lauantai 5. joulukuuta 2009

12 muslimi-miestä yritti siepata tanskalaisen piirtäjän tyttären koulusta

Tanskassa eivät lahjakkuudenvastustajien toimet ota loppuakseen, sillä muslimit eivät nähtävästi jahtaa ainoastaan itse piirtäjiä, näiden kuuluisien karikatyyrien tekijöitä. Kohteena voivat olla myös heidän sukulaisensa ja lähiomaisensa. Lahjakkuudenvastustajat ovat siis piirtäjien perheenjäsenten perässä. Kohteina voivat olla kaikki läheiset sukulaiset tai jopa hieman kaukaisemmatkin varoittaa Tanskan suojelupoliisi.

Kaikki 12 piirtäjää ovat tarkassa suojeluksessa, ilmeisesti myös heidän lapsiaan täytyy suojella sanoo Liberaalipuolueen puhemies Jens Rohde. Viimeisessä kaappausyrityksessä oli onnea sillä piirtäjän nuori ala-asteella opiskeleva tytär oli poissa koulussa, kun 12 jihadistin ryhmä saapui koululle aikomuksenaan siepata tyttö.

Linkki: Dagbladet

Mahdollisesti heidän tarkoituksensa oli teloittaa tyttö videokameran edessä, eli siis tyypilliseen lahjakkuudenvastustajien tapaan. Jihadistit harjoittavat todistetusti toimintaansa Euroopan alueella, jopa pohjoismaissa, kuten mullah Krekarin toiminta Norjassa ja hänen terroristijärjestönsä "Ansar al-Islamin" Turun solu jo ovat osoittaneet.

Kysymys kuuluukin, kauanko Suomi aikoo pysyä nöyristelijän roolissa? Kauanko me nöyristelemme muslimeita, millaisen viestin me annamme omille lahjakkuudenvastustajillemme. Suomen olisi kiireesti tiukennettava maahanmuuttoon normeja, ja oleskeluluvan vähimmäisvaatimuksia.

Pakolaisten tullessa Suomeen 1990-luvun alussa suomalaisille luvattiin korkeiden poliitikkojen suulla, että "vain rasisti väittää että pakolaiset tulivat tänne jäädäkseen: Kun olot heidän kotimaissaan rauhoittuvat, he palaavat takaisin." Osa onkin palannut: Lomaileemaan suomalaisen sosiaalin kustannuksella, -ja tuodakseen tänne lisää sukulaisiaan.Suomen kansalaisuuden saanut imaami Khebab on ilmoittanut boikotoivansa tanskalaisia tuotteita, ja kehoittaa kaikkia Suomessa oleskelevia muslimeja liittymään boikottiin. Miksi emme mekin? Voimme jättää ostoksemme tekemättä niissä liikkeissä, joiden omistajalla saattaa olla tekemistä islamismin kanssa. Valitettavasti tämä tarkoittaa koko po. etnisten ryhmien ja heidän liiketoimiensa välttelemistä.

Maahanmuuttaja-yrittäjä joutunee maksamaan "vallankumous-veroa" jonkin al-Qaedan alajärjestön kassaan, millä rahoilla murhataan tänään irakilaisia ja eurooppalaisia, ja tulevaisuudessa suomalaisia. Oletko aivan varma, ettet rahoita omaa hirttoköyttäsi?

"Kulttuurien sota", jonka käsitteenkin vasemmistolaiset ja ylikansallisen kapitalismin edustajat kiistävät, on jo alkanut. Sen ovat julistaneet Euroopassa asuvat ja eurooppalaista sosiaaliturvaa nauttivat mullahit.

Pariisi näytti viime vuonna jo aika pahalta, mutta meillä on esimerkkejä loppuun asti viedystä "intifadasta": Libanon. Ennen sisällissotaa maan suurkaupungit olivat yhtä maallistuneita, kultturelleja ja huvittelevia kuin Pariisi (vielä toistaiseksi). Sitten kaikki oli raunioina.

Tämä tulevaisuus-mahdollisuus voidaan välttää vain estämällä kriisin kärjistyminen, ja siihen on yksi tie: Takaisinmuutto.

On jokaisen suomalaisen velvollisuus pyrkiä muslimien rauhanomaiseen maasta poistamiseen, tämä on tulevien sukupolvien ja koko kansan yhteinen etu, suomalaisten etu. "Rinnakkaiselon" realistisuudesta kävivät äskeittäin antamassa oppitunnin 12 islamisti-mujaheedia tanskalaisen peruskoulun ala-asteen koulurakennuksessa.

1 kommentti:

  1. Kansan vihollinen numero 1 on poliittinen ja akateeminen vasemmisto. Historia osoittaa, että kun sivilisaatio sairastuu sosialismiin on tauti potentiaalisesti tappava.

    Monikulturismi, sosialismi, ympäristöfanatismi, Islam ja akateeminen naistutkimus ovat ihmisvihan ideologioita. Irrationaalisia ja aggressivisia. Niiden tavoite on vain tuhota ja orjuuttaa.

    VastaaPoista