lauantai 5. joulukuuta 2009

Värillistä rikollisuutta vastustavan marssin vastustajat olivat: Värillisiä rikollisia!Black Attack, osa 2:
Invaasion vastustajien terrorisointiToledo, Ohio, 15.01.2005:

Toledon pikkukaupunki (300 000 asukasta) Ohion osavaltiossa Yhdysvalloissa on syrjässä kaikesta, mutta keskellä samoja ongelmia kuin muutkin amerikkalaiset kaupungit, -ja täytyy lisätä: Myös suomalaiset kaupunkit yhä enenevässä määrin.

Rikollisuuden tunkeutuminen ennen idylliseen naapurustoon sai kaupungin senior-asukkaan John Szychin mitan täyteen, ja juuri hänen väitetään kutsuneen "American Nazi-Partyn" pitämään paikkakunnalla monikulttuurisen väkivallan ja rikollisuuden vastaisen mielenilmaisun. Julkisten paikkojen töhertely, murtautumiset ja jopa naisten ahdistely keskellä päivää oli hänen ja monien muidenkin mielestä sietämätöntä.Szych kiistää kutsuneensa natsipuolueen, mutta lisää, että "Natsit tulivat tänne koska poliisi ei ole tehnyt tarpeeksi rikollisuuden hillitsemiseksi".
http://www.toledoblade.com/apps/pbcs.dll/article?...

Kun paikallinen musta pastori sattui olemaan entinen marxilaisen vallankumousjärjestön, "Black Panther Partyn", jäsenenä 60-luvulla, piti hänenkin puuhata kokoon suvaitsevaisuus-operaationsa, "Erase the Hate"-kampanjan.. Kun myös tilaisuutensa haistavat "anti"fasistit tulivat paikalle, varsinainen soppa oli keitetty. Vastakampanjoita organisoitiin "Zablocki Center" -nimisestä toimistosta käsin, mutta ryöstelevän mielenosoittajajoukon kutsujaa lienee vielä vaikeampi löytää kuin natsien?
http://www.toledoblade.com/apps/pbcs.dll/article?...
Kuvassa "natsijohtaja" Bill White paikallislehden haastattelussa John Szychin kuistilla. Esittelemme Billin oikein kuvan kanssa, sillä yleensä "fasistit" joita anti-rasistit tms. vastustavat, ovat tavallisia pulliaisia joita ärsyttää joko maahanmuuttajien etuoikeudet tai näiden väkivaltaisuus kantaväestöä kohtaan. Bill White on ihan oikea natsi, sillä hänen porukkansa on nimeltään "National Socialist Movement". Bill kertoo tulleensa Toledoon tukemaan monikulttuuriseen väkivaltaan kyllästyneitä toledolaisia.
http://www.toledoblade.com/apps/pbcs.dll/article?...

Billin natsijoukon tulo Toledoon hajoitti rikollisuutta vastustavat toledolaiset riitelemään keskenään, mutta aktivoi vastapuolen toimintaan joka yllätti heidät itsensäkin, kuten tapahtumat osoittivat. Paikallislehden sivuilla on tarkka kuvaus mellakkapäivästä:
http://www.toledoblade.com/apps/pbcs.dll/article?...

Emme tiedä mitä mustan poliisipäällikön mielessä liikkui, mutta hänen toimenpiteensä olivat alimitoitettuja, ja tulivat liian myöhään. Kuinkas sattuikaan: Juuri samaan tapaan kuin poliisin toimet rikollisuuden hillitsemiseksi, mistä koko jupakka alkoikin.

Tässä vaiheessa poliisi kuvittelee vielä hoitavansa homman jos onnistuu pitämään väkivaltaan taipuvaiset antirasistit ja Billin joukon erossa toisistaan. Siihen tehtävään poliisin voimavarat olisivatkin ehkä riittäneet, mutta antifasisteilla oli muitakin kohteita: Toledolaisten omaisuus.

Kylttejä heilutteleva ja ulkoaopittua poliittista jargonia huudellut joukko lähtee liikkeelle, muuttuu laumaksi, ja toimii viidakon vaistojensa mukaisesti. Fox-TV:n sivuilta voit katsoa videotallenteen mellakkapäivästä ja mm. huoltoaseman ryöstämisestä: http://www.foxnews.com/story/... Tämä äkillinen väkivallan purkaus on järjellä selittämätöntä. Ne juomat ja tupakat, joita ryöstetyistä myymälöistä vietiin, olisi voitu aivan hyvin ostaa rahallakin? Ainakin autojen kaataminen olisi voitu jättää väliin. Jos laumakäyttäytymistä olisi ohjannut harkinta.

Bill Whiten ja John Szychin "rasistisia" ennakkoluuloja vastustaneelta mustalta pastorilta ei liene kysytty mielipidettä "antifasistien" kaupunkiin jättämistä jäljistä?

Onko tässä tragediassa voittajaa? John Czych kyllästyi yhä röyhkeämmiksi käyvien rikollisten jatkuvaan häirintään ja väkivaltaisuuksiin, ja kutsui paikalle Bill Whiten joukon. Johnia siihen asti tukeneet kaupunkilaiset pelästyivät natseja, ja John joutui pahaan välikäteen, ja joutui selittelemään ratkaisujaan. Bill ja John eivät tässä jupakassa siis jääneet plussan puolelle.

Rasismin vastustajat ylireagoivat rikollisuuden vastaiseen mielenosoitukseen, ja tulivat paikalle maksimaalisella voimalla, joka karkasi heidän käsistään. Tuloksena oli "rasisteille" ylimääräistä herkkua oleva näyttö rotuliberalismin turmiollisuudesta. Hyötyikö kukaan sitten mitään, ellei mukaan lasketa rikottuja ikkunoita korjaavia firmoja jotka seuraavat ilmeisesti "aktivisteja" kuin luotsikalat haita, -tai ainakin voisivat seurata.

Jos jossakin luuraa joku, jolle tuottaa mielihyvää erinäköisten ihmisten tappelu toisiaan vastaan, ehkä hänellä on syytä hymyyn. Tuskinpa kenelläkään muulla.
http://www.phxnews.com/fullstory.php?article=26914
http://www.foxnews.com/story/0,2933,172379,00.html
Erase the Hate event to counter neo-Nazis
Video ryöstelystä (Alemmassa kuvassa)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti