoluuloja heitä kohtaan. Blackpoolin keskustan pikaruokaloita pitävät "pakit" ovatkin mukavia 14-vuotiaalle tytölle. Hän saa joskus ilmaisen annoksen ja hänelle ollaan ystävällisiä. Sitten tehdään asioita, joihin tyttö on fyysisesti valmis mutta ei henkisesti tarpeeksi kypsä ymmärtämään tapahtuneen merkitystä.

Charlene Downesilla on kireää kotona, ja eksoottiset aikuiset miehet pizzerioissaan tulevat osaksi hänen arkipäiväänsä. Hän ostaa ruumiillaan huomiota, jota vaille hän on jäänyt, ja itsepetoksen kierre syvenee. Jossakin vaiheessa rikolliset lapsiinsekaantujat, Iyad Albattikhi 29v. ja Mohammed Reveshi 50v., pelästyvät kiinnijäämisen mahdollisuutta, ja murhaavat tytön.

Vaikka kaikki tragediat eivät pääty kuolemaan, Charlenen kohtalo on surullisen usein "se tavallinen tapaus" 2000-luvun Euroopassa.
"Koulutytön ruumis pilkottiin kebabbiin."


Uutinen useissa englantilaisissa lehdissä:

"Oikeudessa kuultiin tänään, että 14-vuotias koulutyttö on murhattu pikaruokalan omistajan toimesta, ja epäillään tämän jauhaneensa ruumiin ja sekoittaneen vainajan ravontolassaan tarjottuihin annoksiin.

Prestonin kruununoikeudessa kuultiin, että14-vuotiaan Charlene Downesin murhasi Iyad Albattikhi 29v., joka omistaa Funny Boyz -pikaruokalan Blackpoolissa. Murhaajan myös väitetään harrastaneen seksiä alaikäisen kanssa, jota hän puheissaan kuvaili "kinkyksi ".

Charlene on vain yksi lukuisista nuorista valkoisista tytöistä, jotka hengailevat "Paki Alleyllä" harjoittaakseen seksiä pikaruokaloissa työskentelevien vanhempien miesten kanssa, kertoi syyttäjä Tim Holroyde jurylle.

Charlene, joka asui Buchanan Streetillä Blackpoolissa, oli "hyvinvoiva ja onnellinen", mutta hänen kotiolonsa olivat kaoottiset. Tultuaan erotetuksi koulusta hän kulutti aikaansa Blackpoolin kävelykadun shopeissa. Hänet nähtiin viimeisen kerran varhain lauantai-aamuna marraskuun 1:nä v.2003. Hyvästeltyään äitinsä hän katosi omille teilleen, kertoi Mr.Holroyde oikeudelle.

Tapausta tutkittiin ensin katoamisena, mutta se muuttui murhatutkimukseksi, kun kuultiin huhuja tytön tappamisesta ja pilkkomisesta. Charlenen ruumista ei koskaan löydetty. Syyttäjällä oli kuitenkin todistaja, joka oli kuullut Albattikhin ja muiden puhuvan Charlenesta:

"Nämä ihmiset puhuivat seksistä valkoisten tyttöjen kanssa, ja Charlenen nussiminen myös mainittiin." "Albattikhi nauroi ja sanoi että Charlene oli hyvin "kinky" ja hyvin lapsi." Tämä on selvin mahdollinen osoitus, että Albattikhi valehteli poliisille kun väitti ettei tuntenut tyttöä.

"Hän (Albattikhi) ja muut läsnäolleet kertoivat nauraen, että Charlene on mennyt kebabbeihin."

Albattikhi, maahanmuuttaja Jordaniasta, on syytteessä murhasta ja hänen liikekumppaninsa ja vuokraisäntänsä Mohammed Reveshi, 50v. kotoisin alunperin Iranista, on syytettynä avustamisesta ruumiin hävittämisessä. Molemmat kieltävät syytteet ja väittävät että eivät ole koskaan nähneet Charlenea.

Charlene hengaili pikaruoka-paikkojen ympärillä, joissa hän toisinaan sai syödä ilmaiseksi.

Mr. Holroyde kertoi, että "Charlene oli vain yksi lukuisista keskenkasvuisista valkoisista tytöistä, joita liikkui öisin kujalla ravintoloiden takana. Tätä kujaa nimitettiin "Paki Alleyksi"." "Charlene ja muut tytöt menivät sinne tavatakseen paljon itseään vanhempia miehiä ravintoloista, ja on selvää että tässä yhteydessä esiintyi seksuaalista toimintaa" , Holroyde jatkaa..

Albattikhi sai yhden näistä vastustuskyvyttömistä tytöistä otteeseensa: Charlene Downesin. Mr. Holroyde lisää: "Tämän murhan ja ruumiin-kätkemisen taustalla on ilmeisesti seksuaalista kanssakäymistä uhrin ja toisen tai molempien syytettyjen välillä ."

"On sanomattakin selvää, että tälläinen seksuaalinen kanssakäyminen näiden aikuisten miesten ja 14-vuotiaan tytön välillä on rikollista toimintaa, mistä heille koituisi vakavia seurauksia, joten heillä oli erityisiä syitä estää poliisia pääsemästä asiasta perille ."Kun Charlene oli kadonnut kolme ja puoli vuotta sitten, molemmat syytetyt valehtelivat poliisille etteivät tunne häntä. "Syy valehteluun oli se, että toinen heistä murhasi Charlenen ja toinen auttoi häntä ruumiin hävittämisessä ", kertoi syyttäjä.

Vuonna 2004 Albattikhi uskoutui veljelleen Tariqille, joka kertoi todistajalle David Cassidylle, ett hän tietää mitä tapahtui Charlenelle: "Hänet tapettiin ja pilkottiin, ja täällä oli paljon verta."

Väitetään, että Albattikhi uhkaili myöhemmin puhelimitse Mr.Cassidya ettei tämä kertoisi asiasta kenellekään.


Väitetään myös, että Reveshi tarjosi Cassidylle myöhemmin 20 000 puntaa korotonta lainaa ostaakseen hänet hiljaiseksi. Joulukuussa 2004 Cassidy kuitenkin meni poliisin puheille.

Etsinnöissä molempien epäiltyjen asunnoissa Hornby Roadilla ei löytynyt kuitenkaan mitään todisteita. Tämän jälkeen poliisi ryhtyi kuuntelemaan liikehuoneistoja ja Reveshin Fiat-henkilöautoa löytääkseen johtolankoja miesten puheista. Osa nauhoitetuista keskusteluista ovat syyttäjän mukaan "paljastavia".

Charlenen äiti, isä, kaksi sisarta ja veli istuivat oikeussalin lehterillä, välillä kyynelehtien, kun poliisin nauhoituksia esitettiin oikeudelle. Yhdellä nauhalla Reveshi kertoo "yllättyneensä" kun poliisi tutki tapausta, sillä "Charlene Downes ei ollut mistään hienosta eikä tärkeästä perheestä ".

Albattikhin kuultiin sanovan: "For some f****** bitch. She was a f****** Maiiah. A f****** horrible Maiiah." "Jonkun v****n huoran takia! ..."

Syyttäjä Holroyde kertoi ettei poliisi tiennyt mitä "Maiiah" tarkoittaa, mutta se oli halveksiva ilmaus kuolleesta tytöstä. Toisella nauhalla Reveshi käytti sanoja "syödä ruumis".

"Tämä maininta esitettiin pilailevalla äänensävyllä, mutta on erittäin erikoista että miehet jotka kertoivat etteivät tunteneet lainkaan Charlenea keskustelevat siitä miten hänen ruumiinsa syötiin ", korostaa Holroyde.

Eräällä nauhalla Albattikhin kuullaan sanovan: "If they find anything I have f****** had it."

Syyttäjä Holroyde painotti, että poliisin ja syyttäjän käyttämien äänite-asiantuntijoiden välillä on erimielisyyksiä nauhojen tulkinnoista, mutta molemmat tutkijaryhmät ovat yksimielisiä siitä, että yhdellä nauhalla Albattikhi käyttää Charlenestä puhuttaessa sanontaa "killed", "tapettu".

Reveshi kysyy häneltä: "You did have her, are you easy with that?", "Teit sen hänelle, kävikö se helposti?" Albattikhi vastaa tähän: "Yeah."

Reveshi puhuu nauhoilla myös "checking the burial place" (hautapaikan etsimisestä), ja yhdessä jaksossa hän murtuu, sanoen itkunsekaisesti: "I can't cope", ("en pysty tähän...").

Nauhat paljastavat syytettyjen "jatkuvasti harjoitelleen poliisille kerrottavaa tarinaansa", korostaa Holroyde. Tämä osoittaa syytetyillä olleen "jotakin piilotettavaa ja jotakin pelättävää".

Tämä perustuu ensimmäisen oikeuspäivän uutisointiin.Charlene katosi lokakuun viimeisenä päivänä v.2003. Kaksi ja puoli vuotta myöhemmin poliisi saattoi tehdä pidätyksiä, ja kolmesta kiinniotetusta miehestä kaksi joutui oikeuteen syytettynä murhasta ja ruumiin kätkemisestä.

Iayd Albattkhi , pidätettäessä (maaliskuussa 2006) 29 vuotias, eronnut, syyte murhasta.

Mohammed Raveshi , 49v., poikamies, kiinteistönomistaja, sosiaalityöntekijä ja kasvatti-isä, syyte ruumiin kätkemisessä avustamisesta.

Tutkiessaan Charlene Downesin katoamista poliisi löysi todisteita lapsiseksi-ringistä, jonka uhrit saattoivat olla vain 12-vuotiaita. Charlenea ja muita tyttöjä Blackpoolista uskotaan pakotetun prostuutioon ja myydyn seksikäyttöön. Tälläisestä toiminnasta on viitteitä myös paljon lähempääkin.

Charlenen murhasta syytetty Iyad Albattikhi omistaa "Funny Boyz" -pikaruokalan, joka suljettiin poliisin toimesta: "Viranomaiset näkevät tarpeelliseksi peruuttaa näiden liiketilojen toimintalisenssin yleisen turvallisuuden takia, ja estääkseen lapsille aiheutuvan haitan, rikokset ja yleisen turvallisuuden ja terveyden vaarantamisen ." Blackpool Today 2006 Mar 24th.

Kaiken tämän takia Charlenen äiti, Karen Downes, on poissa tolaltaan: "... Haluan tietää, missä tyttäreni ruumis on... Kuinka kukaan voi murhata niin kaunista tyttöä, en voi käsittää... Me haluamme hyvästellä tyttäremme asianmukaisesti. Minä rukoilen, että jos hän on kuollut, he eivät satuttaneet häntä eikä hänen tarvinnut kärsiä ..." Blackpool Today 2006 Mar 8th.

Charlene Downesin kohtalo on kyllin kauhistuttava ilman niitä järkyttäviä yksityiskohtia, joita alkoi tulla julkisuuteen asian edetessä. Manschester Metro -sanomalehden mukaan hänen ruumiinsa oli ehkä käytetty burgereihin ja kebabbeihin, ja tarjoiltu "Funny Boyzin" asiakkaille.

Näitä useissa nettiblogeissa toistettuja huhuja haluaisi pitää vain huhuina, mutta tälläisestä etnisten maahanmuuttajien käyttäytymisestä on jo ennakkotapauksia, kuten Muhammed Arshad joka murhasi ja paloitteli äitinsä.

"... Tappaja, joka murhasi ja paloitteli äitinsä lihakirveellä on tänään tuomittu elinkaudeksi vankilaan. Teurastaja Muhammed Arshadilla oli myös työ piirakkatehtaassa. ... Ruumiin paloittelemisen jälkeen Arshadin veli auttoi häntä kuljettamaan kappaleet pikaruokalaan Church Streetille. ... Oikeuslääkärit totesivat, että ruumiinkappaleita on säilytetty ensimmäisessä kerroksessa ennenkuin ne on siirretty keittiöön..."

Vaikka huhuja Charlenen lopullisesta kohtalosta ei voitaisikaan todistaa, hänen tarinansa on jälleen yksi surillisesti päättynyt luku nuorten englantilaisten tyttöjen elämän tuhoutumisesta etnisten maahanmuuttajien toimesta.

http://tottenhamlad.blogspot.com/2007/05/quick-update.html
http://www.dailymail.co.uk/news/article-459013/Mother-murdered-girl-kebabs-runs-court-gruesome-testimony.html

Remembering Charlene Downes

Maukasta mamun tekemää kebabbia :P

http://thefallenlist.blogspot.com/

Police rapped for blunders in murder case of girl 'turned into kebab meat'
Myös meillä Suomessa:

Suomalaistytöt maahanmuuttajamiesten uhreina yhä useammin

Nuoret suomalaistytöt joutuvat yhä useammin aikuisten maahanmuuttajamiesten seksuaalisen hyväksikäytön kohteiksi. Raiskauskriisikeskus Tukinaiseen on tullut tietoa ongelmasta muun muassa sosiaaliviranomaisilta, sillä usein tytöt ovat huostaan otettuja tai muulla tavoin lastensuojelun asiakkaita.

Tukinaiseen on tullut viime aikoina nuorten tyttöjen ja heidän vanhempiensa lisäksi samansisältöisiä viestejä myös lastensuojelun ammattilaisilta. Puheluiden mukaan alaikäiset tytöt ovat joutuneet maahanmuuttajien seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi. Samansuuntaista tietoa on tullut eri puolilta maata. Ammattiauttajat ja poliisi muistuttavat että kyse on rikollisesta ja usein varsin järjestäytyneestä toiminnasta.

Puheluita on tullut nuorilta tytöiltä, heidän vanhemmiltaan ja viime aikoina yhä useammin myös lastensuojelun ammattilaisilta. Ammattilaisetkaan eivät tiedä, mitä pitäisi tehdä, kun 13-vuotiaalla tytöllä on seksisuhteita aikuisten maahanmuuttajamiesten kanssa. Aina ei oivalleta, että kyse on rangaistavasta hyväksikäytöstä.

"Ehkä suurin syy on juuri se, että tytöt ovat mukana vapaaehtoisesti. Mutta kun otetaan huomioon, että he saattavat olla 12–15-vuotiaita, joka tapauksessa kyse on seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja aikuisten tehtävä on suojella näitä nuoria", sanoo Raiskauskriisikeskus Tukinaisen toiminnanjohtaja Kristiina Valkama. Helsingissä miehet tapaavat tyttöjä esimerkiksi metroasemilla, ja toiminta vaikuttaa jo järjestäytyneeltä. Valkaman mukaan miehet kyllä tuntevat Suomen lain, mutta kun kukaan ei puolusta tytön oikeuksia, toimintaa pidetään luvallisena.

Poliisin tietoon tällaisten miesrinkien toiminta ei yleensä tule. "Meidän jutut enemmän keskittyy tällaisiin yhden illan tapauksiin, eli lasta on käytetty seksuaalisesti hyväkseen esim. jossain julkisella paikalla, kun hän on ollut viikonloppua viettämässä", sanoo rikosylikomisario Kari Tolvanen Helsingin poliisista. "Niitä meillä ikävä kyllä riittää. Tänäkin keväänä on tullut toistakymmentä ilmoitusta."

Lähde: Nelonen, "Tytöt ja maahanmuuttajamiehet" 15.05.2005
Tuliko nyt selväksi, mikä on lähi-itä-taustaisten miesten yleisin asenne helposti huijattavia suomalaisia ja eurooppalaisia naisia ja tyttöjä kohtaan? "Eddie" Albattikhin sanoin: "For some f****** bitch. She was a f****** Maiiah. A f****** horrible Maiiah." "Jonkun v****n huoran takia! ..."P.S.
Kuullemma ainakin TAMPEREELLA pizzankääntäjät ovat laajentaneet myös intressejään pizziz-alalle??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti