tiistai 24. marraskuuta 2009

Suomalaistytöt maahanmuuttajamiesten uhreina yhä useammin

Nuoret suomalaistytöt joutuvat yhä useammin aikuisten maahanmuuttajamiesten seksuaalisen hyväksikäytön kohteiksi. Raiskauskriisikeskus Tukinaiseen on tullut tietoa ongelmasta muun muassa sosiaaliviranomaisilta, sillä usein tytöt ovat huostaan otettuja tai muulla tavoin lastensuojelun asiakkaita.
Tukinaiseen on tullut viime aikoina nuorten tyttöjen ja heidän vanhempiensa lisäksi samansisältöisiä viestejä myös lastensuojelun ammattilaisilta. Puheluiden mukaan alaikäiset tytöt ovat joutuneet maahanmuuttajien seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi. Samansuuntaista tietoa on tullut eri puolilta maata. Ammattiauttajat ja poliisi muistuttavat että kyse on rikollisesta ja usein varsin järjestäytyneestä toiminnasta.

Puheluita on tullut nuorilta tytöiltä, heidän vanhemmiltaan ja viime aikoina yhä useammin myös lastensuojelun ammattilaisilta. Ammattilaisetkaan eivät tiedä, mitä pitäisi tehdä, kun 13-vuotiaalla tytöllä on seksisuhteita aikuisten maahanmuuttajamiesten kanssa. Aina ei oivalleta, että kyse on rangaistavasta hyväksikäytöstä.

"Ehkä suurin syy on juuri se, että tytöt ovat mukana vapaaehtoisesti. Mutta kun otetaan huomioon, että he saattavat olla 12–15-vuotiaita, joka tapauksessa kyse on seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja aikuisten tehtävä on suojella näitä nuoria", sanoo Raiskauskriisikeskus Tukinaisen toiminnanjohtaja Kristiina Valkama. Helsingissä miehet tapaavat tyttöjä esimerkiksi metroasemilla, ja toiminta vaikuttaa jo järjestäytyneeltä. Valkaman mukaan miehet kyllä tuntevat Suomen lain, mutta kun kukaan ei puolusta tytön oikeuksia, toimintaa pidetään luvallisena.

Poliisin tietoon tällaisten miesrinkien toiminta ei yleensä tule. "Meidän jutut enemmän keskittyy tällaisiin yhden illan tapauksiin, eli lasta on käytetty seksuaalisesti hyväkseen esim. jossain julkisella paikalla, kun hän on ollut viikonloppua viettämässä", sanoo rikosylikomisario Kari Tolvanen Helsingin poliisista. "Niitä meillä ikävä kyllä riittää. Tänäkin keväänä on tullut toistakymmentä ilmoitusta."

Lähde: Nelonen, "Tytöt ja maahanmuuttajamiehet" 15.05.2005
Moni suomalainen ohikulkija kokee iljettävänä kaikenikäisten maahanmuuttaja-miesten ja hyvinkin nuorten tyttöjen "seurustelun", joka näyttäytyy hyvin räikeänä Helsingin aseman ympäristössä ja erinäisissä ravintoloissa(!). Ilmiöön lienee syynä sekä jo päiväkodeissa alkava monikulttuuri-propaganda, kaikkialla läpitunkeva oman kansan halveksunta, että kaupallisen viihteen tyrkyttämät pinnalliset seksi-käsitykset, joilta kummaltakaan saastan lajilta ei voi olla missään turvassa.
Suomalaisilta ja eurooppalaisilta tytöiltä näyttää olevan käsitteet sekaisin ja keinot oman moraalisen linjan hahmottamiseen hyvin heikot? Eräs jo 14-vuotiaana prostuutioon ajautunut julkisuudessa esiintynyt neitonen kertoi asian osuvasti omilla sanoillaan: "En siihen aikaan tosiaankaan tiennyt, mikä on oikein tai mikä väärin".

Mielestämme tästä moraali-vajeesta on vastuussa koko yhteiskunta, ja erityisesti poliitikot ja media-vaikuttajat joita ei näytä kiinnostavan mitä heidän opetustaan vastaanottaville tapahtuu?


Kun nuoret tytöt on ensin viihteen, mainonnan ja median totalitaarisella tuputuksella tyhmistetty aivottomiksi tyrkyiksi, voikin maailman takapajuisimmista ja naisia esineellistävimmistä kulttuureistä kerätty psykopaattien ja sarjaraiskaajien joukko astua estradille. Loput voitte lukea lehdistä. Tänään Ruotsin, huomenna Suomen.

AIDS-moniosaajat Suomessa ja teinitytöt
"Suomeen pääsee vapaasti kaikki neekerit Afrikasta ilman mitään tutkimuksia. Melkein puolella näistä kansainvälisistä seikkailijoista on HIV-virus, jota nämä sitten levittävät siekailematta.
Suomalaiset kantturat antavat neekereille sen kummemmin kondomeja kyselemättä. 17-25 vuotiaat ämmät ei vaadi mitään kortsuja yleensäkään, eikä tietenkään neekereiltäkään, sehän olisi rasismia, vai mitä.

Nythän on paljastunut, että 18-50 vuotiaat neekerit ja musulmaanit alottaa jo tosta 12 vuotiaasta ylöspäin suomalaisten panemisen.

Tämä uudessa järjestäytyneessä systeemissä on jo varmaan satoja maahanmuuttajamiehiä, niin laillisia kuin laittomiakin. Kerralla sessiossa on yhdestä kolmeen 12-vuodesta ylöspäin olevaa teiniä ja 5-10 neekeriä/ musulmaania. Sitten nämä panevat vuorotellen ja purkavat lastinsa kaikkiin reikiin joka teinille. Näitä teinejä rupee oleen pian satoja ellei tuhansia Helsingissä ja muuallakin ja joka teini käy varmaankin monissa sessioissa eri ulkomaalaisporukoissa. Pian jo sadat ellei tuhannet suomalaistytöt ovat maanneet kukin lähes sadan potentiaalisen aids-moniosaajan kanssa.

Näillä ulkomaalaisilla on oikein pisteytyssysteemi, joita sitten verrataan, kun päivisin maleksitaan kahviloissa, veronmaksajien piikkiin, kuinkas muutenkaan. Panosta valkoisen naisen kanssa ilman kortsua saa 10 pistettä, kondomin kanssa vain 7, raskaaksi saattamisesta saa tietenkin vielä erikoisplussaa. Kondomia käytetään ainoastaan, jos ei millään muuten saa. Se on kyllä harvinaista.

Nuoret muijathan on tiedetysti yleisesti ottaen täysin älyvapaita. Monikulttuurikasvatukseenhan kuuluu, että on hienoa, jos on neekeri"ystäviä". Suomessa, kun AIDS on vielä harvinaista, niin neekeritkin muuttuu tämän logiikan mukaan turvallisiksi heti, kunhan he vain ylittävät Suomen rajan, ja tulevat rikastuttamaan kulttuuriamme ja tauteja.
Itselläni ei kyllä ole sen kummempia sympatioita näille neekerienhuorille, mutta ei sekään paljoa hymyilytä, kun kuitenkin kansakunnan tulevaisuus on pelissä. Yksi tuollainen erehdys, ja tyttärelläsi on AIDS ja koko loppuelämä pilalla. Ja ennen kuin tauti paljastuu, niin se on levitetty jälleen kymmenelle suomalaiselle miehelle jne.

Mikäs sen mukavampaa neekereille ja monikultturistajille, Suomen nuorisoon ja kansaan saadaan oikein kunnon HIV-epidemia, pian puolella suomalaisistakin on tauti Afrikan malliin. No, sehän on vain tasapuolista ja osa rasismin vastaista taistelua. Ja kun nuori suomalainen ikäluokka saadaan näin kätevästi hävitettyä, niin sittenhän voidaan perustellusti ottaa entisestään lisää neekereitä maahan.
Ja jos ei biologinen AIDS tee tehtäväänsä, niin kemiallisesta sodankäynnistä kyllä löytyy lisää arsenaalia sotaan valkoisia vastaan, joita neekerit vihaavat. Näillä neekereillä, jotka kulkevat 10 kilon kultaketjut kaulassaan, on mukanaan pienen apteekin varasto huumausaineita. Piikistä tai parista pilleristä teini antaa varmasti pillua muutamalle neekerille (tai 20 eurosta tai viinapullosta).

Ja mitä poliitikot tekevät tämän kaiken katastrofin estääkseen? No eivät tietenkään mitään. Heillähän on kaikilla tai useimmilla jo oma vakituinen emakkonsa, joten ei tarvi pelätä aidsia sen kummemmin.Eikä poliitikkoa kiinnosta kansan todellinen etu ja hyvinvointi, vaan oma uudelleenvalinta ja korkea asema. Päätöksiä tehdään lyhyellä perspektiivillä pitkäaikaisia katastrofaalisia ongelmia sen kummemmin pohtimatta tai niistä piittamatta. Mutta kammottavaa on elää tällaisessa maassa ja maailmassa. Mutta onneksi on torjuttu huutava työvoimapula ja BKT kasvaa vuodessa 0,1 prosenttia enemmän (toiveajattelua).
Niin eikä ole iltapäivälehdissä revitty lööppejä tästä asiasta, ei tietenkään. Jos kyseessä ei olisi juuri maahanmuuttajat, lööpit olisi valtavat ja näiden miesten kiinniottamisesta tulisi valtava ajojahti ja suunnaton sosiaalitätien ristiretki. Nyt vain asia hissutellaan ja annetaan ongelmien paisua entisestään.

Rasismiahan olisi estää aids-neekerien Suomeen pääsy, näitä hiv plus- kavereita on Suomessa ilmeisesti jo satoja ja lukumäärä lisääntyy kaiken aikaa. Ja ylipäätään koko AIDS alkoi siitä, kun joku neekeri pani apinaa Afrikassa, jolloin tämä virus levisi ihmiskuntaan 1930-luvulla.
Niin että tässä mallissa kansakunta on, jos nyt enään mistään suomen kansasta voidaan kauaa puhua."

Kiitämme "Debatoijaa" näistä sanoista!


Aftenposten: 05.09.2001
Oslon raiskaustilastot shokeeraavat
Norjalainen Aftenposten kirjoitti jo neljä vuotta sitten maahanmuuttajien ja ulkomaalaistaustaisten yliedustuksesta seksuaali- ja väkivaltarikoksissa.
"Kahdessa kolmesta raiskauksesta Norjan pääkaupungissa Oslossa tekijänän alkuperä on ei-läntinen ('non-western') ilmenee poliisin tekemästä selvityksestä. Raiskausten lukumäärä on myös nousussa. Tämä on ensimmäinen tutkimus, jossa rikostilastoja tarkastellaan tekijän etninen alkuperä huomioiden. Viimevuonna Oslossa tapahtui 111 raiskausta, joista 72:ssa tekijöillä oli ei-läntinen alkuperä. 25 tekijää määriteltiin norjalaisiksi ja 14 kansallisuutta ei tiedetty.

Raiskausten määrä on kasvanut vuodesta 1999 vuoteen 2000 40%, ja tänä vuonna jo 13%.

Niistä tapauksista joita ei viety oikeuskäsittelyyn, yhdeksän kymmenestä oli sellaisia joissa poliisi ei uskonut todisteiden riittävän tuomioon.
Komisario Gunnar Larsen Oslon väkivalta- ja rikos-osastolta sanoo tilastojen yllättäneen. Raiskausten määrän nousu ja selvä yhteys etniseen taustaan ovat molemmat selviä trendejä, mutta Larsen ei halua spekuloida huonon kehityksen syistä.

Vaikka 65% raiskaustapauksista on luokiteltu ei-läntisen taustan omaavien tekemiksi, tämä ryhmä käsittää vain 14.3% Oslon asukkaista. Uhreista norjalaisia on 80% ja 20%:lla on ulkomainen tausta."
http://www.aftenposten.no/english/local/article190268.ece

1 kommentti: