perjantai 4. joulukuuta 2009

AIDS-moniosaajat Suomessa ja teinitytöt

Poimittua keskustelupalstoilta:

"Suomeen pääsee vapaasti kaikki neekerit Afrikasta ilman mitään tutkimuksia. Melkein puolella näistä kansainvälisistä seikkailijoista on HIV-virus, jota nämä sitten levittävät siekailematta.
Suomalaiset kantturat antavat neekereille sen kummemmin kondomeja kyselemättä. 17-25 vuotiaat ämmät ei vaadi mitään kortsuja yleensäkään, eikä tietenkään neekereiltäkään, sehän olisi rasismia, vai mitä.

Nythän on paljastunut, että 18-50 vuotiaat neekerit ja musulmaanit alottaa jo tosta 12 vuotiaasta ylöspäin suomalaisten panemisen.

Tämä uudessa järjestäytyneessä systeemissä on jo varmaan satoja maahanmuuttajamiehiä, niin laillisia kuin laittomiakin. Kerralla sessiossa on yhdestä kolmeen 12-vuodesta ylöspäin olevaa teiniä ja 5-10 neekeriä/ musulmaania. Sitten nämä panevat vuorotellen ja purkavat lastinsa kaikkiin reikiin joka teinille. Näitä teinejä rupee oleen pian satoja ellei tuhansia Helsingissä ja muuallakin ja joka teini käy varmaankin monissa sessioissa eri ulkomaalaisporukoissa. Pian jo sadat ellei tuhannet suomalaistytöt ovat maanneet kukin lähes sadan potentiaalisen aids-moniosaajan kanssa. (Tarkemmat tiedot täältä. Latojan lisäys.)
Näillä ulkomaalaisilla on oikein pisteytyssysteemi, joita sitten verrataan, kun päivisin maleksitaan kahviloissa, veronmaksajien piikkiin, kuinkas muutenkaan. Panosta valkoisen naisen kanssa ilman kortsua saa 10 pistettä, kondomin kanssa vain 7, raskaaksi saattamisesta saa tietenkin vielä erikoisplussaa. Kondomia käytetään ainoastaan, jos ei millään muuten saa. Se on kyllä harvinaista.

Nuoret muijathan on tiedetysti yleisesti ottaen täysin älyvapaita. Monikulttuurikasvatukseenhan kuuluu, että on hienoa, jos on neekeri"ystäviä". Suomessa, kun AIDS on vielä harvinaista, niin neekeritkin muuttuu tämän logiikan mukaan turvallisiksi heti, kunhan he vain ylittävät Suomen rajan, ja tulevat rikastuttamaan kulttuuriamme ja tauteja.
Itselläni ei kyllä ole sen kummempia sympatioita näille neekerienhuorille, mutta ei sekään paljoa hymyilytä, kun kuitenkin kansakunnan tulevaisuus on pelissä. Yksi tuollainen erehdys, ja tyttärelläsi on AIDS ja koko loppuelämä pilalla. Ja ennen kuin tauti paljastuu, niin se on levitetty jälleen kymmenelle suomalaiselle miehelle jne.

Mikäs sen mukavampaa neekereille ja monikultturistajille, Suomen nuorisoon ja kansaan saadaan oikein kunnon HIV-epidemia, pian puolella suomalaisistakin on tauti Afrikan malliin. No, sehän on vain tasapuolista ja osa rasismin vastaista taistelua. Ja kun nuori suomalainen ikäluokka saadaan näin kätevästi hävitettyä, niin sittenhän voidaan perustellusti ottaa entisestään lisää neekereitä maahan.
Ja jos ei biologinen AIDS tee tehtäväänsä, niin kemiallisesta sodankäynnistä kyllä löytyy lisää arsenaalia sotaan valkoisia vastaan, joita neekerit vihaavat. Näillä neekereillä, jotka kulkevat 10 kilon kultaketjut kaulassaan, on mukanaan pienen apteekin varasto huumausaineita. Piikistä tai parista pilleristä teini antaa varmasti pillua muutamalle neekerille (tai 20 eurosta tai viinapullosta).

Ja mitä poliitikot tekevät tämän kaiken katastrofin estääkseen? No eivät tietenkään mitään. Heillähän on kaikilla tai useimmilla jo oma vakituinen emakkonsa, joten ei tarvi pelätä aidsia sen kummemmin.Eikä poliitikkoa kiinnosta kansan todellinen etu ja hyvinvointi, vaan oma uudelleenvalinta ja korkea asema. Päätöksiä tehdään lyhyellä perspektiivillä pitkäaikaisia katastrofaalisia ongelmia sen kummemmin pohtimatta tai niistä piittamatta. Mutta kammottavaa on elää tällaisessa maassa ja maailmassa. Mutta onneksi on torjuttu huutava työvoimapula ja BKT kasvaa vuodessa 0,1 prosenttia enemmän (toiveajattelua).
Niin eikä ole iltapäivälehdissä revitty lööppejä tästä asiasta, ei tietenkään. Jos kyseessä ei olisi juuri maahanmuuttajat, lööpit olisi valtavat ja näiden miesten kiinniottamisesta tulisi valtava ajojahti ja suunnaton sosiaalitätien ristiretki. Nyt vain asia hissutellaan ja annetaan ongelmien paisua entisestään.

Rasismiahan olisi estää aids-neekerien Suomeen pääsy, näitä hiv plus- kavereita on Suomessa ilmeisesti jo satoja ja lukumäärä lisääntyy kaiken aikaa. Ja ylipäätään koko AIDS alkoi siitä, kun joku neekeri pani apinaa Afrikassa, jolloin tämä virus levisi ihmiskuntaan 1930-luvulla.
Niin että tässä mallissa kansakunta on, jos nyt enään mistään suomen kansasta voidaan kauaa puhua."


Kiitämme "Debatoijaa" näistä sanoista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti