lauantai 5. joulukuuta 2009

Sydneyn sarja-raiskaaja saa puolustajan: Paikallinen Imaami!Sydneyn beibi-feis-ihmispeto Bilal Skaf, jolle australialainen oikeuslaitos onnistui antamaan aivan kohtuullisen kakun, on nyt tullut uudelleen otsikoihin paikallisen sheikin, Taj Aldin al-Hilalin, ilmaistua tyytymättömyytensä Sydneytä terrorisoivien muslimi-nuorten saamien raiskaustuomioiden johdosta.Veljekset Muhammed ja Bilal Skaf tuomittiin raiskauksista 55:n ja 32:n vuoden vankeudenrangaistuksiin. Nimeltä tunnetuista tuomituista he ovat herättäneet eniten huomiota.

Iltasanomat : Australian korkea-arvoisin islamilainen uskonmies järkytti eilen maailmalla kutsuttuaan huntuja käyttämättömiä naisia "paljaaksi lihaksi". Imaami Taj Aldin al-Hilalin mukaan raiskaukset ja seksuaaliset hyökkäykset ovat hunnuttamattomien naisten vika. "- Kenen vika on, jos tuot paljaan lihapalan julkiselle paikalle ja kissa syö sen? Onko se kissan vai paljaan lihan vika? Paljas liha on ongelma. Jos nainen olisi kotonaan, huoneessaan, hunnussaan, mitään ei olisi tapahtunut", Guardian -lehti siteerasi imaamia.


Imaamia oli kuuntelemassa viitisensataa muslimia hänen kommentoidessaan Sydneyssä viitisen vuotta sitten islamilaisille maahanmuuttajille annettuja raiskaustuomioita . Al-Hilali syyllisti tapahtuneesta hunnuttomina liikkuneet naiset:

Iltasanomat: Al-Hilali sivusi puheessaan myös Australiassa kuusi vuotta sitten sattuneita joukkoraiskauksia ja vihjasi, etteivät ne olleet miesten vika. Ryhmä nuoria libanonilaismiehiä sai pitkän vankilatuomion neljän naisen raiskauksesta. Imaami sanoi, että "houkuttelevasti keinahtelevat naiset, jotka meikkaavat ja pukeutuvat provosoivasti" houkuttelevat seksuaalirikoksiin. "- Ja sitten tuomari antaa 65 vuotta vankeutta. Mutta kenestä ongelma oikein kumpuaa?"


Tasapuolisuuden nimissä on syytä muistuttaa, että Paavo Lipposen puheet eivät jää kauas jälkeen imaamin jutuista? Al-Hilali, jota Austaralian hallitus on käyttänyt Islam-asiantuntijanaan, joutui painostettuna perumaan puheitaan, mutta vahinko oli jo tapahtunut: Islamin sisältö pilkahti esiin kauniiden höpinöiden takaa. "Islam on rauhan-uskonto niinkauan kuin naiset antavat suosiolla?"

Sydneyn raiskaajien saamat tuomiot ovat tulosta pitkällisestä ja sitkeästä poliisin ja oikeusviranomaisten ponnisteluista, joissa syyttäjä Margareth Cunnee ja poliisitarkastaja Kim McKay olivat tehneet kunnioitettavan työn. Sydneyn poliisin joukkoraiskauksia käsitelleen projektiryhmän työtä ei kukaan inhimillsesti ajatteleva voisi pitää huonona asiana, mutta paikallinen vasemmisto - feministejä myöten! - tuomitsi sen samantien rasistisena. Tietenkään he eivät myöntäneet, että juuri maahanmuuttajat syyllistyvät po. rikoksiin, kuten eivät myönnä Suomessakaan.

Islamilaisten reaktiota alempiarvoisten vääräuskoisten oikeuslaitoksen toimintaan ei heti kuulunut, mutta tulihan se lopulta! Ja se mielenmaisena, jonka al-Hilal paljasti, osoittautui juuri pahimpien "ennakkoluulojen" mukaiseksi:

Nuorten muslimi-miesten rikollisella toiminnalla on heidän uskonnollisten johtajiensa hiljainen hyväksyntä. Sydneyn raiskaavat ja ryöstävät nuorisojengit ovat samalla asialla, kuin Sudanin eteläisiä kristittyjä kansanmurhaavat janjaweedit: Tekemässä oikeauskoisille tyhjää maata asutettavaksi?
Wikipedia Bilal Skafista
Sentencing of Bilal Skaf
Guardian: Racially motivated crime and punishment
Bilal Skaf's "freak show" in jail is keeping him in the political spotlight, reports Stephen Gibbs.
Iltasanomat imaamin puheesta
4 August 2006: Lebanese Muslim gang leader sentenced to 38 years jail for racially motivated pack-rapes of Australian girls


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti